Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
tazmaniaBAN4

#601 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

sad mi javi momak sto prodaje karte kod trznice, inace moj dobar prijatelj, jug ide ko halva! :thumbup:

da kazem da se pitari odavno nisu ovako prepali pred derbi, samo nebi volio da se nasi previse opuste jer su zreli za 3 komada! Nismo im odavno na kosevu dali 3 gola, imam osjecaj da ce to biti sutra ako Bog da inshalla! :mrgreen:

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
north

#602 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

tazmaniaBAN4 wrote:sad mi javi momak sto prodaje karte kod trznice, inace moj dobar prijatelj, jug ide ko halva! :thumbup:

da kazem da se pitari odavno nisu ovako prepali pred derbi, samo nebi volio da se nasi previse opuste jer su zreli za 3 komada! Nismo im odavno na kosevu dali 3 gola, imam osjecaj da ce to biti sutra ako Bog da inshalla! :mrgreen:

Pa uvijek vas je bilo više na koševu, ma šta više, haman duplo, nema razloga da ne bude tako i ovaj put zar ne?
tazmaniaBAN4

#603 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

north wrote:
Pa uvijek vas je bilo više na koševu, ma šta više, haman duplo, nema razloga da ne bude tako i ovaj put zar ne?
UVJEK !!! Jos su vam stavljali 3KM sjever 8ili10KM jug i opet nas vise bude!!! A sad pogotovo kad je ista cijena ocekujem krcat jug i poluprazan sjever! Milion razloga je za to! :thumbup:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#604 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

tazmaniaBAN4 wrote:sad mi javi momak sto prodaje karte kod trznice, inace moj dobar prijatelj, jug ide ko halva! :thumbup:

ma nema prepali smo se buaahahahahahah tresemo se od straha buhahahah

GROHOTOM SE SMIJEM HAHAH
http://www.youtube.com/watch?v=OoSk7MfsODU
Logovan

#605 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

F&N wrote:--- NO LINKS ---
JUŽNA TRIBINA GRBAVICE SINOĆ BILA U PLAMENU

Južna tribina stadiona Grbavica sinoć je bila u plamenu. Kako nezvanično saznajemo, nepoznate osobe su provalile na južnu tribinu te zapalile oko 20 stolica. Motivi i počinioci još se ne znaju, a službenici MUP-a KS vrše uviđaj. Uskoro više informacija.

@FUTURA
Imate vi puno veceg posla u svojoj grupi nego da se bavite nama.
hahahhaahahahahhhahh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daj tabletu za smirenje, izgori nam udruženje! Šta da radimo? Šta da radimo?
Potrebna je cijela tabla, izgori nam južna strana! Šta da radimo? Šta da radimo?

Prepali smo se da nas ne zapalite, kao što ste to uradili sa udruženjem i južnom tribinom.
tazmaniaBAN4

#606 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

i treba da vas je STRAH OD MANIJAKA !!! To je to! ;-) :mrgreen:
Baltazar_khan

#607 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

vi ste nas ismijavali kad smo se borili sa agenturom, evo sad vi dobili svoju :roll:
cappy_tempo

#608 Re: Sarajevski derbi

Post by cappy_tempo »

sudija ba ofsajd majke mi,daj ba ofsajd sudija :mrgreen:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#609 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

IZDRZI I...RE

AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
tazmaniaBAN4

#610 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

Baltazar_khan wrote:vi ste nas ismijavali kad smo se borili sa agenturom, evo sad vi dobili svoju :roll:
ako mislis na ovo desavanje od sinoc i paljenje klupa na jugu to nema nikakve veze! Pronasli su ko je to uradio, nije navijac ni Želje ni sarajeva vec neki narkoman koji je vjerovatno iz dosade to uradio! :(
Logovan

#611 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

tazmaniaBAN4 wrote:
Baltazar_khan wrote:vi ste nas ismijavali kad smo se borili sa agenturom, evo sad vi dobili svoju :roll:
ako mislis na ovo desavanje od sinoc i paljenje klupa na jugu to nema nikakve veze! Pronasli su ko je to uradio, nije navijac ni Želje ni sarajeva vec neki narkoman koji je vjerovatno iz dosade to uradio! :(
Ma kako da ne :lol: :lol: :lol: :lol: sigurno je ista stvar i sa udruženjem :D :D :D

Ovo je već treći put da vam se dešava a svaki put neke izvlakuše :D
tazmaniaBAN4

#612 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

s'o je najgore niko mi ne vjeruje! :(
:mrgreen:
north

#613 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

tazmaniaBAN4 wrote:
north wrote:
UVJEK !!! Jos su vam stavljali 3KM sjever 8ili10KM jug i opet nas vise bude!!! A sad pogotovo kad je ista cijena ocekujem krcat jug i poluprazan sjever! Milion razloga je za to! :thumbup:
Malu djecu se uvijek učilo da nije lijepo lagati....postavi jednu, SAMO JEDNU sliku sa derbija na koševu koja će tako nešto pokazati....

Uostalom pogledaj slike sa derbija 1998 (i ne samo sa toga derbija) kada je koševo bilo puno i počni lagano brojati...kad prebrojiš javi se....
wewa

#614 Re: Sarajevski derbi

Post by wewa »

north wrote:
tazmaniaBAN4 wrote:
north wrote:
Malu djecu se uvijek učilo da nije lijepo lagati....postavi jednu, SAMO JEDNU sliku sa derbija na koševu koja će tako nešto pokazati....

Uostalom pogledaj slike sa derbija 1998 (i ne samo sa toga derbija) kada je koševo bilo puno i počni lagano brojati...kad prebrojiš javi se....
koliko se sjecam tog derbija, bilo nas je mnogo vise na jugu :wink:
north

#615 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Pričam o cijelom stadionu....zna se čije je bilo cijeli pun istok, skoro pun sjever i pola zapada, pa bujrum digitron u ruke.....
nazarenko

#616 Re: Sarajevski derbi

Post by nazarenko »

100% si u pravu da vas je vise bilo na jugu na tom, kao i na ostalim derbijima nismo ni bili na jugu, nego na sjeveru, istoku i zapadu ;-)
Pitar s Kariba

#617 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar s Kariba »

samo da dodam da je sjever veći od juga za onaj dio gdje je semafor :-)
north

#618 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Pitar s Kariba wrote:samo da dodam da je sjever veći od juga za onaj dio gdje je semafor :-)
I to je tačno, sjever ima cca 700 stolica više nego jug.....
Pitar s Kariba

#619 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar s Kariba »

north wrote:
Pitar s Kariba wrote:samo da dodam da je sjever veći od juga za onaj dio gdje je semafor :-)
I to je tačno, sjever ima cca 700 stolica više nego jug.....
tako da ono što je nama tada falio mali čošak na sjeveru ništa ne znači :D
bezeveze im je priča, fakat :D :D
cappy_tempo

#620 Re: Sarajevski derbi

Post by cappy_tempo »

a ima jos jedan fazon. njih nikad ne bude pun jug MANIJAKA, dakle navijaca koji ce 90min navijati. tu se svi redom izmjesaju,a navijaca koji navijaju 90min bude srednji sektor i sa strana jos negdje 2000-2500,a ovo ostalo ako je kakva prilika ustane da navija i onda se ufate porediti kako ih ima vise nego nas na sjeveru :mrgreen: . i odma da se razumijemo nas na sjeveru grbavice bude 97% koji 90min navijamo :D
cappy_tempo

#621 Re: Sarajevski derbi

Post by cappy_tempo »

jarane taj drug te izgleda opasno fura :mrgreen:
Podsjetimo u prodaji će od sutra biti pušteno 16.000 ulaznica, po četiri za svaku tribinu. Dio karata namijenjen za navijače Željezničara prodavat će se na Grbavici u subotu od 12 sati. Kapije stadiona Koševo bit će otvorene dva sata prije početka utakmice, dakle u 17.30.
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=18990
smurf

#622 Re: Sarajevski derbi

Post by smurf »

Ma da, a inace mi pravimo akcije jedan navijac dvije stolice :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
sistematski pregled

#623 Re: Sarajevski derbi

Post by sistematski pregled »

Image

Image

ZGAZIT ĆEMO IH!!!

MIRZA ODLAZI!!!
smoki_choko

#624 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

zlo87 wrote:
F&N wrote:--- NO LINKS ---
JUŽNA TRIBINA GRBAVICE SINOĆ BILA U PLAMENU

Južna tribina stadiona Grbavica sinoć je bila u plamenu. Kako nezvanično saznajemo, nepoznate osobe su provalile na južnu tribinu te zapalile oko 20 stolica. Motivi i počinioci još se ne znaju, a službenici MUP-a KS vrše uviđaj. Uskoro više informacija.

@FUTURA
Imate vi puno veceg posla u svojoj grupi nego da se bavite nama.
hahahhaahahahahhhahh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daj tabletu za smirenje, izgori nam udruženje! Šta da radimo? Šta da radimo?
Potrebna je cijela tabla, izgori nam južna strana! Šta da radimo? Šta da radimo?

Prepali smo se da nas ne zapalite, kao što ste to uradili sa udruženjem i južnom tribinom.
pa veceras kad plane sjeveer bice kuknjave :lol: :lol: :lol:
JThomas

#625 Re: Sarajevski derbi

Post by JThomas »

cappy_tempo wrote:

jarane taj drug te izgleda opasno fura :mrgreen:
Podsjetimo u prodaji će od sutra biti pušteno 16.000 ulaznica, po četiri za svaku tribinu. Dio karata namijenjen za navijače Željezničara prodavat će se na Grbavici u subotu od 12 sati. Kapije stadiona Koševo bit će otvorene dva sata prije početka utakmice, dakle u 17.30.
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=18990
prodaju se karte na ferhadiji, ja sam kupio.
Post Reply