nadam se da nece biti tako i da cemo obje pobijediti
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#601 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
jutros sanjam da smo odigrali 0-0 protiv litvanije. i kao i obicno zavladalo veliko razocarenje sto nismo prosli direktno na svjetsko. i sto nam se ne da godinama tako.
- SaNsEo
#602 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
sto ste bolan ustali obojica na ljevu nogu , cemu toliki pesimizam , zivnite malo 
- swarley_s
#603 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Da se utefterim na temu, vakat je.
I ovdje da spomenem Mahmutovica... Pape, pisi momka.
I ovdje da spomenem Mahmutovica... Pape, pisi momka.
-
svi u napad
#604 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Dragi prijatelji nista se u zivotu ne desava slucajno. Zasto dolazi Blatter, zasto je Platini dolazio u Zenicu, zasto smo dosli u ovu grupu, odjednom najmanje zutih kartona, kvalitetne sudije sude nase tekme i td itd. Malo razmisljajte o ovim "sitnicama". Mi idemo u Brazil. Imamo dobru repku, dosta dobru dijasporu koja jos uvijek voli Bosnu (jos koju godinu) i uz Kolasinca, te sa nadom da Pape nece vise biti tako tvrdoglav i forsirati istu formaciju u buducnosti kao i da ce imati hrabrosti da stavi Misketa i Salihovica (njega ponekad i stavi) na klupu, mi cemo biti iznenadjenje u Brazilu. O ovom sam ranije pisao ali nikad nije stetno neke stvari ponoviti. Kao sto stari Latini kazase "repeticio est mater studiorum" - ponavljanje je majka ucenja, tako ja jos jednom pisem da mi (ovdje mislim na vas navijace i na moju malenkost ako zdravlje posluzi) Zajedno sa nasom repkom idemo u Brazil 2014. Ove 2 tekme dobijamo sigurno. Ostajte mi zdravo i zivo svi vi koji volite i navijate za svoju jednu i jedinu domovinu Bosnu, a bogami i Hercegovinu. Vidimo se u Brazilu.
- DonVitoSSCN
#605 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pa najgora drugoplasirana ekipa nece igrati u barazu.nKrkan wrote:Žalosno bi bilo da mi sa 23 boda idemo u baraž dok jedna Bugarska sa 11 isto tako ide u baraž
- nKrkan
#606 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
NajgoraDonVitoSSCN wrote:Pa najgora drugoplasirana ekipa nece igrati u barazu.nKrkan wrote:Žalosno bi bilo da mi sa 23 boda idemo u baraž dok jedna Bugarska sa 11 isto tako ide u baraž
- simonese
#607 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
drugovi dragi,po vasem pisanju Lihtenstajn dodje ko Holandija
- MOSALJOZE
#608 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Tako ih trebamo shvatiti,a Litvaniju kao Španijusimonese wrote:drugovi dragi,po vasem pisanju Lihtenstajn dodje ko Holandija
- Edin H.
#609 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Da puknemo bunker, pa ako sta cajnoslu udje, udje?MOSALJOZE wrote:Tako ih trebamo shvatiti,a Litvaniju kao Španijusimonese wrote:drugovi dragi,po vasem pisanju Lihtenstajn dodje ko Holandija
- MOSALJOZE
#610 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Shvatiću ovo kao ironijuEdin H. wrote:
Da puknemo bunker, pa ako sta cajnoslu udje, udje?
- drug_profi
#611 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Treba ih samo shvatiti kao Grcku. Parkirace autobus i pokusace kontrama. Njima pase i nerjeseno, a nama samo pobjeda.
Dakle I Liht i Litva su - Grcka.
- simonese
#612 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
kome pase nerjeseno,pa njima ne pase nista otkad igraju nogometdrugi profil wrote:Treba ih samo shvatiti kao Grcku. Parkirace autobus i pokusace kontrama. Njima pase i nerjeseno, a nama samo pobjeda.
- Idemedosumom
#613 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
A da nije mozda bolje da ih shvatimo k'o Slovacku? 
- Logovan
#614 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Shvatimo ih kao Holandiju i Španiju i tako ih precijenimo, izgorimo u želji za pobjedom i kiksamo.MOSALJOZE wrote:Tako ih trebamo shvatiti,a Litvaniju kao Španijusimonese wrote:drugovi dragi,po vasem pisanju Lihtenstajn dodje ko Holandija
- Edin H.
#615 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kao zesce kloceve?Idemedosumom wrote:A da nije mozda bolje da ih shvatimo k'o Slovacku?
- gnjev
#616 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
A što ljudi dobro živeŠveđanin wrote:
IDEMOOOO IDEMOOOO IDEMOOOOOO
REZERVISANO.![]()
Spremni za Litvaniju, na brodu ima da bude ludara kao prošli put.![]()
![]()
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
- Idemedosumom
#617 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kao ljude koji su vec otpisani, ali imaju novog selektora, koji ce vjerovatno igrat bunker jer im i nerjeseno znaci "uspjeh" protiv nas.Edin H. wrote:Kao zesce kloceve?Idemedosumom wrote:A da nije mozda bolje da ih shvatimo k'o Slovacku?
- drug_profi
#618 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
kako ne pase? Uzeli bod prvom iz grupe, odlucili ko ide u Brazil. To su maksimalni dometi tih repki!!simonese wrote:kome pase nerjeseno,pa njima ne pase nista otkad igraju nogometdrugi profil wrote:Treba ih samo shvatiti kao Grcku. Parkirace autobus i pokusace kontrama. Njima pase i nerjeseno, a nama samo pobjeda.
- cvrčak_na_hedonizmu
#619 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Možemo povući paralelu sa Irskom ( iskreno se nadam da nećemo završtiti kao oni što se tiče rezultata )
Opljačkani su bili protiv Francuza u kvalifikacijama za SP, naredne kvalifikacije su bili "blago pogurani". Zadnja utakmica za plasman u baraž Irska - Armenija, sudija hladno isključuje armenca ( bezveze ) odmah na početku, Irska dobija 2:1 i idu u baraž. Protivnik u baražu, Estonija
Nas su realno naguzili protiv Francuza, sumnjiv penal, nesankcionisanje Evre čini mi se kada je slomio nogu Mujdži i šiljenje onog jada iz Škotske zvanog Thomson Craig. Osim toga u baražu dva puta "izvlačimo" Portugalce
Odjednom "bezvezna" grupa i vrhunsko suđenje u narednim kvalifikacijama
Uredno dosuđen penal protiv Grčke i nedosuđen penal u Atini za Grčku ( čini mi se da je bio neoprezan start u prvom poluvrmenu Zahirovića na Gekasu, koji je pao kao pokošen, na kraju se ispostavilo da kontakta uopšte nije bilo, ali je zaista izgledalo da je bio penal ).
Nakon pobjede nad Slovačkom siguran sam da nas sudije neće nagaziti, ako će nešto uraditi, to će biti pomoć
Realno, ako nismo u stanju da dobijemo Lihtenštajn i Litvaniju nismo ni zaslužili plasman na SP ; Hladno po dva-tri razlike za nas na obje tekme 
Opljačkani su bili protiv Francuza u kvalifikacijama za SP, naredne kvalifikacije su bili "blago pogurani". Zadnja utakmica za plasman u baraž Irska - Armenija, sudija hladno isključuje armenca ( bezveze ) odmah na početku, Irska dobija 2:1 i idu u baraž. Protivnik u baražu, Estonija
Nas su realno naguzili protiv Francuza, sumnjiv penal, nesankcionisanje Evre čini mi se kada je slomio nogu Mujdži i šiljenje onog jada iz Škotske zvanog Thomson Craig. Osim toga u baražu dva puta "izvlačimo" Portugalce
Odjednom "bezvezna" grupa i vrhunsko suđenje u narednim kvalifikacijama
Nakon pobjede nad Slovačkom siguran sam da nas sudije neće nagaziti, ako će nešto uraditi, to će biti pomoć
-
mistek
#620 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Zanimljivo je i to da je ova "lahka grupa" izvučena 30. jula 2011. Da, izvučena je 4 utakmice prije kraja kvalifikacija za Euro 2012, bez da je FIFA znala da smo opet izvukli Portugal, da smo bili bolji od Rumuna i ispali nesretno od Francuza.
- cvrčak_na_hedonizmu
#621 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nismo ispali nesretno od Francuza nego smo opljačkani. Portugal dobijamo dva puta u baražu i odjednom bezvezna grupa i vrhunsko suđenje.
Meni je to čudno, ako tebi nije, jebiga, tvoj problem. To što ti misliš da su UEFA i FIFA poštene organizacije koje ne namještaju takmičenja, grupe i izvlačenja ne znači da je istinito i realno. Ni Teletabisi nisu realni
Meni je to čudno, ako tebi nije, jebiga, tvoj problem. To što ti misliš da su UEFA i FIFA poštene organizacije koje ne namještaju takmičenja, grupe i izvlačenja ne znači da je istinito i realno. Ni Teletabisi nisu realni
- jeza u ledja
#622 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
@ cvrcak, razocarao si me s tim postovima. nisam znao da si i ti jedan od teoreticara.
- cvrčak_na_hedonizmu
#623 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Što je najgore, nisam teoretičar. Tješim se, ubjeđujem se da je tako, da tako mora biti
Valja dogurati do 15.10
Ovako mi nekako lakše da se ubijedim da će to sve dobro proći. Jer mi smo u stanju sebi zabiti dva autogola protiv Litvanije, promašiti dva penala, pogoditi po dvije prečke i stative i na kraju odigrati 2:2
Svjesno sam izabrao ovu lakšu varijantu
Teorija zavjere, teorija zavjere i rahat do utakmica 
Svjesno sam izabrao ovu lakšu varijantu
- Point.
#624 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Proslo je to vrijeme kad mi mozemo primiti dva komada od Litvanije.
- Bosanski_kralj
#625 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ono što je sigurno, da ako se sad ne plasiramo na SP, ja prestajem da pratim reprezentaciju.