Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
didžej wrote:tarot doji pivu i rakiju u isti mah. pola doji pola eri daje.
hehe. pravi kraljlevic.
a valjda su se zalili danas jer jedini ekrem ima pravo da pozdravlja, drugima zabranjeno.
dobri su im ovi derneci. dobra brate stanija nema sta, dobro tijelo. malo joj je ova kombinacija veceras iz 80ih, ali vraca se ovo u modu izgleda.
nesto kontam, srbija odbije ovaj plan za kosovo. nato napadne srbiju a gljiva ostane na farmi.
i gledamo ga na rts-u "heroji su neka nova raja, era, stana, tarot, mecava branioci grada..."
a ko je plava u crnoj kombinaciji, stoji sa onim mladolikim likom sto je sluga?
je li neka gosca za veceras ili je unutar farme? ja je se ne sjecam da sam je vidjo.
karanana wrote:a ko je plava u crnoj kombinaciji, stoji sa onim mladolikim likom sto je sluga?
je li neka gosca za veceras ili je unutar farme? ja je se ne sjecam da sam je vidjo.
karanana wrote:a ko je plava u crnoj kombinaciji, stoji sa onim mladolikim likom sto je sluga?
Gosca, valjda ce i ona pjevati, kad Rada ostane bez glasa.
Ili ce opet kakvi tamburasi uletiti, ona prosli petak lipsala nakon dva sata.
Gosca, valjda ce i ona pjevati, kad Rada ostane bez glasa.
Ili ce opet kakvi tamburasi uletiti, ona prosli petak lipsala nakon dva sata.
Dule pjeva ko upaljeni cirkular
ja se nadam da ce rada prije ostati bez dekoltea nego bez glasa. malo malo pa joj sklizne. i nema nesto puno ispod njega ali volim i manje a da je prirodno.
jebote sta se gleda.
Last edited by karanana on 06/04/2013 00:35, edited 1 time in total.