Kako da gledam Macu Diskreciju?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
The 51st State

#601 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by The 51st State »

iscrtani čovek wrote:Čovek je valjda iz mešovitog braka. Daj, nećemo sad brojati krvna zrnca u rijalitiju?
Nego, zanima me da li su Tijana i Ružica stvarno spavale, ili je sve to fora, ono izmislile kontaju da je lezbo priča interesantna publici i produkciji...
niko ne broji, samo frajer prakticno i nema veze sa bosnom, osim sto je rodjen tu, pa ga se ne vrijedi uzimati uopste u obzir kad je vec tema o profiliranju ucesnika naceta.
dječak sa šibicama

#602 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by dječak sa šibicama »

To sto je on Srbin to mene ne zanima, on je iz Bihaca i nije soson.

Niko nikoga puskom ne tjera, eto Memo je akademski slikar jelte, ugledni pripadnik sarajevske raje :oops: :D jednako tako i Maca Marinkovic. Njanjavi zajebava, kako rekoh.

Ovakve emisije se ne prave sa ucesnicima koji su eminentna gospoda niti bi iko normalan i uspjesan usao u ovakav tip emisije, uostalom nasa mahalska tv Hayat je svojedobno napravila reality emisiju na Bjelasnici, sa sve Izetom Gegajem kao glavnom ulogom + nekakva Tajci narodna pjevaljka, Memo i slicna elita :D
Njanjavi

#603 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Njanjavi »

dječak sa šibicama wrote:To sto je on Srbin to mene ne zanima, on je iz Bihaca i nije soson.

Niko nikoga puskom ne tjera, eto Memo je akademski slikar jelte, ugledni pripadnik sarajevske raje :oops: :D jednako tako i Maca Marinkovic. Njanjavi zajebava, kako rekoh.

Ovakve emisije se ne prave sa ucesnicima koji su eminentna gospoda niti bi iko normalan i uspjesan usao u ovakav tip emisije, uostalom nasa mahalska tv Hayat je svojedobno napravila reality emisiju na Bjelasnici, sa sve Izetom Gegajem kao glavnom ulogom + nekakva Tajci narodna pjevaljka, Memo i slicna elita :D
Druze argument ti ne stoji ili ne zelis da skontas o cemu pricam.
To kad su debili organizovali na planini, nisu pozvali par Srpcica smjesnih i preko njih i ismijavanja takvih likova podizali cjenu domacim ucesnicima ;-)
O tome pricam, ako treba jos podrobnije da nacrtam, reci :)
I btw, pls prestani ponavljat da se zezam, uopste se ne zezam, pisem nesto u sta sam uvjeren.
Da se zezam i sam bi napisao zezam se ili stavio smajlija na kraju sentence ;-)
dječak sa šibicama

#604 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Tim gore po tebe, sto si ozbiljan.

Lupio si glupost nevidjenu, tipicni oni kompleksi nize vrijednosti... kao, kme kme zovu glupe i nepismene nebi li nas predstavili primitivnima, a sebe facama.

Sve faca do face jebote, Lepi Mica i buljavi Gastoz.

Osim ako i Lepog Micu ne racunas u bosance :oops: ili si vise na onoj liniji "on je Srbin, Ekrem je musliman pa je nas".

A i ja ulazim u ovakve glupe rasprave :run:
sumirprimus

#605 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by sumirprimus »

samim tim sto pratite ovo...nema dalje,ja kontam diskrecija onaj restoran.a oni.aa cccc
The 51st State

#606 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by The 51st State »

dječak sa šibicama wrote:To sto je on Srbin to mene ne zanima, on je iz Bihaca i nije soson.

u bihacu se rodio, a realno covjek je "takmicar" iz srbije, zivi tamo preko dvaes godina, ekavica, mentalitet, ponasanje sve mainstream srbija, mislim nije primjer sigurno kada su u pitanju kandidati iz bosne.
iscrtani čovek

#607 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Njanjavi,stvarno pričaš budaleštine.
Ajd da su pozvali neke veličine i inteligenciju iz Srbije, pa da kažem da su s Macom hteli poniziti Bosnu a sebi dići cenu...čoveče, pozvali su dno dna, raspalu Mimi Oro, ove što ordiniraju po krevetima i muškim i ženskim, buljavog Gastosa, debelu mešinu Tomu, propalog alkoholičara i bivšeg muža pevačice Ivana, Golubovićku koja se na tv kresala u štali...kakvi domaći ,,macani'' , kakvi šmekeri ,o čemu ti pričaš?
I ja o čemu diskutujem s tobom :?
Njanjavi

#608 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Njanjavi »

Druze jel ja 5 puta trebam NACRTAT da nisam mislio samo na ovaj show, vec na sve.
Od vb nadalje, ili stvarno imas problem sa ocima i dedukcijom?
iscrtani čovek

#609 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Pa tako razmišljati, onda je po tebi Željko Mitrović hteo poniziti Srbiju, tako što je doveo šašavu Golubovićku da je Čupo opali na senu?
Prosto ne vidim u kom šouu se vršila ta selekcija o kojoj govoriš.
oskarboy

#610 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by oskarboy »

kakve se ovde gluposti valjaju :lol: pa nije vam ovo evrovizija pa da imamo predstavnike drzava.maca sama sebe predstavlja a ne bih.cuj kod srba smekeri :lol: :lol: :lol: pa iz srbije je sve dno dna,kurave,alkosi ,propali ljudi.stvarno gledaoci su jos gori od ucesnika ovih debilnih rijalitija,gledaju na te ucesnika kao predstavnike drzava,kao da se igraju olimpijske igre.maric je vidio koliko zatucanih ljudi ima i da ih jako zanima ovaj sund,krkanluk,seljakluk i sve ono najgore i fino tim ljudima uzima lovu putem sms poruka i uzivo javljanja.pa to se zove direkno u program,uzivio se narod u to pa po citav dan prati i komentarise.dno dna a maric uziva u tome,uzima finu lovu i gleda dokle sve ljudi mogu ic sa ponizenjem samih sebe.
oskarboy

#611 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by oskarboy »

nazalost i sarajlije su nasjele kad je onaj memo ucestvovao pa masovno glasali za njega i donirali tako srbiji pola miliona maraka u sms glasanju :lol: a memo jos nagradu nije dobio.dok je ovaca bice i vune.a balkan je pun ovaca za sisanje.kao memo predstavnik bih :lol: :lol:
York Light 100`s

#612 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by York Light 100`s »

Ne treba brojati krvna zrnca jer i Srbijanske i Bosanske takmičare ponižavaju na isti način ali sam primjetio da dosta Bošnjaka koji postanu favoriti na srbijanskim reality emisijama ili muzičkim takmičenjima ili dadnu neke svoje nadimke ili forsiraju nadimak a ne ime samo da ne izgovaraju muslimanska imena. Gile, Gospoda, Diskrecija, Memo, Ćemo, Čupo
al-em

#613 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by al-em »

Mi kazemo gile, a na srpskim televizijama ces uvijek cuti amar- gile.
dječak sa šibicama

#614 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

oskarboy wrote:nazalost i sarajlije su nasjele kad je onaj memo ucestvovao pa masovno glasali za njega i donirali tako srbiji pola miliona maraka u sms glasanju :lol: a memo jos nagradu nije dobio.dok je ovaca bice i vune.a balkan je pun ovaca za sisanje.kao memo predstavnik bih :lol: :lol:
Mitrovici su na Memi zaradili stotine hiljada eura samo u finalnoj veceri, uglavnom iz Bosne (sms glasovi).

Majstorski, nema sta.

Memo se i predstavljao kao "BiH igrac" odnosno "Sarajlija", to mu je bila taktika, igrao je tu igru. Sto je raja nasjela, to je problem raje.
iscrtani čovek

#615 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Meni je fascinantno da ljudi misle da tipove poput Mitrovića i Peconija interesuje kako će predstaviti Srbiju, a kako Bosnu...njih zanima samo novac, kakve bolan države, nacije, valjda ne treba biti nuklearni fizičar da se to shvati, pobogu.
nema me tamo

#616 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by nema me tamo »

jel' moguce da se raspravljate oko ovog nižeg sloja ljudi, jel' moguce?
Njanjavi

#617 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Njanjavi »

A meni je fascinantno koliko ljudi konta da mitrovic i taj neki peconi biraju ljude za ulazak.
Druze to tim psihologa i sociologa radi.
Mislite da te ljude biraju neki hostapleri i profil zaposlenika tv hayata?
Koliko god vi mislili da je to sve glupava igra za maloumnu masu, tu ima jako dosta perfidne psihologije i jako pametnih ljudi u reziji koja te stvari servira i spremi ;-)
KPNCTNJAH

#618 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by KPNCTNJAH »

dječak sa šibicama wrote:Image

Edin Skoric, ziv je ovaj.

Onako supak od covjeka reklo bi se, ali je rodjeni biscanin. I faca, nije bas neki duduk, papak, soson, pa da se kaze kako samo takve zovu u rijalitije.
Ne'am pojma ko je taj, ovaj sto sam ja mislio je nekad davno bio u VB, prije desetak godina... i valjda je poginuo s jos dvoje ucesnika, nisam od tada ni pratio nikakav rijaliti :mrgreen:

Bilo je i ono sranje u Makedoniji, cini mi se "To sam ja" ... kad je ona nasa naka zalfija plakala sto je izgubila tespih... kakvih se ja sranja sjecam.. ima i tome preko 10 godina :mrgreen:
StupskaBitanga

#619 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by StupskaBitanga »

To sam ja je bilo na obn pa se nesto zakuhalo oko Tite. Ima tome i vise od 10
iscrtani čovek

#620 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Ne, poginuo je onaj momak iz Tuzle posle VB, čini mi se.
Ma ne raspravljamo, nego je Njanjavi krenuo s nekom teorijom kako ti rijalitiji ponižavaju učesnike iz Bosne naspram učesnika iz Srbije, a ja se eto upecao na to. A možda nas čovek samo zeza.
trambusek88

#621 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by trambusek88 »

Poginuo je Elmir Kuduzović iz Gračanice čini mi se. On je bio u drugoj sezoni...
Dok je trajalo glasanje za vraćanje starih učesnika, ušli su svi izbačeni učesnici i zadatak im je bio da ne smiju progovoriti ni riječ dok se ne otkrije ko ostaje, ali Elmir je nešto šapnuo onoj go-go igračici što mu se kao sviđala, i zbog toga je diskvalifikovan, a ispostavilo se da se po glasovima trebao on trebao vratiti u kuću i da se vratio danas bi bio živ...

U prvoj je bio Edin iz Sarajeva on je bio drugi, treća je bila ona Prijedorčanka, a pobjedio je onaj Ivan, fino vaspitani momak što nikad za 107 dana nije sastavio "je i be".
iscrtani čovek

#622 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Večeras u vilu ulaze novi takmičari.
Njanjavi

#623 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Njanjavi »

:lol: :lol: :lol:
Pet zena u kuci, a zmaj usisava, oj zemljo, jos mu dolazi ona debela i naredjuje kako da usisava ahahahahahahahahahhhahahha pa placem :lol:
desni

#624 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by desni »

Njanjavi wrote::lol: :lol: :lol:
Pet zena u kuci, a zmaj usisava, oj zemljo, jos mu dolazi ona debela i naredjuje kako da usisava ahahahahahahahahahhhahahha pa placem :lol:
:lol: :lol: :lol:Papucar od Sipova :lol:
dječak sa šibicama

#625 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

iscrtani čovek wrote:Večeras u vilu ulaze novi takmičari.
Reklo bi se da su zateceni, svo troje su mi nepoznati, nikad cuo.

a ovi debili standardno, svadja po cijelu noc... ovaj "ex Trzan" je debil svoje vrste, skupa sa ovim buljavim gastosom. Rijetko vidjen spoj dva debila, ona rugoba od Orla taman im i pase.
Post Reply