PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
Mustang1
#601 Re: PlayStation 4 - all about
Ima li neko da pomogne da otkljucamo sebi sve one upgrade za GTA Online
Vjerovatno ce biti gotovo za nekih pola sata ali ce biti malo dosadno 
- Raigor Stonehoof
#602 Re: PlayStation 4 - all about
GTAovci
u iscekivanju PC izdanja, par pitanja: kakav je multiplayer? mogu li se standardne misije prelaziti sa vise igraca?
-
Mustang1
#603 Re: PlayStation 4 - all about
Mislis story mode ? Ne mogu . U online imas posebne misije koje se otkljucavaju kako napredujes levele.. Mozes igrati i one do kojeg levela nisi dosao ako te neko pozove u misiju ... A misije su za likove koji su pojavljuju u story mode ali nemaju nikakve povezanosti
- Raigor Stonehoof
#604 Re: PlayStation 4 - all about
da, na story mode sam mislio. steta
a kakve su te misije? jesu li repetitivne?
-
Mustang1
#605 Re: PlayStation 4 - all about
Dobre su misije ja mislim da sam ih presao sve pa mi se sad sve ponavljaju ali mozda mjesec i vise sam gurao i igrao samo nove nisam ponavljao nijednu samo ponekad .. Imam lika u prijateljima igra non stop samo jednu misiju ali konstantno cijeli dan .. Ja usao jednom da vidim kako to on .. Ulete odrade sve u minutu i manje
Dobije se oko 10 hiljada i tako oni cijeli dan 
Jbg ako volis GTA nece ti smetati ni sto ponavljas misije jer je uvijek zanimljivo .. Ima ih teskih ima i laganih pravo .. Ima jedna samo sam je jednom presao a igrao sam Bog zna koliko puta
Jbg ako volis GTA nece ti smetati ni sto ponavljas misije jer je uvijek zanimljivo .. Ima ih teskih ima i laganih pravo .. Ima jedna samo sam je jednom presao a igrao sam Bog zna koliko puta
-
Spax
#606 Re: PlayStation 4 - all about
Koji si to level kad si presao sve?Mustang1 wrote:Dobre su misije ja mislim da sam ih presao sve pa mi se sad sve ponavljaju ali mozda mjesec i vise sam gurao i igrao samo nove nisam ponavljao nijednu samo ponekad .. Imam lika u prijateljima igra non stop samo jednu misiju ali konstantno cijeli dan .. Ja usao jednom da vidim kako to on .. Ulete odrade sve u minutu i manjeDobije se oko 10 hiljada i tako oni cijeli dan
-
Mustang1
#607 Re: PlayStation 4 - all about
105. ja mislim, tako nesto
-
Mustang1
#608 Re: PlayStation 4 - all about
Izasao playstation now moze 7 dana trial .. Ja skinuo aplikaciju i da pokrenem pao psn ne moze nista 
- EmiRem
#609 Re: PlayStation 4 - all about
Ja testirao konekciju i kao ne moze, ne zadovoljava iako imam dobru konekciju.Mustang1 wrote:Izasao playstation now moze 7 dana trial .. Ja skinuo aplikaciju i da pokrenem pao psn ne moze nista
P.S. Snizenja na PSN-u, nisu nesto al eto ko voli ...
https://store.sonyentertainmentnetwork. ... HSALE4_S_G
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#610 Re: PlayStation 4 - all about
Isto ... meni je ona neka srednja konekcija na HS-u, ma ni blizu za PS Now ...polako do 2143 ima da proradi ...EmiRem wrote:Ja testirao konekciju i kao ne moze, ne zadovoljava iako imam dobru konekciju.Mustang1 wrote:Izasao playstation now moze 7 dana trial .. Ja skinuo aplikaciju i da pokrenem pao psn ne moze nista
P.S. Snizenja na PSN-u, nisu nesto al eto ko voli ...![]()
https://store.sonyentertainmentnetwork. ... HSALE4_S_G
Ima dobrih discounta trenutno povodom godisnjice playstationa ...
Igra li neko resogun ? Ono je zaraza prava... juce malo probao ovaj swaper iz Januarskih dzabnih, nije los, mada mene ne drze te igre dugo.
-
Mustang1
#611 Re: PlayStation 4 - all about
Ne moze ni meni konekcija 20 mb jebat ga 
-
rayman90
#612 Re: PlayStation 4 - all about

hoce neko sutat ufc 2015 tokom vikenda, nek se javi na pp
-
UnscarD
#613 Re: PlayStation 4 - all about
Nije iskljuceno ako mislis na EA Sports UFC ... ako ne odem na planinu... nisam odavno vala. Samo ja mislim da je Mcgregor - Siver, 18.01 a to je Nedelja na Pondeljak ...mislim da nije sutra.rayman90 wrote:
hoce neko sutat ufc 2015 tokom vikenda, nek se javi na pptaman da se pripremimo pred sutrasnji mcgregor - siver event
- EmiRem
#614 Re: PlayStation 4 - all about
Mogu i ja s vama, al sam los pravoUnscarD wrote:Nije iskljuceno ako mislis na EA Sports UFC ... ako ne odem na planinu... nisam odavno vala. Samo ja mislim da je Mcgregor - Siver, 18.01 a to je Nedelja na Pondeljak ...mislim da nije sutra.rayman90 wrote:
hoce neko sutat ufc 2015 tokom vikenda, nek se javi na pptaman da se pripremimo pred sutrasnji mcgregor - siver event
P.S. McGregor - Siver je s ned na pon u 4 ujutro
-
UnscarD
#615 Re: PlayStation 4 - all about
Ma ja sam isto katastrofa, ili to ili nisam shvatio dublju semu komandi ...sve sto znam je da eskiviram lijevo desno (flick na lijevom sticku), po koju kontru i naravno button mashing (uz obracanje paznje na stamina bar) pa bjezi ... ground game ne postoji. I takav, kljakav sam on line napredovao u rankingu na onaj drugi stepen ali lose je to kada se sjetim da sam jedno vrijeme na UFC Undisputed-u bio level 68 i 7 na svijetu (kratko doduse
)
To je ta dubina na Undisputetdu koja mi ovdje fali. Ja tako dobar i naletim na lika koji me rastavi na sastavne faktore ... nikakve neizvjesnoti , prosto me rasturio i ja vidim sta radi i upratim na koji nacin i skontam da mi treba jos godina vjezbe za taj nivo...jednostavno na EA UFC-u nemam taj osjecaj.
To je ta dubina na Undisputetdu koja mi ovdje fali. Ja tako dobar i naletim na lika koji me rastavi na sastavne faktore ... nikakve neizvjesnoti , prosto me rasturio i ja vidim sta radi i upratim na koji nacin i skontam da mi treba jos godina vjezbe za taj nivo...jednostavno na EA UFC-u nemam taj osjecaj.
-
rayman90
#616 Re: PlayStation 4 - all about
upravu ste, nedjelja taman da imam nesto i za pon gledat
nisam ni ja dugo igro, na undisputedu sam bio prelos online, iznenadio me malo Ea kako je doradio i zakrpio ufc, ono, dodali nekoliko dodatnih udaraca dok je u nokdaunu protivnik, fatanje noge, sto je bilo i na undisputedu super, spawl polozaj u parteru poslije odbrane od rusenja, giljotinje kod rusenja i svasta nesto, na kraju sasvim solidno
i meni je zao undisputed serijala, moglo se to doradit da bude savrseno, ona ocitavanja precesta i serveri slabi, nisam nikad uspio platinast trofej tu dobit, na nekih 98% stojim hehe
nisam ni ja dugo igro, na undisputedu sam bio prelos online, iznenadio me malo Ea kako je doradio i zakrpio ufc, ono, dodali nekoliko dodatnih udaraca dok je u nokdaunu protivnik, fatanje noge, sto je bilo i na undisputedu super, spawl polozaj u parteru poslije odbrane od rusenja, giljotinje kod rusenja i svasta nesto, na kraju sasvim solidno
i meni je zao undisputed serijala, moglo se to doradit da bude savrseno, ona ocitavanja precesta i serveri slabi, nisam nikad uspio platinast trofej tu dobit, na nekih 98% stojim hehe
-
Mustang1
#617 Re: PlayStation 4 - all about
Je'l ono neko od vas ima i xbox one ? 
-
Mustang1
#618 Re: PlayStation 4 - all about
E jbg hajd mozda neko zna izgleda da nema teme za xbox .. Moze li se nekako doci do xbox live gold kako se vec zove ono da mogu online igrati za dzaba .. Necu ostavljat xbox sebi pa da sutam malo dok ne prodam
-
Cybernetic
#619 Re: PlayStation 4 - all about
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:47, edited 1 time in total.
- dzeno123
#620 Re: PlayStation 4 - all about
Ma jok, ja ga tako gasim jednu godinu i 2 mjeseca.Cybernetic wrote:Jedno tehnicko pitanje: da li je moguce da dodje do kvara ili problema sa sistemom ako igru ne zatvorite kako treba? Recimo, izadjete iz igre onim PS dugmetom, ali ne odete na opcije gdje se "zatvori aplikacija" i tako izbacite CD?
-
Mustang1
#621 Re: PlayStation 4 - all about
Isprosio sam nekako gold live za xbox .. Igrao sam demo forze to sam najvise i htio da probam jer toga nema na ps4 i onako vala nisam ocaran previse .. Jest ono extra sve grafika i voznja ali nista specijalno .. Jos uvijek najvise ocekujem od Gran Turisma ..
I ovaj xbox je pravo nepregledan nista ne kontam gdje je sta pogubim se svaki put kad trazim nesto
I ovaj xbox je pravo nepregledan nista ne kontam gdje je sta pogubim se svaki put kad trazim nesto
-
Sovex
-
UnscarD
#623 Re: PlayStation 4 - all about
U zivotu nisam kliknuo na ono close aplication ..ne znam ni gdje jedzeno123 wrote:Ma jok, ja ga tako gasim jednu godinu i 2 mjeseca.Cybernetic wrote:Jedno tehnicko pitanje: da li je moguce da dodje do kvara ili problema sa sistemom ako igru ne zatvorite kako treba? Recimo, izadjete iz igre onim PS dugmetom, ali ne odete na opcije gdje se "zatvori aplikacija" i tako izbacite CD?
-
Cybernetic
#624 Re: PlayStation 4 - all about
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:48, edited 1 time in total.