Jeste li varali?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Jeste li varali?

Da,i ne kajem se(muskarac)
53
19%
Da,i kajem se(muskarac)
15
5%
Ne(muskarac)
138
49%
Da,i ne kajem se(zena)
17
6%
Da,i kajem se(zena)
7
2%
Ne(zena)
51
18%

Total votes: 281

ho oponopono

#601 Re: Jeste li varali?

Post by ho oponopono »

...ko koga ovdje jebucka ne mozes pofatati vise... pri tome i varanje... :pisnula: i :pisnuo:
Fallen Angels

#602 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

ho oponopono wrote:...ko koga ovdje jebucka ne mozes pofatati vise... pri tome i varanje... :pisnula: i :pisnuo:
Trpa se i ne vadi :mrgreen:
Fallen Angels

#603 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

sherbett wrote:Nisam nikad varala. Ja sam odana, vjerna i k tome, glupa.

Svidja mi se :mrgreen:
Fallen Angels

#604 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

sherbett wrote:I plavusa sam tskodjer :oops:
:roll:
sheilak

#605 Re: Jeste li varali?

Post by sheilak »

Fallen Angels wrote:

i meni.

zasto kazes glupa, sherbettu? odanost i vjernost su prelijepe osobine, a jako ih je tesko naci u ljudima.
Fallen Angels

#606 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

sherbett wrote:
Fallen Angels wrote:
sherbett wrote:I plavusa sam tskodjer :oops:
:roll:
Kaj? :cry:
Nikaj, kaj bu bil? :mrgreen:
HAVANA

#607 Re: Jeste li varali?

Post by HAVANA »

ho oponopono wrote:...ko koga ovdje jebucka ne mozes pofatati vise... pri tome i varanje... :pisnula: i :pisnuo:
Miloš,miloš jebucka...a i ovaj s macom jebucka :stolica:

Image
Fallen Angels

#608 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

sherbett wrote:Zato sto se ne cijenj nego gazi. I odanost, i iskrenost i ispoljavanje osjecaja. I privrzenost i njeznost i navezanost. Tretiraju se kao slabosti, a slabost se danas kaznjava gruboscu i sutiranjem.

Doduse, ja sam radije doslijedna samoj sebi pa ne odustsjem.
Sherbica zna sta je vrijednost. To ti je tako plavuso, prilagodi se il odstupi i trpi posljedice kojih je dosljedan jedan takav ''otpadnik''.
sheilak

#609 Re: Jeste li varali?

Post by sheilak »

sherbett wrote: Zato sto se ne cijenj nego gazi. I odanost, i iskrenost i ispoljavanje osjecaja. I privrzenost i njeznost i navezanost. Tretiraju se kao slabosti, a slabost se danas kaznjava gruboscu i sutiranjem.

znam. zato se njeznost i privrzenost i odanost poklanjaju samo posebnim osobama, koje to zasluze.
SSemir

#610 Re: Jeste li varali?

Post by SSemir »

jbg jesam varao, nisam se ni kajao, ma i ne kajem. svaku sam curu varao, osim jedne, zbog koje mi evo vec nekoliko mjeseci ne pada pamet ni jedna druga, ne zato sto sam sebi govorim kako necu, vec ne osjecam zelju niti potrebu ni za jednom drugom. desi mi se same me cure zovu, otvoreno im kazem da sam zauzet, nesto sto mi prije nikad nije palo na pamet da uradim...ne znam sta mi ova uradi :D

tako da, skontao sam da samo iskrena osjecanja vode covjek, nesvjesno upravljaju sa njim..
Fallen Angels

#611 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

SSemir wrote:jbg jesam varao, nisam se ni kajao, ma i ne kajem. svaku sam curu varao, osim jedne, zbog koje mi evo vec nekoliko mjeseci ne pada pamet ni jedna druga, ne zato sto sam sebi govorim kako necu, vec ne osjecam zelju niti potrebu ni za jednom drugom. desi mi se same me cure zovu, otvoreno im kazem da sam zauzet, nesto sto mi prije nikad nije palo na pamet da uradim...ne znam sta mi ova uradi :D

tako da, skontao sam da samo iskrena osjecanja vode covjek, nesvjesno upravljaju sa njim..

Kako kome sema, budi ti oprezan. Mozda si bas varao najbolje djevojke koje su znale cuvat karakter, obraz i odanost. Znale dat ljubav samo jednom muskarcu. Mozda si sad lud bas za onom najgorom koja se voli igrat i varat, zbog koje bi izronio suza i suza, a srce ti se kidalo. Ne daj Boze ne govorim da bih volio da ti se to desi, vec imamo neku tu ''srecu'' da najcesce pogresni i losi potezi gaze po dobrim. Sretno :mrgreen: :mrgreen:
Fallen Angels

#612 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

sherbett wrote:
Fallen Angels wrote:
sherbett wrote:Zato sto se ne cijenj nego gazi. I odanost, i iskrenost i ispoljavanje osjecaja. I privrzenost i njeznost i navezanost. Tretiraju se kao slabosti, a slabost se danas kaznjava gruboscu i sutiranjem.

Sherbica zna sta je vrijednost. To ti je tako plavuso, prilagodi se il odstupi i trpi posljedice kojih je dosljedan jedan takav ''otpadnik''.
Trpim ih. Nije ih dostojan. Ni da jede govna nije dostojan. Al eto...
Najveca greska vas zena je sto trpite bez obzira na to o cemu se radilo. Trpit nesto lose u nekom odnosu u koji ulazes sve najbolje od sebe, njegujes ga kao cvijet, cuvas, hranis odanoscu i ljubavlju, nikako ne valja. To je kazna i prokletstvo samih vas. A Boga mi i nas, osim sto ste eto vi ljepotice u prednosti. Priznao sam uvijek, ljubav jedne zene jaca je i iskrenija od muskarceve puno puta. Zato je to valjda tako :)
Ramzess Veliki

#613 Re: Jeste li varali?

Post by Ramzess Veliki »

SSemir wrote:jbg jesam varao, nisam se ni kajao, ma i ne kajem. svaku sam curu varao, osim jedne, zbog koje mi evo vec nekoliko mjeseci ne pada pamet ni jedna druga, ne zato sto sam sebi govorim kako necu, vec ne osjecam zelju niti potrebu ni za jednom drugom. desi mi se same me cure zovu, otvoreno im kazem da sam zauzet, nesto sto mi prije nikad nije palo na pamet da uradim...ne znam sta mi ova uradi :D

Ova ti je zadnja dala ... znam po sebi, i ja sam svaki put izgubio razum kad bi mi neka dala. A zatim se one koje ne daju čude, kao što je ona bolja od mene i te gluposti. :roll:
Ramzess Veliki

#614 Re: Jeste li varali?

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:
sheilak wrote: zasto kazes glupa, sherbettu? odanost i vjernost su prelijepe osobine, a jako ih je tesko naci u ljudima.
Zato sto se ne cijenj nego gazi. I odanost, i iskrenost i ispoljavanje osjecaja. I privrzenost i njeznost i navezanost. Tretiraju se kao slabosti, a slabost se danas kaznjava gruboscu i sutiranjem.

Nemoj Šerbo tako, glupost je pozitivna osobina koju pametne djevojke racionalno koriste kao bitan faktor za uspjeh u životu.
Glupoj plavuši ako je pametna da iskoristi te kvalitete otvorena su sva vrata, muškarci su prema njoj ponizni i čine joj sve moguće usluge, a ostale djevojke joj zavide.
I ... svakom muškarcu je želja da ima lijepu i glupu ženu.
Lijepu da se svidi njemu, a glupu da se on svidi njoj. :thumbup:
Fallen Angels

#615 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

sherbett wrote:
Fallen Angels wrote:[quote="she
Najveca greska vas zena je sto trpite bez obzira na to o cemu se radilo. Trpit nesto lose u nekom odnosu u koji ulazes sve najbolje od sebe, njegujes ga kao cvijet, cuvas, hranis odanoscu i ljubavlju, nikako ne valja. To je kazna i prokletstvo samih vas. A Boga mi i nas, osim sto ste eto vi ljepotice u prednosti. Priznao sam uvijek, ljubav jedne zene jaca je i iskrenija od muskarceve puno puta. Zato je to valjda tako :)
U pravu si. Sve si u pravu.

Haha ne trolaj :mrgreen: :mrgreen:
nightvision

#616 Re: Jeste li varali?

Post by nightvision »

Ramzess Veliki wrote:

Ova ti je zadnja dala ... znam po sebi, i ja sam svaki put izgubio razum kad bi mi neka dala. A zatim se one koje ne daju čude, kao što je ona bolja od mene i te gluposti. :roll:
a cekaj malo, s kime je varao one od ranije? :shock: s desankom ili ljevankom? :run: :P
SSemir

#617 Re: Jeste li varali?

Post by SSemir »

Ramzess Veliki wrote:

pa to jest, ali kontam da sam kad sam krenuo na fakultet da vec imam iskustva da prepoznam koja je prava za mene...
( :D )
Ramzess Veliki

#618 Re: Jeste li varali?

Post by Ramzess Veliki »

SSemir wrote:pa to jest, ali kontam da sam kad sam krenuo na fakultet da vec imam iskustva da prepoznam koja je prava za mene...
Pusti da pogodim ... sisata plavuša, zar ne ??? :D
Ramzess Veliki

#619 Re: Jeste li varali?

Post by Ramzess Veliki »

nightvision wrote:a cekaj malo, s kime je varao one od ranije? :shock: s desankom ili ljevankom? :run: :P
Sa prvom koja mu se bolje izreklamira. :oops:
Emocijalna prevara. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#620 Re: Jeste li varali?

Post by _BataZiv_0809 »

Fallen Angels wrote:

Prste k sebi :oops:
SSemir

#621 Re: Jeste li varali?

Post by SSemir »

Ramzess Veliki wrote:
SSemir wrote:pa to jest, ali kontam da sam kad sam krenuo na fakultet da vec imam iskustva da prepoznam koja je prava za mene...
Pusti da pogodim ... sisata plavuša, zar ne ??? :D
normalno. jel me sad razumijes :D
radostan dan

#622 Re: Jeste li varali?

Post by radostan dan »

Fallen Angels wrote: Najveca greska vas zena je sto trpite bez obzira na to o cemu se radilo. Trpit nesto lose u nekom odnosu u koji ulazes sve najbolje od sebe, njegujes ga kao cvijet, cuvas, hranis odanoscu i ljubavlju, nikako ne valja. To je kazna i prokletstvo samih vas. A Boga mi i nas, osim sto ste eto vi ljepotice u prednosti. Priznao sam uvijek, ljubav jedne zene jaca je i iskrenija od muskarceve puno puta. Zato je to valjda tako :)
za kog ti navijaš , matere ti?
šta to glumiš nekog ćirila i metodija po forumu...
našo si preko naših leđa da prosvjetljuješ...da mi žena tutne usisivač sad kad dođem kući.

jel to forumsko drugarstvo i solidarnost?
e moj fallen...
marschall

#623 Re: Jeste li varali?

Post by marschall »

Nikad! I opet bih!
Fallen Angels

#624 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

radostan dan wrote:
Fallen Angels wrote: Najveca greska vas zena je sto trpite bez obzira na to o cemu se radilo. Trpit nesto lose u nekom odnosu u koji ulazes sve najbolje od sebe, njegujes ga kao cvijet, cuvas, hranis odanoscu i ljubavlju, nikako ne valja. To je kazna i prokletstvo samih vas. A Boga mi i nas, osim sto ste eto vi ljepotice u prednosti. Priznao sam uvijek, ljubav jedne zene jaca je i iskrenija od muskarceve puno puta. Zato je to valjda tako :)
za kog ti navijaš , matere ti?
šta to glumiš nekog ćirila i metodija po forumu...
našo si preko naših leđa da prosvjetljuješ...da mi žena tutne usisivač sad kad dođem kući.

jel to forumsko drugarstvo i solidarnost?
e moj fallen...

Dosta smo prdili i drzali pive u jednoj, daljinski za Ligu prvaka u drugoj ruci :mrgreen:
Fallen Angels

#625 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

KvaziExpert wrote:meni to više djeluje kao pokušaj da se poturi :mrgreen:
doduše opet preko naših leđa :twisted:
Haha tebe da ne cujem vise :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply