Moguce, o imenima cemo u maju naredne godine ovisno o formi. Samo ne sa dvije spice od samog pocetka.palermo wrote:Možda.....ali ja ne vidim Hajrovića u defanzivnim zadacima, ako ćemo tako, onda bolje Vranješa na beka, a Mujdžu na krilo....pa kasnije pojačavati napadItakoto wrote:Upravo tako. S kojom postavom je vjerovatnoca veca da cemo se uspjesno odbraniti? Sa Vedom ili sa Hajrovicem? Ja mislim sa Izetom jer Vedo ima krv golgetera i njega automatski vuce u napad (pa i u sredinu) ostavljajuci na desnoj strani propuh koji ce Argentinci itekako znati iskoristiti.Romanista 101% wrote:Argentina je ta koja ce biti pod pritiskom, tu je nasa sansa. Sto vrijeme bude prolazilo oni ce biti nervozniji. Ako izdrzimo prvo poluvrijeme bez primljenog sve je moguce.
Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Itakoto
#601 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
- p206
#602 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Argentina ima Messija koji će čitavu sezonu podrediti SP. A to znači da već na početku gubimo 1-0, što bi za mene bio odličan rezultat.
- AmiĐa_Idriz
-
Nejjah
#604 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
prvak svijeta nikad nije "došao" iz grupe F 
-
Itakoto
#605 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Pa vrijeme je onda da Argentina osvijetli obraz nase grupe.
- Romanista 101%
#606 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Argentina od 1990 nije nista napravila na SP. Svaki put pritisak javnosti ih pojede.
-
Itakoto
#607 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Ima i gorih, npr. Engleska ili Holandija. Za mene su Argentinci uz Brazil i Njemacku top favorit za osvajanje SP.Romanista 101% wrote:Argentina od 1990 nije nista napravila na SP. Svaki put pritisak javnosti ih pojede.
-
Nejjah
#608 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
ako oni ispanu moraćemo mi ponijet to bremeItakoto wrote:![]()
Pa vrijeme je onda da Argentina osvijetli obraz nase grupe.
arg. nas čeka u polufinalu, ako sve protekne po njihovom planu a našim nadanjima
Last edited by Nejjah on 09/12/2013 20:51, edited 1 time in total.
-
Itakoto
#609 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Nemoguce da nas cekaju u polufinalu. Nevazno jer ni u nasim najljepsim snovima mi nismo u polufinalu...
-
Nejjah
#610 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
ne cekaju prije finala, u pravu si, negdje sam to pročito al evo sad pogledah na fifi...Itakoto wrote:Nemoguce da nas cekaju u polufinalu. Nevazno jer ni u nasim najljepsim snovima mi nismo u polufinalu...
neko reče i da se arg i bra ne mogu sastati prije finala-mogu
- Meho Kodro
#611 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Argentina svjetski viceprvak 1990Itakoto wrote:Ima i gorih, npr. Engleska ili Holandija.Romanista 101% wrote:Argentina od 1990 nije nista napravila na SP. Svaki put pritisak javnosti ih pojede.
Holandija svjetski viceprvak 2010
Polufinale 1998, finale 2010 nije "NISTA"
-
Itakoto
#612 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Normalno da nije nista. The winner takes it all. I Argentina je "slucajno" zavrsila u finalu SP 1990.
Eto Meho pa sada opet vadi rijec po rijec iz konteksta.
Eto Meho pa sada opet vadi rijec po rijec iz konteksta.
- noiserr
#613 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Angel di Maria: "Bosnia is the strongest of our three opponents in Group F. We're talking about a quality side."
- Brkooo
#614 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
nismo ni mi od big bangaRomanista 101% wrote:Argentina od 1990 nije nista napravila na SP. Svaki put pritisak javnosti ih pojede.
- It_is_a_Leclerc
#615 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Fala Angelu, ili što bi rekao bard bh. sportskog novinarstva, Marjan Mijajlović - Anđelu di Mariji.noiserr wrote:Angel di Maria: "Bosnia is the strongest of our three opponents in Group F. We're talking about a quality side."
- GeneralBHF
#616 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Nekim slucajem onaj rezultat protiv Argentine u Americi i nije los jer bi nas mogli podcijeniti alu u sustini oni su uvidjeli gdje su nase slabosti ali nazalost mi nismo njihove!
Po pitanju Nigerijaca ja ih dobro znam jer sam jednim dijelom i studirao sa njima. Oni su ljudi koji lete po nebu, sve znaju, sve mogu, apsolutno najbolji i toga se trebamo drzati da ih spustimo na zemlju.
U drzavi im gore sranje nego kod nas, savez kao nas pred suspenziju a sada traze i novog selektora koliko sam mogao da saznam iz njihovih medija (znaj svog neprijetelja bolje nego prijatelja). Uglavnom oni inace ne prolaze grupnu fazu pa tako nece biti ni ovaj put ako mi odradimo posao kako treba!
Iran je veoma ogranicena reprezentacija ali igraju fanaticno za drzavu i narod ali im je i selektor bolji strateg od naseg.
Mislim da Safetu treba dobar organizator odnosno sportski direktor, tim doktora, vodja puta, i par momaka koji znaju raditi dobar research da posloze stvari a Safet to moze perfektno sprovede na djelo!
Po pitanju Nigerijaca ja ih dobro znam jer sam jednim dijelom i studirao sa njima. Oni su ljudi koji lete po nebu, sve znaju, sve mogu, apsolutno najbolji i toga se trebamo drzati da ih spustimo na zemlju.
U drzavi im gore sranje nego kod nas, savez kao nas pred suspenziju a sada traze i novog selektora koliko sam mogao da saznam iz njihovih medija (znaj svog neprijetelja bolje nego prijatelja). Uglavnom oni inace ne prolaze grupnu fazu pa tako nece biti ni ovaj put ako mi odradimo posao kako treba!
Iran je veoma ogranicena reprezentacija ali igraju fanaticno za drzavu i narod ali im je i selektor bolji strateg od naseg.
Mislim da Safetu treba dobar organizator odnosno sportski direktor, tim doktora, vodja puta, i par momaka koji znaju raditi dobar research da posloze stvari a Safet to moze perfektno sprovede na djelo!
- MyTao
#617 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Po cemu je Njemacka uspjesnija od Holandije u zadnjih 20 godina?Itakoto wrote:Ima i gorih, npr. Engleska ili Holandija. Za mene su Argentinci uz Brazil i Njemacku top favorit za osvajanje SP.Romanista 101% wrote:Argentina od 1990 nije nista napravila na SP. Svaki put pritisak javnosti ih pojede.
Oni su uvijek neki favoriti, al' tu se sve zavrsava. Ako opet nalete na Italiju ili Spaniju ispadaju.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#618 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
vezano za argentinu ja ne vidim kako oni mogu dobiti špance ili švabe, nema ko da stane na loptu i da takticki poveže vezni red. Mogu oni dobijati na individualni kvalitet dosta ekipa, al ove baš takticki jake mislim da ne mogu, kako su ih samo njemci uništili na prošlom SP
- GeneralBHF
#619 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Realno i nece daleko! U grupi ce biti prvi i dobit ce Svicarce koje ce isto pobijediti i tu im je kraj!Admir_1984 wrote:vezano za argentinu ja ne vidim kako oni mogu dobiti špance ili švabe, nema ko da stane na loptu i da takticki poveže vezni red. Mogu oni dobijati na individualni kvalitet dosta ekipa, al ove baš takticki jake mislim da ne mogu, kako su ih samo njemci uništili na prošlom SP
-
Itakoto
#620 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Nisam uopste mislio na posljednjih 20 godina vec inace. Ni Njemacka nije bila narocito uspjesna zadnje dvije decenije (osim EP 1996). Svabama uvijek fali malo, ali to "malo" u zavrsnici turnira znaci jako puno. Oni su vec odavno "overdue" za osvajanje kakvog turnira.MyTao wrote:Po cemu je Njemacka uspjesnija od Holandije u zadnjih 20 godina?Itakoto wrote:Ima i gorih, npr. Engleska ili Holandija. Za mene su Argentinci uz Brazil i Njemacku top favorit za osvajanje SP.Romanista 101% wrote:Argentina od 1990 nije nista napravila na SP. Svaki put pritisak javnosti ih pojede.
Oni su uvijek neki favoriti, al' tu se sve zavrsava. Ako opet nalete na Italiju ili Spaniju ispadaju.
-
Itakoto
#621 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Eh kad bi fudbal bio tako jednostavan. Ja ne bih vise ustajao u 6h i vracao se kuci u 21h.GeneralBHF wrote:Realno i nece daleko! U grupi ce biti prvi i dobit ce Svicarce koje ce isto pobijediti i tu im je kraj!Admir_1984 wrote:vezano za argentinu ja ne vidim kako oni mogu dobiti špance ili švabe, nema ko da stane na loptu i da takticki poveže vezni red. Mogu oni dobijati na individualni kvalitet dosta ekipa, al ove baš takticki jake mislim da ne mogu, kako su ih samo njemci uništili na prošlom SP
- insomnia78
#622 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Nema se sta Safet udobravati Francuzima, Safet je i dan danas ziva legenda medju navijacima PSG-a, nemas pojma koliko je cjenjen, posebno medju starijim poznavaocima fudbala u FrHavatar wrote:cekpi wrote: Rodjak, jel ti mozda palo na pamet da nas Sajo nije bas zagrijan za kurvanje i alkoholiziranje na afterpartijima, da je covjek kao i svi mi sa svojim vrlinama i manama, da smatra (siguran sam da tako misle jos neki) kako je ovakvo trosenje para (valjda oko $100 mil) za izvlacenje grupa suludo i da mu se plus gadi lobiranje za Francusku, te da je ovo mozda vid njegovog protesta. A da li si svjestan da je Pape jedan od glavnih 'krivaca' sto imas priliku uopste uvest "Brazil" u svoj vokabular?
Daj molim te, i vi svi koji pljujete po jedinoj svjetloj tacki nasih zivota, da li imate imalo obraza? Pustite ljude da rade i radujte se barem sad u zivotu bez neopravdanog kritiziranja..![]()
Pa Safet je kao igrac bio poznat bas po takvom ponasanju i sad nece da ide na izvlacenje za SP zbog toga, isto tako sigurno nije protest zbog lobiranja za Francusku posto vidis da je njemu vaznija utakmica PSG-Evian od izvlacenja grupa i da je sam izjavljivao da ranije nije pratio Bosnu i da gleda na svaki nacin da se udobri Francuzima.
Kme, kme il est vraiment méchant
- GeneralBHF
#623 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Imate temu o Safetu pa tamo pisite!insomnia78 wrote:Nema se sta Safet udobravati Francuzima, Safet je i dan danas ziva legenda medju navijacima PSG-a, nemas pojma koliko je cjenjen, posebno medju starijim poznavaocima fudbala u FrHavatar wrote:cekpi wrote: Rodjak, jel ti mozda palo na pamet da nas Sajo nije bas zagrijan za kurvanje i alkoholiziranje na afterpartijima, da je covjek kao i svi mi sa svojim vrlinama i manama, da smatra (siguran sam da tako misle jos neki) kako je ovakvo trosenje para (valjda oko $100 mil) za izvlacenje grupa suludo i da mu se plus gadi lobiranje za Francusku, te da je ovo mozda vid njegovog protesta. A da li si svjestan da je Pape jedan od glavnih 'krivaca' sto imas priliku uopste uvest "Brazil" u svoj vokabular?
Daj molim te, i vi svi koji pljujete po jedinoj svjetloj tacki nasih zivota, da li imate imalo obraza? Pustite ljude da rade i radujte se barem sad u zivotu bez neopravdanog kritiziranja..![]()
Pa Safet je kao igrac bio poznat bas po takvom ponasanju i sad nece da ide na izvlacenje za SP zbog toga, isto tako sigurno nije protest zbog lobiranja za Francusku posto vidis da je njemu vaznija utakmica PSG-Evian od izvlacenja grupa i da je sam izjavljivao da ranije nije pratio Bosnu i da gleda na svaki nacin da se udobri Francuzima.
Kme, kme il est vraiment méchant
- DonVitoN
#624 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Tesko je igrati prvu i to protiv najjaceg u grupi ovi ce udariti po nama a mi se bas ne trebamo trositi igramo tu kljucnu tekmu sa Nigerijom ma sta kljucnu sve su kljucne onda je Iran kljucni ali.. najbolje bi bilo da smo SP otvorili protiv Nigerije a zadnju sa Arg.
Bojim se neke golijade i ode to u minus gol razlika a svi znamo da se gleda gol razlika.
Argentina jos igra zadnju sa Nigerijom i kakav ce im pristup biti u toj zadnjoj tekmi dali ce odmarati igrace za 1/8 tj. zadovoljiti se sa bodom ako skupe 6
ima tu dosta racunica.
Ocekujem da Iran ako ista moze da uradi na SP moze u 1tekmi protiv Nigerije, svjezinom do boda
Bojim se neke golijade i ode to u minus gol razlika a svi znamo da se gleda gol razlika.
Argentina jos igra zadnju sa Nigerijom i kakav ce im pristup biti u toj zadnjoj tekmi dali ce odmarati igrace za 1/8 tj. zadovoljiti se sa bodom ako skupe 6
Ocekujem da Iran ako ista moze da uradi na SP moze u 1tekmi protiv Nigerije, svjezinom do boda
- Logovan
#625 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Odakle ti ovo?Nejjah wrote:prvak svijeta nikad nije "došao" iz grupe F
Pa i Njemačka spada u ovu grupu reprezentacija koje javnost pojede.Itakoto wrote:Ima i gorih, npr. Engleska ili Holandija. Za mene su Argentinci uz Brazil i Njemacku top favorit za osvajanje SP.Romanista 101% wrote:Argentina od 1990 nije nista napravila na SP. Svaki put pritisak javnosti ih pojede.