31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Mustang1

#601 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Mustang1 »

Ja zadovoljan provjerom,izmjenama (cudne ali na kraju se ispostavilo da zna sta mijenja i sta hoce da proba). Cekam sljedecu da vidim da li je Mesa skontao sta i kako treba ( a mislim da jeste). I Mesa je vise zivaca i snage potrosio u ovoj nocas utakmici nego Safet u svim svojim
agnostic_front

#602 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by agnostic_front »

LSD wrote:
Megiddo wrote:
LSD wrote:Leo Karan

Hajd na stranu sad zayebancija navijacka i prepucavanja :D - realno, ljudi su jaca reprezentacija od nas ;-)
Ako ikad Austrija bude bolja od nas u fudbalu mi bi morali svi prestati da ga i igramo i gledamo. Realno je da nismo uopšte isti nivo, kakvi da su nas bolji. :D

I to nema veze sa Mešom i ovim rezultatom. Nisam od onih koji vole da otežavaju ljudima.
Trenutno su za klasu bolji od nas ;-) pa vidjeli smo veceras sve jbg....nismo mogli prnuti na sredini :facepalm: s kim smo igrali?' sa Austrijom ili Barcom :?

Sreca pa je i onaj njihov selektor "šarao" sa sastavom, pa izvadio iz igre: Alabu, Junuzovića, Arnautovića, Janka...malo ih razvodnio.

Ma 'ta će oni, kad su oni igrali lopte, neka idu skijati :zzzz:
-H-E-L-L-

#603 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by -H-E-L-L- »

Po meni je lijeva strana dobra sa zukanovic-lulic i treba to forsirati,zukanovic oslabadja lulica dosta defanzivnih duznosti tako da nece prolit litar znoja za utakmicu kao dosada kada je morao ponavljat 60-70 metara non-stop pa bude ko pred tabut u 70-minuti.
Stoperi manje vise nema tu nekih problema zasada po meni mada cemo vidjeti jos u sljedecim utakmicama.Fali nam 3 igrac u vezi koji je kvalitetan tu vidim najveci problem.Pjanic i Besic/Medunjanin nece moci sami vezu igrati,pregazit ce ih trkacki svako.Po meni jedino rjesenje je izbacit jednog napadaca i 3 igraca u vezi ubacit.To ce biti dosta vazno.Treba jedan vezni trkacki jak a koliko toliko dobar barem sa kratkim dodavanjima,da oslobodi pjanica da cesce ide prema naprijed u gol priliku ili daje zavrsnu loptu.Naravno morat ce dici formu Pjanic.
Problem je i desna strana isto tako.Mujdza mi nekako sve slabije igra jos od proslih kvalifikacija,mozda grijesim ali po meni nije to to.I naravno desni vezni/krilo.Te 3 pozicije su kljuc.
House

#604 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by House »

:kiss: :kiss: :bih: a vidi Mumeta "šta je" :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by House on 31/03/2015 23:03, edited 1 time in total.
Arteta

#605 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Arteta »

shake69 wrote:Ne shvatam ruganje Stilicu i drago mi je da Mehmed ne vidi to sto su kao forumashi vidjeli. Semir je bio vrlo smiren u prijemu i predaji lopte nekoliko puta, ali da je pokazao da je novi Miske, nije, to se znalo i prije.
Ma daj, igra iza napadaca, a pokazao je da je smiren kada vraca loptu nazad.
Po meni najlosiji na terenu, ako ce ovako igrati treba mu pokazati nogu.
Raigor Stonehoof

#606 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Raigor Stonehoof »

Ricken wrote:
leškarenje wrote:Cuj gdje smo :lol: :lol:

Pored gola smo imali onaj sut Dzeke,jel tako ? Nabroji mi jos samo jednu priliku pored te :-)

Djuric ni minute :roll: Cimirot ni minute :roll: Svrsko od prve,Prcic pola sata,Tino isto tako....a sve se jebalo Papetu zbog tih igraca :lol: apsurdistan :P
Cimirot treba da bude sretan što je pozvan. Imali bi ste još kojeg igrača u repki da vam se klub ne bazira na kupovini polovnjaka.

onaj, koliko ste ih vi imali veceras?
Artest

#607 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Artest »

shake69 wrote:Ne shvatam ruganje Stilicu i drago mi je da Mehmed ne vidi to sto su kao forumashi vidjeli. Semir je bio vrlo smiren u prijemu i predaji lopte nekoliko puta, ali da je pokazao da je novi Miske, nije, to se znalo i prije.
Osim prvih 5 min., Stilic je prebacen na krilo i jedva da je vidio lopte. Ako ce igrat na krilu, bolje da zove Hadzica iz Zaragoze ili Duljevica.
solo2

#608 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by solo2 »

Rezime nakon 2 utakmice - kako smo igrali - dobro smo prosli

Mesa spasava izgubljen slucaj

Dzeko - klasa
Lulic - institucija
Spahic - institucija
Visca - pozitivno iznenadio
Hajrovic - pozitivno iznenadio
Zukanovic - dobar
Vranjes - dobar
Besic - dobar samo luuud
Begovic - standardno dobar

Bicakcic - nit smrdi nit mirise

Vrsajevic :oops:
Hadzic :run:
Mujdza - tanko
Pjanic - katastrofa
Madunjanin - katastrofa
Ibisevic - katastrofa

Ostali - Stilic, Prcic, Djuric, Tinki - igrali malo i nisu pokazali nista
Last edited by solo2 on 31/03/2015 23:12, edited 1 time in total.
lakilaka

#609 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by lakilaka »

leškarenje wrote:
lakilaka wrote:sto je bio tss kod manijaka, sada je stilic kod pitara.
Kod mene nije,ja bi ga stavio cijelu tekmu da se mene pitalo...majke mi .
onda nisi pitar. mesa ce zadrzati ove igrace 99%, a samo ako se neko od njih povrijedi, nece ga zvati. treba se sa time pomiriti.
Arteta

#610 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Arteta »

Mujdza je danas bio tanak, vidi se da je ispao iz forme, najslabija karika u odbrani.
SSemir

#611 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by SSemir »

susic jedan od najboljih
Ricken

#612 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Ricken »

Raigor Stonehoof wrote:
Ricken wrote:
leškarenje wrote:Cuj gdje smo :lol: :lol:

Pored gola smo imali onaj sut Dzeke,jel tako ? Nabroji mi jos samo jednu priliku pored te :-)

Djuric ni minute :roll: Cimirot ni minute :roll: Svrsko od prve,Prcic pola sata,Tino isto tako....a sve se jebalo Papetu zbog tih igraca :lol: apsurdistan :P
Cimirot treba da bude sretan što je pozvan. Imali bi ste još kojeg igrača u repki da vam se klub ne bazira na kupovini polovnjaka.

onaj, koliko ste ih vi imali veceras?
Toliko da ih nisi mogao ni prebrojati.
Artest

#613 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Artest »

Uopste ne sumnjam da fanovi safeta susica navijaju da se ne plasiramo na Euro. Jbg, da ne ispadne da je do covjeka koji jos uvijek odolijeva silnim ponudama. Bolje bi ispalo (za saju) da smo, naprosto, limitirani, i da to svi usvoje.
Officer Crabtree

#614 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Officer Crabtree »

Bicakcic - nit smrdi nit mirise
najvše me nervirao, jer daje sve od sebe al u pojedinim segmentima je limitiran i ne može čovjek reć crno/bijelo o njegovom nastupu :D

prilikom kreiranja napada loš je, teško pronalazi rješenja i naročito kad mu se vrati lopta ne zna širiti igru...

u odbrani smo donji kad treba krenuti zajedno za napadačem, jer nije startan i zato ga ljudi preveslaju... ali je ofanzivno na kornerima bolji...

ipak trenutno bolja opcija u kompletu je Šunjić sa Spahićem...
almirony

#615 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by almirony »

Pored toga sto nam je većina igrača u karinaskoj formi, nama užasno fali Miske za posjed lopte i za zadnji pas. Mi takvog igrača vise nemamo i namece se pitanje da li promijeniti filozofiju sa posjeda na polukontre i kontre, te gurnuti jednog igrača vise u sredini, radi trke i nedostatka kreativaca. Pjanke ako se ne probudi, najebali smo u ostalim tekmama.
LSD

#616 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by LSD »

Arteta wrote:Mujdza je danas bio tanak, vidi se da je ispao iz forme, najslabija karika u odbrani.
Brate, Mujdža je skupio ukupno 6 nastupa u tekucoj sezoni (od toga 4 ulaska sa klupe) :facepalm: ....ne znam na koju foru uopšte može biti u nekoj formi :? hajmo realno malo ;-)

Na to sve ima 31 godinu + rovit igrac, sklon ozljedama... od prošle godine se ponavljamo da se mora tražiti desni bek, ali bivši selektor je našao riješenje u Avdiji...e baš cemo se usreciti sa njim.
soccerfan88

#617 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by soccerfan88 »

House wrote:

On veli nesto u pi... ebem ! :D :D I kasnije mu govori Pic.. jedna :D :D
Arteta

#618 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Arteta »

LSD wrote:
Arteta wrote:Mujdza je danas bio tanak, vidi se da je ispao iz forme, najslabija karika u odbrani.
Brate, Mujdža je skupio ukupno 6 nastupa u tekucoj sezoni (od toga 4 ulaska sa klupe) :facepalm: ....ne znam na koju foru uopšte može biti u nekoj formi :? hajmo realno malo ;-)

Na to sve ima 31 godinu + rovit igrac, sklon ozljedama... od prošle godine se ponavljamo da se mora tražiti desni bek, ali bivši selektor je našao riješenje u Avdiji...e baš cemo se usreciti sa njim.
Realnost je da mi desnog beka nemamo, jedino ako onaj Martic bude igrao za nas.
Mujdza, Avdija i onaj DIlaver je realno dosta tanko i sve je to isto.
House

#619 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by House »

soccerfan88 wrote:
House wrote:

On veli nesto u pi... ebem ! :D :D I kasnije mu govori Pic.. jedna :D :D

Dragović je mogao biti ubiven! :D
shake69

#620 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by shake69 »

Arteta wrote:
LSD wrote:

Realnost je da mi desnog beka nemamo, jedino ako onaj Martic bude igrao za nas.
Mujdza, Avdija i onaj DIlaver je realno dosta tanko i sve je to isto.
Mensur je u defanzivnim zadacima ipak u prednosti, iako je oslabio u usporedbi s ranijim izdanjima, a skupi li sta nastupa za Freiburg, ili promijeni klub, mogli bi ga jos bar dvije godine koristiti jer moze sigurno bolje. Od Avdije se ne mozes nicemu nadati!
Iker C

#621 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Iker C »

Edit - Libero- nemojmo o prebrojavanju krvnih zrnaca igraca nase reprezentacije. Nema potrebe za tim. Neka igraju najbolji.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#622 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Slo Burner »

Sto se desnog beka tiče, sa Martićem treba juče poceti proceduru !
Arteta

#623 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Arteta »

shake69 wrote: Mensur je u defanzivnim zadacima ipak u prednosti, iako je oslabio u usporedbi s ranijim izdanjima, a skupi li sta nastupa za Freiburg, ili promijeni klub, mogli bi ga jos bar dvije godine koristiti jer moze sigurno bolje. Od Avdije se ne mozes nicemu nadati!
U defanzivi je i zakazao, a tu je nekad bio klasa.
Sumnjam da ce povratiti formu jer se na njemu vidi da je fizicki propao, barem ja tako vidim, ali daj Boze da ne vidim dobro.
Martica se mora zaganjati.
Dead Man Walking

#624 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by Dead Man Walking »

Ja ne znam stvarno sta su ljudi ocekivali od Stilica za 20ak minuta da uradi? :-)
LSD

#625 Re: 31.mart 2015 Austria vs Bosna i Hercegovina

Post by LSD »

Ne krivim Mujdžu ni za šta....kakav god da je, opet je naš najbolji desni bek.
Jednostavno mu se sve loše poklopilo....ozljeda od koje se dugo oporavljao, onaj Sorg iskoristio šansu, uvalio se na njegovo mjestu u Frajburgu, istisnuo ga....i sad Mensur grije klupu jbg :roll:

Mada treba racunati da covjek ima 31 godinu i da moramo tražiti desnog beka.
Locked