Dosao poznanik i popisao sam sve ukucane tj. nas 5.
Pocastio ga, udomacio ugl. u pravoj Bosnjackoj kuci se osjecao ugodno
znaci bosnjak islam bosanskiJanjicar wrote:Popisao se i ja![]()
Janjicar wrote:Popisao se i ja![]()
I sta kaze poznanik? Ima li dosta pravih bosnjackih domacina u komsiluku?Janjicar wrote:Popisao se i ja![]()
Ako vjerujes, sve sto je on do sada popisao a to je oko 30 domacinstava svi su ga docekali kAo i tako se izjasniliOpetja033 wrote:I sta kaze poznanik? Ima li dosta pravih bosnjackih domacina u komsiluku?Janjicar wrote:Popisao se i ja![]()
Kad nemas argumenata pokusaj sa ponizavanjem i vrijedanjem...madner wrote:Ovaj chili je zabavan, nije bas vrhunac intelektualne snage podneblja, ali zabavan je.
A ti se nalazis gdje? (ako nije tajna,reci samo grad,ako hoces i privatno)Janjicar wrote:Ako vjerujes, sve sto je on do sada popisao a to je oko 30 domacinstava svi su ga docekali kAo i tako se izjasniliOpetja033 wrote:I sta kaze poznanik? Ima li dosta pravih bosnjackih domacina u komsiluku?Janjicar wrote:Popisao se i ja![]()
Pocastio ga, udomacio ugl. u pravoj Bosnjackoj kuci se osjecao ugodno![]()
Uljepsao mi je dan
Ovaj opet jase. Sad ce ti doc drug avatar da ti lupi thumbup na ove mokre snovechill001 wrote:Bosna je uvijek bila drzava Bosnjaka i bice to do sudnjeg dana.JoseMujica wrote:ma ja u pravu si 100% a ti ćeš mirnim putem ukinuti RS i napraviti nacionalnu državu Bošnjaka od BiH sa Srbijom i Hrvatskom kao garantima Dejtona i sa Hrvatskom u EU i NATO-u
ovo su ipak preduboka geostrateška promišljanja za moje limitirane umne sposobnosti
![]()
Srbi i Hrvati i ostali su gradjani ove zemlje dok postuju njen teritorijalni integritet.
Ponavljam ti da je Bosna nacionalna drzava Bosnjaka... bila, jeste i bice do sudnjeg dana.
Plaća svako i stalno na ovom svijetu, nije nam to izgovor da se ne maknemo nigdje 20 godina. Ovaj popis taman godinu prije izbora, da se glođemo do tad i brojimo krvna zrnca, ko je izdao Bosnu, a bogami i Hercegovinu.chill001 wrote:Bosnjaci su glavom platili 90-ih zato sto su bili manjina u nekim dijelovima Bosne.jututunac wrote:Znam, al do sad nikave koristi nism imao od toga što sam puki pripadnik nekog kolektiviteta, što bi rekli, to se maže na kruh. Barem ja nisam, ne znam za ostale.
Zna se kome smetaju ljiljani i himna Bosne pored milion drugih stvari...Bodkin wrote:Ovaj opet jase. Sad ce ti doc drug avatar da ti lupi thumbup na ove mokre snove.
Okolina TuzletheTruePath wrote: A ti se nalazis gdje? (ako nije tajna,reci samo grad,ako hoces i privatno)
dječak sa šibicama wrote:Histerija sovinista je sve jaca i jaca, poceli su buncati.
Ako nema nikog drugog od familije u Bosni mozesJanjicar wrote:Okolina TuzletheTruePath wrote: A ti se nalazis gdje? (ako nije tajna,reci samo grad,ako hoces i privatno)
Da li mogu ja ako imam JMBG od osobe nju prijaviti na popisu i ako nije clan uze porodice ?
Ta osoba je na radu u inozemstvu
Zviz wrote:No meni da dodje popisivac/popisivacica (u stvari da mogu biti upitan) ja im odmah dao izjavu: ja zelim da ostanem anoniman na sva pitanja![]()
ja imo neke kalje al popisivac nije htio ni pomirisatParanoid wrote:JoseMujica wrote:ovo su ipak preduboka geostrateška promišljanja za moje limitirane umne sposobnosti
..samo da dodam da je popisivačica bila i da je kriglu "radle" salila..
Nije vam tesko skinuti maske.madner wrote:Jos jedan peder Bosnjak.chill001 wrote:Kad nemas argumenata pokusaj sa ponizavanjem i vrijedanjem...madner wrote:Ovaj chili je zabavan, nije bas vrhunac intelektualne snage podneblja, ali zabavan je.
Ali u redu, volim i ja vas petokolonase.
Eh jer imam u komsiluku domacinstvo od desetak clanova koji su u Italiji ali redovno dolaze u BiH i imaju dvojno drzavljanstvo a dali bi mi svoj JMBG pa pitam da li ja mogu njih prijaviti za popis.Havatar wrote:Ako nema nikog drugog od familije u Bosni mozesJanjicar wrote:Okolina TuzletheTruePath wrote: A ti se nalazis gdje? (ako nije tajna,reci samo grad,ako hoces i privatno)
Da li mogu ja ako imam JMBG od osobe nju prijaviti na popisu i ako nije clan uze porodice ?
Ta osoba je na radu u inozemstvu
nemojte da mislite da nećete odvesti popis u pakao, a Jugoslovene možda u nestanak, a?chill001 wrote:
Nije vam tesko skinuti maske.
Dobro je sto rastu tenzije izmedju Bosnjaka i Jugoslovena.
Neke stvari ce se rascistiti jednom za sva vremena.