I ja. Tad je Klaus Fiser dao skaricama gol, ne sjecam se kome, ja mislim Francuzima. I onda vjezbanje u plicaku po citav danradostan dan wrote:82. sam na ovakvom crvenom gledao kako paolo rosi -delje- rivale, baš ispod čempresa u tivtu...
Ziheras od djetinjstva...stakasa wrote:I ja. Tad je Klaus Fiser dao skaricama gol, ne sjecam se kome, ja mislim Francuzima. I onda vjezbanje u plicaku po citav danradostan dan wrote:82. sam na ovakvom crvenom gledao kako paolo rosi -delje- rivale, baš ispod čempresa u tivtu...
nosara wrote:Ziheras od djetinjstva...stakasa wrote:I ja. Tad je Klaus Fiser dao skaricama gol, ne sjecam se kome, ja mislim Francuzima. I onda vjezbanje u plicaku po citav danradostan dan wrote:82. sam na ovakvom crvenom gledao kako paolo rosi -delje- rivale, baš ispod čempresa u tivtu...
Dobar pucomet... Imao isti takav...
25.01.2014
SVJETSKI poznati grčki pjevač Artemios "Demis" Roussos, koji je prodao više od 60 milijuna ploča u karijeri, umro je u bolnici u Ateni u dobi od 69 godina, javlja BBC.
Imao obojeradostan dan wrote:
i kazete vehabosi nova pojava....Radio Sarajevo wrote:
![]()
![]()
Divi Draganceta i Milene jesu mladi.meni serbe wrote:i kazete vehabosi nova pojava....Radio Sarajevo wrote:
![]()
![]()
Banksy wrote:A iz džuboksa ...
25.01.2014
SVJETSKI poznati grčki pjevač Artemios "Demis" Roussos, koji je prodao više od 60 milijuna ploča u karijeri, umro je u bolnici u Ateni u dobi od 69 godina, javlja BBC.
meni serbe wrote:i kazete vehabosi nova pojava....Radio Sarajevo wrote:
![]()
![]()
najbolje je pucO onaj u napadu ispred šesnaest, al da je slomljen...nema igrača, samo postolje.stakasa wrote:Imena pucomet![]()
Pa se malo udubi ispod igraca, taman da ti se kliker ili loptica fino sliju. A kad pucas mozes roknut da poskoci ili ko Vujovic u Londonu - preko gola
Ok. A kome je Alofs, sjecam se Alofsa i plicakaradostan dan wrote:štilike je zabio francuzima makazicama, sto posto...
Prazan prostor, trco za loptom... I ludak uletio. Jebo mater mahnitu, cist crveni bioradostan dan wrote:dal francuzima, zaboravio sam...ne mogu se sjetiti ni kome je šumaher povadio zube, jel batistonu, kome li...al šta će batiston u napadu? nekm drugom...
Izvinjavam se. Pogrijesili smo i ja i ti. Nije Alofs nego Fischer. Evo sad sam konsultirao youtuberadostan dan wrote:štilike je zabio francuzima makazicama, sto posto...