Žene pitaju žene
-
kapučino
#601 Re: Žene pitaju žene
bgm su proizvodjaci tOsnji krivi

- WildRedRose
#602 Re: Žene pitaju žene
ja ne vidjoh. eto ako zelis, i tebi cemo jednu kutijušatirana_ljubičica wrote:šatirana_ljubičica wrote:a...meni....
- šatirana_ljubičica
#603 Re: Žene pitaju žene
WildRedRose wrote:ja ne vidjoh. eto ako zelis, i tebi cemo jednu kutijušatirana_ljubičica wrote:šatirana_ljubičica wrote:a...meni....
- Bambi_na_kofeinu
#604 Re: Žene pitaju žene
Ne znam šta bih ti rekla, otuđila sam se od većine raje, jednostavno nemam energije i organizacijskih sposobnosti za intenzivnija druženja.Zovem se Zelena wrote:Žene, kako vi deverate sa pronalaskom novih prijatelja, poznanika? Meni se sve poudalo, poženilo, ili je u vezama... Sad uglavnom više nemaju nego što imaju vremena za neka druženja?
Kako u tridesetim upoznati nekoga za izlazak, kafu, kino, šetnju...?
I zašto se parovi ne druže više međusobno? Sve se nešto otuđilo!
Između obaveza, roditelja, partnera, me-time, ostane mi taman toliko vremena da se čujemo s par poruka, razmijenimo mejl ili fotke i dogovaramo kafe koje se rijetko realizuju.
Ne znam kako to promijeniti.
A torba...novčanik, mobitel, karmin, labelo i ogledalce, maramice, onaj malecki dezodorans iz dm-a, ljeti voda, zimi rukavice, po potrebi ulošci. Bez kutije
- eluna
#605 Re: Žene pitaju žene
život draga moja, život ..... nije više samo zabava prioritetBambi_na_kofeinu wrote:Ne znam šta bih ti rekla, otuđila sam se od većine raje, jednostavno nemam energije i organizacijskih sposobnosti za intenzivnija druženja.Zovem se Zelena wrote:Žene, kako vi deverate sa pronalaskom novih prijatelja, poznanika? Meni se sve poudalo, poženilo, ili je u vezama... Sad uglavnom više nemaju nego što imaju vremena za neka druženja?
Između obaveza, roditelja, partnera, me-time, ostane mi taman toliko vremena da se čujemo s par poruka, razmijenimo mejl ili fotke i dogovaramo kafe koje se rijetko realizuju.
Ne znam kako to promijeniti.
A torba...novčanik, mobitel, karmin, labelo i ogledalce, maramice, onaj malecki dezodorans iz dm-a, ljeti voda, zimi rukavice, po potrebi ulošci. Bez kutije
- Zovem se Zelena
#606 Re: Žene pitaju žene
Ma nije ni meni samo zabava. Znam da je život al' bem ga ako nemamo više ni sat vremena jedni za druge!
- Bambi_na_kofeinu
#607 Re: Žene pitaju žene
Mene za sad ne grize savjest što nisam redovnija na kafama i druženjima, uz njega i porodicu zadovoljavam potrebe za socijalizacijom, a i to su ljudi od kojih me neće glava zaboljeti.
Ali znam da dugoročno nije zdravo ne družiti se sa različitim ljudima.
Srećom ovo par prijateljica koje imam razumiju, pa kada se vidimo nakon mjesec-dva samo nastavimo gdje smo stale.
Ali da...ne bih imala ništa protiv da imamo tradiciju bar jednom u sedmici sjesti uz iće i piće i pretresti dešavanja.
Ali znam da dugoročno nije zdravo ne družiti se sa različitim ljudima.
Srećom ovo par prijateljica koje imam razumiju, pa kada se vidimo nakon mjesec-dva samo nastavimo gdje smo stale.
Ali da...ne bih imala ništa protiv da imamo tradiciju bar jednom u sedmici sjesti uz iće i piće i pretresti dešavanja.
- WildRedRose
#608 Re: Žene pitaju žene
meni moje prijateljice ne sluze za zabavu, nego zaista volim ta stvorenja, i znace mi u zivotu za sve. Zabava je super kad dodje uz sve ostalo.eluna wrote:
život draga moja, život ..... nije više samo zabava prioritet
nego, zene, znate li gdje ima da se kupi caj od valerijane ? ali da je bar preko 50 % valerijana , a ne 3-4 % .. hvala
- eluna
#609 Re: Žene pitaju žene
sa mojim prijateljicama, onim PRAVIM ISTINSKIM, mogu da se ne vidim i po 6 mjeseci, ali uvijek kad se vidimo nastavimo gdje smo stale ............ nije neophodno viđati se svaki dan, ili jednom sedmično da bi sve bilo ok .......... ima ljudi koje u životu nisam vidjela, ali znam da su mi prijateljiWildRedRose wrote:meni moje prijateljice ne sluze za zabavu, nego zaista volim ta stvorenja, i znace mi u zivotu za sve. Zabava je super kad dodje uz sve ostalo.eluna wrote:
život draga moja, život ..... nije više samo zabava prioritet
nego, zene, znate li gdje ima da se kupi caj od valerijane ? ali da je bar preko 50 % valerijana , a ne 3-4 % .. hvala
- WildRedRose
#610 Re: Žene pitaju žene
hvala tiMilloni wrote:Ruzo ako ti ne treba bas caj imaju kapi u DM, oko 6 KM i dobre su.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- WildRedRose
#611 Re: Žene pitaju žene
jos jednom hvala 
- divlji vjetar
#612 Re: Žene pitaju žene
ako smijem...valerijanu zamjeni cajem od maticnjaka......pij koliko zelisWildRedRose wrote:jos jednom hvala
-
Googlerica
#613 Re: Žene pitaju žene
kuda se prsces termalnom vodom ako si na poslu,ozbiljno pitamZovem se Zelena wrote:Ljeti: antiperspirant, termalna voda, vlažne maramice, kameni puder za svaki slučaj, majica, flaša vode, flasteri, gumica za kosu...šatirana_ljubičica wrote:
haha, pola stana, a ja ljeti gledam da što manje teglim jer mi ionako sve smeta ali džaba, teglim li teglim
Ono što nikad nemam u torbi je ogledaloa ulošci po potrebi
-
Googlerica
#614 Re: Žene pitaju žene
ja sam kupila "tansnicu za uloske" ,jedna od boljih investicija za moju tasnicuMilloni wrote:Ja sam manijakalno kupovala librese sa kutijicama, praktične su i šarene
U ovu stavim jedan obični i dva dnevna, ili nekad dva regularna strpam ih nekako(doduše, ovo je redovno u torbi, kada mi trebaju nosim čitav paket u torbi)
A parfemčić je daisy m. jacobs
kako odrzavate sminku na visokim temperaturama
- azurna_obala
#615 Re: Žene pitaju žene
tako što se minimalno šminkamGooglerica wrote:
-
Googlerica
#616 Re: Žene pitaju žene
Zovem se Zelena wrote:Žene, kako vi deverate sa pronalaskom novih prijatelja, poznanika? Meni se sve poudalo, poženilo, ili je u vezama... Sad uglavnom više nemaju nego što imaju vremena za neka druženja?
1. Svake godine upoanjem nove osobe,ali se druzim sa razlictim grupama osoba,u skladu sa poslom,hobi i licnim potrebama
2.najbolje sto moug odgovrir je SLUCAJNO
3. hm, mojoj republici se druze vikendima
-
Googlerica
#617 Re: Žene pitaju žene
WildRedRose wrote:Zovem se Zelena wrote:Žene, kako vi deverate sa pronalaskom novih prijatelja, poznanika? Meni se sve poudalo, poženilo, ili je u vezama... Sad uglavnom više nemaju nego što imaju vremena za neka druženja?
ja jos uvijek nisam u toj situaciji da su mi najblize prijateljice udate, i iskreno malo me strah sta ce biti nekad u buducnosti. nije to namjerno, jednostavno svako je u svojim obavezama. ali opet se nadam da cemo nalaziti vrijeme jedna za drugu![]()
WildRose,nema potrebe za strah,bitno je da svoj zivot organiziras,a za druzenja se moze naci vremena ,i sa solo i sa osobama u braku , najbitnije je imati interesovanja,vise krugova kretanja
-
Googlerica
#618 Re: Žene pitaju žene
ja se cest puta i ne sminkamazurna_obala wrote:tako što se minimalno šminkamGooglerica wrote:
- Zovem se Zelena
#619 Re: Žene pitaju žene
Kao da je to problemGooglerica wrote:
kuda se prsces termalnom vodom ako si na poslu,ozbiljno pitam
Ja sam se u troli redovno šprickala termalnom kad upekne onaj plus
-
Googlerica
#620 Re: Žene pitaju žene
jao scene,kao za reklamuZovem se Zelena wrote:Kao da je to problemGooglerica wrote:
kuda se prsces termalnom vodom ako si na poslu,ozbiljno pitam
Ja sam se u troli redovno šprickala termalnom kad upekne onaj plus
ramzisljala sma da uzmem ovih dana, da probam , jer je dobra solucija,poput hodajuceg tusa
- šatirana_ljubičica
#621 Re: Žene pitaju žene
Joj Googli ja tebi zavidim na razvnorsnosti kozmetičkog svijeta
pih, ona će ovo pročitati tek za 7-8 sati...ako i tad
-
Googlerica
#622 Re: Žene pitaju žene
šatirana_ljubičica wrote:Joj Googli ja tebi zavidim na razvnorsnosti kozmetičkog svijeta![]()
volim dobru sminku,ali se ne sminkam svaki dan
volim istaknuti usne i oci
- šatirana_ljubičica
#623 Re: Žene pitaju žene
Googlerica wrote:šatirana_ljubičica wrote:Joj Googli ja tebi zavidim na razvnorsnosti kozmetičkog svijeta![]()
pih, ona će ovo pročitati tek za 7-8 sati...ako i tad![]()
![]()
volim dobru sminku,ali se ne sminkam svaki danpuderi ne dolaze u obzir
![]()
volim istaknuti usne i ociali imam problem sa sminaknjem okica,imam jako osjetljive oci,vlro lako iziritiraju,doslovno zaplacem od eyeliner-a
nema veze, tamo garant nađeš za sebe sve
ja zbog američkih filmova, dosta stvari volim koje potiču iz amerike, onako naslijepo
- WildRedRose
#624 Re: Žene pitaju žene
uu, hvala hvaladivlji vjetar wrote:ako smijem...valerijanu zamjeni cajem od maticnjaka......pij koliko zelisWildRedRose wrote:jos jednom hvala
-
Googlerica
#625 Re: Žene pitaju žene
imam osjetljivu ,reaktivnu kozu,tako da sam probala milion kremicašatirana_ljubičica wrote:Googlerica wrote:
![]()
![]()
volim dobru sminku,ali se ne sminkam svaki danpuderi ne dolaze u obzir
![]()
volim istaknuti usne i ociali imam problem sa sminaknjem okica,imam jako osjetljive oci,vlro lako iziritiraju,doslovno zaplacem od eyeliner-a
nema veze, tamo garant nađeš za sebe sve
ja zbog američkih filmova, dosta stvari volim koje potiču iz amerike, onako naslijepo
svako ima svoju najdrazu "kozmeticku" liniju
kod mene je svaki dio lica druga kozmeticka marka