koja te to stis'la, druzeleet wrote:![]()
šta ću, gled'o TitOnik sinoć.
off: za mene je ideja romanticne veceri sva tri kuma odjednoĆ pregledat
@anjaistkrank, ne zaboravi cupanje kikica
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
koja te to stis'la, druzeleet wrote:![]()
šta ću, gled'o TitOnik sinoć.
I za mene ako je gledaš u obrnutoj kaubojki.pakica_ wrote:off: za mene je ideja romanticne veceri sva tri kuma odjednoĆ pregledatleet wrote:![]()
šta ću, gled'o TitOnik sinoć.![]()
Da dodam i da mrzim onu jebenu pjesmu iz filma....Ramzess Veliki wrote:... i odbija me kad počnu slindrit' kako je Titanik super romantičan film, i da bi ona to da doživi tak'u ljubav ... To valjda da se ja utopim a ona dalje u votaži ...leet wrote: šta ću, gled'o TitOnik sinoć.
Ramzess Veliki wrote: Ma ne , odakle ti to ... ti si ista samo su sve druge drugačije.
pa nisu isti, ali se ponasaju isto u 90% slucajeva. to su neke drustvene norme ponasanja koje su nastale i razvijale se hiljadama godina..ćiribiribela wrote:Ta prica sve zene su iste i svi muskarci su isti je najveca glupost ikad.
Ja vala ne znam za takve slučajeve... doduše, dozvoljavam da su nove generacije drugačije... izlaze u nargila barove, piju nake kreatine, briju prsa i noge, meću kilu gela na glavu... nije onda isključeno i da drže žene na ledu dok ove oblijeću oko njihladyblue18 wrote:Ne pricam o vezi, pricam o onome sto se stavlja samo zenama na teret, kako samo mi glumimo da smo nezainteresovane pa kad vi nadjete drugu eto nas, to jednostavno nije tacno i to radite i vi, uzivate da vam se ego dize, cim primjetite da joj se svidjate dize se nos do nebesa, igra se toplo-hladno, pa kad ona nadje drugog pojedoste se od muke, nalazite mane doticnom, histerisete...
Sve ono sto forumas gore napisa kako samo zene rade
hahahahahahaha oplakah!ultima_palabra wrote:Ja vala ne znam za takve slučajeve... doduše, dozvoljavam da su nove generacije drugačije... izlaze u nargila barove, piju nake kreatine, briju prsa i noge, meću kilu gela na glavu... nije onda isključeno i da drže žene na ledu dok ove oblijeću oko njihladyblue18 wrote:Ne pricam o vezi, pricam o onome sto se stavlja samo zenama na teret, kako samo mi glumimo da smo nezainteresovane pa kad vi nadjete drugu eto nas, to jednostavno nije tacno i to radite i vi, uzivate da vam se ego dize, cim primjetite da joj se svidjate dize se nos do nebesa, igra se toplo-hladno, pa kad ona nadje drugog pojedoste se od muke, nalazite mane doticnom, histerisete...
Sve ono sto forumas gore napisa kako samo zene rade
Mora da si prepoznala neke poznanike u ovompakica_ wrote:hahahahahahaha oplakah!
jos malo pa cemo im morat' posudjivat higijenske preparate za one dane u mjesecu
vise njih, moj si brateultima_palabra wrote:Mora da si prepoznala neke poznanike u ovompakica_ wrote:hahahahahahaha oplakah!
jos malo pa cemo im morat' posudjivat higijenske preparate za one dane u mjesecu
leet wrote:fakat je kreatin smeće, bog dao testosteron i plava srca![]()
gore roki, dole smoki varijanta?leet wrote:fakat je kreatin smeće, bog dao testosteron i plava srca![]()
pakica_ wrote: gore roki, dole smoki varijanta?
ne bih znao, ne zavirujempakica_ wrote:gore roki, dole smoki varijanta?leet wrote:fakat je kreatin smeće, bog dao testosteron i plava srca![]()
Mutivoda wrote:pakica_ wrote: gore roki, dole smoki varijanta?![]()
![]()
Najgore što sam vizuelni tip, razmišljam u slikama, pa mi ovo nije trebaloAfanasi_94 wrote:Mutivoda wrote:pakica_ wrote: gore roki, dole smoki varijanta?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ladyblue18 wrote:Da, muskarci rade to isto, dok ona obljece oko njega on je ne hebe ni 2%, kad ona nadje drugog, eto njega za njom.
Ali ne, vi ste zlatni, ali u klincu
a izgledaBreathless wrote:Izgleda da ni tebi, kao ni meni, nema spasaeluna wrote:samo da pohavlim zapis
ukljucujuci i unutrasnju masazu?eluna wrote:trenutno prihvatam svakog koji pristaje da mi izmasira leđa![]()