Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#601 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
https://azra.ba/intervju/367246/deen-ba ... -sarajeva/
Deen Backović za „Azru Premium“: I dalje sam onaj dječak iz Sarajeva
Fuad Deen Backović, poznat po svojoj ekstravaganciji i jedinstvenom stilu, otkriva kako izgleda život daleko od očiju sarajevske javnosti. Ekskluzivno za „Azru premium“ vodi nas kroz svoju dnevnu rutinu, razotkrivajući tajne unutrašnjeg mira, discipline i luksuza u jednostavnosti. Od američkog sna do mirnih večeri u privatnosti svog doma, Deen pokazuje da prava moć leži u prisutnosti i autentičnosti. U ovom intervjuu priča o životu koji balansira između glamura i tišine, reflektora i stvarne sreće.
Deen Backović za „Azru Premium“: I dalje sam onaj dječak iz Sarajeva
Fuad Deen Backović, poznat po svojoj ekstravaganciji i jedinstvenom stilu, otkriva kako izgleda život daleko od očiju sarajevske javnosti. Ekskluzivno za „Azru premium“ vodi nas kroz svoju dnevnu rutinu, razotkrivajući tajne unutrašnjeg mira, discipline i luksuza u jednostavnosti. Od američkog sna do mirnih večeri u privatnosti svog doma, Deen pokazuje da prava moć leži u prisutnosti i autentičnosti. U ovom intervjuu priča o životu koji balansira između glamura i tišine, reflektora i stvarne sreće.
- dulekrele
#602 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Umirem
Mnogi bi voljeli provesti barem pet minuta u Vašem društvu, jer možemo reći da živite jedan američki san. Kako zapravo izgleda život u Americi nekoga ko je uspješan, radi posao koji voli, okružen je ljudima koje voli te posjećuje najelitnije žurke i evente?
– Zavisi kome šta predstavlja američki san. Moj izvana može izgledati kao glamur, pozivnice i uspjeh, i to jeste dio istine. Ali iznutra, to je mnogo više disciplina, fokus i stalni rad na sebi. Najveći luksuz nije VIP lista, nego osjećaj unutrašnjeg mira. Kada voliš ono što radiš i kada si okružen ljudima koji te vide onakvim kakav jesi, tada san prestaje biti slika i postaje stvarni život. Živim lijep, miran i vrlo normalan život, daleko od javne buke, i to mi u ovom trenutku odgovara. Američki san je relativan pojam, baš kao i uspjeh. Svako ga doživljava drugačije. Ja volim svoj američki život i trudim se uživati u njemu u svakom trenutku.
Mnogi bi voljeli provesti barem pet minuta u Vašem društvu, jer možemo reći da živite jedan američki san. Kako zapravo izgleda život u Americi nekoga ko je uspješan, radi posao koji voli, okružen je ljudima koje voli te posjećuje najelitnije žurke i evente?
– Zavisi kome šta predstavlja američki san. Moj izvana može izgledati kao glamur, pozivnice i uspjeh, i to jeste dio istine. Ali iznutra, to je mnogo više disciplina, fokus i stalni rad na sebi. Najveći luksuz nije VIP lista, nego osjećaj unutrašnjeg mira. Kada voliš ono što radiš i kada si okružen ljudima koji te vide onakvim kakav jesi, tada san prestaje biti slika i postaje stvarni život. Živim lijep, miran i vrlo normalan život, daleko od javne buke, i to mi u ovom trenutku odgovara. Američki san je relativan pojam, baš kao i uspjeh. Svako ga doživljava drugačije. Ja volim svoj američki život i trudim se uživati u njemu u svakom trenutku.
- dr_Evil
#603 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Neka Deen-a, ko bi rekao da ce doci vakat kad cemo zalit za vremenima kad je Deen "drmao" scenom, da prostis danas je i nemamo 
-
detroit-mercy
#604 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Znal' ko sta Fudo u principu radidulekrele wrote: ↑11/06/2026 14:07 Umirem![]()
-
Trappist
- Thorgerson
#606 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Dizajner.detroit-mercy wrote: ↑11/06/2026 14:23Znal' ko sta Fudo u principu radidulekrele wrote: ↑11/06/2026 14:07 Umirem![]()
– Zavisi kome šta predstavlja američki san. Moj izvana može izgledati kao glamur, pozivnice i uspjeh, i to jeste dio istine. Ali iznutra, to je mnogo više disciplina, fokus i stalni rad na sebi. Najveći luksuz nije VIP lista, nego osjećaj unutrašnjeg mira. Kada voliš ono što radiš i kada si okružen ljudima koji te vide onakvim kakav jesi, tada san prestaje biti slika i postaje stvarni život. Živim lijep, miran i vrlo normalan život, daleko od javne buke, i to mi u ovom trenutku odgovara. Američki san je relativan pojam, baš kao i uspjeh. Svako ga doživljava drugačije. Ja volim svoj američki život i trudim se uživati u njemu u svakom trenutku.![]()
- Edin H.
#607 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
To je završio u Italiji.Thorgerson wrote: ↑11/06/2026 14:58Dizajner.detroit-mercy wrote: ↑11/06/2026 14:23Znal' ko sta Fudo u principu radidulekrele wrote: ↑11/06/2026 14:07 Umirem![]()
– Zavisi kome šta predstavlja američki san. Moj izvana može izgledati kao glamur, pozivnice i uspjeh, i to jeste dio istine. Ali iznutra, to je mnogo više disciplina, fokus i stalni rad na sebi. Najveći luksuz nije VIP lista, nego osjećaj unutrašnjeg mira. Kada voliš ono što radiš i kada si okružen ljudima koji te vide onakvim kakav jesi, tada san prestaje biti slika i postaje stvarni život. Živim lijep, miran i vrlo normalan život, daleko od javne buke, i to mi u ovom trenutku odgovara. Američki san je relativan pojam, baš kao i uspjeh. Svako ga doživljava drugačije. Ja volim svoj američki život i trudim se uživati u njemu u svakom trenutku.![]()
![]()
Ja vjerujem da ne radi ništa, ali kao što i sam reče treba fokus, novac i vrijeme da se onako skockaš.
- Thorgerson
#608 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Onda...
Domacica?
Domacica?
-
detroit-mercy
- escobar__
#610 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Deen je gospodin za ove debile na sadašnjoj muzičkoj sceni (koja je btw propala k'o kauč i uglavnom uvozna iz Srbije).
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
-
Naslovnica
#612 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
U principu prima ga u bulju.detroit-mercy wrote: ↑11/06/2026 14:23Znal' ko sta Fudo u principu radidulekrele wrote: ↑11/06/2026 14:07 Umirem![]()
-
Naslovnica
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#614 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Najdosljedniji gospodin na kraju
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#615 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Ma daj me nemoj hahahahhaahdulekrele wrote: ↑11/06/2026 14:07 Umirem![]()
-
Hendrix
#616 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Sve je to fino krasno ali da ne zaboravimo da je Deen originalni uhljeb kojem je babo namjestio i da jadan prima umjetnicke doprinose sa drzavne sise. Sisu koju mu je babo posteno cuclao citav zivot i sa koje je zivjela a vjerovatno i dan danas zivi citava familija.
To sto Fudo glumi naivnog djecaka zainteresovanog za modu i originalne brendove i to u vremenima kada je narod imao mizerna primanja, ne mijenja cinjenicu da je lik paksu i dzabalebaros od rodjenja.
To sto Fudo glumi naivnog djecaka zainteresovanog za modu i originalne brendove i to u vremenima kada je narod imao mizerna primanja, ne mijenja cinjenicu da je lik paksu i dzabalebaros od rodjenja.
- dr_Evil
#617 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Pa dobro... realno od mene mu halal ti minimalni doprinosi, a sto se tice babuke njegovog to je druga prica, ili ti ga nisam ljubitelj politicara.Hendrix wrote: ↑15/06/2026 12:30 Sve je to fino krasno ali da ne zaboravimo da je Deen originalni uhljeb kojem je babo namjestio i da jadan prima umjetnicke doprinose sa drzavne sise. Sisu koju mu je babo posteno cuclao citav zivot i sa koje je zivjela a vjerovatno i dan danas zivi citava familija.
Sta me briga sto smo mu placali doprinose, tesko da je on od svoje muzike imao financijskog zadovoljstva, nema para bez narodnjaka u nasoj mocvari. Ja bih svakome ko ispunjava odredjene uslove da ga mozemo zvati umjetnikom(koliko je to Deen nek neko drugi sudi) rado platio doprinose, pogotovo piscima - ko ce bolan danas od knjige zivit.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#618 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Tacno tako.Hendrix wrote: ↑15/06/2026 12:30 Sve je to fino krasno ali da ne zaboravimo da je Deen originalni uhljeb kojem je babo namjestio i da jadan prima umjetnicke doprinose sa drzavne sise. Sisu koju mu je babo posteno cuclao citav zivot i sa koje je zivjela a vjerovatno i dan danas zivi citava familija.
- PixelDrifter
#619 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Provesti pet minuta u njegovom drustvu - neprocijenljivo. Za sve drugo ima Master kartica.
-
dječak sa šibicama
#620 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Dva puta sam sreo Fudu, jednom u Vogosci na autobuskoj stanici on u roza helankama neki tipovi mu dobacuju, drugi put u kinu sjedio sa prijatelji(ca)ma na dnu sale par redova ispod, gadjali ga kokicama naljutio se.
Ne znam racuna li se to u 5 minuta.
Ne znam racuna li se to u 5 minuta.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#621 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Prico si ti za Vogoscu, gledaju ga izbjeglice istocne Bosne ne znaju sta ih je snaslo
Nego jesu li samo meni Dejsliper i Hendriks mnogo slicni likovi?
Nego jesu li samo meni Dejsliper i Hendriks mnogo slicni likovi?
- ultima_palabra
#622 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Jaran mi pricao, doveli ga na neku utakmicu Sarajeva prije 20+ godina da pjeva na poluvremenu... Horde mu pjevale "Fudo pederu, napusi se sjeveru" 
- Dosadno mii
#623 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Sta je on rekao? ABd ?ultima_palabra wrote: ↑15/06/2026 18:34 Jaran mi pricao, doveli ga na neku utakmicu Sarajeva prije 20+ godina da pjeva na poluvremenu... Horde mu pjevale "Fudo pederu, napusi se sjeveru"![]()
- Dosadno mii
#624 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Tacno tako.Hendrix wrote: ↑15/06/2026 12:30 Sve je to fino krasno ali da ne zaboravimo da je Deen originalni uhljeb kojem je babo namjestio i da jadan prima umjetnicke doprinose sa drzavne sise. Sisu koju mu je babo posteno cuclao citav zivot i sa koje je zivjela a vjerovatno i dan danas zivi citava familija.
- Better Man
#625 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"
Lik studirao u Milanu gdje je školarina 60 hiljada Eura za čitav studij od 4 godine i imao je obraza da mu poreski obveznici plaćaju doprinose. Lik je umišljen da je neko i nešto, a u stvari je niko ništa. Obični lezihljebović.dr_Evil wrote: ↑15/06/2026 12:34Pa dobro... realno od mene mu halal ti minimalni doprinosi, a sto se tice babuke njegovog to je druga prica, ili ti ga nisam ljubitelj politicara.Hendrix wrote: ↑15/06/2026 12:30 Sve je to fino krasno ali da ne zaboravimo da je Deen originalni uhljeb kojem je babo namjestio i da jadan prima umjetnicke doprinose sa drzavne sise. Sisu koju mu je babo posteno cuclao citav zivot i sa koje je zivjela a vjerovatno i dan danas zivi citava familija.
Sta me briga sto smo mu placali doprinose, tesko da je on od svoje muzike imao financijskog zadovoljstva, nema para bez narodnjaka u nasoj mocvari. Ja bih svakome ko ispunjava odredjene uslove da ga mozemo zvati umjetnikom(koliko je to Deen nek neko drugi sudi) rado platio doprinose, pogotovo piscima - ko ce bolan danas od knjige zivit.