Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
area51 wrote:
@leopold
Smanji mi sliku na proporcije za avatar i pošalji na pp stavljam sliku odmah i držim je ako se ne varam do kraja sledećeg mastersa ???
mogu ti smanjiti sliku na proporciju avatara ali daj mi neki mail na koji ti mogu poslati jer putem pp moze samo link na neku od slika a nisam registriran ni na kakav image servis i ne mogu s posla.
area51 wrote:
@leopold
Smanji mi sliku na proporcije za avatar i pošalji na pp stavljam sliku odmah i držim je ako se ne varam do kraja sledećeg mastersa ???
zbog dobrokomsijskih i fair play odnosa te izdašnosti tvoje ponude dostaviti cu ti 2 avatara pa ti izaberi koji ces staviti...
area51 wrote:
@leopold
zbog dobrokomsijskih i fair play odnosa te izdašnosti tvoje ponude dostaviti cu ti 2 avatara pa ti izaberi koji ces staviti...
area51 wrote:
@leopold
Area, jesi li odlucio hoces li sliku stavit na Bracki kamen ili crni mermer ? Mislim da bi crni mermer bio bolji, elegantniji, jer ipak se radi o nekad najboljem teniseru! Nego vratimo se tenisu i zanimljivoj izjavi Matsa Vilandera o Fibaku, novom Novakovom treneru ! „Fibak je bio teniser protiv kojeg sam najteže igrao. Uvek sam se loše osećao kada igram protiv njega. On je bio možda i najpametniji igrač protiv kojeg sam igrao."
"Imao je loš servis, forhend mu je bio loš, a iz bekhenda je igrao samo slajs. A pored svega toga bio je Top 10 igrač“, rekao je Vilander.