Dosadni ste ba više s tim popišao se neko na borbu, a '95. svi govorili, potpisuj Alija, makar k'o avlija. Sad svi Rambo, do Tokija bi došli, samo Alija potpisa.hrasno38 wrote:
Ja ne bi dao Ogija za desetoricu takvih mercedes i BMW efendija. Meni se Alija popisao na glavu i borbu 95 u Dejtonu i tu je prica zavrsena. Ogi i njegov brat niti su koga ubili i igraju srcem za ovu zemlju i sve dok je tako zaboli me sta misle simpatizeri efendija iz druge drzave.
Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- agnostic_front
#601 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
- skuterumoj
#602 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Apsolutno. Uistinu se nadam da ce oni koji trebaju da podignu formu, bilo to novi klub(bijeg sa klupe) ili nametnuti se radom da se udjeLogovan wrote:="skuterumoj"]
Ja zadovoljan,pobjeda, kao i mnogi drugi. Ali se u potpunosti slazem sa tobom u vezi Belgije. Noc i dan.
Zadovoljan sam i ja, samo daj da se pobjeđuje nebitno kako i da se ode na EP.
u prvih 11 u timu u kojem si.
Sira je to tema sada da ne idem u off topic..kao npr dovodjenje nekih koji i ako zaista mogu poboljsati reprezentaciju i njenu igru itd..
Nekom/nekima se zahvaliti..
Pobjeda
- Logovan
#603 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Džeko me je sa onom greškom prije gola Izraelaca podsjetio na Vranješa.

- Idemedosumom
#604 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Crni pape, od koga ti izgubi 3:0...
Svejedno, u ovoj se utakmici vidjelo da nam igrači nisu 100% uigrani, da nisu svi fizički fit jer griju klupe u klubovima, a ipak smo izdominirali israel, moglo je i gore po njih bit.
Da li je ko uživo pratio Wels i Belgiju? Osim ako je Wels nafakaški došao do pobjede (u što sumnjam), onda je ta utakmica pokazala koliko je Belgija u biti navikana ekipa. Ako se forma momaka popravi, ako to Meša još bolje uigra, siguran sam da i njih možemo dobit.
Svejedno, u ovoj se utakmici vidjelo da nam igrači nisu 100% uigrani, da nisu svi fizički fit jer griju klupe u klubovima, a ipak smo izdominirali israel, moglo je i gore po njih bit.
Da li je ko uživo pratio Wels i Belgiju? Osim ako je Wels nafakaški došao do pobjede (u što sumnjam), onda je ta utakmica pokazala koliko je Belgija u biti navikana ekipa. Ako se forma momaka popravi, ako to Meša još bolje uigra, siguran sam da i njih možemo dobit.
- Artest
#605 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Kakva sreca pa je Mujdza uhvatio koju utakmicu pred kraj BL i dosao spreman. Da je igrala hajdukova pometina, sijevalo bi na sve strane. Ovako, imas neki mir kad je Mujdza tu (i kad je fit); blokirao je onu njihovu opasnu akciju oko 50. minute, i odigrao takticki maksimalno odgovorno. Jeste da ga jednom nije bilo kad je Izraelac lose sutirao, ali mi nije jasna Besiceva reakcija u tom trenutku, trckara kroz sredinu kao nesvjestan, umjesto da trci pokrit rupu na drugoj stativi.
-
hillbill
#606 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
ma ja........i sad vranjes krivagnostic_front wrote:Dosadni ste ba više s tim popišao se neko na borbu, a '95. svi govorili, potpisuj Alija, makar k'o avlija. Sad svi Rambo, do Tokija bi došli, samo Alija potpisa.hrasno38 wrote:
Ja ne bi dao Ogija za desetoricu takvih mercedes i BMW efendija. Meni se Alija popisao na glavu i borbu 95 u Dejtonu i tu je prica zavrsena. Ogi i njegov brat niti su koga ubili i igraju srcem za ovu zemlju i sve dok je tako zaboli me sta misle simpatizeri efendija iz druge drzave.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#607 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Daleko od toga da nismo prizeljkivali potpis u rovovima najiskrenije ali onda nek mi ne kenjaju ovi Zukorlicevi indijanci kako bi trebalo i sta bi trebalo. Svako ko zaq ovu drzavu igra srcem za mene je dobro dosao. Decko nije istetovirao ni Drazu ni Mladica ni Karadzica nego nesto stio je 100% legalno u BiH a to je entitet RS kojeg nisam potpisao ni ja ni Vranjes a zna se ko jeste i s obzirom da je donio mir u tom trenutku tako je kako je. Dakle svaka tetovaza F BiH, RS-a i BiH je 100% legalna sve dok ne bude neki novi DFejton.agnostic_front wrote:Dosadni ste ba više s tim popišao se neko na borbu, a '95. svi govorili, potpisuj Alija, makar k'o avlija. Sad svi Rambo, do Tokija bi došli, samo Alija potpisa.hrasno38 wrote:
- Grean
#608 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Hajde ne pisi gluposti, nisi balavac. Banalizujes stvari i pricas nesto u sto ni sam ne vjerujes samo da bi kontrirao.hrasno38 wrote:
Daleko od toga da nismo prizeljkivali potpis u rovovima najiskrenije ali onda nek mi ne kenjaju ovi Zukorlicevi indijanci kako bi trebalo i sta bi trebalo. Svako ko zaq ovu drzavu igra srcem za mene je dobro dosao. Decko nije istetovirao ni Drazu ni Mladica ni Karadzica nego nesto stio je 100% legalno u BiH a to je entitet RS kojeg nisam potpisao ni ja ni Vranjes a zna se ko jeste i s obzirom da je donio mir u tom trenutku tako je kako je. Dakle svaka tetovaza F BiH, RS-a i BiH je 100% legalna sve dok ne bude neki novi DFejton.
Dejton smo potpisali jer nije moglo dalje, znam dobro ko' i ti. Alija jeste bio nesposoban ali tvorac Dejtona je jedan od sinova Izraela, tvorac Dejtona, te Ogijeve tetovaze i imena koje taj dio BiH nosi....ako cemo mak na konac.
-
north
#609 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Posra nam se Wales u ćeif
....sada je 2 mjesto skoro pa nemoguće, ostaje borba za baraž a i to će biti jebeno
....Slijedeće kolo Izrael-Andora
, i ako popušimo u Belgiji a zapeće ko sivonje nakon zadnja dva kiksa, mi smo opet ne -4
...Mora se iščupati bar bod u Belgiji, ali kako žalosna ti majka kad 95% ekipe ti ne igra u svojim klubovima...Wales i Cipar se moraju uzeti, jedan kiks tu i mi smo gotovi, Andoru ne računam...Sreća u nesreći je što je Izrael odron na gostovanjima jačim, a njima valja u Wales i Belgiju i tu će vjerovatno obje popušiti, nadam se
...Što se tiče tekme, ovo je sasvim ok i više nego što sam očekivao kad se zna kako malo a većinom nikako naši igrači igraju u svojim klubovima...Dobro je sve u svemu kako je moglo biti 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#610 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
halo, ratnici, legionari, janjičari i generali - poštedite nas živi bili.
- DoZeN
#611 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Ocekivana pobjeda BIH,kao sto sam rekao prije tekme,Izrael je slaba ekipa.Poraz u Izraelu je odraz tadasnjeg stanja u reprezentaciji sa Susicom
Last edited by DoZeN on 12/06/2015 23:52, edited 1 time in total.
- trcicu trceci
#612 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
ako pobijedimo belgiju, drugi smo
nije to nemoguce
- hrasno38
#613 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Kretenizam No 1
http://radiosarajevo.ba/novost/191625/t ... jaca-video
kad nemas protivnickih navijaca udri na svoje!!
Kretenizam No 2
http://radiosarajevo.ba/novost/191628/k ... aela-video
odlicno se sjecam da se nasoj himni nije zvizdalo u Izraelu
Kretenizam No3
http://radiosarajevo.ba/novost/191626/p ... kucao-foto
moras bit bas onako kvalitetan debil da napises ovako besmislenu poruku
http://radiosarajevo.ba/novost/191625/t ... jaca-video
kad nemas protivnickih navijaca udri na svoje!!
Kretenizam No 2
http://radiosarajevo.ba/novost/191628/k ... aela-video
odlicno se sjecam da se nasoj himni nije zvizdalo u Izraelu
Kretenizam No3
http://radiosarajevo.ba/novost/191626/p ... kucao-foto
moras bit bas onako kvalitetan debil da napises ovako besmislenu poruku
- DoZeN
#614 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Belgija mora dobiti BIH, bice vrlo vrlo teskotrcicu trceci wrote:ako pobijedimo belgiju, drugi smonije to nemoguce
- Grean
#615 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Halo bolan sjasi vise, opra nas na ruke.
Bosnjaci ne vole i nisu nikad volili izrael. Tebi ako ne pase napisi im pismo podrske i predaj u ambasadu. Ognjenu plati novu tetovazu. Ne znam sta da ti covjek vise kaze da popustis sa moralnim pridikama.
Bosnjaci ne vole i nisu nikad volili izrael. Tebi ako ne pase napisi im pismo podrske i predaj u ambasadu. Ognjenu plati novu tetovazu. Ne znam sta da ti covjek vise kaze da popustis sa moralnim pridikama.
- Idemedosumom
#616 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
al zato Belgija nije morala dobit Wels

- It_is_a_Leclerc
#617 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Mi sa tri pobjede i jednim porazom do kraja imamo 17 bodovanorth wrote:Posra nam se Wales u ćeif....sada je 2 mjesto skoro pa nemoguće, ostaje borba za baraž a i to će biti jebeno
, i ako popušimo u Belgiji a zapeće ko sivonje nakon zadnja dva kiksa, mi smo opet ne -4
...Mora se iščupati bar bod u Belgiji, ali kako žalosna ti majka kad 95% ekipe ti ne igra u svojim klubovima...Wales i Cipar se moraju uzeti, jedan kiks tu i mi smo gotovi, Andoru ne računam...Sreća u nesreći je što je Izrael odron na gostovanjima jačim, a njima valja u Wales i Belgiju i tu će vjerovatno obje popušiti, nadam se
...Što se tiče tekme, ovo je sasvim ok i više nego što sam očekivao kad se zna kako malo a većinom nikako naši igrači igraju u svojim klubovima...Dobro je sve u svemu kako je moglo biti
Izrael sa dvije pobjede (Kipar i Andora), remijem protiv Velsa i porazom od Belgije ima 16 bodova
Što se tiče 2. mjesta, tu je priča više-manje završena.
- trcicu trceci
#618 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
mah, oni ce biti pod velikim pritiskom, ja mislim da je ovo dobar rezultat za nas-poraz belgije, sa3 pobjede smo u barazu, a sa 4 drugi
da je belgija pobijedila to ne bi bilo tako
-
palermo
#619 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Meni se isto ne čini loš ovaj poraz Belgije.Mislim da su sada manje mogućnosti da oni u zadnjoj utakmici protiv Izraela nešto majmunišu. A nama je svakako igrati protiv Belgije.
Ukoliko bi podigli igru za nekih 30 % a mislim da možemo, onda nismo bez šansi u Belgiji,makar da neriješeno odigramo
Ukoliko bi podigli igru za nekih 30 % a mislim da možemo, onda nismo bez šansi u Belgiji,makar da neriješeno odigramo
- shake69
#620 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Kako ne bi? Belgija da je dobila mi preskačemo Vels s pobjedom protiv njih kuci! Sad piši propalo!trcicu trceci wrote:mah, oni ce biti pod velikim pritiskom, ja mislim da je ovo dobar rezultat za nas-poraz belgije, sa3 pobjede smo u barazu, a sa 4 drugida je belgija pobijedila to ne bi bilo tako
- hrasno38
#621 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Jok eto nego cu cutati na papanluk koji 20 i kusur godina jebe ovu zemlju iz dana u dan a sve pod nekim zavjesama i pokrivcima nacionalnih ponosa. Sve dok budete udarali po bilo kojem nasem igracu bez valjanog razloga ja cu vam odgovarati. Ne kazem ja da Ogi nije napravio budalastinu ali izuzetno cijenim to sto je skonto sta je napravio te je prepravio i to je isto tako nesto sto treba postovati.Grean wrote:Halo bolan sjasi vise, opra nas na ruke.
-
LSD
#622 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
ovaj vecerašnji poraz Belgije je dobar za nas - samo ako pobjedimo Belgiju u gostima (a to "samo" je veliko ko Trebević iz naše perspektive, jel), a zapravo prava prica je : da je sa ovom pobjedom Velsa - nama drugo mjesto nedostižnotrcicu trceci wrote:mah, oni ce biti pod velikim pritiskom, ja mislim da je ovo dobar rezultat za nas-poraz belgije, sa3 pobjede smo u barazu, a sa 4 drugida je belgija pobijedila to ne bi bilo tako
Last edited by LSD on 13/06/2015 00:10, edited 3 times in total.
- hrasno38
#623 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Sta je bolan nebio zavrseno???? Sto to mi ne mozemo dobiti Belgiju???? Isto tako ste pricali i pred Cirinu utakmicu sa Belgijom pa smo ih poderali ko novinu u sred Belgije. Mi teoretski mozemo biti i prvi i drugi jer kod tebe ocito svi dobijaju samo mi nesto nismo sigurni.It_is_a_Leclerc wrote:Mi sa tri pobjede i jednim porazom do kraja imamo 17 bodovanorth wrote:Posra nam se Wales u ćeif....sada je 2 mjesto skoro pa nemoguće, ostaje borba za baraž a i to će biti jebeno
Izrael sa dvije pobjede (Kipar i Andora), remijem protiv Velsa i porazom od Belgije ima 16 bodova
- Better Man
#624 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Kako je počelo dobro je završilo.
-
north
#625 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Tačno....I meni se čini da Izrael do kraja ne može preko 16 bodova, ali opet haj ga znajIt_is_a_Leclerc wrote:Mi sa tri pobjede i jednim porazom do kraja imamo 17 bodovanorth wrote:Posra nam se Wales u ćeif....sada je 2 mjesto skoro pa nemoguće, ostaje borba za baraž a i to će biti jebeno