Kradja bosanskih politicara-alibi za sve zlo na ovom svijetu
usput kao sto vec napisah uopste nemaju potrebu za dimnu zavjesu kad hapaju
Neki nikad ne dodju tobe.hajducka travica wrote:Banksy wrote:Muda su se nosala '92. - '95. Sejfudina tad nije bilo u rovovima.Tipicoti wrote:Mi mozemo ovdje na forumu pricati sta hocemo ali TREBA IMATI MUDA PA U CENTRU BL IZVADITI ZASTAVU SA LJILJANIMA ... svaka cast Sejfudine.![]()
![]()
Prvi put cujem to za Vrbanju,mislim da izmisljas.Ommadawn wrote:Aha, to je relevantan odgovor ili? Eto nismo imali muda da sa tandjarama i teniskama udaramo na tenkove i oklopnjake u BL jer grad je bio blokiran a ne okupiran sto je bitna razlika. Nije Sarajevo bilo cjelovito cijeli rat nego podijeljeno po naseljima sto je kasnije aminovano u Dejtonu. Alija je bio u Sarajevu a SDA-kadar je prvi zbrisao iz BL ostavljajuci nas da se snalazimo kako znamo i umijemo.pici wrote:Trebalo je imat MUDA pa sa tanĐŽarama i teniskama udarit na Tenkove i oklopnjake...ko to nerazme...nabijem ga na...
And for your information only - kada se pruzio otpor u banjaluckom naselju Vrbanja (moram li reci sa puskama i papucama), ovi krenuli sa tenkovima i oklopnjacima.
djubre jedno pokvareno.Black swan wrote:za tokica sam negdje na zidu kod cobanije procitao da duguje pare bratu
Nas ne zanima kakav je Tokic kao covjek, vec kakav je kao politicar tj. da li je posvecen poslu i koliko je sposoban.Black swan wrote:za tokica sam negdje na zidu kod cobanije procitao da duguje pare bratu
Tu se slazem, potpuno. Ali to je misija nemoguceg jos od 1996-e.putokaz1 wrote:Umjesto da mi u FBIH stvorimo takvu državu u kojoj će plate biti veće od Šumskih ne 10 već 100 puta,u kojoj će prava svih ljudi bit veća nego u Švici,mi pravi prekršaje po šumskoj i završavamo u pritvoru,udaraju nas kišobranima
glup smo narod
Jedna je stranka ,isti,ljudi,od tada s malom pauzom,pomalo što ih biramo a malo više krađom i prevarom,ovaj incident ide na ruku nacionalnim strujama,snsd u i sda u da učvrste svoje pozicije za 2016 u,a temam se počela klimat većina ''dva papka''.Ommadawn wrote:Tu se slazem, potpuno. Ali to je misija nemoguceg jos od 1996-e.putokaz1 wrote:Umjesto da mi u FBIH stvorimo takvu državu u kojoj će plate biti veće od Šumskih ne 10 već 100 puta,u kojoj će prava svih ljudi bit veća nego u Švici,mi pravi prekršaje po šumskoj i završavamo u pritvoru,udaraju nas kišobranima
glup smo narod
Ne živi u iluzijama.putokaz1 wrote:Umjesto da mi u FBIH stvorimo takvu državu u kojoj će plate biti veće od Šumskih ne 10 već 100 puta,u kojoj će prava svih ljudi bit veća nego u Švici,mi pravi prekršaje po šumskoj i završavamo u pritvoru,udaraju nas kišobranima
glup smo narod
Mozda je mislio na Vecice to je nekih 20 km od BL, tragicno se zavrsilo.bingov buraz wrote:Prvi put cujem to za Vrbanju,mislim da izmisljas.Ommadawn wrote:Aha, to je relevantan odgovor ili? Eto nismo imali muda da sa tandjarama i teniskama udaramo na tenkove i oklopnjake u BL jer grad je bio blokiran a ne okupiran sto je bitna razlika. Nije Sarajevo bilo cjelovito cijeli rat nego podijeljeno po naseljima sto je kasnije aminovano u Dejtonu. Alija je bio u Sarajevu a SDA-kadar je prvi zbrisao iz BL ostavljajuci nas da se snalazimo kako znamo i umijemo.pici wrote:Trebalo je imat MUDA pa sa tanĐŽarama i teniskama udarit na Tenkove i oklopnjake...ko to nerazme...nabijem ga na...
And for your information only - kada se pruzio otpor u banjaluckom naselju Vrbanja (moram li reci sa puskama i papucama), ovi krenuli sa tenkovima i oklopnjacima.
Dajem primjer čime se trebamo baviti,stvarat normalne uslove za život i rad,nije meni kriv dodik sto nemam asfaltirani put,već neki slični sejfudinu,ili posao ili pravnu zastitu u fbih...Vizionar 1985 wrote:Ne živi u iluzijama.putokaz1 wrote:Umjesto da mi u FBIH stvorimo takvu državu u kojoj će plate biti veće od Šumskih ne 10 već 100 puta,u kojoj će prava svih ljudi bit veća nego u Švici,mi pravi prekršaje po šumskoj i završavamo u pritvoru,udaraju nas kišobranima
glup smo narod
Ni Njemačka,Kanada,USA, itd. nemaju 10-100 puta veče plate.
Živimo u dobu kada se plate i prava radnika srozavaju na najniži moguči nivo svugdje u Svijetu.
22.05.2015 20:35 | Срна
Токић и Бајрић данас су око 12.00 часова у близини Скупштине града Бањалука истакли заставу такозване Републике БиХ, а Токић је покушао да одржи конференцију за новинаре и провоцирао окупљене малобројне грађане.
Токић је раније позвао Бошњаке да се данас масовно окупе у Републици Српској под ратним заставама такозване Армије БиХ, уз паролу “Застава БиХ на сваком педљу наше земље”.
dok ti pola kuce gusla neces ti nikad i nigdje napredovati... inace to sto ti nemas "asfaltirani put" ima malkice veze sa stanjem u citavoj drzaviputokaz1 wrote:Dajem primjer čime se trebamo baviti,stvarat normalne uslove za život i rad,nije meni kriv dodik sto nemam asfaltirani put,već neki slični sejfudinu,ili posao ili pravnu zastitu u fbih...
Svak se o svom jadu zabavio.putokaz1 wrote:Dajem primjer čime se trebamo baviti,stvarat normalne uslove za život i rad,nije meni kriv dodik sto nemam asfaltirani put,već neki slični sejfudinu,ili posao ili pravnu zastitu u fbih...Vizionar 1985 wrote:Ne živi u iluzijama.putokaz1 wrote:Umjesto da mi u FBIH stvorimo takvu državu u kojoj će plate biti veće od Šumskih ne 10 već 100 puta,u kojoj će prava svih ljudi bit veća nego u Švici,mi pravi prekršaje po šumskoj i završavamo u pritvoru,udaraju nas kišobranima
glup smo narod
Ni Njemačka,Kanada,USA, itd. nemaju 10-100 puta veče plate.
Živimo u dobu kada se plate i prava radnika srozavaju na najniži moguči nivo svugdje u Svijetu.
Bezveze da te ispravljam kad i ti sam znas, nije to "ratna" zastava BiH.pici wrote:
ima Sejfa još![]()
![]()
Sa ratnom zastavom BiH pozirali ispred banjalučke Ferhadije
a to nisam ja napisao to je s entitetskog portalakucniljubimac wrote:Bezveze da te ispravljam kad i ti sam znas, nije to "ratna" zastava BiH.pici wrote:
ima Sejfa još![]()
![]()

Jah,samo Sejfaga prije fotkanja prvo obezbjedi policiju,zlu ne trebalopici wrote:a to nisam ja napisao to je s entitetskog portalakucniljubimac wrote:Bezveze da te ispravljam kad i ti sam znas, nije to "ratna" zastava BiH.pici wrote:
ima Sejfa još![]()
![]()
http://www.atvbl.com/sa-ratnom-zastavom ... ferhadije/
![]()
Sada jos vise postujem Tokica.pampur wrote:Sejfo me podsjeca na onog Budimira
Osmanović: Tokić nepoželjan u Konjević Polju
Predsjednik Skupštine opštine /SO/ Bratunac Adil Osmanović izjavio je Srni da danas nije bilo okupljanja ispred pravoslavne crkve u Konjević Polju, koje je najavio predsjednik Bošnjačkog pokreta za ravnopravnost naroda Sejfudin Tokić, koji je nepoželjan u ovoj sredini.
Osmanović kaže da Tokić u Konjević Polju nema niti će imati pristalica, te ističe da predsjednik Bošnjačkog pokreta za ravnopravnost naroda "nema podršku ni u rodnom Gradačcu, a kamoli na drugim mjestima".
On ističe da Tokića dobro poznaje još dok je bio član SDP-a BiH i da je riječ o "osobi koja govorom mržnje i šovinističkom retorikom po svaku cijenu želi da privuče pažnju, prikupi sljedbenike i izazivanjem incidenata pokuša se vratiti u politički život".