@Point jarane ovdje je bar desetak puta objasnjenjo sta i kako .Da ponovim.Na Samsung smart tv moras se prvo registrovati kao ,,develop" znaci umjesto svoje e mail adrese stavis develop i pasword 12345678.Dalje .Ides na Samsung smart aplikacije i kada ti se pojave na ekranu idi na opciju,,lifestyle" na njoj ces naci aplikaciju,,smart iptv"Dobices 7 dana free da gledas kanale(neke lijeve)nakon toga ili odmah(kako hoces)kontaktiraj moderatora tj.vlasnika aplikacije i uplati $5(samo jednom se placa)da bi ti aktivirao aplikaciju.Nakon toga izaberes sebi servis koji ces da gledas.Ako ces ove ,,amigose"ne treba nista da radis jer ti vlasnik iptv servisa amigosi sam sve uradi nakon sto uplatis servis ($8 mjesecno najmanje 3 mjeseca pretplata)a prije toga dobijes 48 free da vidis kako to radi.Dakle i prije nego sto uplatis dok kontaktiras vlasnika app.on ce ti pustiti signal i moci ces da uzivas u 200 kanala sa podrucja BiH,Sr.,Hr.,Njemacke,Svedske,kao i 20 sportskih kanala...sve Arena sport kanale,sve Sport club kanale,Sky sport kanale,Bein kanale,Eurosport kanale,Viasport kanale ...i 5 kanala za odrasle.Kontas.Dakle,redom ides
1.upali tv
2.nadji samsung smart app.
3.registruj se kao develop
4.na samsung smart app.idi na opciju life style
5.na lifestyle vidjeces app.,,smart iptv"kliklni ne boje se
6.dalje ti sve pise na app
7.Prije svega ovoga vidi na tv-u pise li Samsung ili LG

jer samo ova dva tv=a podrzavaju ovu app..P.S.Ovoj je najduzi moj post za 5 god.i dodzes mi pivu.Sto nije jasno pitaj .Druga solucija ti je Bigtv takodjer odlican servis ali drugom prilikom.Zurim.