Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote:Koji ce qurac u Evertonu, pa oni osim Celtica, nemaju nijednog drugog ozbiljnijeg konkurenta. Sjeverno Irska liga je losija od Bugarske, koja osim Fernecvarosa i jos dva kluba iz Bukuresta, nema nekih jakih timova. S koze na magarca.
znal' ko morel' se podforumski specifichno turit na ignore
noiserr wrote:
Everton je i onako vrlo nezgodan tim, sa Besicem ce dobiti fluidnosti u igri, mislim da ce ovo biti fantasticno.
prosječan škotski klub vidiš da se i od para teško rastaju
Heh, nemaju oni sad toliko love za rasipanje. A ganjaju filozofiju tipa Borussia Dortmund, sa jeftinim igracima. Kod Besica je situacija komplikovana zbog Hamburga, PSV-a i Ferencvarosa, to ti je kao da kupujes 3 igraca.
komplikovana je zbog menaGera iz begeša u muhameda nam
Eh jebem ti taj transfer ako su tu umijesani 2 ili 3 prethodna kluba, i svaki gleda da ga dobro uvali kupujucem klubu. To je jedan veliki podbacaj i sramota menadzera/agenta da zastiti interese svog klijenta.
Point. wrote:Koji ce qurac u Evertonu, pa oni osim Celtica, nemaju nijednog drugog ozbiljnijeg konkurenta. Sjeverno Irska liga je losija od Bugarske, koja osim Fernecvarosa i jos dva kluba iz Bukuresta, nema nekih jakih timova. S koze na magarca.
Bugari su inace osvojilo rumuniju a u njihovu ligu se pridruzi madjarski ferencvaros
Ti drug mijesas Everton sa Rangersima. Everton je zvijer od tima u Engleskoj PL. Uvjek su tu negdje u sredini tabele ali zato uvjek oderu ove najjace timove.
Ma znam ja za Rangers iz Glasgowa. Ja govorim o Evertonu iz Edinburgha, u stvari predgradje Edinburgha. Oni igraju u Sjevernoj Irskoj, zbog komplikovane situacije sa navijacima i zbunjene uprave kluba. Mislim da je kolega @JoseMujica pricao o tome na stranici broj 24 na ovoj temi.
znal' ko morel' se podforumski specifichno turit na ignore