Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa ne znam dal mu se šteli, ali jeste indikativno da je preskočio r garos i da je trava šišana po njegovoj mjeri.
koliko to ima veze sa povredama igrača iz njegovog kostura - ne bih znala kasti...
uglavnom, kad počnem razmišljati na takv način, nikako ne bih volio da novak bude u finalu. bolje poslati delegata troickog.
radostan dan wrote:pa ne znam dal mu se šteli, ali jeste indikativno da je preskočio r garos i da je trava šišana po njegovoj mjeri.
koliko to ima veze sa povredama igrača iz njegovog kostura - ne bih znala kasti...
uglavnom, kad počnem razmišljati na takv način, nikako ne bih volio da novak bude u finalu. bolje poslati delegata troickog.
Ma danas ga Miša šalje kući,teško da može Troicki dalje...
ne, ne, ne...miško je pretplaćen zadnje vrijeme da tuče viktora i bolesnog čovEka na gs-ovima...troicki je promjenio trenera, vrijeme je za pobjedu. onda je samo nebo granica...
radostan dan wrote:ne, ne, ne...miško je pretplaćen zadnje vrijeme da tuče viktora i bolesnog čovEka na gs-ovima...troicki je promjenio trenera, vrijeme je za pobjedu. onda je samo nebo granica...
SwatkiMawi13 wrote:Ja za danas tipujem na 5 predaja Kombinovano i muski i zenski
U stvari danas nece nista da se igra sem centralnog terena , koji je pokriven! I tako 5-6 dana i na kraju ce proci samo prvi nosioci, a ostali ko nije igro ,nema mu ni prolaza !
SwatkiMawi13 wrote:Ja za danas tipujem na 5 predaja Kombinovano i muski i zenski
U stvari danas nece nista da se igra sem centralnog terena , koji je pokriven! I tako 5-6 dana i na kraju ce proci samo prvi nosioci, a ostali ko nije igro ,nema mu ni prolaza !