Valja sjedit u ovome svaki dan, da mi je bogdo još hidraulika, dje bi mi kraj bio
Moderators: _BataZiv_0809, anex

ime123 wrote:Argumenti ti prkose zdravom razumu.citroen xm wrote: Jest, tako je i šta ćemo sad?
Kad ti kažeš tako, onda je sigurno tako. Nađi mi neku provalu, citiraj me, da se svi ismijemo.
To ti i govorimo cijelo vrijeme.emko1234 wrote:
Valja sjedit u ovome svaki dan, da mi je bogdo još hidraulika, dje bi mi kraj bio
to je za one kojima je kita mehka da barem sta tvrdo uhvate u zivotuem11r wrote:100 I kusur hiljada a obicna rucna??
ima l kakvih kosilica da provozas - malo turiraj - znam da je tesko jebi ga - nema se za bibi pa odes ili na forum ili uzmes kosilicu.... pokusaj sa motorkom malo je bolji dozivljaj mozda....ime123 wrote:mufljuze deru li se jos benzinci na 2500 obrtaja, ili si se edukovo u medjuvremenu, veze ti o autima nemas
Ima i bibi limuzina i kosilica i svega. Nego nemoj ni slucajno da predjes 2500 obrtaja, pokvarit ce ti se auto._mufljuz_ wrote:ima l kakvih kosilica da provozas - malo turiraj - znam da je tesko jebi ga - nema se za bibi pa odes ili na forum ili uzmes kosilicu.... pokusaj sa motorkom malo je bolji dozivljaj mozda....ime123 wrote:mufljuze deru li se jos benzinci na 2500 obrtaja, ili si se edukovo u medjuvremenu, veze ti o autima nemas
samo turiraj kosilicu - to je tvoj dozivljaj i malo se istresi na forum lakse ce ti bitime123 wrote:Ima i bibi limuzina i kosilica i svega. Nego nemoj ni slucajno da predjes 2500 obrtaja, pokvarit ce ti se auto._mufljuz_ wrote:ima l kakvih kosilica da provozas - malo turiraj - znam da je tesko jebi ga - nema se za bibi pa odes ili na forum ili uzmes kosilicu.... pokusaj sa motorkom malo je bolji dozivljaj mozda....ime123 wrote:mufljuze deru li se jos benzinci na 2500 obrtaja, ili si se edukovo u medjuvremenu, veze ti o autima nemas
Ma dobro je meni nego brinem se za tebe. Pun si mi kompleksa i frustracija. A vidim ko se ne prestaje istresati ovdje, ne silazis sa foruma._mufljuz_ wrote:
samo turiraj kosilicu - to je tvoj dozivljaj i malo se istresi na forum lakse ce ti bit
ja sam zabrinut za tebe zapravo jer imas ozbiljnih problema - trolas trolas i trolas beskonacno i zabavljas me jako - odlican si uzorak za analizu velikog procenta bh stanovnistva koje jeste zapravo optereceno kompleksima pa ih i na forumu ispoljavaju ....ime123 wrote:Ma dobro je meni nego brinem se za tebe. Pun si mi kompleksa i frustracija. A vidim ko se ne prestaje istresati ovdje, ne silazis sa foruma._mufljuz_ wrote:
samo turiraj kosilicu - to je tvoj dozivljaj i malo se istresi na forum lakse ce ti bit
Dugo nisi srao po bh stanovnistvu. Ja mozda nekad i trolam, ali ti i ozbiljan lupas gluposti. Zapravo takvi kao ti su pogodni za analize. Zbog svojih kompleksa, osjecaja ugrozenosti, i inferiornosti najprije opletu po drugima, po vecini i po okolini._mufljuz_ wrote: ja sam zabrinut za tebe zapravo jer imas ozbiljnih problema - trolas trolas i trolas beskonacno i zabavljas me jako - odlican si uzorak za analizu velikog procenta bh stanovnistva koje jeste zapravo optereceno kompleksima pa ih i na forumu ispoljavaju ....
ime123 wrote:mufljuze deru li se jos benzinci na 2500 obrtaja, ili si se edukovo u medjuvremenu, veze ti o autima nemas
Ovo su sicevi iz B7 audija, ali i kod B8 u s-lineu su ista.em11r wrote:100 I kusur hiljada a obicna rucna??
Najslabije ocjene se odnose na cijenu održavanja i pouzdanost, a najbolja na karoseriju i sigurnost.KONAČNA OCJENA
Ukoliko volite drugačije aute, imuni ste na kvalitetu materijala i volite udobnu i tečnu vožnju bez ulaska u granične situacije ovo je auto za Vas, samo prije kupovine obavezno odvesti automobil mehaničaru na provjeru, jer su popravci iznimno skupi.
Ukoliko volite driftanje, haklanje zavoja na uskim i zavojitim cestama ….. dajte, molim Vas, ovo je Citroen C5.
Ocjena (0-20)
DIZAJN 15
KAROSERIJA 17
PASIVNA I AKTIVNA SIGURNOST 17
DRŽANJE CESTE 15
UDOBNOST OVJESA 15
KOČNICE 15
ERGONOMIJA I ZAVRŠNA OBRADA 12
PONUDA PROSTORA 18
SJEDALA 17
PRTLJAŽNIK 17
KVALITETA MATERIJALA 12
BUKA U UNUTRAŠNJOSTI 12
PERFORMANSE 15
POTROŠNJA 17
MJENJAČ 17
MOTOR 17
CIJENA ODRŽAVANJA 9
OPREMA 17
POUZDANOST 12
PONOVNA PRODAJA I CIJENA 10
ZAKLJUČAK (MAX 400) 296/400 DOBAR
pa mozda testeru mjenjac klizio iz brzine u brzinuSodom1 wrote:Ako je motor 17 i menjac 17 kako onda moze pouzdanost biti 12
Ima jos nedoumica ali ova nekako upada u oci
Meni je to ok. Performanse i efikasnost motora i kvalitet saltanja automatskog mjenjaca su zasluzili 17. Ali pouzdanost svih sklopova, ukljucujuci i te je za 12.Sodom1 wrote:Ako je motor 17 i menjac 17 kako onda moze pouzdanost biti 12
Ima jos nedoumica ali ova nekako upada u oci
Phase 2 (do 2008) C5 imaju i 1.6 hidrauliku, na novom Phase 3 (X7) hidraulika se ne isporucuje sa 1.6 motorom.toci wrote:Zainteresovao sam se za citroena a nisam s njima prije imao iskustva pa bih nekog zamolio da mi kaze da li svi c5 1.6 hdi 2006. god. imaju hidrauliku i koja im je hidraulika i kako im idu paketi opreme. Hvala