Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- babaroga1x
#601 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
ekipa, pokušajmo biti kolegijalni i pomagati jedni drugima... kad sam otvorio temu i ja sam odgovarao na svakakva pitanja bez problema...
možemo pomoći jedni drugima, zaraditi neku pinku love, malo se zabaviti... ili mogu ići gledati pregled političkih dogadjaja na HTV-1 ili HTV-2.... ima da se onda objesim o prvo stablo u roku 15 minuta...
možemo pomoći jedni drugima, zaraditi neku pinku love, malo se zabaviti... ili mogu ići gledati pregled političkih dogadjaja na HTV-1 ili HTV-2.... ima da se onda objesim o prvo stablo u roku 15 minuta...
- dobojlija81
#602 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Baba imas strasne zivce i strpljenje

- konahawaii
#603 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
hahaha e svasta sam vidio al ovakav zajeb jos nisam
radim ja zadatak i u jednom trenutku acc mi padne na 82%...uradim jos tri poslije toga i acc mi dodje na 85% i izbaci da mi je preciznost premala (85%) i stavi expelled mode
Edit
evo pustili su da ponovo radim (od quiz mode-a)
radim ja zadatak i u jednom trenutku acc mi padne na 82%...uradim jos tri poslije toga i acc mi dodje na 85% i izbaci da mi je preciznost premala (85%) i stavi expelled mode
Edit
evo pustili su da ponovo radim (od quiz mode-a)
Last edited by konahawaii on 30/09/2014 23:30, edited 1 time in total.
- kloniran
#604 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
meni na page not found kaze da je artikalkonahawaii wrote:hahaha e svasta sam vidio al ovakav zajeb jos nisam
radim ja zadatak i u jednom trenutku acc mi padne na 82%...uradim jos tri poslije toga i acc mi dodje na 85% i izbaci da mi je preciznost premala (85%) i stavi expelled modeal aj naviko sam na njihove propuste
- babaroga1x
#605 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Baba ti radi u prosvjeti, volim objašnjavati, pokazivati, crtati, dubiti na glavi...dobojlija81 wrote:Baba imas strasne zivce i strpljenje![]()
- glitch
#606 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
ako je onaj zaatak nadji cijenu artikla ja vam ne bi preporučio da radite
slao sam CF-u znam screenshote jer me izbacio baš zbog stranice koje nema i pogrešne cijene
i CF mi se izvinuo i platio od sebe zadatak a ta firma koja taj zadatak je postavila nije htjela da promjeni očigledne greške
i bugove koje im zadatak ima pored očiglednih dokaza
slao sam CF-u znam screenshote jer me izbacio baš zbog stranice koje nema i pogrešne cijene
i CF mi se izvinuo i platio od sebe zadatak a ta firma koja taj zadatak je postavila nije htjela da promjeni očigledne greške
i bugove koje im zadatak ima pored očiglednih dokaza
- undefined007
#607 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
da mi je samo doci do prvog levela .... a kako stvari stoje bez nekog objasnjenja i pomoci od vas tesko da cu doci
- babaroga1x
#608 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
prati temu, pitaj što te muči, tu smoundefined007 wrote:da mi je samo doci do prvog levela .... a kako stvari stoje bez nekog objasnjenja i pomoci od vas tesko da cu doci
-
Vamzemoljac
#609 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Identify articles describing gun-violence
90 % linkova ne radi i nikada tačan zadatak,uvijek ispravka kao da radi link.
Sjeba mi accuracy skroz na skroz.Dosta žalbi vidim pišu ljudi pa spucajte i vi koju ako budete radili slučajno.
Ima 3-4 ovakva zadatka ali odvojena,znači veće šanse da vam sjebe skor pa pazite... -.-'
Edit: sada plaćaju 0.10 $
Da bih ove linkove što ne rade uspio otvoriti jer ih ne prihvataju kada stavite da nerade,obrišem malo linka i ENTER.Google nađe vijest tu i onda manuelno uđem na nju i vidim o čemu se radi pa dam odgovor.
Direktno linkovi ne rade.
Sjeba mi accuracy skroz na skroz.Dosta žalbi vidim pišu ljudi pa spucajte i vi koju ako budete radili slučajno.
Ima 3-4 ovakva zadatka ali odvojena,znači veće šanse da vam sjebe skor pa pazite... -.-'
Da bih ove linkove što ne rade uspio otvoriti jer ih ne prihvataju kada stavite da nerade,obrišem malo linka i ENTER.Google nađe vijest tu i onda manuelno uđem na nju i vidim o čemu se radi pa dam odgovor.
- babaroga1x
#610 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
e jebiga tek sad vidjeh tvoj post... izbacilo me, 20 % točnosti, pisao žalbu na polomljene linkove...Vamzemoljac wrote:Identify articles describing gun-violence
čisto za info, ako padneš na testnom zadatku, ne bi trebao gubiti accuracy... ne bi trebao, sad ko će ga znati...
ali ću definitivno koristiti tvoj savjet... thx
-
Vamzemoljac
#611 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
4 puta su ih objavljivali zasebno,negdje padneš na probi ,a negdje prođeš pa poslije padneš i ne možeš onda izbjeći loš accuracy
Linkove koje ne uspije ni google naći ovom metodom što sam naveo odaberite da ne rade.Ja se zajebo za 1 ,nisam ga našao na google i kliknem ofrlje ''...not about gun violence'' ,sad mi pao accuracy ispod 70 % zbog njega
A ono kad otvori stranicu neku i na njoj piše nema članka ili stoji log in forma bilo kakva ili stoji malo teksta o nečemu pa ispod log in ,to isto odabrati pod ''The link is broken''
Uzeo sam oko 2 $ ,ali jbg nemre više
Linkove koje ne uspije ni google naći ovom metodom što sam naveo odaberite da ne rade.Ja se zajebo za 1 ,nisam ga našao na google i kliknem ofrlje ''...not about gun violence'' ,sad mi pao accuracy ispod 70 % zbog njega
A ono kad otvori stranicu neku i na njoj piše nema članka ili stoji log in forma bilo kakva ili stoji malo teksta o nečemu pa ispod log in ,to isto odabrati pod ''The link is broken''
Uzeo sam oko 2 $ ,ali jbg nemre više
- undefined007
#612 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
ništa danas kod mene stoji samo kineski task u koji nmg ući jer sam već ulazio i zavrsio u expelled modu nisam tačno odg
imam urađen jedan task i 38% accuracy ssad cekam nove taskove i gledam reklame

imam urađen jedan task i 38% accuracy ssad cekam nove taskove i gledam reklame
-
obuzdan
#613 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Isto kao i kod mene, samo taj glupi task a jos je i dosadan. Doduse ima accuracz preko 90% pa mogu raditi al je dosadan do pm...undefined007 wrote:ništa danas kod mene stoji samo kineski task u koji nmg ući jer sam već ulazio i zavrsio u expelled modu nisam tačno odg
imam urađen jedan task i 38% accuracy ssad cekam nove taskove i gledam reklame![]()
![]()
- AhmetShabo
#614 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
evo i moj rad nakon mjeseca septembra.

posto jos nisam regulisao sa paypal-om, ovih dana cu i to uraditi pa postaviti kad pare legnu na paypal. Uglavnom nado sam se da mogu od 50 dolara dogurat, al bilo je dana kad se nije imalo sta raditi. Sve u svemu zadovoljan sam ovim mjesecom.
I naravno, svi zainteresovani bujrum, pocnite na vrijeme http://www.clixsense.com/?6681757

posto jos nisam regulisao sa paypal-om, ovih dana cu i to uraditi pa postaviti kad pare legnu na paypal. Uglavnom nado sam se da mogu od 50 dolara dogurat, al bilo je dana kad se nije imalo sta raditi. Sve u svemu zadovoljan sam ovim mjesecom.
I naravno, svi zainteresovani bujrum, pocnite na vrijeme http://www.clixsense.com/?6681757
- glitch
#615 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
ja sinoć uradio 8-9 onih create keywords 5
kad vidim jutros fini bonusi stigli
Create 5 Keywords for an Image ( Bonus for Approved Keywords! ) $1.60
Create 5 Keywords for an Image ( Bonus for Approved Keywords! ) $0.64
shabo
ovaj naredni mjesec aBd duplo bar
Evo I mail stiže
Dear xxx,
Your available balance was transferred to your Visa card issued in Bosnia and Herzegovina on Oct 1, 2014. The amount of the transfer was $167.80 USD.
kad vidim jutros fini bonusi stigli
shabo
Evo I mail stiže
Dear xxx,
Your available balance was transferred to your Visa card issued in Bosnia and Herzegovina on Oct 1, 2014. The amount of the transfer was $167.80 USD.
- AhmetShabo
#616 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
kad bude ovaj zadatak i jel on samo na neobuxu bude?? ja ga do sada nikad nisam vidio :S ???glitch wrote:ja sinoć uradio 8-9 onih create keywords 5
kad vidim jutros fini bonusi stigli![]()
shabo
Evo I mail stiže![]()
![]()
Dear xxx,
- undefined007
#617 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
svaka čast momci ide vas samo da očepi i kod mene 
-
obuzdan
#618 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
I aj se nadam ali koliko vidim dok ne dobijes Level 1 nista od para...Ovo ostalo je nigdje veze isto debili... Yes...No...undefined007 wrote:svaka čast momci ide vas samo da očepi i kod mene
- glitch
#619 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
ne znam nema nekog pravila
ali uglavnom je naveče tamo iza 9 pa nadalje kad ja I radim
I ovo je level 3 I moraš mislim onaj skill imati odradjen da bi ga radio
plaća se samo 1 cent
ali imaš 5 slika da napišeš po 5 keywords na svaku pa
to je minuta I onda ovako za par sati ili sutradan bude bonus
plaća se samo 1 cent
- undefined007
#620 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
i eventulano bude ocjenjivanje onog teksta jel pozitivan il negativan hmmobuzdan wrote:I aj se nadam ali koliko vidim dok ne dobijes Level 1 nista od para...Ovo ostalo je nigdje veze isto debili... Yes...No...undefined007 wrote:svaka čast momci ide vas samo da očepi i kod mene
edit: evo ima neki task al i u njemu sam u expelled modu
-
obuzdan
#621 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
Ja ga ne vidim ni neobux ni clixsense...nigdje veze...doduse ako je ona neka Finska lutrija onda sam svakako nula bodova...undefined007 wrote:i eventulano bude ocjenjivanje onog teksta jel pozitivan il negativan hmmobuzdan wrote:I aj se nadam ali koliko vidim dok ne dobijes Level 1 nista od para...Ovo ostalo je nigdje veze isto debili... Yes...No...undefined007 wrote:svaka čast momci ide vas samo da očepi i kod mene
edit: evo ima neki task al i u njemu sam u expelled modu
- AhmetShabo
#622 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
aha, trenutno sam na 84 %, popravljam preciznost u zadnjima danima, nadam se da cu uskoro preci na 85 i tako se zardzati tu.. Znaci ti radis samo iza 9 ?? i to na neobuxu? al kako onda pohvatas dealove, oni budu uvijek oko 19:30 pa do 20:30, kako sam ja do sad upratio..glitch wrote:ne znam nema nekog pravila
plaća se samo 1 cent
- glitch
#623 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
uglavnom kažem
a prošle sedmice sam I bio ranije
to kad sam radio dealove
pa I ne pohvatam ih
a bili su tako tu negdje uglavnom iza pola 8
jeste samo ne neobuxu
a prošle sedmice sam I bio ranije
to kad sam radio dealove
pa I ne pohvatam ih
a bili su tako tu negdje uglavnom iza pola 8
jeste samo ne neobuxu
- babaroga1x
#624 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
da ne zaboravim... neobux je sjajan, slažem se.. ja radim na clixsensu jer mi se svidja...glitch wrote:odličan si![]()
ja sam samo na neobuxu
nekako mi jednostavnije
plaćeniji zadaci
onaj adprize gotivniji
a i
mogu povući lovu kad god mi naumpadne![]()
a i ja sam većinom vikende odmaro
evo danas se potrefio ali odoh ujutro pa se vidimo u pon
sretno svima takodje
mali savjet.... ako na neobuxu odradiš turu i dobiješ poruku
You have completed all of your work - a baš si se uštelio, dobar task, brz, dobro plaćen....
nakon toga odeš na clixsense, i opet kreneš na isti task, nisi više isključen jer imaš novi ID taska i opet cepaš po njima
vrijedi i obrnuto, završiš na clixsensu, nastaviš na neobuxu...
Baba
- AhmetShabo
#625 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka
ali ovo vazi samo za neke taskove. ne mogu svi ovako..babaroga1x wrote:da ne zaboravim... neobux je sjajan, slažem se.. ja radim na clixsensu jer mi se svidja...glitch wrote:odličan si![]()
ja sam samo na neobuxu
nekako mi jednostavnije
plaćeniji zadaci
onaj adprize gotivniji
a i
mogu povući lovu kad god mi naumpadne![]()
a i ja sam većinom vikende odmaro
evo danas se potrefio ali odoh ujutro pa se vidimo u pon
sretno svima takodje
mali savjet.... ako na neobuxu odradiš turu i dobiješ poruku
You have completed all of your work - a baš si se uštelio, dobar task, brz, dobro plaćen....
nakon toga odeš na clixsense, i opet kreneš na isti task, nisi više isključen jer imaš novi ID taska i opet cepaš po njima
vrijedi i obrnuto, završiš na clixsensu, nastaviš na neobuxu...
Baba