Brkata vodi me na more, volicu te ko da nemas brkovaZenaZbrkovima wrote:http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/osvj ... sest-osoba
Ljetovanje 2015
- Njanjavi
#601 Re: Ljetovanje 2015
-
saim_adka
- Njanjavi
#603 Re: Ljetovanje 2015
Kazu mosh kupit ostrvo za 20 evrica, za ponjet u bosnu spakuju kad krenes kucisaim_adka wrote:Valja li šta ta Grčka? Vrijedi li sada tamo ići zbog situacije?
Iskustva sa turskog dijela Kipra?
-
ZenaZbrkovima
#604 Re: Ljetovanje 2015
zamisljeno gladim brke..Njanjavi wrote:Brkata vodi me na more, volicu te ko da nemas brkovaZenaZbrkovima wrote:http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/osvj ... sest-osoba![]()
- Njanjavi
#605 Re: Ljetovanje 2015
mmmmmm jel to vidim ostatke jucerasnje terhane ususkane u njihZenaZbrkovima wrote:zamisljeno gladim brke..Njanjavi wrote:Brkata vodi me na more, volicu te ko da nemas brkovaZenaZbrkovima wrote:http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/osvj ... sest-osoba![]()
-
ZenaZbrkovima
#606 Re: Ljetovanje 2015
nista sto more ne moze saprat'..Njanjavi wrote:mmmmmm jel to vidim ostatke jucerasnje terhane ususkane u njihZenaZbrkovima wrote:zamisljeno gladim brke..Njanjavi wrote:
Brkata vodi me na more, volicu te ko da nemas brkova![]()
-
saim_adka
- Njanjavi
#608 Re: Ljetovanje 2015
Crkla dabogda brkata odes li bez mene
Haj ba bicu ti crnac, hladicu te lepezom, namazacu se kremom za cipele, samo me vodi konju zemski
Haj ba bicu ti crnac, hladicu te lepezom, namazacu se kremom za cipele, samo me vodi konju zemski
- Njanjavi
#609 Re: Ljetovanje 2015
I otvori pp medjede zemski, moram ti nesta rec 
-
ZenaZbrkovima
#610 Re: Ljetovanje 2015
bez nemoralnih ponuda, molicu lijepo 
- Njanjavi
#611 Re: Ljetovanje 2015
Ma moram ti pokazat stas i kupache na tufne sto sam uzo za mora tctctcZenaZbrkovima wrote:bez nemoralnih ponuda, molicu lijepo
-
ZenaZbrkovima
#612 Re: Ljetovanje 2015
Uh, dobre!Njanjavi wrote:Ma moram ti pokazat stas i kupache na tufne sto sam uzo za mora tctctcZenaZbrkovima wrote:bez nemoralnih ponuda, molicu lijepo
-
KENJAC
#613 Re: Ljetovanje 2015
Dje si Radosni moj ? Vidim uzivas. Neka neka. Neki dan sam vodo neke Zabare po otadzbini ti tvojoj. Vodio ih na Djurdjevica Taru i Zabljak a kao poslasticu ostavio kanjon BOG NE VIDIO. Ej Zabari se usrali od srece. Kad sam ih nacero na zip line mislio sam da nece zivi ostat. Izvrsio sam turisticku promociju od Zelengore pa na nize ..... Nagovaram ih da uloze koji Evro .... Krajem avgusta istu turu sam obezbijedio Olandjanimaradostan dan wrote:sad ću ti cifre postaviti, svako na forumu filozofira - te ovako, te ovoliko...radosni mislio na sa ili supaćenike sa foruma pa uslikO da ne bude šuplje -
- Njanjavi
#614 Re: Ljetovanje 2015
ZenaZbrkovima wrote:Uh, dobre!Njanjavi wrote:Ma moram ti pokazat stas i kupache na tufne sto sam uzo za mora tctctcZenaZbrkovima wrote:bez nemoralnih ponuda, molicu lijepo![]()
-
radostan dan
#615 Re: Ljetovanje 2015
das auto wrote:radostan dan wrote:
dobro vidi se da crna gora ali gdje je tacno. lijepo je. planina direkt ide u more
zar nisam napisao? orahovac, između perasta i kotora.
i ovdje sam samo djelimično uhvatio brdo/stjenčugu/planinicu, kao i na prethodnoj fotografiji... ali na ovoj ima plavušica, što je zalutala u penzionerski dio plaže.

07.08. idem opet, ali u budvu... i nema šanse da ću izaći iz stana i pržiti se ko ćevap. plus gužva...
ovo mjestašce je pak totalna suprotnost.
- wickerman
#616 Re: Ljetovanje 2015
Đe li je sad onaj sto je platio Oradu,piletinu i pice 220kn, a ovdje sama Orada 190kn,slOgiro bi seradostan dan wrote:sad ću ti cifre postaviti, svako na forumu filozofira - te ovako, te ovoliko...radosni mislio na sa ili supaćenike sa foruma pa uslikO da ne bude šuplje -
Iskreno sam mislio da su u kafanama u CG cijene nize, ali vidim tu je negdje.
Vidim piva 0.5l oko 2.2€ sto je negdje oko 18kn, pizze oko +45kn pa dalje,recimo Lignje su jeftinije, u Hrvatskoj su inace bile u rangu Skuse ili malo skuplje sad ne mozes naci ispod 70kn.
Ovo poređenje je sa Podgorom i Baskom vodom.
-
radostan dan
#617 Re: Ljetovanje 2015
e lafe...one budale da nisu lijene i lopovi, mogli bi od države monte karlo napraviti.KENJAC wrote: Dje si Radosni moj ? Vidim uzivas. Neka neka. Neki dan sam vodo neke Zabare po otadzbini ti tvojoj. Vodio ih na Djurdjevica Taru i Zabljak a kao poslasticu ostavio kanjon BOG NE VIDIO. Ej Zabari se usrali od srece. Kad sam ih nacero na zip line mislio sam da nece zivi ostat. Izvrsio sam turisticku promociju od Zelengore pa na nize ..... Nagovaram ih da uloze koji Evro .... Krajem avgusta istu turu sam obezbijedio OlandjanimaDefinitivno najljepsi komad Mlijecnog Puta .
nisam još stigao obići -nevidio-, kažu da je zajebano, za razliku od raftinga koji je napumpana priča po pitanju adrenalina.
čuj raftin u julu i avgustu, po vućini i suši, kad nivo vode opadne do pola butine...
slovenci zakon... rafting u aprilu ili za prvi maj, kad se snijeg topi sa okolnih brda i planina. stisni guzicu pa uđi...kO da bika jašeš 3 sata, a voda led ledeni.
ps
naletio sam na jednu finu destinaciju slučajno kada sam pravio pauzu na putu, javim ti na onoj temi gdje pričamo o kafanama.
-
radostan dan
#618 Re: Ljetovanje 2015
ne znam za druga mjesta, meni je ovo ok...wickerman wrote:Đe li je sad onaj sto je platio Oradu,piletinu i pice 220kn, a ovdje sama Orada 190kn,slOgiro bi se
Vidim piva 0.5l oko 2.2€ sto je negdje oko 18kn, pizze oko +45kn pa dalje,recimo Lignje su jeftinije, u Hrvatskoj su inace bile u rangu Skuse ili malo skuplje sad ne mozes naci ispod 70kn.
točeno nikšićko, hladno i svježe - 3 marke.
mala porcija girica i pomfrita - 2 marke.
to kao uvod...
espreso -2 marke.
kasnije, kad se zaigraš, ide izmišljanje tipa njeguški pršut, sir, fore i fazoni.
jeftinija varijanta je da dođeš ovdje, uzmeš ležaljku 4 km i suncobran 2 km, ali onda sa sobom vučeš frižider i hranu, a u bar izađeš na samo fuka ili ručak ...ali jebo to...meni se sviđa ovako...nemam obaveza prema djeci jer su pola metra ispod mene i non stop ih vidim, sve je u debeloj hladovini, more - temperatura taman.
kafica, pivce, malo meziš, pa uLjetiš u vodu, pa opet pivce, meze, pa uLjetiš, i tako u krug...
- Manu
#619 Re: Ljetovanje 2015
Malo off topic:wickerman wrote:radostan dan wrote:sad ću ti cifre postaviti, svako na forumu filozofira - te ovako, te ovoliko...radosni mislio na sa ili supaćenike sa foruma pa uslikO da ne bude šuplje -
Đe li je sad onaj sto je platio Oradu,piletinu i pice 220kn, a ovdje sama Orada 190kn,slOgiro bi se
U CG i HR fast foodovima, grilovima, restoranima (osim onih najskupljih) domace lignje, skuse, lokarde, orade, skarpine, janjetina itd su zadnji put pojedene negdje davne 1988-e. Ono sto se uvozi i prodaje na takvim mjestima pod domace sa Novog Zelanda i sl. komotno mogu prodavati po 5 EUR ili 40 HRK kilo i opet biti u debelom plusu!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatsk ... fault.aspx
-
radostan dan
#620 Re: Ljetovanje 2015
Manu wrote:
Malo off topic:
U CG i HR fast foodovima, grilovima, restoranima (osim onih najskupljih) domace lignje, skuse, lokarde, orade, skarpine, janjetina itd su zadnji put pojedene negdje davne 1988-e. Ono sto se uvozi i prodaje na takvim mjestima pod domace sa Novog Zelanda i sl. komotno mogu prodavati po 5 EUR ili 40 HRK kilo i opet biti u debelom plusu!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatsk ... fault.aspx
ne mogu ja neke učiti...to se mora platiti vlastitim iskustvom. znači na moru, posebno po grilovima, barovima i slično - ne pica, ne majoneza, ne egzotični morski plodovi i ribe. NE!
- wickerman
#621 Re: Ljetovanje 2015
To ti je najbolja varijanta, ja na moru samo jedem ujutro u sobi ostalo na plazi. Jedino sto ponesem je onaj mali ko ruksak sto je oblozen aluminijem, pa zaledim 2 vode i stavim 2 pive,a dragoj 2 soka i cijeli dan drzi i hladne pive i hladna voda, kafana 1-2 preko dana, zavisi od raspolozenja pijenja piveradostan dan wrote:ne znam za druga mjesta, meni je ovo ok...wickerman wrote:Đe li je sad onaj sto je platio Oradu,piletinu i pice 220kn, a ovdje sama Orada 190kn,slOgiro bi se
točeno nikšićko, hladno i svježe - 3 marke.
mala porcija girica i pomfrita - 2 marke.
to kao uvod...
espreso -2 marke.
kasnije, kad se zaigraš, ide izmišljanje tipa njeguški pršut, sir, fore i fazoni.
jeftinija varijanta je da dođeš ovdje, uzmeš ležaljku 4 km i suncobran 2 km, ali onda sa sobom vučeš frižider i hranu, a u bar izađeš na samo fuka ili ručak ...ali jebo to...meni se sviđa ovako...nemam obaveza prema djeci jer su pola metra ispod mene i non stop ih vidim, sve je u debeloj hladovini, more - temperatura taman.
kafica, pivce, malo meziš, pa uLjetiš u vodu, pa opet pivce, meze, pa uLjetiš, i tako u krug...
Nego ja onako komentarisem cijene i pretvaram u kune,u CG je smjestaj sigurno jeftniji.
-
KENJAC
#622 Re: Ljetovanje 2015
Ha ha ... mislim da znam koja je to "zanimljiva destinacija" !!! Nego , pokazat ljudima Monte Negro al ono sto nije na moru je bio pun pogodak. Ima tu jos stvari , Durmitor , Kanjon Pive, onda kod nas Volujak , Perucica .... treba imat vremena. Ma kakav rafting , nisam ih tamo vodio. Nevidio , moras obavezno posjetit. Jes jebeno al se isplati. Nemoj vodit ni djecu ispod 16 ni zenu. Ma zenu nemoj svakako vodit. Ja se za koji dan opet vracam u zanimljive destinacije al ovaj put za licni cejif ! Ja , stap za ribu i par glista ....radostan dan wrote:e lafe...one budale da nisu lijene i lopovi, mogli bi od države monte karlo napraviti.KENJAC wrote: Dje si Radosni moj ? Vidim uzivas. Neka neka. Neki dan sam vodo neke Zabare po otadzbini ti tvojoj. Vodio ih na Djurdjevica Taru i Zabljak a kao poslasticu ostavio kanjon BOG NE VIDIO. Ej Zabari se usrali od srece. Kad sam ih nacero na zip line mislio sam da nece zivi ostat. Izvrsio sam turisticku promociju od Zelengore pa na nize ..... Nagovaram ih da uloze koji Evro .... Krajem avgusta istu turu sam obezbijedio OlandjanimaDefinitivno najljepsi komad Mlijecnog Puta .
nisam još stigao obići -nevidio-, kažu da je zajebano, za razliku od raftinga koji je napumpana priča po pitanju adrenalina.
čuj raftin u julu i avgustu, po vućini i suši, kad nivo vode opadne do pola butine...![]()
![]()
slovenci zakon... rafting u aprilu ili za prvi maj, kad se snijeg topi sa okolnih brda i planina. stisni guzicu pa uđi...kO da bika jašeš 3 sata, a voda led ledeni.![]()
ps
naletio sam na jednu finu destinaciju slučajno kada sam pravio pauzu na putu, javim ti na onoj temi gdje pričamo o kafanama.
-
radostan dan
#623 Re: Ljetovanje 2015
i ove godine vidio sam dosta automobila cro registracija...ne kontam u čemu je fol?wickerman » 28/07/2015 10:04
dosadilo im njihovo ili cijena?
- Manu
#624 Re: Ljetovanje 2015
Rent-a-car, stranci, avio karta do Zadra, Rijeke, Pule max 30 eur, auto na 7 dana oko 250 eur i preko airbnb-a svaku noć za cca 40-50 eur (za dvoje je to dzabe) u drugom mjestu! Obidju 700-800 km prelijepe obale za dzabe. Ne bi jeftinije im bilo ni da su kući ostali!radostan dan wrote:i ove godine vidio sam dosta automobila cro registracija...ne kontam u čemu je fol?
dosadilo im njihovo ili cijena?
-
radostan dan
#625 Re: Ljetovanje 2015
mamu im jebem kapitalističku... 
naša riba plemenita,
to je riba druga tita.
naša riba plemenita,
to je riba druga tita.