Rehabilitovan Draža Mihailović

Post Reply
megaman4

#601 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by megaman4 »

zavrzlama wrote:Rehabilitacija draze je krik ocajnika(srbije)..svi ratovi su izgubljeni za veliku srbiju,hajd sto su izgubljeni,nego je problem sto su nepravedni,genocidni i sinonim za zlocine u modernom svijetu...sta sad ostaje srbiji,pa ostaje da sramoteci sebe za isto vrijeme plasi i zabrinjava i susjede....da bi se pokrenuli onoliki zlocini,etnicka ciscenja i razaranja,bilo je potrebno angazovati najgori sloj drustva i tom sloju drustva dati drzavne garancije i beneficije za taj prljavi odradjeni posao...bojim se da ce cetnicki simpatizeri sve vise uslova postavljat trenutnoj politickoj eliti u srbiji....ovo je tek pocetak.

Lako bi se srbija odrekla velike srbije,ali je tesko se odreci i baciti na smetliste istorije one sa kojima je srbija pokusla da postane velika srbija....sto bi rekla stara narodna poslovica" Jebes slugu,dobijes gospodara"
Ako je tako, onda Srbija klizi k'a brzom nestanku. Ionako je susjedi ne vole baš previše, ali ako se ovo pokaže tačnim, ne gine joj trajna izolacija sa svih strana. O povećanju mržnje k'a istoj da i ne govorim. Srbija je sa ovim činom defacto prestala njegovati tekovine antifašizma, i vratila se u mračno doba fašizma.
zavrzlama

#602 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by zavrzlama »

izgladnjeli bembi wrote:
zavrzlama wrote:Rehabilitacija draze je krik ocajnika(srbije)..svi ratovi su izgubljeni za veliku srbiju,hajd sto su izgubljeni,nego je problem sto su nepravedni,genocidni i sinonim za zlocine u modernom svijetu...sta sad ostaje srbiji,pa ostaje da sramoteci sebe za isto vrijeme plasi i zabrinjava i susjede....da bi se pokrenuli onoliki zlocini,etnicka ciscenja i razaranja,bilo je potrebno angazovati najgori sloj drustva i tom sloju drustva dati drzavne garancije i beneficije za taj prljavi odradjeni posao...bojim se da ce cetnicki simpatizeri sve vise uslova postavljat trenutnoj politickoj eliti u srbiji....ovo je tek pocetak.

Lako bi se srbija odrekla velike srbije,ali je tesko se odreci i baciti na smetliste istorije one sa kojima je srbija pokusla da postane velika srbija....sto bi rekla stara narodna poslovica" Jebes slugu,dobijes gospodara"
pustite vi Izetbegovića neka vodi SDA i državu... čovjek zna pos'o, vi se držite klix foruma dobro i jeste tako!

znam ...boli :D
izgladnjeli bembi

#603 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by izgladnjeli bembi »

zavrzlama wrote:
izgladnjeli bembi wrote:

pustite vi Izetbegovića neka vodi SDA i državu... čovjek zna pos'o, vi se držite klix foruma dobro i jeste tako!

znam ...boli :D
prpa moj zavrzlama prpa, vidim ja da je prpa
zavrzlama

#604 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by zavrzlama »

megaman4 wrote:

Ako je tako, onda Srbija klizi k'a brzom nestanku. Ionako je susjedi ne vole baš previše, ali ako se ovo pokaže tačnim, ne gine joj trajna izolacija sa svih strana. O povećanju mržnje k'a istoj da i ne govorim. Srbija je sa ovim činom defacto prestala njegovati tekovine antifašizma, i vratila se u mračno doba fašizma.
srbija je sve izgubila i nema vise sta izgubiti..njih ne interesuje EU i NATO,i samo deklarativno i licemjerno im puna usta EU s ciljem da hape koji pristupni fond...onako kako je srbija docekala savrsen timing da zapocne ratne pohode 90-tih,tako isto se nadaju nekim novim 90-tim....srbija bez BIH,Kosova ,ekonomski nezavisnih vojvodine i sandzaka je mala besmislena drzavica(beogradski pasaluk) i tu cinjenicu oni znaju i tesko se mogu pomiriti sa tim...najjaci adut srbije je mali ausvic u BIH i BIH srbi kao veci srbi i od samih srbijanaca,jer mogu zakuhat sukob jednim telefonskim pozivom,evropa i ameri srbiji i progledavaju mnoge stvari kroz prste jer znaju da je srbija spremna uvesti milion srba u BIH u rat do istrebljenja,nego se zaba kuha na polaganoj vatri zvanoj "rahat patnja" koja nemilosrdno odradjuje svoj posao...ovaj potez rehabilitacije drze je odlican za srbiju jer drzi ekstreme na uzdi i zadovoljne,inace bi vucic imao gadne demonstracije kica,seljakluka i fasizma na trgovima beograda...ovako srbija mirna,a kerovi rata spremni za akciju kad zatreba,e sad da ce se srbija stiditi zbog ovog,ne bi rekao ,jer s ene stide pocinjenih genocida,vukovara,dubrovnika,konc logora,pa sto bi i obicne rehabilitacije cetnickog vojvode..
dragma
Vozim: Pješe

#605 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by dragma »

zavrzlama

#606 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by zavrzlama »

znam,sav se jezim kad pomislim da ce nakon novih cetnickih avantura srbija biti jos manja :D
krater

#607 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by krater »

House wrote:živio Aćif Efendija :D
:mrgreen:
GeeTnT

#608 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by GeeTnT »

izgladnjeli bembi wrote:
Nije problem Izetbegovic...srbima je problem bosnjacka vlast makar ga predvodio i Bogicevic. Navikli ste da se qurcite nad svim drugim nacijama...

Tesko se naviknuti i posle 23 godine da vas niko nista nepita...jel tako pinokio?

Draza je samo faktor tog nezadovoljstva, kao kad dijete baci cuclu da bi skrenulo na sebe paznju....ali ne sikiraj se, naci ce se vec nesto da cuclate...
izgladnjeli bembi

#609 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

GeeTnT wrote:
izgladnjeli bembi wrote:
Nije problem Izetbegovic...srbima je problem bosnjacka vlast makar ga predvodio i Bogicevic. Navikli ste da se qurcite nad svim drugim nacijama...

Tesko se naviknuti i posle 23 godine da vas niko nista nepita...jel tako pinokio?

Draza je samo faktor tog nezadovoljstva, kao kad dijete baci cuclu da bi skrenulo na sebe paznju....ali ne sikiraj se, naci ce se vec nesto da cuclate...
da sam znao da vas je tako lako izvuć iz multi-kulti zone, više bih vremena provodio na forumu
nije tako, vi mene razumijevate pogrešno, nisam ja ovdje da zastupam nečiju stranu niti da pokušavam biti objektivan, a nisam ovdje niti da vas zajebavam
GeeTnT

#610 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by GeeTnT »

izgladnjeli bembi wrote:
GeeTnT wrote:
izgladnjeli bembi wrote:

da sam znao da vas je tako lako izvuć iz multi-kulti zone, više bih vremena provodio na forumu
nije tako, vi mene razumijevate pogrešno, nisam ja ovdje da zastupam nečiju stranu niti da pokušavam biti objektivan, a nisam ovdje niti da vas zajebavam
Ma znam... Kad si gladan, nisi svoj.. :mrgreen:
area51

#611 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by area51 »

zavrzlama wrote:
znam,sav se jezim kad pomislim da ce nakon novih cetnickih avantura srbija biti jos manja :D
drži se ti rezervata,pusti ti Srbiju :D
izgladnjeli bembi

#612 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Ma znam... Kad si gladan, nisi svoj.. :mrgreen:
znaš ti k moj :D

eto jedna slika, srbijanci u ovakvim prilikama kažu "ko razume, shvatiće"
Image
Mister Yes

#613 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Mister Yes »

Johnzy wrote:Ma ovo nije pisanje sebi u usta, u tisini svoga doma, nego i zahtev MOKu da se uvrsti kao olimpijska disciplina.
Hoće MOK odmah to da uradi. U znak sjećanja na provjerenog fašistu Samarana koji je bio na čelu MOK-a i čijim imenom nazvasmo najveću dvoranu u Sarajevu :lol:
Mister Yes

#614 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Mister Yes »

megaman4 wrote:Srbija je sa ovim činom defacto prestala njegovati tekovine antifašizma, i vratila se u mračno doba fašizma.
Baš kao i USA koja mu dade orden :lol:
GeeTnT

#615 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by GeeTnT »

area51 wrote:
zavrzlama wrote:
drži se ti rezervata,pusti ti Srbiju :D
Bgm... Rezervat. Evo pise mi na Lk, pasosu i tablicama...

DijAREA jesi li sad happy?
Maharadza

#616 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Maharadza »

insomnia78 wrote:Image
Vidi sto su oni njima ostavili svjetla popaljena, da se lakse orjentisu :lol: :lol:
OOOO ŽIVIO NATOOO!!! :evil:
pirmin

#617 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by pirmin »

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#618 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by pici »

Mister Yes wrote:
megaman4 wrote:Srbija je sa ovim činom defacto prestala njegovati tekovine antifašizma, i vratila se u mračno doba fašizma.
Baš kao i USA koja mu dade orden :lol:

yesyesyesyes...zato će vas Jopet bombardovat :mrgreen:

Image
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#619 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by enko 1964 »

Dame i ... ovaj, gospodo, a sad lopate i krampe u ruke da ga iskopamo :D

Image

PS Zna li neko neku pjesmicu o mladim pripadnicama četničkog pokreta? Ono tipa "mlada partizanka bombe bacala" ili slično :D
L u c i f e r

#620 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by L u c i f e r »

Mlada cetnikusa kurac pusila
Haj nek se cuje cuje haj nek se zna
Da je mlada cetnikusa kurac pusila? :oops:
bingov buraz

#621 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by bingov buraz »

Dolazi ekipa sa Veselog Brijega,specijalisti za iskopavanje smeca, odred "sekundarna sirovina,kisobrane popravljamo".
Ako ga oni ne iskopaju nece niko :mrgreen:
bingov buraz

#622 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by bingov buraz »

Ocekujem da se zastitnici cukadije oglase povodom krsenja autorskih prava na termin "tuzne oke" koji ovaj mister jes bezobrazno uzurpira kad opisuje glavnog u cetnika
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#623 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by Chmoljo »

izgladnjeli bembi wrote: istorija će prihvatit Dražu sa četnicima kao pozitivne likove, ustaštvo je umrlo sa onim hercegovcem ustašom koji se objesio prije koju godinu kad se vratio među svoje "ustaše", handžar divizija umrla sa ustaškom zmijom, Jugoslaviju ste uništili a dičite se kao komunističkim naslijeđem, pa se sad čudite srbima u ovakvim situacijama
dok američka imperija ima uticaja do tad će postojati i biti stabilne sve države protektorati na balkanu, mene lično najviše interesuje šta će se sve izdešavati u narednih 10ak godina, obzirom na buđenje ruskog medvjeda i podršku srpskoj strani. Izetbegovići su dobro odigrali jer imaju simpatije među 3 zavađene strane islamskog svijeta, Saudijskom Arabijom, Iranom i Turskom, to bi vas moglo nekako održat u životu, Kineske simpatije prema Srbima su ozvaničene prošle godine dolaskom premijera među ološ u Beograd, čovjek iz pristojnosti prema junačkom držanju Srba u zadnjih 20 godina pristao na onoliku vrstu nebuloza koje su kuliminarale komentarom predsjednika Srbije o proročanstvu Tarabića
nema više šuplje o multi-kulti.. dolaze vremena gdje se morate izjasniti, СЛОБОДА ИЛИ СМРТ :D
nerijetko sam pisao po portalu, ko se poistovjećuje sa okupatorom, sa okupatorom napušta oslobođenu teritoriju, šta nam budućnost donosi, živi bili pa vidjeli!
kandidat ste za šit ov d jir... čestitamo :)

također

Banned user for reason “Username banned via user management”
» izgladnjeli bembi

sa titulom dolazi i sajdkik

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» gay activist
aktivacija

#624 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by aktivacija »

L u c i f e r wrote:
aktivacija wrote: Zatvor - ne zatvor, vjera Islam je jedini bastion svakoj vrsti nemorala i devijacije ljudske psihe. Kontam vec tvoj stav po tom pitanju, tako da nema fajde za raspravom.
Dakle, da se vratim na temu....ne podrzavam cetnistvo u bilo kojoj formi, cak ni kao folklor, kako to onaj cetnik, u emisiji islamofobne federalne televizije sa duskom jurisic, rece, na komentar o problemu okupljanja uniformisanih cetnika po Bosni.
Volio bih razumiti zašto je zlo ako neko nekome utakne čunu u bulju, a obojici to godi, i zašto su ta dvojica izjednačeni za četnicima koji kolju djecu?

Koliko je islam "jedini bastion svakoj vrsti nemorala i devijacije ljudske psihe" vidimo iz stanja u kojem se nalaze islamska društva.

ps:
Blagodati seksualne represije:
http://www.foxnews.com/world/2010/07/12 ... -material/
Pakistan is top dog in searches per-person for "horse sex" since 2004, "donkey sex" since 2007, "rape pictures" between 2004 and 2009, "rape sex" since 2004, "child sex" between 2004 and 2007 and since 2009, "animal sex" since 2004 and "dog sex" since 2005, according to Google Trends and Google Insights, features of Google that generate data based on popular search terms.

The country also is tops -- or has been No. 1 -- in searches for "sex," "camel sex," "rape video," "child sex video" and some other searches that can't be printed here.
E sad si me dotukao s Pakistanom. A taman sam pomislio da je bila prica o Islamu, kako je los, pogresan, "mentalni zatvor" itd. Ili trebam shvatiti kako su muslimani pakistana u svojim perverzijama nasli upute u Islamu. Ako je tako, skidam kapu. Rasturio si me argumentima. Moram ove statistike pokazati ostalim muslimanima. Nismo ni svjesni u kojoj smo zabludi. Nek si nam pravu istinu pokazao. Aferim.
L u c i f e r

#625 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović

Post by L u c i f e r »

Nista od toga.
Samo ti pokazujem koliko je "barijera" jaka.
Post Reply