ko hoce neka vjeruje......ali se moraju razdvojiti drzava i crkvanema me tamo wrote:spreca wrote:Religija je usla u vrtice,skole,fakultete,oruzane snage,drzavne institucije itd.............religiju treba vratiti u njihove ustanove a to je u dzamije,crkve sinagoge......niko me nemoze ubijediti da religija spaja narode
Religija je najvece zlo.
Hajde što ništa ne postoji, nego što ljudi vijekovima ubijaju u ime tih religija..
mentalne barijere u mostaru
- spreca
#601 Re: mentalne barijere u mostaru
-
Itakoto
#602 Re: mentalne barijere u mostaru
Lose se pise Mostaru pa i sire jer nam je ovo postalo nesto sasvim normalno djelimicno cak i pozeljno. Ante nije problem, problem je drustvo u kojem odrasta.
Diskutovao sam ovaj video isjecak sa prijateljima i poznanicima sa zapadne strane Mostara i ne mogu jos uvijek da vjerujem da nijedan nije osudio izjave Ante i njegovih skolskih kolega. A potajno sam se nadao da ce ih biti, da ce u tim ljudima proraditi razum jer su to ipak manje-vise educirani ljudi. Uglavnom sam slucao price i proturgumente kako ni "Muslimani" ne osudjuju nasilja Al Qaide, ISISa, nedavna ubistva u Fnracuskoj i Danskoj...
Nakon toga je slijedila kolektivna "paljba" relativiziranja i sprdanja kako "Muslimani" uvijek kukaju, da su i Hrvati diskriminirani na lijevoj obali odnosno da ih uopste nema. Moguce, ne pardon, znam da ih nema, ali je li ijedan Hrvat se pokusao vratiti se (ruku na srce u klasicnim mahalama istocne obale si ih mogao na prste prebrojati) pa da i o tome diskutujemo? Da vidimo gdje, (t)ko i sta stopa, majke mu stare. Ja sam evo za sve otvoren. Dajte da prozivamo soviniste kako sa jedne tako i sa druge strane jer nam gore ne moze biti od trenutnog stanja.
Diskutovao sam ovaj video isjecak sa prijateljima i poznanicima sa zapadne strane Mostara i ne mogu jos uvijek da vjerujem da nijedan nije osudio izjave Ante i njegovih skolskih kolega. A potajno sam se nadao da ce ih biti, da ce u tim ljudima proraditi razum jer su to ipak manje-vise educirani ljudi. Uglavnom sam slucao price i proturgumente kako ni "Muslimani" ne osudjuju nasilja Al Qaide, ISISa, nedavna ubistva u Fnracuskoj i Danskoj...
- Klavikula
- BHCluster
#604 Re: mentalne barijere u mostaru
Nije ni cudo sto im i Papa nece da dodje u zapadnu Hercegovinu.
- sema911s
#605 Re: mentalne barijere u mostaru
za svakakve budale, nama normalnima se odbija od plate za njihovo zdravstveno i sta vec,.
-
saim_adka
#606 Re: mentalne barijere u mostaru
.
Last edited by saim_adka on 19/01/2017 09:44, edited 1 time in total.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#607 Re: mentalne barijere u mostaru
Ante ispao primitivac i nazadno dijete, jer u rodjenom gradu nije vidio Stari most.
Njemu je Stari most simbol onih drugih.
Zalosno je ali je to Ante izjavio i popio osude za svoju iskrenost.
Ne zaboravite ako oni drugi svojataju da most njihov a ne mostarski, ma zaboli me za most i druge.
Nego da procitam tko je od onih drugih ikada pozvao Antu da dodje i stane na most.
Njemu i njegovim roditeljima je to ili sramotno ili je simbol okupacije.
Nema poziva , nema navodno komunikacije , nema suzivota , nema volje na obje strane, nema niti grada kao cjeline.
Ante sramoto cetnićka
Ne zaboravite ako oni drugi svojataju da most njihov a ne mostarski, ma zaboli me za most i druge.
Nego da procitam tko je od onih drugih ikada pozvao Antu da dodje i stane na most.
Nema poziva , nema navodno komunikacije , nema suzivota , nema volje na obje strane, nema niti grada kao cjeline.
Ante sramoto cetnićka
- JohnnyS
#608 Re: mentalne barijere u mostaru
Itakoto wrote:Lose se pise Mostaru pa i sire jer nam je ovo postalo nesto sasvim normalno djelimicno cak i pozeljno. Ante nije problem, problem je drustvo u kojem odrasta.
Diskutovao sam ovaj video isjecak sa prijateljima i poznanicima sa zapadne strane Mostara i ne mogu jos uvijek da vjerujem da nijedan nije osudio izjave Ante i njegovih skolskih kolega. A potajno sam se nadao da ce ih biti, da ce u tim ljudima proraditi razum jer su to ipak manje-vise educirani ljudi. Uglavnom sam slucao price i proturgumente kako ni "Muslimani" ne osudjuju nasilja Al Qaide, ISISa, nedavna ubistva u Fnracuskoj i Danskoj...Nakon toga je slijedila kolektivna "paljba" relativiziranja i sprdanja kako "Muslimani" uvijek kukaju, da su i Hrvati diskriminirani na lijevoj obali odnosno da ih uopste nema. Moguce, ne pardon, znam da ih nema, ali je li ijedan Hrvat se pokusao vratiti se (ruku na srce u klasicnim mahalama istocne obale si ih mogao na prste prebrojati) pa da i o tome diskutujemo? Da vidimo gdje, (t)ko i sta stopa, majke mu stare. Ja sam evo za sve otvoren. Dajte da prozivamo soviniste kako sa jedne tako i sa druge strane jer nam gore ne moze biti od trenutnog stanja.
Ostavljam sad trolanje po strani... Zašto si ti očekivao osudu Hrvata na ovu reportažu, a brecneš se ukoliko tvoji prijatelji/poznanici Hrvati traže od tebe osudu ISIL-a, Melvida, napada na one Francuze? Nisu li to s tvoje strane dvostruki kriteriji? Jer ti ljudi s ovim Antom imaju vjerovatno veze koliko i ti s ISIL-om - nikakve...
Ja vezano uz Mostar nisam toliko pesimističan. Kako je bilo prije, sad je super. I dalje nije idealno, ali Bože moj, rat je bio. Unatoč razlikama u boji kože
- BHCluster
#609 Re: mentalne barijere u mostaru
De pogleda sta je rekao Ante pa onda palamudi.emillio estevez wrote:Ante ispao primitivac i nazadno dijete, jer u rodjenom gradu nije vidio Stari most.
Ante sramoto cetnićka
-
daddy-kool
#610 Re: mentalne barijere u mostaru
saim_adka wrote:
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#611 Re: mentalne barijere u mostaru
Ante ispao nazadno retard jer je dijete iskazalo za Tv , da nije vidio Stari most.BHCluster wrote:De pogleda sta je rekao Ante pa onda palamudi.emillio estevez wrote:Ante ispao primitivac i nazadno dijete, jer u rodjenom gradu nije vidio Stari most.
Ante sramoto cetnićka
Razlog eto jer se plasi da ne skuze da je drugaciji.
ISKRENO je rekao svoje misljenje,
Ne zanima ga stati na Stari most, a sto AKO je lagao kao i neki sa snimke.
Smrc , eto sada mi
Lakse
-
Itakoto
#612 Re: mentalne barijere u mostaru
Mozes ti kolega okrecati kako hoces. Meni je bilo dovoljno da spoznam da po njima Ante nije ucinio ili rekao nista lose. Naprotiv, to je bila samo "istina". Moji "prijatelji" (namjerno pod navodnicima) Hrvati za razliku od mene pak znaju da ja nemam apsolutno nista zajednicko sa ISIS ili petim desetim i da se zgrazavam na njigova djela.JohnnyS wrote:Itakoto wrote:Lose se pise Mostaru pa i sire jer nam je ovo postalo nesto sasvim normalno djelimicno cak i pozeljno. Ante nije problem, problem je drustvo u kojem odrasta.
Diskutovao sam ovaj video isjecak sa prijateljima i poznanicima sa zapadne strane Mostara i ne mogu jos uvijek da vjerujem da nijedan nije osudio izjave Ante i njegovih skolskih kolega. A potajno sam se nadao da ce ih biti, da ce u tim ljudima proraditi razum jer su to ipak manje-vise educirani ljudi. Uglavnom sam slucao price i proturgumente kako ni "Muslimani" ne osudjuju nasilja Al Qaide, ISISa, nedavna ubistva u Fnracuskoj i Danskoj...Nakon toga je slijedila kolektivna "paljba" relativiziranja i sprdanja kako "Muslimani" uvijek kukaju, da su i Hrvati diskriminirani na lijevoj obali odnosno da ih uopste nema. Moguce, ne pardon, znam da ih nema, ali je li ijedan Hrvat se pokusao vratiti se (ruku na srce u klasicnim mahalama istocne obale si ih mogao na prste prebrojati) pa da i o tome diskutujemo? Da vidimo gdje, (t)ko i sta stopa, majke mu stare. Ja sam evo za sve otvoren. Dajte da prozivamo soviniste kako sa jedne tako i sa druge strane jer nam gore ne moze biti od trenutnog stanja.
Ostavljam sad trolanje po strani... Zašto si ti očekivao osudu Hrvata na ovu reportažu, a brecneš se ukoliko tvoji prijatelji/poznanici Hrvati traže od tebe osudu ISIL-a, Melvida, napada na one Francuze? Nisu li to s tvoje strane dvostruki kriteriji? Jer ti ljudi s ovim Antom imaju vjerovatno veze koliko i ti s ISIL-om - nikakve...
Ja vezano uz Mostar nisam toliko pesimističan. Kako je bilo prije, sad je super. I dalje nije idealno, ali Bože moj, rat je bio. Unatoč razlikama u boji kožeNisam baš obišao puno ostale krajeve, ali bih volio vidjeti funkcionalniju višenacionalnu sredinu od Mostara. Nastranu pojedinačni ekscesi, kad su utakmice pa gori na Bulevaru. Bude sranja i u Sarajevu kad je derbi, pa nitko ne pravi emisije i ne drami.
Cinjenica je da Hrvati Mostara i okoline ne pokazuju nikakav interes za pomirenjem ili suzivotom iako bi i sami profitirali od nevedenog. Ili vama nije zao jednog Ante koji zbog straha jos nije vidio Stari most a navodno je rodjen u Mostaru?
- spreca
#613 Re: mentalne barijere u mostaru
Hafize ne seri tebi niko nevalja ...nevalja ti SDA,DF,SBB,nevalja ti ni jedna Bosnjacka stranka da nebih mozda glasali za HDZ cije ratno vodstvo jos uvijek chami u 'Agu.....HDZ i takvi ko ti bi prvi jebali nanu Hrvatima koji nisu u iz HDZ.....mrzite one iz HDZ90 sta li tek mislite drugima......Hafize ti si jedna obcna gnjida mudna........volim sto imam guzicu ciscu nego ti obraz...pogledas li se ponekad u ogledalo.......ako toj djeci ti budes uzor onda neka im je bog na pomociHafis wrote:Zar vi mislite da prosječno bošnjačko dijete u Mostaru ima mnogo drugačiji pogled od ovog Ante, koji je na nesreću previše ''iskren''. ? Zar vi mislite da se i oni odgajaju i rastu u ''multikulturi i multietništvu'', dok im roditelji u 90% slučajeva glasaju za SDA...i koja je uvučena u svaku poru društvenog života i u tom dijelu grada...od mjesta halfa u Veležu do portira Narodnom pozorištu?
- titinho
#614 Re: mentalne barijere u mostaru
U 21 stoljecu, 2015 godine u BiH postoje rasisticke ideologije, s jedne strane ustaska (sa centrom u zapadnoj Hercegovini) i cetnicka sa centrom sirom RS-a a po kuriru, vidimo i u Srbiji.
citajuci kurir komentare, shvatio sam da i tamo ima ljudi koji su ubijedjeni da mogu prepoznat bosnjake. Rasisticki komentari tipa : oni hodaju drugacije, siptari i muslimani su ruzni, mogu se poznat na kilometar, cak jedan u Svicarskoj na 100 metara prepoznaje siptare itd.
Ljudi slobodno bez ikakvog stida (a i pameti) u kameru, javnosti govore rasisticke, nacisticke stavove.
citajuci kurir komentare, shvatio sam da i tamo ima ljudi koji su ubijedjeni da mogu prepoznat bosnjake. Rasisticki komentari tipa : oni hodaju drugacije, siptari i muslimani su ruzni, mogu se poznat na kilometar, cak jedan u Svicarskoj na 100 metara prepoznaje siptare itd.
Ljudi slobodno bez ikakvog stida (a i pameti) u kameru, javnosti govore rasisticke, nacisticke stavove.
- JohnnyS
#615 Re: mentalne barijere u mostaru
Itakoto wrote:Mozes ti kolega okrecati kako hoces. Meni je bilo dovoljno da spoznam da po njima Ante nije ucinio ili rekao nista lose. Naprotiv, to je bila samo "istina". Moji "prijatelji" (namjerno pod navodnicima) Hrvati za razliku od mene pak znaju da ja nemam apsolutno nista zajednicko sa ISIS ili petim desetim i da se zgrazavam na njigova djela.JohnnyS wrote:Itakoto wrote:Lose se pise Mostaru pa i sire jer nam je ovo postalo nesto sasvim normalno djelimicno cak i pozeljno. Ante nije problem, problem je drustvo u kojem odrasta.
Ja vezano uz Mostar nisam toliko pesimističan. Kako je bilo prije, sad je super. I dalje nije idealno, ali Bože moj, rat je bio. Unatoč razlikama u boji kožeNisam baš obišao puno ostale krajeve, ali bih volio vidjeti funkcionalniju višenacionalnu sredinu od Mostara. Nastranu pojedinačni ekscesi, kad su utakmice pa gori na Bulevaru. Bude sranja i u Sarajevu kad je derbi, pa nitko ne pravi emisije i ne drami.
Cinjenica je da Hrvati Mostara i okoline ne pokazuju nikakav interes za pomirenjem ili suzivotom iako bi i sami profitirali od nevedenog. Ili vama nije zao jednog Ante koji zbog straha jos nije vidio Stari most a navodno je rodjen u Mostaru?
Pa šta ja imam s tim Antom, ko je on meni i kako sam ja za njega odgovoran pa da dajem ikakvo mišljenje o njemu, de mi reci? I de mi još reci na temelju čega procjenjuješ da je činjenica da "Hrvati Mostara i okoline ne pokazuju nikakav interes za pomirenjem ili suzivotom iako bi i sami profitirali od nevedenog". Ne kažem da hrle u suživot, ali istina bog, ne hrle u suživot ni "antifašisti"...
-
palermo
#616 Re: mentalne barijere u mostaru
Smišljeno ?? Šta to znači ???SaraFina wrote:Ante je jadan " odvalio iskreno" i ostao ziv.
Po meni plavušica koja osudjuje prijateljice koje idu s momcima " prijeko" bukvalno ima namontiranu priču.
Ili je to dokaz da su djevojčice zrelije od djecaka.
" ona nikog ne mrzi, nije tako odgojena, ali ne odobrava miješanje"
Znači totalno smišljeno.
Pa cura je izrekla samo mainstream rečenicu ovoga podneblja, jesi nekad čula za onu "neka svatko iz svoje bašće bere".....pa ovdje su bile čitave teme o tome, i ozbiljni forumaši su obrazlagali zašto ne bi drugu vjeru. Pa Mr. Yes je čitav esej napisao o svome babi zagledanom u zid kad je doveo svoju djevojku vlahinju. Podsjećaš me na moje prijeratno društvo (sve su to krasni ljudi, bili i ostali, da ne bude zabune) koji su se ubili od dokazivanja kako im je svejedno, a ja kad sam se okrenuo svi se poudali i pooženili iz svoje bašće. Nemojmo biti licemjeri, barem na forumu
Pa čitava ideologija srpskih zločina devedesetih godina ima rasizam kao svoju ideološku potku. Zar bi se mogli zločini u onakvom obimu desiti da nije postojala svijest o narodu više vrijednosti. Ne vidim ja ovdje nikakvu mutaciju, rasizam je duboko ukorijenjen u svijesti ovih naroda. Sutra ako bošnjački nacionalizam eskalira i pređe u otvoreni šovinizam, opet će imati rasizam kao svoju ideološku potku. Ali da ne ulazimo u nepotrebnu debatu oko toga.Ultima
Zašto se raja toliko osvrće na njegovu priču? Mislim da smo mi svi poprilično navikli/oguglali na mainstream nacionalizam, ali sad i taj nacionalizam pomalo mutira i prelazi u rasizam pod uticajem antimuslimanske histerije u svijetu i jačanja desnice.
Krajnje je neprofesionalan, neodgovoran i u krajnjoj lini neljudski čin autora ove emisije. Onaj ko se bavi javnim radom mora biti svjestan posljedica svoga rada. Stotine je bilo načina kako da se nečiji identitet ne otkriva. Atmosfera linča koja je stvorena oko ovoga, ne služi nikome na čast.
I još da ovo dodam, Antina izjava prije svega treba da zabrine Hrvate, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju. Reći, nisam vidio Stari most, znači da se Ante već odrekao Staroga mosta kao dijela svoje baštine, a nužna posljedica takvog razmišljanja je pretvaranje Hrvata u nacionalnu manjinu i svođenje na uski dio , kako nekad Alphonse reče, hercegovačke Zapadne obale. Kad bi Hafiz zaista hrvatski razmišljao ( pa čak to bilo i nacionalistički obojeno) sutra bi otišao u prometnu i odveo Antu na sokić na Stari most (mada nešto sumnjam da je Ante još na sokiću
-
hizo ramidovic
#617 Re: mentalne barijere u mostaru
genijalno si ovo uocio:emillio estevez wrote: Ante ispao nazadno retard jer je dijete iskazalo za Tv , da nije vidio Stari most.
Smrc , eto sada mi
Lakse
nije, dakle, poenta rasisticka teorija malog ante (to se valjda podrazumjeva i opcepoznato je) vec je najvaznije to sto ante nije vidio stari most. a i za to nije kriv ante vec islamisti sa druge obale jer ga nikad nisu ni pozvali.
- black point
#618 Re: mentalne barijere u mostaru
...lakše ti je Ante moj Metar u guzicu, nego li CENAT u glavu...
Last edited by black point on 19/02/2015 13:28, edited 2 times in total.
-
dezurni_ucenik
#619 Re: mentalne barijere u mostaru
johnnyS, iduce sedmice ti je epizoda sa bosnjackim ucenicima.Vidjeces da ces pojest govno i da ces prestati stavljat -antifasisti- pod navodnike.Vidjeces ko je normalniji.
- BHCluster
#620 Re: mentalne barijere u mostaru
emillio estevez wrote:
Ante ispao nazadno retard jer je dijete iskazalo za Tv , da nije vidio Stari most.
Smrc , eto sada mi
Lakse
Hajde jos malo relativiziraj.Mogu prepoznati Muslimana po boji koze, govoru, kretanju, po nacinu odjevanja... ta tekstura lica i tamnija koza se odnosi na Bosnjake...
- JohnnyS
#621 Re: mentalne barijere u mostaru
dezurni_ucenik wrote:johnnyS, iduce sedmice ti je epizoda sa bosnjackim ucenicima.Vidjeces da ces pojest govno i da ces prestati stavljat -antifasisti- pod navodnike.Vidjeces ko je normalniji.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zasto-sr ... /150218067
Vidim ja u komentrima i normalne i antifašiste. Bolje biti lud i fašist.
-
dezurni_ucenik
#622 Re: mentalne barijere u mostaru
Znaci i ti prepoznajes muslimane po teksturama.JohnnyS wrote:dezurni_ucenik wrote:johnnyS, iduce sedmice ti je epizoda sa bosnjackim ucenicima.Vidjeces da ces pojest govno i da ces prestati stavljat -antifasisti- pod navodnike.Vidjeces ko je normalniji.
BTW,sta je sporno u komentarima.
IamSeeMe 18.02.2015. u 20:20
+2010
Zato što su roditelji nabili komplekse. Ako ja kao Sarajlija mogu otići u zapadni Mostar kod Dorijana, a u istočni Mostar kod Enisa bez da mi iko kaže "A", može i on na Stari most, neće ga niko dotaći.
Last edited by dezurni_ucenik on 19/02/2015 13:31, edited 1 time in total.
- SaraFina
#623 Re: mentalne barijere u mostaru
Taj Mister Yes do podne jedno piše, od podne drugo.palermo wrote:Smišljeno ?? Šta to znači ???SaraFina wrote:Ante je jadan " odvalio iskreno" i ostao ziv.
Po meni plavušica koja osudjuje prijateljice koje idu s momcima " prijeko" bukvalno ima namontiranu priču.
Ili je to dokaz da su djevojčice zrelije od djecaka.
" ona nikog ne mrzi, nije tako odgojena, ali ne odobrava miješanje"
Znači totalno smišljeno.
Pa cura je izrekla samo mainstream rečenicu ovoga podneblja, jesi nekad čula za onu "neka svatko iz svoje bašće bere".....pa ovdje su bile čitave teme o tome, i ozbiljni forumaši su obrazlagali zašto ne bi drugu vjeru. Pa Mr. Yes je čitav esej napisao o svome babi zagledanom u zid kad je doveo svoju djevojku vlahinju. Podsjećaš me na moje prijeratno društvo (sve su to krasni ljudi, bili i ostali, da ne bude zabune) koji su se ubili od dokazivanja kako im je svejedno, a ja kad sam se okrenuo svi se poudali i pooženili iz svoje bašće. Nemojmo biti licemjeri, barem na forumu
Pa čitava ideologija srpskih zločina devedesetih godina ima rasizam kao svoju ideološku potku. Zar bi se mogli zločini u onakvom obimu desiti da nije postojala svijest o narodu više vrijednosti. Ne vidim ja ovdje nikakvu mutaciju, rasizam je duboko ukorijenjen u svijesti ovih naroda. Sutra ako bošnjački nacionalizam eskalira i pređe u otvoreni šovinizam, opet će imati rasizam kao svoju ideološku potku. Ali da ne ulazimo u nepotrebnu debatu oko toga.Ultima
Zašto se raja toliko osvrće na njegovu priču? Mislim da smo mi svi poprilično navikli/oguglali na mainstream nacionalizam, ali sad i taj nacionalizam pomalo mutira i prelazi u rasizam pod uticajem antimuslimanske histerije u svijetu i jačanja desnice.
Krajnje je neprofesionalan, neodgovoran i u krajnjoj lini neljudski čin autora ove emisije. Onaj ko se bavi javnim radom mora biti svjestan posljedica svoga rada. Stotine je bilo načina kako da se nečiji identitet ne otkriva. Atmosfera linča koja je stvorena oko ovoga, ne služi nikome na čast.
I još da ovo dodam, Antina izjava prije svega treba da zabrine Hrvate, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju. Reći, nisam vidio Stari most, znači da se Ante već odrekao Staroga mosta kao dijela svoje baštine, a nužna posljedica takvog razmišljanja je pretvaranje Hrvata u nacionalnu manjinu i svođenje na uski dio , kako nekad Alphonse reče, hercegovačke Zapadne obale. Kad bi Hafiz zaista hrvatski razmišljao ( pa čak to bilo i nacionalistički obojeno) sutra bi otišao u prometnu i odveo Antu na sokić na Stari most (mada nešto sumnjam da je Ante još na sokiću). Al Hafiz neka brine oko toga.
Uglavnom, ja nisam toliko daleko išla kad je brak u pitanju, radi se ipak o djeci.
No svakako ne vidim prepreku da neko ima mladenacku ljubav koja nije njegove vjere.
- JohnnyS
#624 Re: mentalne barijere u mostaru
Naravno da ne. Ali između izjave da poznaje nekoga po teksturama i izjave "Pas mu mater glupu,k'o da smo mi crnci a oni vijetnamci pa se razlikujemo...njemu je i bolje da ne dolazi na stari most jer mislim da most nije projektovan da izdrzi njegovu glupu vijetnamsku glavu..." koja je prikupila preko 1700 pluseva ne vidim razlike. Ante je fašist, a ovaj koji detektira vijetnamske glave i jebe majke je antifašist.dezurni_ucenik wrote:Znaci i ti prepoznajes muslimane po teksturama.JohnnyS wrote:dezurni_ucenik wrote:johnnyS, iduce sedmice ti je epizoda sa bosnjackim ucenicima.Vidjeces da ces pojest govno i da ces prestati stavljat -antifasisti- pod navodnike.Vidjeces ko je normalniji.
Da ne spominjemo omalovažavanja ljudi iz Cima ili Ilića od strane forumaša koje su živjele u socijalističkim spavaonicama za doseljene brđane poput Avenije, Splitske...
-
palermo
#625 Re: mentalne barijere u mostaru
Eto te ko babo kad sina svoga sjetuje, svuđe ti sine umoči, ali kući našu dovedi.....SaraFina wrote:
Taj Mister Yes do podne jedno piše, od podne drugo.
Uglavnom, ja nisam toliko daleko išla kad je brak u pitanju, radi se ipak o djeci.koja nije njegove vjere.No svakako ne vidim prepreku da neko ima mladenacku ljubav