Masakar u Parizu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Ripicipi

#601 Re: Masakar u Parizu

Post by Ripicipi »

LSD wrote:evo sa skratimo: da li ikad namjerno razdražuješ bijesnog psa na ulici?? jer to nije normalno od tebe prije svega
BIJESNI PAS NE TREBA DA JE NA ULICI.
Logika ti je u p.m.
Herr Flick

#602 Re: Masakar u Parizu

Post by Herr Flick »

Image
neMir

#603 Re: Masakar u Parizu

Post by neMir »

Image
pirmin

#604 Re: Masakar u Parizu

Post by pirmin »

Neko je fino postavio pitanje:

"Da li su pocinioci uopste Muslimani?"

Sta ako je Mossad ili neka druga sluzba imala interesa da "malo" zakuha?
LSD

#605 Re: Masakar u Parizu

Post by LSD »

Ripicipi wrote:
LSD wrote:evo sa skratimo: da li ikad namjerno razdražuješ bijesnog psa na ulici?? jer to nije normalno od tebe prije svega
Logika ti je u p.m.
:lol: :lol: izađi napolje, pa im to reci :D ...čopori landaraju i napadaju, a ti meni ovdje prosipaš neke gluposti
Ripicipi

#606 Re: Masakar u Parizu

Post by Ripicipi »

LSD wrote:
Ripicipi wrote:
Logika ti je u p.m.
:lol: :lol: izađi napolje, pa im to reci :D ...čopori landaraju i napadaju, a ti meni ovdje prosipaš neke gluposti
Tek sad vidim da jednostavno nisi kapacitet.
don vito

#607 Re: Masakar u Parizu

Post by don vito »

dječak sa šibicama wrote:Jel ISIL fan klub vec pronasao "pravog krivca" u Mossadu, CIA agentima, ili jos uvijek razmisljaju? :D

Ono, "nije ovo djelo amatera, vidi se da su obuceni, kako trza puska, ovo su neki komandosi, Mossad garant" :oops:
Ja mislim da su Jehovini svjedoci ili Paragvajski Greenpeace, u svakom slucaju nema sansi da su muslimani.
KAMI666

#608 Re: Masakar u Parizu

Post by KAMI666 »

kopijas34 wrote:
A zasto ti muslimani malo ne razgovaraju o tome kako se skolovati; organizirati , prosvijetliti, napredovati?
Zato sto o tome trebaju da brinu ovdasnji "serifi" i vlasti, koje si demokratski izabrao, kome placas danak, to jest-porez, pa da mu jos koju vikendicu mozes kupiti, a on ce da uzme jos koji kredit tako da se ti za buducnost i penziju ne brines, platice neko drugi. :D
Jel ti se ne svidja? Los izbor si napravio, mozda je do tebe a ne do njih.
hrastov žižak

#609 Re: Masakar u Parizu

Post by hrastov žižak »

dale cooper wrote:
hrastov žižak wrote:
Janjicar wrote: :D
Znas li ti da redovno postoje zasjedanja uleme Evrope gdje se raspravlja o nekim pitanjim npr. skoro je jedno bilo da li je muslimanu dozvoljeno jesti žele bombone ? Jer kako znamo da ima primjesa svinjske masti itd. To ti nije pitanje modernizacije to ti je odgovor vjere. Jer niko tu ne izmislja toplu vodu nego se tumaci Kur'an i to je to.
Mislim da je to najvažnije pitanje na svijetu, Hvala onom što je dao odgovor za njega, jer bez tog odgovora bi milijarde u džehenemu svršile.
Koji je odgovor? :zoka: :mrgreen:
koji god je, spasio je milijarde. :D
Pjanic15

#610 Re: Masakar u Parizu

Post by Pjanic15 »

Janjicar wrote:
Pjanic15 wrote:
E čuj loš sistem, pa da je loš po svim segmentima, niko ne bi dolazio tamo da živi, kamol i muslimani, ali ipak dosta je muslimana koji ne samo što sa istoka odlaze, nego i što se uklope u društvo i nemaju nikakvih problema, ovo sam prije par postova već rekao, pravo loš sistem taj na zapadu, a nudi KO HOĆE normalne uslove za život i SUživot. Pa se onda odjednom nađu neki koji ne žele suživot, te postanu fanatični pa određuju tom društvu i pojedincima svoja načela bez ikakve osnove i kuju planove kako čitavu državu da osvoje, na kraju krajeva, zlatno pravilo je "svakom svoje", ako su ti muslimani i mnogih drugih ispovijesii i političkih opcija uspjeli da se nose sa slobodom govora i karikaturama koje se prave, onda je jasno da je problem do te određene skupine ljudi koji su zalutali tu.
Pa normalno da je los drzavnim sistem jer imas 8 godina da ti ljudi prijete da ce te ubiti i sluzbe sigurnosti nisu predvidjele taj napad.
A šta bi bilo da je sve te "muslimane" koji su prijetili tom listu, Francuska privela, šta misliš kakva bi onda bila reakcija i šta bi se pričalo? Sad ispade kriva Francuska što neki ljudi imaju poremećen um.
area51

#611 Re: Masakar u Parizu

Post by area51 »

animals wrote:
area51 wrote:Od 9 milijardi potencijalnih likova za karikaturu karikaturisti se uhvatili Isusa,Muhameda,Bude... :roll:
Pa, sta ..ja sam krscanin, i nikad ne bi pomislio da ih pobijem sto crtaju karikature Isusa..
I ja sam hrišćanin i naravno da ne bi učinio ništa na žao onome ko bi pravio karikature Isusa(jednostavno bih ga zaobišao,ignorisao...). Ali bi i isto tako ispoštovao svakog onog ko bi mi rekao da mu smeta to što crtam karikature "njegovog" poslanika.
Toliko toga na ovoj zemaljskoj kugli se ubilo za šprdnju a oni se uhvatili nečeg što je ogromnoj većini vjernika svetinja.
Političari,biznismeni,mafijaši,sportisti,kraljevi,kraljice,qrci,palci...crtaj brate do mile volje ali ...jok
dale cooper

#612 Re: Masakar u Parizu

Post by dale cooper »

LSD wrote:
Ripicipi wrote:
Logika ti je u p.m.
Je li znaš i šta se obično radi sa bijesnim psima?
SkyLimit

#613 Re: Masakar u Parizu

Post by SkyLimit »

Ne razumijem zašto se na ovoj temi uopće raspravlja o islamu, ovo su počinila kažu trojica terorista, a muslimani čine 23 - 26% ukupnog stanovništva Zemlje. Iz IZ BiH su davno osudili svaku vrstu terorizma, stoga zaista ne znam što se muslimani nasjedaju i pravdaju se ovima što im oče zasijaju na spomen mogućnosti nasilja nad muslimanima, a jadan onaj ko se pravda za nešto što je neko drugi učinio.

Image
Last edited by SkyLimit on 07/01/2015 19:21, edited 1 time in total.
Janjicar

#614 Re: Masakar u Parizu

Post by Janjicar »

kopijas34 wrote:
Hahaha jebemti sunce!

A zasto ti muslimani malo ne razgovaraju o tome kako se skolovati; organizirati , prosvijetliti, napredovati?

Jeli u zeleju ima svinjskog mesa.... :lol: :lol:

Who gives a fuck?

A zato je dobro ozeniti djeovjcicu od 12 godina ili imati 4 zene? Iliz abranjivati curicama da idu u skolu?
I ti si ateista izgleda cim nemas nikakve kulture :D

A posto dovoljno ne poznajes materiju o kojoj raspravljas da ti kazem da su prvi rijeci u Kur'anu "Ikre bismi rabbike-Citaj,uci u ime tvoga Gospodara"
Zatim uzmi malo knjige pa procitaj o Nauci u srednjem vijeku, doba mracnjastva itd. da se malo upoznas sa naukom :)
homega

#615 Re: Masakar u Parizu

Post by homega »

Janjicar wrote: Znas li ti da redovno postoje zasjedanja uleme Evrope gdje se raspravlja o nekim pitanjim npr. skoro je jedno bilo da li je muslimanu dozvoljeno jesti žele bombone ? Jer kako znamo da ima primjesa svinjske masti itd. To ti nije pitanje modernizacije to ti je odgovor vjere. Jer niko tu ne izmislja toplu vodu nego se tumaci Kur'an i to je to.
Da ti muslimanski pametnjakovići znaju koliko puta su pojeli svinjsku prerađevinu ili se koristili drugim proizvodom od svinje, za muda hadumska bi se objesili :lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

#616 Re: Masakar u Parizu

Post by LSD »

dale cooper wrote:
ja vidim šta se ne radi po tom pitanju, vec godinama...a brojka čopora raste konstantno

no, vratimo se ipak temi
Pjanic15

#617 Re: Masakar u Parizu

Post by Pjanic15 »

JohnnyS wrote:
LSD wrote:
JohnnyS wrote:
Pa Francuzi su to radili po svojoj avliji, a ne u komšiluku. Gadljivo je ovo tvoje pravdanje terorizma, mal je korak od tud pa do kalašnjikova...
:shock: eto ja pravdam terorizam :shock: ....fujjj, gade mi se ovakvi ljudi i njihovi abnormalni zaključci
A što je pronalazak opravdanja, ako nije pravdanje? A opravdanje si našao, uzrok jelte nije u poremećenim umovima koji ne mogu pojmiti da postoje i drugi sustavi vrijednosti izuzev njihovih striktnih vjerskih već u autorima karikatura. To ti je ko kad kažu da je "kurvetina kriva što je silovana jer je minicom izazivala muškarca".
:thumbup:
luckylaka

#618 Re: Masakar u Parizu

Post by luckylaka »

Gledam sta se desava u naselju Bare kod Kaknja pa navrati da vidim zna li se ko su ubice.Zao mi novinara ali mi vise zao ove jadne bosanke :(
Janjicar

#619 Re: Masakar u Parizu

Post by Janjicar »

Pjanic15 wrote:
Janjicar wrote:
Pjanic15 wrote:
E čuj loš sistem, pa da je loš po svim segmentima, niko ne bi dolazio tamo da živi, kamol i muslimani, ali ipak dosta je muslimana koji ne samo što sa istoka odlaze, nego i što se uklope u društvo i nemaju nikakvih problema, ovo sam prije par postova već rekao, pravo loš sistem taj na zapadu, a nudi KO HOĆE normalne uslove za život i SUživot. Pa se onda odjednom nađu neki koji ne žele suživot, te postanu fanatični pa određuju tom društvu i pojedincima svoja načela bez ikakve osnove i kuju planove kako čitavu državu da osvoje, na kraju krajeva, zlatno pravilo je "svakom svoje", ako su ti muslimani i mnogih drugih ispovijesii i političkih opcija uspjeli da se nose sa slobodom govora i karikaturama koje se prave, onda je jasno da je problem do te određene skupine ljudi koji su zalutali tu.
Pa normalno da je los drzavnim sistem jer imas 8 godina da ti ljudi prijete da ce te ubiti i sluzbe sigurnosti nisu predvidjele taj napad.
A šta bi bilo da je sve te "muslimane" koji su prijetili tom listu, Francuska privela, šta misliš kakva bi onda bila reakcija i šta bi se pričalo? Sad ispade kriva Francuska što neki ljudi imaju poremećen um.
bravo shvatio si poentu, ovi ljudi definitivno imaju poremecen um. Da li svi muslimani imaju poremecen um ? To se nikako ne mogu sloziti a veliki broj forumasa upravo to potencira.
deer_hunter

#620 Re: Masakar u Parizu

Post by deer_hunter »

LSD wrote:
ok, znaci muslimani su po tebi bijesan pas kojeg ne treba razdraziti...jel onda OK da ja kazem da muslimane, posto su bijesan pas, sve treba uspavati?? jer se to inace radi sa bijesnim psima :thumbup:
Janjicar

#621 Re: Masakar u Parizu

Post by Janjicar »

luckylaka wrote:Gledam sta se desava u naselju Bare kod Kaknja pa navrati da vidim zna li se ko su ubice.Zao mi novinara ali mi vise zao ove jadne bosanke :(
Kao sto danas neko rece
Zao mi je Francuza onoliko koliko su oni zalili genocid u Srebrenici.
LDLT

#622 Re: Masakar u Parizu

Post by LDLT »

LSD wrote:
dale cooper wrote:
ja vidim šta se ne radi po tom pitanju, vec godinama...a brojka čopora raste konstantno

no, vratimo se ipak temi

Da
A kad ovi tolerantni Europski narodi konačno puknu...a puknut će sigurno. Svi izbori u EU zemljama daju naznake gdje sve ovo ide.
Nekako mislim da će nažalost najebati svi, ne samo ove bradonje.
area51

#623 Re: Masakar u Parizu

Post by area51 »

vaučer wrote:
area51 wrote:Od 9 milijardi potencijalnih likova za karikaturu karikaturisti se uhvatili Isusa,Muhameda,Bude... :roll:
Od milijardu načina da svojim životom unaprijede društvo i svijet oko sebe oni pobili mašinkama nevine ljude :roll:
Ma neopravdam druže sve ovo,nevini ljudi su pobijeni na pravdi boga.
Iznosim samo svoje mišljenje da su se ovi stravični događaji mogli izbjeći uz malo dobre volje.
Naravno,pod pretpostavkom da su ovo učinili muslimani
Ali,boga pitaj šta je po srijedi i ko sve stoji iza ovog.
Da bog da da ikad saznamo
Pjanic15

#624 Re: Masakar u Parizu

Post by Pjanic15 »

Janjicar wrote:
Pjanic15 wrote:
Janjicar wrote:
bravo shvatio si poentu, ovi ljudi definitivno imaju poremecen um. Da li svi muslimani imaju poremecen um ? To se nikako ne mogu sloziti a veliki broj forumasa upravo to potencira.
Ne trollaj sa tim "shvatio si poentu" i preskakanjem odgovora na pitanja. Što si onda postavljao ona načela o "zabrani" crtanja poslanika i time opravdavao ovo što su uradili? http://forum.klix.ba/masakar-u-parizu-t ... #p10938867
Last edited by Pjanic15 on 07/01/2015 19:28, edited 1 time in total.
area51

#625 Re: Masakar u Parizu

Post by area51 »

LDLT wrote:
LSD wrote:
dale cooper wrote:

no, vratimo se ipak temi

Da
A kad ovi tolerantni Europski narodi konačno puknu...a puknut će sigurno. Svi izbori u EU zemljama daju naznake gdje sve ovo ide.
Nekako mislim da će nažalost najebati svi, ne samo ove bradonje.
A kome je cilj da Evropa "eksplodira" ?
Imaš pravo jednom pogađati :D
Locked