Idem da spavam. Ne bih bio u nasinoj kozi ako bude morala da brise ovaj spem. Laku noc, ko ostaje.prenosnik wrote:sto cinis sirk u tracanju?Towelie wrote: Mozda i otvorio temu o tome.
budi karakteran
Muzika dok je ezan
- Towelie
#601 Re: Muzika dok je ezan
-
prenosnik
- Kroksica
#603 Re: Muzika dok je ezan
Akcenat je bio na "I'm awesome".Capajebo wrote:Kroksica wrote:
Kako bih to mogao znati
- Kroksica
- Capajebo
#605 Re: Muzika dok je ezan
I'm sure you areKroksica wrote:Akcenat je bio na "I'm awesome".Capajebo wrote:Kroksica wrote:
Kako bih to mogao znati
- Kikibombona
#606 Re: Muzika dok je ezan
Posto je tema za sve i svasta, da i ovo pitanje postavim....
Da li su mlade iranke obezvrijedile hidzab?

U cemu je smisao ovakvog hidzaba?
Teznja zene da bude lijepa sebi i drugima je prirodna, neukrotiva.... To je zapisano u genetskom kodu skoro svake zene, a vjera to samo silom moze suzbiti. Cim se dozvoli opcija da se iskoci iz tog musko-ljubomornog propisa, zene to iskoriste.... Iranke su ocigledan primjer!
Inace, primjetio sam da su mnoge pokrivene djevojke kod nas prilicno 'napucane' i da itekako privlace paznju muskaraca, nekada cak i vise nego ove sto se oktriju, na koje smo vec naviknuti.
Neki dan prolazi jedna visoka i lijepa djevojka, pokrivena hidzabom, odjcom prilicno pripijenom uz tijelo.... Ja sam sa poznanikom stajao sa strane i nesto mi bilo zanimljivo da ispratim reakcije prolaznika. Mogu reci da su se uskomesali i da je privukla paznju kao neka 'polugola' djevojka zanonsog izgleda.
Zeneee

Teznja zene da bude lijepa sebi i drugima je prirodna, neukrotiva.... To je zapisano u genetskom kodu skoro svake zene, a vjera to samo silom moze suzbiti. Cim se dozvoli opcija da se iskoci iz tog musko-ljubomornog propisa, zene to iskoriste.... Iranke su ocigledan primjer!
Inace, primjetio sam da su mnoge pokrivene djevojke kod nas prilicno 'napucane' i da itekako privlace paznju muskaraca, nekada cak i vise nego ove sto se oktriju, na koje smo vec naviknuti.
Neki dan prolazi jedna visoka i lijepa djevojka, pokrivena hidzabom, odjcom prilicno pripijenom uz tijelo.... Ja sam sa poznanikom stajao sa strane i nesto mi bilo zanimljivo da ispratim reakcije prolaznika. Mogu reci da su se uskomesali i da je privukla paznju kao neka 'polugola' djevojka zanonsog izgleda.
Zeneee
Last edited by Kikibombona on 26/02/2015 15:04, edited 1 time in total.
- šatirana_ljubičica
#607 Re: Muzika dok je ezan
Kikibombona wrote:Posto je tema za sve i svasta, da i ovo pitanje postavim....
Teznja zene da bude lijepa sebi i drugima je prirodna, neukrotiva.... To je zapisano u genetskom kodu skoro svake zene, a vjera to samo silom moze suzbiti. Cim se dozvoli opcija da se iskoci iz tog musko-ljubomornog propisa, zene to iskoriste.... Iranke su ocigledan primjer!![]()
Inace, primjetio sam da su mnoge pokrivene djevojke kod nas prilicno 'napucane' i da itekako privlace paznju muskaraca, nekada cak i vise nego ove sto se oktriju, na koje smo vec naviknuti.![]()
Neki dan prolazi jedna visoka i lijepa djevojka, pokrivena hidzabom, odjcom prilicno pripijenom uz tijelo.... Ja sam sa poznanikom stajao sa strane i nesto mi bilo zanimljivo da ispratim reakcije prolaznika. Mogu reci da su se oskomesali i da je privukla paznju kao neka 'polugola' djevojka zanonsog izgleda.
Zeneee![]()
Potpuno si u pravu.
- Kikibombona
#608 Re: Muzika dok je ezan
Inace, ni vidim nikakav smisao u hidzabu.
Meni je recimo kod zene najprivlacniji graciozan hod. Po tome odredjujem fizicki kvalitet zene, u velikoj mjeri. Ako djevojka sa hidzabom lijepo hoda, moguce da ce mi kroz glavu proci neka seksualna aluzija ako hormoni budu uzburkani.
Da li je ta djevojka kriva sto je privlacna ili sam kriv ja ako imam prljave misli?
Muskarci ne mogu suzbiti seksualnost, kao vjerujem ni zene... Ako oko tebe sve zene nose hidzab i siroku odjecu, privuci ce te, isto kao sto Amera u Majamiju privlace gologuze djevojke. Seksualnost se mora ispoljiti, ne moze se suzbiti bez da se mentalno izvitoperimo.
Cuo sam od vise ljudi da u Egiptu prolaznici zapadnjacke zene u normalnoj, lezernijoj odjeci gledaju kao zombiji. Isto je sa Arapima iz Saudije i ostalih drzava. Valjda zeljeni, jebote. Nije cudna pojava da stipnu tu i tamo, okruze prolaznicu..... A vidjeli smo da su nedavne demonstracije i stanje haosa iskoristili za masovna silovanja. Zamisli, momak od 25 godina nije imao seksualno iskustvo? Pa to ne moze biti zdravo za tijelo i um.
Meni je recimo kod zene najprivlacniji graciozan hod. Po tome odredjujem fizicki kvalitet zene, u velikoj mjeri. Ako djevojka sa hidzabom lijepo hoda, moguce da ce mi kroz glavu proci neka seksualna aluzija ako hormoni budu uzburkani.
Muskarci ne mogu suzbiti seksualnost, kao vjerujem ni zene... Ako oko tebe sve zene nose hidzab i siroku odjecu, privuci ce te, isto kao sto Amera u Majamiju privlace gologuze djevojke. Seksualnost se mora ispoljiti, ne moze se suzbiti bez da se mentalno izvitoperimo.
Cuo sam od vise ljudi da u Egiptu prolaznici zapadnjacke zene u normalnoj, lezernijoj odjeci gledaju kao zombiji. Isto je sa Arapima iz Saudije i ostalih drzava. Valjda zeljeni, jebote. Nije cudna pojava da stipnu tu i tamo, okruze prolaznicu..... A vidjeli smo da su nedavne demonstracije i stanje haosa iskoristili za masovna silovanja. Zamisli, momak od 25 godina nije imao seksualno iskustvo? Pa to ne moze biti zdravo za tijelo i um.
- Cherry-Cherry
#609 Re: Muzika dok je ezan
To je onaj fazon "i vjerski i svjetski"
Valjda shvate da su se zeznule, što su se pokrile.
Ili su ih natjerali.
Kako god, meni to izgleda kurvastije od onih polugolih.
- šatirana_ljubičica
#610 Re: Muzika dok je ezan
Ti ne vidiš smisao u hidžabu, ali on itekako postoji.Kikibombona wrote:Inace, ni vidim nikakav smisao u hidzabu.
Meni je recimo kod zene najprivlacniji graciozan hod. Po tome odredjujem fizicki kvalitet zene, u velikoj mjeri. Ako djevojka sa hidzabom lijepo hoda, moguce da ce mi kroz glavu proci neka seksualna aluzija ako hormoni budu uzburkani.Da li je ta djevojka kriva sto je privlacna ili sam kriv ja ako imam prljave misli?
Tebi kao pojedincu je privlačniji hod kod žene ali većini je npr.kosa.I nije samo pokrivanje kose-hidžab.On se odnosi na mnogo više stvari.
I kad se ispoštuje, onda ima smisla itekako.Naravno ne treba ni tu pretjerivati pa nositi haljine vrećastog oblika, konstantno crne mahrame i sl., ali s mjerom ima itekako smisla.
- šatirana_ljubičica
#611 Re: Muzika dok je ezan
Ne vjerujem da kod naših djevojaka ima ''tjeranja''.Cherry-Cherry wrote:To je onaj fazon "i vjerski i svjetski"Valjda shvate da su se zeznule, što su se pokrile.
Ili su ih natjerali.
Nego jednostavno, uticaj nekih stvari odrazi se i na to.A to je pogrešno, u pravu ste.
- Kikibombona
#612 Re: Muzika dok je ezan
Cuj kurvastije?Cherry-Cherry wrote:To je onaj fazon "i vjerski i svjetski"Valjda shvate da su se zeznule, što su se pokrile.
Ili su ih natjerali.
E jesu vas muski sovinisti dotjerali, da se medjusobno ponizavata. Jebo to kada ja moram biti veci feminista od vas.
Kurve imaju odnose za pare. Djevojka se moze obuci dobro i lose, izazovno i manje izavno, ali ne i kurvasto.
Zasto se za muskarce ne govori da se oblace kurvasto?

- šatirana_ljubičica
#613 Re: Muzika dok je ezan
Kikibombona wrote:Cuj kurvastije?Cherry-Cherry wrote:To je onaj fazon "i vjerski i svjetski"Valjda shvate da su se zeznule, što su se pokrile.
Ili su ih natjerali.
![]()
E jesu vas muski sovinisti dotjerali, da se medjusobno ponizavata. Jebo to kada ja moram biti veci feminista od vas.![]()
Kurve imaju odnose za pare. Djevojka se moze obuci dobro i lose, izazovno i manje izavno, ali ne i kurvasto.![]()
Zasto se za muskarce ne govori da se oblace kurvasto?
![]()
nego...
te slike pokrivenih djevojaka iz Irana, pa..kod njih je to obaveza ..pa zato imaš razne varijacije na temu
- Kikibombona
#614 Re: Muzika dok je ezan
Stvar je u tome da muskarac seksualnost mora ispoljiti.šatirana_ljubičica wrote:
Ti ne vidiš smisao u hidžabu, ali on itekako postoji.
Tebi kao pojedincu je privlačniji hod kod žene ali većini je npr.kosa.I nije samo pokrivanje kose-hidžab.On se odnosi na mnogo više stvari.
I kad se ispoštuje, onda ima smisla itekako.Naravno ne treba ni tu pretjerivati pa nositi haljine vrećastog oblika, konstantno crne mahrame i sl., ali s mjerom ima itekako smisla.
Ti mislis da seksualnost Egipcanina miruje dok se ne ozeni?
Pa on se pali na pokrivene djevojke jednako kao forumas Lucifer na gologuze.
- šatirana_ljubičica
#615 Re: Muzika dok je ezan
Kikibombona wrote:Stvar je u tome da muskarac seksualnost mora ispoljiti.šatirana_ljubičica wrote:
Ti ne vidiš smisao u hidžabu, ali on itekako postoji.
Ti mislis da seksualnost Egipcanina miruje dok se ne ozeni?![]()
Pa on se pali na pokrivene djevojke jednako kao forumas Lucifer na gologuze.
Pa to što se on ''pali'' na hod pokrivene žene,to je njegova odgovornost, nije njena, ona ga ne izaziva.
- Cherry-Cherry
#616 Re: Muzika dok je ezan
Kada pokrivena djevojka utegne dupe u helanke ili uske farmerke, a na glavu nabije maramu, to je kurvaluk.
- HadiRa
#617 Re: Muzika dok je ezan
to nije hidzab.
to je dekorativna moda
to je dekorativna moda
- šatirana_ljubičica
#618 Re: Muzika dok je ezan
Cherry-Cherry wrote:Vidi ih što se prave lude.
Kada pokrivena djevojka utegne dupe u helanke ili uske farmerke, a na glavu nabije maramu, to je kurvaluk.
pa eno kolega kikibombona se nađe uvrijeđen u žensko ime
nije bukvalno kurvaluk ali da otkriva misli dotične-otkriva, ali vala je kurvaluk i kad otkrivena obuče helanke i kratku majicu
- Cherry-Cherry
#619 Re: Muzika dok je ezan
Jeste, kurvaluk je i to. Al kad se pokrivena djevojka utegne, to je još gore.šatirana_ljubičica wrote:Cherry-Cherry wrote:Vidi ih što se prave lude.
nije bukvalno kurvaluk ali da otkriva misli dotične-otkriva, ali vala je kurvaluk i kad otkrivena obuče helanke i kratku majicu
- šatirana_ljubičica
#620 Re: Muzika dok je ezan
Cherry-Cherry wrote:Jeste, kurvaluk je i to. Al kad se pokrivena djevojka utegne, to je još gore.šatirana_ljubičica wrote:Cherry-Cherry wrote:Vidi ih što se prave lude.
slažem se.
- Kikibombona
#621 Re: Muzika dok je ezan
Mene djevojka tjera da oblacim nesto uzu odjecu, a ja se opirem..... Jbg, meni pederasto da naglasavm misice.šatirana_ljubičica wrote:
ma za njen pojam ta riječ ne označava to, možda se ona oblači polugolo pa da se malo ''opere''
nego...
te slike pokrivenih djevojaka iz Irana, pa..kod njih je to obaveza ..pa zato imaš razne varijacije na temu
Obaveza je suluda, suprostavlja se osnovim slobodama. A i nema efekta, vidimo po ovim slikama. Meni je ovako obucena djevojka privlacnija od polugole...... A nisam jedini, mnogi muskarci imaju slican stav, ako izuzmemo pubertetlije i momcice u ranim dvadesetim.
- šatirana_ljubičica
#622 Re: Muzika dok je ezan
Kikibombona wrote:Mene djevojka tjera da oblacim nesto uzu odjecu, a ja se opirem..... Jbg, meni pederasto da naglasavm misice.šatirana_ljubičica wrote:
ma za njen pojam ta riječ ne označava to, možda se ona oblači polugolo pa da se malo ''opere''
nego...
te slike pokrivenih djevojaka iz Irana, pa..kod njih je to obaveza ..pa zato imaš razne varijacije na temuA sad cu pored 'pederasto' koristiti 'kurvasto' kao argument da mi ne kupuje majice koje me utezu, to bi je moglo odvratiti..
Hvala tresnjice.
![]()
Obaveza je suluda, suprostavlja se osnovim slobodama. A i nema efekta, vidimo po ovim slikama. Meni je ovako obucena djevojka privlacnija od polugole...... A nisam jedini, mnogi muskarci imaju slican stav, ako izuzmemo pubertetlije i momcice u ranim dvadesetim.
dobro, shvatam ja tebe, ali u šerijatskoj državi je to obaveza i neka snose posljedice i neka rade na njima.
- @ngel
#623 Re: Muzika dok je ezan
Moracu da se slozim ovog puta, mislim da je ipak vise muskaraca koji se pale na dupe i noge nego na boju kose, jasne su poruke takvog oblacenjaCherry-Cherry wrote:Vidi ih što se prave lude.
- Kikibombona
#624 Re: Muzika dok je ezan
Pali se na zene!šatirana_ljubičica wrote:
Pa to što se on ''pali'' na hod pokrivene žene,to je njegova odgovornost, nije njena, ona ga ne izaziva.
Ako nema polugolih, palit ce se na pokrivene! Na osnovu lica, hoda i figure se moze naslutiti ili makar mastati o onome sto se nalazi ispod odjece. Na taj nacin razmislja Egipcanin koji je okruzen hidzabom pokrivenim djevojkama. Poenta je u tome da o tome mora misliti, da sekusalnost mora ispoljiti. Uopste ne mora znaciti da Amer iz Majamija razmislja vise o seksu i djevojkama iz komsiluka nego Egipcanin iz Aleksandrije. Razumijes li poentu?
- šatirana_ljubičica
#625 Re: Muzika dok je ezan
Razumijem, ne moraš se deratiKikibombona wrote:Pali se na zene!šatirana_ljubičica wrote:
Ako nema polugolih, palit ce se na pokrivene! Na osnovu lica, hoda i figure se moze naslutiti ili makar mastati o onome sto se nalazi ispod odjece. Na taj nacin razmislja Egipcanin koji je okruzen hidzabom pokrivenim djevojkama. Poenta je u tome da o tome mora misliti, da sekusalnost mora ispoljiti. Uopste ne mora znaciti da Amer iz Majamija razmislja vise o seksu i djevojkama iz komsiluka nego Egipcanin iz Aleksandrije. Razumijes li poentu?