Veza na daljinu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
skafiskafsnjak

#601 Re: Veza na daljinu?

Post by skafiskafsnjak »

Da li se vezom na daljinu smatra ako smo u 2 grada, a vidjamo se svaki vikend :D
Oticon

#602 Re: Veza na daljinu?

Post by Oticon »

skafiskafsnjak wrote:Da li se vezom na daljinu smatra ako smo u 2 grada, a vidjamo se svaki vikend :D
Ne smatra..to se smatra vikend vezom :lol:
skafiskafsnjak

#603 Re: Veza na daljinu?

Post by skafiskafsnjak »

Oticon wrote:
skafiskafsnjak wrote:Da li se vezom na daljinu smatra ako smo u 2 grada, a vidjamo se svaki vikend :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nisam_fin

#604 Re: Veza na daljinu?

Post by Nisam_fin »

imam pozitivna iskustva, a i negativna.... nema pravila
skafiskafsnjak

#605 Re: Veza na daljinu?

Post by skafiskafsnjak »

Ma smatram da, u vecini slucajeva, to ne ide ... Pa jebote zelis da si s tobom osobom npr gotovo svaki dan, a ne mozes biti ni mjesecno jednom.
supercali

#606 Re: Veza na daljinu?

Post by supercali »

Ja imam vezu sa adrijanom limom na daljinu nije ni svjesna koliko je to tesko odrzati
Euridika
Globalna šefica

#607 Re: Veza na daljinu?

Post by Euridika »

supercali wrote:Ja imam vezu sa adrijanom limom na daljinu nije ni svjesna koliko je to tesko odrzati
A tek tvoje forumske veze... :lol: :lol:
tagomago

#608 Re: Veza na daljinu?

Post by tagomago »

Oticon wrote:
:lol:

puno je to, treba to razgodit. dvaput mjesečno mjerica.
Oticon

#609 Re: Veza na daljinu?

Post by Oticon »

tagomago wrote:
Oticon wrote:
:lol:

puno je to, treba to razgodit. dvaput mjesečno mjerica.
Ma ja...od koga je...dosta je :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#610 Re: Veza na daljinu?

Post by Truba »

black swan je igrao pola godine kasnije u kinima a ja sam ga pogledao tek 2011.

tako da kenjate
Capajebo

#611 Re: Veza na daljinu?

Post by Capajebo »

Black swan wrote:black swan je igrao pola godine kasnije u kinima a ja sam ga pogledao tek 2011.

tako da kenjate
de ba opusteno, zezam se samo, svakako smo svi otisli u pm sto se tice tih veza :mrgreen:
Truba

#612 Re: Veza na daljinu?

Post by Truba »

BarbaDue

#613 Re: Veza na daljinu?

Post by BarbaDue »

Moja veza na daljinu je uspjela. Sada imamo i klinju :mrgreen:
Montana

#614 Re: Veza na daljinu?

Post by Montana »

Ne ureko se :D :thumbup:
nightvision

#615 Re: Veza na daljinu?

Post by nightvision »

BarbaDue wrote:Moja veza na daljinu je uspjela. Sada imamo i klinju :mrgreen:
Samo ako i klinjo nije nastao "na daljinski". :skoljka:
BarbaDue

#616 Re: Veza na daljinu?

Post by BarbaDue »

nightvision wrote:
BarbaDue wrote:Moja veza na daljinu je uspjela. Sada imamo i klinju :mrgreen:
Samo ako i klinjo nije nastao "na daljinski". :skoljka:
Hvala Bogu nije :mrgreen:
riki-sa

#617 Re: Veza na daljinu?

Post by riki-sa »

poslije dugog braka,dvoje velike djece,tinejdzeri,bolnog razvoda,ne bas s malo godina,preko 40 ...groznog perioda prije 2 god,i u svemu tom losem,desi se da mi se neko javi poslije dugo godina ,i popravi sve ono lose u zadnje vrijeme...
Napokon upoznam osobi,koja je skoro iz moje ulice a nismo se nikad ni pozdravili,a sad vec 8-9 mjeseci,osjetim da imam pored sebe osobu s kojom sam ispunjen,ona vec 20 god zivi u Zg,mojih godina,sama,nikad udata,bez djece,ja sam s djecom u Sa....ali kako vrijeme prolazi sve mi kraci taj put do Zg,a i njoj do Sa
Kad se lose stvari pocnu desavati,i ne pomislis ,da te nesto ovako lijepo moze zadesiti....Naravno,da vezu na daljini ,ako to oboje iskreno zele da sacuvaju,moze funkcionisati,mi sad skupa,svaki drugi wikend...i svaki put bude,samo da pozelis da ti wikendi traju sto duze..
nightvision

#618 Re: Veza na daljinu?

Post by nightvision »

Kako ono zavrsava onaj neki vic, imas cetrdeset godina a jos vjerujes u vilenjake...
riki-sa

#619 Re: Veza na daljinu?

Post by riki-sa »

nightvision wrote:Kako ono zavrsava onaj neki vic, imas cetrdeset godina a jos vjerujes u vilenjake...
Nisam vjerovao da se moze ovako nesto lijepo i pozitivno desiti,i u ovim godinama,ja duboko u 40-tim,dvoje djece tinejdzera,crpe svaki atom energije sa svojim potrebama,zeljama,a opet nadzes nekoga ko ti to sve na jedan lijepi fin nacin vrati,zapitas se s kim si imao djecu i proveo tolike godine u braku,a ovakva osoba negdje postoji i zapadne me,kad sam joj se najmanje ocekivao....Oboje ne premladi,cak u zrelim godinama,ali lijepo i ovim godnama s neki ljubav podjeliti
Vilenjaci izgleda postoje,ne bitno s koliko godina u njih vjerujes
zavezata-vreca

#620 Re: Veza na daljinu?

Post by zavezata-vreca »

samo treba guzit
insomnia78

#621 Re: Veza na daljinu?

Post by insomnia78 »

Pa makar i izdaleka

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
nightvision

#622 Re: Veza na daljinu?

Post by nightvision »

Ili na baterije. :lol:
Zoya

#623 Re: Veza na daljinu?

Post by Zoya »

riki-sa wrote:poslije dugog braka,dvoje velike djece,tinejdzeri,bolnog razvoda,ne bas s malo godina,preko 40 ...groznog perioda prije 2 god,i u svemu tom losem,desi se da mi se neko javi poslije dugo godina ,i popravi sve ono lose u zadnje vrijeme...
Napokon upoznam osobi,koja je skoro iz moje ulice a nismo se nikad ni pozdravili,a sad vec 8-9 mjeseci,osjetim da imam pored sebe osobu s kojom sam ispunjen,ona vec 20 god zivi u Zg,mojih godina,sama,nikad udata,bez djece,ja sam s djecom u Sa....ali kako vrijeme prolazi sve mi kraci taj put do Zg,a i njoj do Sa
Kad se lose stvari pocnu desavati,i ne pomislis ,da te nesto ovako lijepo moze zadesiti....Naravno,da vezu na daljini ,ako to oboje iskreno zele da sacuvaju,moze funkcionisati,mi sad skupa,svaki drugi wikend...i svaki put bude,samo da pozelis da ti wikendi traju sto duze..
Riki :thumbup: Tako durajte do penzije ako ikako mozete.
Truba

#624 Re: Veza na daljinu?

Post by Truba »

jesi li se uvalio?
jel ti pala kašika u med
ajd nam sad vadi mast :D

jedina koreanka u sarajevu koju znam je nedavno viđena trudna
riki-sa

#625 Re: Veza na daljinu?

Post by riki-sa »

Zoya wrote:
riki-sa wrote:poslije dugog braka,dvoje velike djece,tinejdzeri,bolnog razvoda,ne bas s malo godina,preko 40 ...groznog perioda prije 2 god,i u svemu tom losem,desi se da mi se neko javi poslije dugo godina ,i popravi sve ono lose u zadnje vrijeme...
Riki :thumbup: Tako durajte do penzije ako ikako mozete.
Durat,akoBogda,pokusati ovo sacuvati sto sad imamo,sto smo uspjeli naparaviti,a napravili smo da ona poslije dugo godina zivota u Zg,razmislja da se to gore ostavi,pristojan posao prije svega,i napravi rikverc prema Sa,da ovdje pocnemo zajedno zivit,e pa to vise ne bi bila ljubav na daljinu...
zivot ti naparavi pravu dramu u 3-4 godine,svega se izdesava..sad si gore,pa padnes na koljena,a sad opet koracas kroz zivot pun neke pozitive
Post Reply