BIJESNI PAS NE TREBA DA JE NA ULICI.LSD wrote:evo sa skratimo: da li ikad namjerno razdražuješ bijesnog psa na ulici?? jer to nije normalno od tebe prije svega
Logika ti je u p.m.
BIJESNI PAS NE TREBA DA JE NA ULICI.LSD wrote:evo sa skratimo: da li ikad namjerno razdražuješ bijesnog psa na ulici?? jer to nije normalno od tebe prije svega
Ripicipi wrote:BIJESNI PAS NE TREBA DA JE NA ULICI.LSD wrote:evo sa skratimo: da li ikad namjerno razdražuješ bijesnog psa na ulici?? jer to nije normalno od tebe prije svega
Logika ti je u p.m.
Tek sad vidim da jednostavno nisi kapacitet.LSD wrote:Ripicipi wrote:BIJESNI PAS NE TREBA DA JE NA ULICI.LSD wrote:evo sa skratimo: da li ikad namjerno razdražuješ bijesnog psa na ulici?? jer to nije normalno od tebe prije svega
Logika ti je u p.m.![]()
izađi napolje, pa im to reci
...čopori landaraju i napadaju, a ti meni ovdje prosipaš neke gluposti
Ja mislim da su Jehovini svjedoci ili Paragvajski Greenpeace, u svakom slucaju nema sansi da su muslimani.dječak sa šibicama wrote:Jel ISIL fan klub vec pronasao "pravog krivca" u Mossadu, CIA agentima, ili jos uvijek razmisljaju?![]()
Ono, "nije ovo djelo amatera, vidi se da su obuceni, kako trza puska, ovo su neki komandosi, Mossad garant"
Zato sto o tome trebaju da brinu ovdasnji "serifi" i vlasti, koje si demokratski izabrao, kome placas danak, to jest-porez, pa da mu jos koju vikendicu mozes kupiti, a on ce da uzme jos koji kredit tako da se ti za buducnost i penziju ne brines, platice neko drugi.kopijas34 wrote:
A zasto ti muslimani malo ne razgovaraju o tome kako se skolovati; organizirati , prosvijetliti, napredovati?
koji god je, spasio je milijarde.dale cooper wrote:Koji je odgovor?hrastov žižak wrote:Mislim da je to najvažnije pitanje na svijetu, Hvala onom što je dao odgovor za njega, jer bez tog odgovora bi milijarde u džehenemu svršile.Janjicar wrote:![]()
Znas li ti da redovno postoje zasjedanja uleme Evrope gdje se raspravlja o nekim pitanjim npr. skoro je jedno bilo da li je muslimanu dozvoljeno jesti žele bombone ? Jer kako znamo da ima primjesa svinjske masti itd. To ti nije pitanje modernizacije to ti je odgovor vjere. Jer niko tu ne izmislja toplu vodu nego se tumaci Kur'an i to je to.![]()
A šta bi bilo da je sve te "muslimane" koji su prijetili tom listu, Francuska privela, šta misliš kakva bi onda bila reakcija i šta bi se pričalo? Sad ispade kriva Francuska što neki ljudi imaju poremećen um.Janjicar wrote:Pa normalno da je los drzavnim sistem jer imas 8 godina da ti ljudi prijete da ce te ubiti i sluzbe sigurnosti nisu predvidjele taj napad.Pjanic15 wrote:
E čuj loš sistem, pa da je loš po svim segmentima, niko ne bi dolazio tamo da živi, kamol i muslimani, ali ipak dosta je muslimana koji ne samo što sa istoka odlaze, nego i što se uklope u društvo i nemaju nikakvih problema, ovo sam prije par postova već rekao, pravo loš sistem taj na zapadu, a nudi KO HOĆE normalne uslove za život i SUživot. Pa se onda odjednom nađu neki koji ne žele suživot, te postanu fanatični pa određuju tom društvu i pojedincima svoja načela bez ikakve osnove i kuju planove kako čitavu državu da osvoje, na kraju krajeva, zlatno pravilo je "svakom svoje", ako su ti muslimani i mnogih drugih ispovijesii i političkih opcija uspjeli da se nose sa slobodom govora i karikaturama koje se prave, onda je jasno da je problem do te određene skupine ljudi koji su zalutali tu.
I ja sam hrišćanin i naravno da ne bi učinio ništa na žao onome ko bi pravio karikature Isusa(jednostavno bih ga zaobišao,ignorisao...). Ali bi i isto tako ispoštovao svakog onog ko bi mi rekao da mu smeta to što crtam karikature "njegovog" poslanika.animals wrote:Pa, sta ..ja sam krscanin, i nikad ne bi pomislio da ih pobijem sto crtaju karikature Isusa..area51 wrote:Od 9 milijardi potencijalnih likova za karikaturu karikaturisti se uhvatili Isusa,Muhameda,Bude...
Je li znaš i šta se obično radi sa bijesnim psima?LSD wrote:Ripicipi wrote:BIJESNI PAS NE TREBA DA JE NA ULICI.LSD wrote:evo sa skratimo: da li ikad namjerno razdražuješ bijesnog psa na ulici?? jer to nije normalno od tebe prije svega
Logika ti je u p.m.![]()

I ti si ateista izgleda cim nemas nikakve kulturekopijas34 wrote:
Hahaha jebemti sunce!
A zasto ti muslimani malo ne razgovaraju o tome kako se skolovati; organizirati , prosvijetliti, napredovati?
Jeli u zeleju ima svinjskog mesa....![]()
![]()
Who gives a fuck?
A zato je dobro ozeniti djeovjcicu od 12 godina ili imati 4 zene? Iliz abranjivati curicama da idu u skolu?
Da ti muslimanski pametnjakovići znaju koliko puta su pojeli svinjsku prerađevinu ili se koristili drugim proizvodom od svinje, za muda hadumska bi se objesiliJanjicar wrote: Znas li ti da redovno postoje zasjedanja uleme Evrope gdje se raspravlja o nekim pitanjim npr. skoro je jedno bilo da li je muslimanu dozvoljeno jesti žele bombone ? Jer kako znamo da ima primjesa svinjske masti itd. To ti nije pitanje modernizacije to ti je odgovor vjere. Jer niko tu ne izmislja toplu vodu nego se tumaci Kur'an i to je to.
ja vidim šta se ne radi po tom pitanju, vec godinama...a brojka čopora raste konstantnodale cooper wrote:
Je li znaš i šta se obično radi sa bijesnim psima?
JohnnyS wrote:A što je pronalazak opravdanja, ako nije pravdanje? A opravdanje si našao, uzrok jelte nije u poremećenim umovima koji ne mogu pojmiti da postoje i drugi sustavi vrijednosti izuzev njihovih striktnih vjerskih već u autorima karikatura. To ti je ko kad kažu da je "kurvetina kriva što je silovana jer je minicom izazivala muškarca".LSD wrote:JohnnyS wrote:
Pa Francuzi su to radili po svojoj avliji, a ne u komšiluku. Gadljivo je ovo tvoje pravdanje terorizma, mal je korak od tud pa do kalašnjikova...eto ja pravdam terorizam
....fujjj, gade mi se ovakvi ljudi i njihovi abnormalni zaključci
bravo shvatio si poentu, ovi ljudi definitivno imaju poremecen um. Da li svi muslimani imaju poremecen um ? To se nikako ne mogu sloziti a veliki broj forumasa upravo to potencira.Pjanic15 wrote:A šta bi bilo da je sve te "muslimane" koji su prijetili tom listu, Francuska privela, šta misliš kakva bi onda bila reakcija i šta bi se pričalo? Sad ispade kriva Francuska što neki ljudi imaju poremećen um.Janjicar wrote:Pa normalno da je los drzavnim sistem jer imas 8 godina da ti ljudi prijete da ce te ubiti i sluzbe sigurnosti nisu predvidjele taj napad.Pjanic15 wrote:
E čuj loš sistem, pa da je loš po svim segmentima, niko ne bi dolazio tamo da živi, kamol i muslimani, ali ipak dosta je muslimana koji ne samo što sa istoka odlaze, nego i što se uklope u društvo i nemaju nikakvih problema, ovo sam prije par postova već rekao, pravo loš sistem taj na zapadu, a nudi KO HOĆE normalne uslove za život i SUživot. Pa se onda odjednom nađu neki koji ne žele suživot, te postanu fanatični pa određuju tom društvu i pojedincima svoja načela bez ikakve osnove i kuju planove kako čitavu državu da osvoje, na kraju krajeva, zlatno pravilo je "svakom svoje", ako su ti muslimani i mnogih drugih ispovijesii i političkih opcija uspjeli da se nose sa slobodom govora i karikaturama koje se prave, onda je jasno da je problem do te određene skupine ljudi koji su zalutali tu.
ok, znaci muslimani su po tebi bijesan pas kojeg ne treba razdraziti...jel onda OK da ja kazem da muslimane, posto su bijesan pas, sve treba uspavati?? jer se to inace radi sa bijesnim psimaLSD wrote:
![]()
Kao sto danas neko receluckylaka wrote:Gledam sta se desava u naselju Bare kod Kaknja pa navrati da vidim zna li se ko su ubice.Zao mi novinara ali mi vise zao ove jadne bosanke
LSD wrote:ja vidim šta se ne radi po tom pitanju, vec godinama...a brojka čopora raste konstantnodale cooper wrote:
no, vratimo se ipak temi
Ma neopravdam druže sve ovo,nevini ljudi su pobijeni na pravdi boga.vaučer wrote:Od milijardu načina da svojim životom unaprijede društvo i svijet oko sebe oni pobili mašinkama nevine ljudearea51 wrote:Od 9 milijardi potencijalnih likova za karikaturu karikaturisti se uhvatili Isusa,Muhameda,Bude...
Ne trollaj sa tim "shvatio si poentu" i preskakanjem odgovora na pitanja. Što si onda postavljao ona načela o "zabrani" crtanja poslanika i time opravdavao ovo što su uradili? http://forum.klix.ba/masakar-u-parizu-t ... #p10938867Janjicar wrote:Pjanic15 wrote:bravo shvatio si poentu, ovi ljudi definitivno imaju poremecen um. Da li svi muslimani imaju poremecen um ? To se nikako ne mogu sloziti a veliki broj forumasa upravo to potencira.Janjicar wrote:
A šta bi bilo da je sve te "muslimane" koji su prijetili tom listu, Francuska privela, šta misliš kakva bi onda bila reakcija i šta bi se pričalo? Sad ispade kriva Francuska što neki ljudi imaju poremećen um.
A kome je cilj da Evropa "eksplodira" ?LDLT wrote:LSD wrote:ja vidim šta se ne radi po tom pitanju, vec godinama...a brojka čopora raste konstantnodale cooper wrote:
no, vratimo se ipak temi
Da
A kad ovi tolerantni Europski narodi konačno puknu...a puknut će sigurno. Svi izbori u EU zemljama daju naznake gdje sve ovo ide.
Nekako mislim da će nažalost najebati svi, ne samo ove bradonje.