Samo da pozdravim ovog gospodina,90% djelimo misljenje u vezi zena,sreca ja sam bio samo u vezi pa je svaka posljedica svedena na minimum,zaista interes pokrece citavu tu bracnu,ljubavnu ili ti ga emotivnu pricu i kada nego dobije sve ono sto zeli samo okrene ledja,i taj interes ima milijardu varijanti ne mora biti samo financijske prirode,inace zeni treba dati ljubav,paznju i biti njen oslonac za funkcionisanje,ali i jako jako strog,i sve se rijesava na pocetku kako te ta osoba registruje ili etikatira..nekad mi kazu da sam staromodan,nista se nije promjenilo od prije samo su usta i guzica malo vise zinuli,zene traze prava samostalnost,a time im dajes i slobodu da ti sjebe snove za koje zivis..posebno u braku ako imaju djecu..takvim bi mindzu spalio po kratkom postupku..kad zensko kaze karijera meni zlo u zeludcu,bez uvrede za casne i postene osobe
novi brak poslije starog...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- astala_vistala
#601 Re: novi brak poslije starog...
@direktni
Samo da pozdravim ovog gospodina,90% djelimo misljenje u vezi zena,sreca ja sam bio samo u vezi pa je svaka posljedica svedena na minimum,zaista interes pokrece citavu tu bracnu,ljubavnu ili ti ga emotivnu pricu i kada nego dobije sve ono sto zeli samo okrene ledja,i taj interes ima milijardu varijanti ne mora biti samo financijske prirode,inace zeni treba dati ljubav,paznju i biti njen oslonac za funkcionisanje,ali i jako jako strog,i sve se rijesava na pocetku kako te ta osoba registruje ili etikatira..nekad mi kazu da sam staromodan,nista se nije promjenilo od prije samo su usta i guzica malo vise zinuli,zene traze prava samostalnost,a time im dajes i slobodu da ti sjebe snove za koje zivis..posebno u braku ako imaju djecu..takvim bi mindzu spalio po kratkom postupku..kad zensko kaze karijera meni zlo u zeludcu,bez uvrede za casne i postene osobe
- dječak sa šibicama
#602 Re: novi brak poslije starog...
Meni ciganka gatala prije 20 godina, kaze zenices se najmanje dva puta... tako da imam fore jos jednom.
Jos nisam izasao iz bonusa

Jos nisam izasao iz bonusa
- al_akhisari
#603 Re: novi brak poslije starog...
...ova priča ima moguću pouku, recimo: "nikad ne vjeruj ciganki koja laže" ili možda "nikad ne reci da je dvaput mnogo"dječak sa šibicama wrote:Meni ciganka gatala prije 20 godina, kaze zenices se najmanje dva puta... tako da imam fore jos jednom.
Jos nisam izasao iz bonusa![]()
-
Sunny-7
#604 Re: novi brak poslije starog...
@Direktni, moram da te pitam: ne znam koliko je vremena proslo od tvog razvoda, ali jesi li ikad poslije imao normalnu vezu sa zenom? Znas sta podrazumijevam pod normalno: povjerenje, onaj lijepi osjecaj topline, pripadnosti, ljubav...
Mislim, toliko gorcine izbija iz svake tvoje rijeci, ima nas jos koji smo dozivjeli i preizivjeli odvratne stvari, ali ti si...poseban slucaj. Ovo je samo mije misljenje, na osnovu tvojih hejt-postova, halali ako grijesim.
Mislim, toliko gorcine izbija iz svake tvoje rijeci, ima nas jos koji smo dozivjeli i preizivjeli odvratne stvari, ali ti si...poseban slucaj. Ovo je samo mije misljenje, na osnovu tvojih hejt-postova, halali ako grijesim.
-
nightvision
#605 Re: novi brak poslije starog...
Ama covjek lijepo rekao da je normalno postalo biti nenormalan, i ti nasla pitati je li covjek imao normalnu vezu?! Jel' a sta je to normalna veza? Jel' to ono kad te cura/zena naguzi ko zadnju ovcu, ispali te rafalno k'o iz kalasnjikova? Pun dunjaluk zena i cura sto traze jednu takvu normalnu vezu. 
- _mufljuz_
#606 Re: novi brak poslije starog...
ja imam dilemu ljudi - da l' da se zenim opet - poludio sam za ovom svojom mackom.... posto sam pravi homo papucaris.... vozim je na poso, vozim je s posla, stolicu joj pridrzim, skidam joj kaput oblacim joj kaput, dizem je u vazduh i zavrtim kad izadjemo vani dok se ljubimo, skoro sam slomio jednog ljakasa jer joj se udvar'o, hoce da joj napravim bebu, hocu i ja i pokusavam.... kuha mi, pere mi, mazi me - ja nju mazim dajem joj orgazme samo takve....itd itd da puno u detalje ne ulazim,... eto....
-
Sunny-7
#607 Re: novi brak poslije starog...
Zeni je namah!

- al_akhisari
#608 Re: novi brak poslije starog...
...papučarstvo je posljednje utočište svakog pravog muškarca_mufljuz_ wrote:ja imam dilemu ljudi - da l' da se zenim opet - poludio sam za ovom svojom mackom.... posto sam pravi homo papucaris.... vozim je na poso, vozim je s posla, stolicu joj pridrzim, skidam joj kaput oblacim joj kaput, dizem je u vazduh i zavrtim kad izadjemo vani dok se ljubimo, skoro sam slomio jednog ljakasa jer joj se udvar'o, hoce da joj napravim bebu, hocu i ja i pokusavam.... kuha mi, pere mi, mazi me - ja nju mazim dajem joj orgazme samo takve....itd itd da puno u detalje ne ulazim,... eto....
- vivak
#609 Re: novi brak poslije starog...
Ja sam bio ozenjen nakratko,mladalacka ljubav pa brak za vrijeme faxa,par mjeseci i razidjemo se jebi ga,desava se.Od tad 10 godina proslo,bilo je zena,provoda ludovanja afera.Ostavljo sam i bio ostavljen,ja vise njih neg one mene al nije ni vazno.Gledo godinama kolegicu,prvo kako raste od gimnazijalke u studenticu,pa onda u lijepu i mladu poslovnu zenu,pa Bog dao da radimo skupa.
Ja zenskar ,nikad me nije pogledala ozbiljno,a mene presjece kad me ikako i pogleda jebi ga
Juce dogovorimo kafu,ja usto u 6 jutros ko da nikad sa zenom nisam iso na sastanak.Ispusio pola kutije cigara
Sad me strah da ce mi se vratiti sve ono sto sam ostavljo iza sebe.
Ovu bi zenio odmah,lijepa je,slatka je,pametna je ,puko sam ko tromblon!
Ja zenskar ,nikad me nije pogledala ozbiljno,a mene presjece kad me ikako i pogleda jebi ga
Ovu bi zenio odmah,lijepa je,slatka je,pametna je ,puko sam ko tromblon!
-
sha_ba
#610 Re: novi brak poslije starog...
zadnji dan februarakiki-miki wrote:Izljevi muški osjećanja po forumu![]()
![]()
- dale cooper
#611 Re: novi brak poslije starog...
Hej, i mi imamo osjećaje!

-
sha_ba
#612 Re: novi brak poslije starog...
samo da pozz ove osjecajne
uuups pogrersna tema

uuups pogrersna tema
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#613 Re: novi brak poslije starog...
misterij zemljotresa rijesen
-
sandra01
- Sephora
#615 Re: novi brak poslije starog...
Mislim oni koji ulaze u drugi brak, ulaze puno oprezniji na odnosu na prvi.
-
kakavdanakneiskustvu
#616 Re: novi brak poslije starog...
mp3problem wrote:O, kako te samo razumijem...krvava wrote:Ne bih se ponovo udala. Ili mozda to samo tako mislim sada. Dozivjela sam ogromnu ljubav kakvu vise nikad ne bih voljela dozivjet jer spaljuje. To je to.
isti sam,neprevaziđena ljubav
-
kakavdanakneiskustvu
#617 Re: novi brak poslije starog...
Sephora wrote:Mislim oni koji ulaze u drugi brak, ulaze puno oprezniji na odnosu na prvi.
bilo bi logicno da je tako
- p206
#618 Re: novi brak poslije starog...
sve velike ljubavi su tužne...one u kojima radi politika, igrice i neka manipulacija...na kraju duže trajukakavdanakneiskustvu wrote:mp3problem wrote:O, kako te samo razumijem...krvava wrote:Ne bih se ponovo udala. Ili mozda to samo tako mislim sada. Dozivjela sam ogromnu ljubav kakvu vise nikad ne bih voljela dozivjet jer spaljuje. To je to.
-
kakavdanakneiskustvu
#619 Re: novi brak poslije starog...
sve velike ljubavi su tužne...one u kojima radi politika, igrice i neka manipulacija...na kraju duže traju[/quote]kakavdanakneiskustvu wrote:mp3problem wrote:O, kako te samo razumijem...krvava wrote:Ne bih se ponovo udala. Ili mozda to samo tako mislim sada. Dozivjela sam ogromnu ljubav kakvu vise nikad ne bih voljela dozivjet jer spaljuje. To je to.
znam,znam,ima balasevic neki takav stih cini mi se
-
Zoya
#620 Re: novi brak poslije starog...
Ne nuzno. Ja ipak mislim da ljudi koji ulaze u drugi brak daju vise od sebe da uspije iako mozda taj prvi je bio cak i bolji od drugog.Sephora wrote:Mislim oni koji ulaze u drugi brak, ulaze puno oprezniji na odnosu na prvi.
Velike ljubavi... da je ljubav bila velika nikad se ne bi zavrsilo. Tu sva prica prestaje.
-
kakavdanakneiskustvu
#621 Re: novi brak poslije starog...
Zoya wrote:Ne nuzno. Ja ipak mislim da ljudi koji ulaze u drugi brak daju vise od sebe da uspije iako mozda taj prvi je bio cak i bolji od drugog.Sephora wrote:Mislim oni koji ulaze u drugi brak, ulaze puno oprezniji na odnosu na prvi.
Velike ljubavi... da je ljubav bila velika nikad se ne bi zavrsilo. Tu sva prica prestaje.
kako gdje,kako kad,nekad te neko previse povrijedi
-
Zoya
#622 Re: novi brak poslije starog...
Da ste znacili jedno drugom nikad ne bi doslo do toga. Zena postuje muskarca-muskarac zenu, nista manje od toga. Ako toga nema onda dzaba i ulagati.
-
kakavdanakneiskustvu
#623 Re: novi brak poslije starog...
Zoya wrote:Da ste znacili jedno drugom nikad ne bi doslo do toga. Zena postuje muskarca-muskarac zenu, nista manje od toga. Ako toga nema onda dzaba i ulagati. Nemoj o povredama ziv bio, i sam si se hvalio da si isao sa drugim zenskama dok te nije provalila. Dobro je.
zamijenio si me s nekim drugim
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 01/03/2015 23:48, edited 1 time in total.
-
Zoya
#624 Re: novi brak poslije starog...
Moguce da sam te i pomijesaO 
-
kakavdanakneiskustvu
#625 Re: novi brak poslije starog...
zamijenioZoya wrote:Moguce da sam te i pomijesaO