B&H vs Egipat

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko uzima ?

Poll ended at 06/03/2014 16:11

Pobjeda
25
35%
Poraz
38
54%
Nerjeseno
8
11%

Total votes: 71

kamen spoticanja

#601 Re: B&H vs Egipat

Post by kamen spoticanja »

Hajd ba poraz ko poraz...lose igrali i sta sad
Al kad procitas clanak na indexu ovog naseg ljepotana armina odmah te prodje zelja za bilo kakvom kritikom
Sta je ono ljudi moji :shock:
Kemal Malovčić

#602 Re: B&H vs Egipat

Post by Kemal Malovčić »

kamen spoticanja wrote:Hajd ba poraz ko poraz...lose igrali i sta sad
Al kad procitas clanak na indexu ovog naseg ljepotana armina odmah te prodje zelja za bilo kakvom kritikom
Kroatizirani bolesnik.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#603 Re: B&H vs Egipat

Post by Velkoski »

Šibicar wrote:
Woole Triwunovich wrote:
Šibicar wrote:Glavni naši igrači su igrali preko kurca,ali za to je kriv Pape što NE SMIJE,tako je NE SMIJE da se suprostavi pojedinim igračima.
:thumbup:

Trebao je izbaciti Džeku i Spahića na poluvremenu i vozdra, ali imam osjećaj da bi ova dvojica odmah digla ogromnu frku.

Ibišević također standardno kar'na.

Ne smije jarane,pa novinari bi ga spalili na lomači do sutra,takav smo mi narod,a taj problem će imati svaki naš selektor koji ne bude imao punu podršku javnosti.
Ma znam da ne smije, al' zbog toga je obična pička, ne gradi se autoritet na ovaj način (autoritet kojeg on očigledno i nema). Ne znam koliko bi da novinari popljuvali da ih je izvadio, al' narod vjerovatno ne bi, po komentarima vidim da niko nije zadovoljan ovim 'ključnim' igračima.
insaneinthebrain

#604 Re: B&H vs Egipat

Post by insaneinthebrain »

bolje ne citati nista od onog govneta.
Rob_Atl

#605 Re: B&H vs Egipat

Post by Rob_Atl »

Mi smo jedina reprezentacija koja TESTIRA igrace neke, to mi nikad u glavu nece uci. Jarane ako si ti dobar u svom klubu i standardan bices dobar i u reprezentaciji. I to vadi na poluvremenu igrace, nidje veze. Pa gledam ove vece reprezentacije sve zvijezde skoro igraju do kraja naprave 3-4 izmjene mi ih pravimo 8 kolko vec. Cim je izasao Kolosinac rekao sam da ce nam tri komada uvalit, al eto uvalili su dva mogli su i 3 kad je onaj sam izasao pred begovica a vranjes mu izbio loptu meni se cini. Sramota stvarno, vece reprezentacije shvataju ozbiljnije prijateljske jer im donosi bodove da mogu biti u prvom sesiru, samo mi glumimo neko testiranje.
Warashii

#606 Re: B&H vs Egipat

Post by Warashii »

pici wrote:
Warashii wrote:

Isitina, ali mos ti postavit taktiku kakvu hos ali ako igraci ne odigraju po tome onda pishaj ga , nasi veceras nisu mogli ispostovati taktiku ni jednog trenera na svjetu ( mozda jedino Limenog ) jednostavno nisu se trudili i to je to .
Najveci postotak krivice za poraz je na igracima veceras .
naravno da i igrači snose krivnju al selektor je TiTo i ako on podbaci ode sve u krasni Qurac...ako Džeko neČE da se trudi ima klupa ako se buni ima klub i kraj, tHoČka, gotovo...hvala lijepa živ ti nama i zdrav biJo itd to se odnosi na sve igraČe...inaČe puČe Bruka u Brazilu...zar treba da nam ljudi tamo petarde valjaju i da budemo trening repka...
Lakse je to sve reci nego uciniti . Lako je nama palamudit, ne kazem da je Pape cvijecka a ne kazem ni da je los, to sto on njima kaze, odnosno objasni taktiku mi ne znamo, niko od nas tome nije prisustvovao .
Sta god da Pape ucini raja ga u BiH nece cjeniti, trenutno ima pa jednu od najgorih situacija od svih selektora koji putuju za Brazil . Ja samo znam da ja nebi bio na njegovom mjestu .
Jazzy.ba

#607 Re: B&H vs Egipat

Post by Jazzy.ba »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam izvinjavam, ali šta vi očekujete od igrača !? Kako da igraju kad im strateg (ja opet moram o njemu) ne da nikakvu taktiku. Samo im kaže: "Hajte igrajte. Znate vi kako ćete...Sitnije, cile sitnije, pokaži im najbitnije"

I kao da nije dovoljno pogubno što se ne miješa u svoj posao, "stručnjak Pape" radi takve izmjene da ja moram brufena popiti odmah. Kolašinac, znači, davi Egipćane po terenu, i on ga zamijeni za Vranješa koji vrši alkotest hodajući po liniji. Onda, uvedeš Tina Sušića koji je pokazao da - NE ZNA ! Hadžića koji je jedva pokazao da postoji.

Emir Spahić je cool lik, hoće da prouči fatihu, i raja ga dijeli po Faceu, ali taj čovjek, nakon dvije sjajne intervencije, napravi takvu glupost da je to sramota boga i naroda. Bičakčić, onda, potvrdio da je tu negdje u levelu kluba u kojem igra.

E sad Džeko... Na stranu to što nije pokazao trud i zalaganje, na stranu to što nije doduše imao ni nešto upotrebljivih lopti, ali smatram da je sramota da mu stadion skandira ono što mu je skandirao. Halo, ljudi, najbolji igrač BIH, najbolji strijelac, čovjek nas je odveo na SP praktički i vi ga popljujete k'o Karadžića... Stvarno mi je to malo :shock:

Elem. Ovo nije prolazna, već permanentna kriza koju uzrokuje Safet Sušić. On ne zna, ne može i ne smije uvesti reda. On je večeras rekao da mu ova utakmica ne služi za provjeru za Brazil jer je "brazil još daleko"...Dakle, čovjek je nepogoda i upropastit će ovu sjajnu reprezentaciju do kraja.

A vi (Lucky i onaj drugi) nastavite nas nazivati miševima, stavljajte tabele i šta ti ja znam. Sa ovom igrom i sa ovakvim selektorom, završit ćemo na SP-u kao Sjeverna Koreja u Africi.
Svaka cast.
The 51st State

#608 Re: B&H vs Egipat

Post by The 51st State »

smijesni_ste wrote:
emigrazione wrote:Kako vam vise nije jasno da u ovoj ekipi postoji gang koji je neprikosnoven, koji vedri i oblaci, pejgamber im ne moze nista jer smatraju da su i iznad njega...nema tog selektora koji ima muda da im se suprotstavi, pa Vaha ovdje ne bi izdrzao ni pola mandata sta je vama. Govna znaju da ne moraju da se trude i to koriste, novinari im idu niz dlaku vec godinama, doniraju domacoj fukari neku pinkicu da im ne seru previse i tako godinama...
To je to.
Capajebo

#609 Re: B&H vs Egipat

Post by Capajebo »

Sve realno, i posteno. Tacno je onako kako su napisali, pa ko god ono napis'o.
kamen spoticanja

#610 Re: B&H vs Egipat

Post by kamen spoticanja »

Kemal Malovčić wrote:
Kroatizirani bolesnik.
Fakat neka teza diagnoza...
Btw belgija očitavava lekciju obali slonovače na SK3
stari_rastafari

#611 Re: B&H vs Egipat

Post by stari_rastafari »

Nuken wrote:Image
Mora se priznati, vrlo dovitljivo :D
bierkof

#612 Re: B&H vs Egipat

Post by bierkof »

It_is_a_Leclerc wrote:E sad Džeko... Na stranu to što nije pokazao trud i zalaganje, na stranu to što nije doduše imao ni nešto upotrebljivih lopti, ali smatram da je sramota da mu stadion skandira ono što mu je skandirao. Halo, ljudi, najbolji igrač BIH, najbolji strijelac, čovjek nas je odveo na SP praktički i vi ga popljujete k'o Karadžića...
Nije prvi put, cak ni u zadnjim utakmicama kvalifikacija taj debil nije trcao. Na staroj slavi se ne zivi, cak i u klubu ga ne stavljaju u prvu postavu jer je totalno zakazao. Nije mu mjesto u reprezentaciji kad ovako igra pa da je Batistuta...
majstor10

#613 Re: B&H vs Egipat

Post by majstor10 »

kako mi sad izgleda smijesno kako su mnogi srali po momku od 20 godina mislim na sea kolasinca zvanog rusilca kako je bio los protiv ronalda bale-a i robbena a ovi se obrukase protiv "velikane" salah i geddo danas je momak ispao najbolji igrac bas kao sto je bio protiv argentine i kao sto ce biti na svjetsko prventsvo i kao sto ce biti na evropsko i sve ostale utakmice kojeg ce ovaj tenk zaigrati znas sto ? jer se momak bori 110% za svaku loptu momak je njemacka skola fudbala i iskreno mi je drago sto nezna nas jezik jer to znaci da nije bio dosta medju naseg naroda znaci niko da mu pokvari taj njemacki pobjednicki mentalitet momak je pasa i legenda jer voli da rusi sve pred sobom za to ga je bog dao momak se najmanje slikava sa navijacima najmanje pod kamerama najmanje tvitira momak isto ko da ne postoji a kad izadje na terenu nosi sve u vazduh i rastura sve pred sobom
@mba

#614 Re: B&H vs Egipat

Post by @mba »

sta kojega vraga testira vise, zar nije rekao poslije utakmice sa amerikom da se vidi ko je za reprezentacije a ko ne!

sto hajrovic ne igra od pocetka, bolje da je dzeku ostavio na klupi, jer i u klubu ulazi sa klupe naviko se vec!
JThomas

#615 Re: B&H vs Egipat

Post by JThomas »

Rob_Atl wrote:Mi smo jedina reprezentacija koja TESTIRA igrace neke, to mi nikad u glavu nece uci. Jarane ako si ti dobar u svom klubu i standardan bices dobar i u reprezentaciji. I to vadi na poluvremenu igrace, nidje veze. Pa gledam ove vece reprezentacije sve zvijezde skoro igraju do kraja naprave 3-4 izmjene mi ih pravimo 8 kolko vec. Cim je izasao Kolosinac rekao sam da ce nam tri komada uvalit, al eto uvalili su dva mogli su i 3 kad je onaj sam izasao pred begovica a vranjes mu izbio loptu meni se cini. Sramota stvarno, vece reprezentacije shvataju ozbiljnije prijateljske jer im donosi bodove da mogu biti u prvom sesiru, samo mi glumimo neko testiranje.
danas su ovi standardni bili mnogo veći problem, a ovi na probi su bar izgledali da im je stalo.

jasno je meni da je prijateljska, ali baš ovakav odnos je bezobrazluk.
It_is_a_Leclerc

#616 Re: B&H vs Egipat

Post by It_is_a_Leclerc »

majstor10 wrote:kako mi sad izgleda smijesno kako su mnogi srali po momku od 20 godina mislim na sea kolasinca zvanog rusilca kako je bio los protiv ronalda bale-a i robbena a ovi se obrukase protiv "velikane" salah i geddo danas je momak ispao najbolji igrac bas kao sto je bio protiv argentine i kao sto ce biti na svjetsko prventsvo i kao sto ce biti na evropsko i sve ostale utakmice kojeg ce ovaj tenk zaigrati znas sto ? jer se momak bori 110% za svaku loptu momak je njemacka skola fudbala i iskreno mi je drago sto nezna nas jezik jer to znaci da nije bio dosta medju naseg naroda znaci niko da mu pokvari taj njemacki pobjednicki mentalitet momak je pasa i legenda jer voli da rusi sve pred sobom za to ga je bog dao momak se najmanje slikava sa navijacima najmanje pod kamerama najmanje tvitira momak isto ko da ne postoji a kad izadje na terenu nosi sve u vazduh i rastura sve pred sobom
Jer interpunkcija je za pi**ke.

:thumbup: :D
House

#617 Re: B&H vs Egipat

Post by House »

Šta je Džeko kriv ?! niđe veze ba , nije dobio loptu kako treba
Šibicar

#618 Re: B&H vs Egipat

Post by Šibicar »

Woole Triwunovich wrote:
Ma znam da ne smije, al' zbog toga je obična pička, ne gradi se autoritet na ovaj način (autoritet kojeg on očigledno i nema). Ne znam koliko bi da novinari popljuvali da ih je izvadio, al' narod vjerovatno ne bi, po komentarima vidim da niko nije zadovoljan ovim 'ključnim' igračima.
Ne sumnjam da bi to odobrio odredjeni broj ljudi,ali velika,ma šta velika,ogromna većina ljudi u BiH Džeku i Spahića smatra bogovima na terenu,i dok je tako niko im se neće smjeti suprostaviti.Pa sjeti se samo šta je bilo kad je Misimovića(opravdano) stavio na klupu,pa poslije rafalanja Misimović će igrati svaku utakmicu i na štakama ako treba.
Warashii

#619 Re: B&H vs Egipat

Post by Warashii »

Majstor10 nemoj eto hljeba ti te smor price oko Kolasinca, eto vam tema o njemu pa tamo prosipajte te ocajne pokusaje ne znam cega .
Kolasinac mi extra al kad bilo sta procitam sa one tamo teme dodje mi muka .
SmokingMan

#620 Re: B&H vs Egipat

Post by SmokingMan »

Kal El wrote:
Džeko je tražio izmjenu,oborio ga onaj i on se iznervirao, tada je htio da ga zamjeni...

Sent from my LT26ii using Tapatalk
1.Jenostavno mu se,nakon prvih 45 minuta,više nije igralo.

2.Ovako može raditi dok je Safet tu,a da ovako nešto uradi Vahi,ili Osimu,Džeko bi se,a i slični njemu,već slijedeći dan poselamili sa dresom reprezentacije.

3.Pojedinci već počinju da koriste (tj.zloupotrebljavaju) "kredite" iz kvalifikacija,i hvlala im na uspješnim kval.ciklusom.Shvatam da svi oni nastupaju za svoje klubove,da su masno plaćeni,ali se ugled reprezentacije ne smije jeftino prodavati,ne na ovako ružan način.
Herr Flick

#621 Re: B&H vs Egipat

Post by Herr Flick »

House wrote:Šta je Džeko kriv ?! niđe veze ba , nije dobio loptu kako treba
Kriv je sto se na terenu ponasa ko Berbatov :D
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#622 Re: B&H vs Egipat

Post by Picajzla »

LSD wrote:ma jašta...hajmo sad svi bacati drek po Papetu, a to što Spahić igrao ko zadnji amater i poklanje golove, što Džeko nece da potrci 90 minuta, što je Vedo pogriješio doslovno u svakom pasu, ukratko što je citav tim odigrao za qrac - to ništa jelde

jedine dvije svijetle tacke su bili Kolašinac u prvom poluvremenu i Hajrović u drugom :!: ostatak katastrofa

I neka su nas ljudi otresli ko slinu, da se malo spustimo na zemlju
Pa je li ja ili Pape vodi tim ? Kao uspjeh treba da se prpise selektoru a kad igramo ovako vec godinu onda Pape nije nista kriv :-)
Rob_Atl

#623 Re: B&H vs Egipat

Post by Rob_Atl »

Dzeko poslije grcke se vise nije ni vidio a odigrali smo 2 protiv slovacke, litvanija, argentina, egipat i ne znam jesam li jos koju propustio , to je dakle 5-6 utakmica u kojoj je igrao ko karina i vrijeme mu je da se zvizdi
Ripicipi

#624 Re: B&H vs Egipat

Post by Ripicipi »

The 51st State wrote:
smijesni_ste wrote:
emigrazione wrote:Kako vam vise nije jasno da u ovoj ekipi postoji gang koji je neprikosnoven, koji vedri i oblaci, pejgamber im ne moze nista jer smatraju da su i iznad njega...nema tog selektora koji ima muda da im se suprotstavi, pa Vaha ovdje ne bi izdrzao ni pola mandata sta je vama. Govna znaju da ne moraju da se trude i to koriste, novinari im idu niz dlaku vec godinama, doniraju domacoj fukari neku pinkicu da im ne seru previse i tako godinama...
To je to.
Preseravanje, taj "gang govana" nas je i odveo na SP :roll:
Jebala vas prijateljska :run:
Crvena Tifoza

#625 Re: B&H vs Egipat

Post by Crvena Tifoza »

House wrote:Šta je Džeko kriv ?! niđe veze ba , nije dobio loptu kako treba
Pazi prilike, Ibisevic ide po lijevoj strani, ulazi u kazneni prostor, pogledom trazi nekog (citaj Edina) da ubaci/doda loptu, na drugoj strani NIJEDAN igrac. Dzeko se lagano šece do sesnaesterca.
Locked