Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dinty2
#601 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ma hajde neće ni njima igrati ponovo rumeni a upitan je i samaras. povrijediće se kod njih još neko
imamo mi šanse i bez pjanketa,,samo da ovi momci što budu ighrali daju sve od sebe.
imamo mi šanse i bez pjanketa,,samo da ovi momci što budu ighrali daju sve od sebe.
- thekupus
#602 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ljudi, ima li neki vanredni prevoz do Zenice i nazad? Tj. nije mi problem otici regularnim autobusom, ali kako se onda vratiti u Sarajevo poslije utakmice?
-
Nuken
#603 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Budemol igrali kao što smo igrali u Grčkoj msm da mozemo do sva 3 boda...
Prije par godina kad smo sa njima igrali prijateljsku na Koševu mogli smo ih uzeti uz malo sreće(ako se ne varam pogodili smo i jednu prečku
)
Nije kraj svijeta ako se Pjana povrjedio
P.S Jel ono se novinari zajebavaju il fkt ljudi stoje od dns u redovima od 14 sati ?
Prije par godina kad smo sa njima igrali prijateljsku na Koševu mogli smo ih uzeti uz malo sreće(ako se ne varam pogodili smo i jednu prečku
Nije kraj svijeta ako se Pjana povrjedio
P.S Jel ono se novinari zajebavaju il fkt ljudi stoje od dns u redovima od 14 sati ?
- ljevoruki
#604 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nazalost, Pjanic nece igrati protiv Grcke, ostatak naseg veznog reda je poprilicno tanak i statican.BHF_Manijak wrote:Upravu je neko sto rece, ja bih Mujdzu na lijevog beka a Vranjesa desno, stoperi Spaha i Zukanovic! Jedino kod nas jos ima perdrasuda da desnjak (Mujdza) ne moze lijevo igrati!
Ja bih sada dao Dzeki da igra istu ulogu kao i Zlatan sto igra za Svedsku.
I veznog i spica, potpuna sloboda u igri.
Gurnuti Vedu naprijed, Dzeko iza njega, nista Misimovic (mozda zadnjih 20-tak minuta), dva zadnja vezna i to je to.
Tesko cemo cuvati lootu bez Pjanica ali ne mozemo ni nabijati na Dzeku pa sta bog da.
Bice hebeno, bitno je ne izgubiti.
Last edited by ljevoruki on 05/03/2013 18:42, edited 1 time in total.
-
Miasanmia
#605 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
I meni je to problem uvijek kad se igra u Zenici, posto studiram u SA... Bus i voz iz Zenice idu tek ujutro negdje oko 5. Ali uvijek mozes naci nekoga iz Sarajeva ko je dosao na utakmicu privatnim automobilom, samo nakon utakmice potrazi na parkingu... Znam da je to dosta rizicno, a ako nista ja sam zadnji put uspio se vratiti busom od obezbjedenja securitas, samo sa zamolio šefathekupus wrote:Ljudi, ima li neki vanredni prevoz do Zenice i nazad? Tj. nije mi problem otici regularnim autobusom, ali kako se onda vratiti u Sarajevo poslije utakmice?
-
Mustang1
#606 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Voz ? Mislim da ima poslije 10 navece provjerite.. Znam da ima iz Sarajeva za Zenicu poslije 10 .. Ne znam obrnuto
- IcedMFEarth
#607 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Hmm, nije loša ideja Džeko kao ofanzivni vezni.ljevoruki wrote:Nazalost, Pjanic nece igrati protiv Grcke, ostatak naseg veznog reda je poprilicno tanak i statican.BHF_Manijak wrote:Upravu je neko sto rece, ja bih Mujdzu na lijevog beka a Vranjesa desno, stoperi Spaha i Zukanovic! Jedino kod nas jos ima perdrasuda da desnjak (Mujdza) ne moze lijevo igrati!
Ja bih sada dao Dzeki da igra istu ulogu kao i Zlatan sto igra za Svedsku.
I veznog i spica, potpuna sloboda u igri.
Gurnuti Vedu naprijed, Dzeko iza njega, nista Misimovic (mozda zadnjih 20-tak minuta), dva zadnja vezna i to je to.
Tesko cemo cuvati lootu bez Pjanica ali ne mozemo ni nabijati na Dzeku pa sta bog da.
Bice hebeno, bitno je ne izgubiti.
-
TomANDJerry
#608 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
U koliko pocinje prodaja ulaznica u Sarajevu sutra ... i da li ce se prodavati samo gore kod katedrale ili jos negdje ...
Ja cu da dodjem 2 sata prije otvaranja , pa sta bude
- Logovan
#609 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Prodaja počinje u 9 sati i prodavat će se samo tu kod katedrale.TomANDJerry wrote:U koliko pocinje prodaja ulaznica u Sarajevu sutra ... i da li ce se prodavati samo gore kod katedrale ili jos negdje ...
-
TomANDJerry
#610 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Hvala , ipak cu ja gledat jos malo ranije ... mislio sam da prodaja krece oko 7-8 .... i ne znam zasto karte ne prodaju na vise mjesta , pa smanjili bi muke ljudima - a Centrotrans ima vise poslovnica u Sarajevu (eno na stanici) ..._terminaš_ wrote:Prodaja počinje u 9 sati i prodavat će se samo tu kod katedrale.TomANDJerry wrote:U koliko pocinje prodaja ulaznica u Sarajevu sutra ... i da li ce se prodavati samo gore kod katedrale ili jos negdje ...
I koliko ce biti karti u Sarajevu zna li se???
-
Mustang1
#611 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma nemoj .. Dodji 2 minute pred otvaranjeTomANDJerry wrote:U koliko pocinje prodaja ulaznica u Sarajevu sutra ... i da li ce se prodavati samo gore kod katedrale ili jos negdje ...
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/u-zenic ... d-za-karte
-
TomANDJerry
#612 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja osluskujem vijesti iz Sarajeva ... cim cujem "red" , odmah goreBubalo1 wrote:Ma nemoj .. Dodji 2 minute pred otvaranjeTomANDJerry wrote:U koliko pocinje prodaja ulaznica u Sarajevu sutra ... i da li ce se prodavati samo gore kod katedrale ili jos negdje ...
Ja cu da dodjem 2 sata prije otvaranja , pa sta bude![]()
![]()
![]()
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/u-zenic ... d-za-karte
-
nerma.
#613 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Zna li iko kakva je situacija u Sarajevu, da li se i kod nas vec krenulo sa kampovanjem ispred Centrotransa? Da znam isplati li mi se ici ujutro 
- Zatamnjena stakla
#614 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sad sam bio, ima 5 momaka za karte 
- Muhamed Đakmić
#615 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne bih da serem, nego me zanima da li se može kako razdvojiti tema o prodaji karata za utakmicu i tema o samoj utakmici sa fudbalskog aspekta, pošto se meni fakat ne čita o kartama, a vjerujem ni velikoj većini forumaša.
-
TomANDJerry
#616 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sta mislite koliki je odprilike endLine za karte , tj. koliko ljudi smije biti ispred tebe kada dodjes u red ako mislis da te zapadnu karta .... ako ima 1000 karata to je 500 ljudi ... da se odmah na pocetku prebroji i skonta ima li smisla cekati
P.S. pa prica o prodaji karata ce biti aktuelna veceras i gotovo
P.S. pa prica o prodaji karata ce biti aktuelna veceras i gotovo
- Edin H.
#617 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nema mosaljoze-anerma. wrote:Zna li iko kakva je situacija u Sarajevu, da li se i kod nas vec krenulo sa kampovanjem ispred Centrotransa? Da znam isplati li mi se ici ujutro
-
Mustang1
#618 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Budimo realni .. Vecina ovih sto su vec sada u redovima ce prodavati karte po 3 puta vecoj cijeni 
- jeza u ledja
#619 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Istrosio bandwidth.Edin H. wrote:Nema mosaljoze-anerma. wrote:Zna li iko kakva je situacija u Sarajevu, da li se i kod nas vec krenulo sa kampovanjem ispred Centrotransa? Da znam isplati li mi se ici ujutro
-
nerma.
#620 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
A mozda je jedan od te petorice sto je vec ispred.Edin H. wrote:Nema mosaljoze-anerma. wrote:Zna li iko kakva je situacija u Sarajevu, da li se i kod nas vec krenulo sa kampovanjem ispred Centrotransa? Da znam isplati li mi se ici ujutro
@TomANDJerry - cula sam (dakle nije provjereno) da ce u sarajevu biti 1500 u prodaji. pitanje je koliko ce ih ostati za nas obicne smrtnike, a koliko je vec ostavljeno sa strane..
- Edin H.
#621 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Klasicna kleveta, mislim da se prvenstveno radi o ljudima koji zele omoguciti pravim navijacima koji ce stvoriti dobru atmosferu da dodju do ulaznica po prihvatljivim cijenamaBubalo1 wrote:Budimo realni .. Vecina ovih sto su vec sada u redovima ce prodavati karte po 3 puta vecoj cijeni
- It_is_a_Leclerc
#622 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sarajevo1946 wrote:Ne bih da serem, nego me zanima da li se može kako razdvojiti tema o prodaji karata za utakmicu i tema o samoj utakmici sa fudbalskog aspekta, pošto se meni fakat ne čita o kartama, a vjerujem ni velikoj većini forumaša.
-
zakonpera
#623 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Moze li Dzekson meda odavno u ovoj reprezentaciji. Nista konkretno da pravi razliku nije napravio od Belgije. Ako bude imao svoju noc na poluspica da pasovima razvlaci helene na brzonogog lulica lijevo i stevanovica desno i ubacuje se na centarsuteve i prekide, Vedo da pravi stalan presing kao sto to odlicno i radi. 4-4-2 uz dva zadnja vezna i laznog spica-poluspica ili nekog viseceg ofanzivno veznog napadaca Dzeksona, morat ce da trci tu noc ko da mu je zadnje. Salihovic i medunjanin na zadnje veze.. ipak jaki su na lopti, iako spori.. tu nije problem jer Grci i nemaju neku kreativnu sredinu. Kod Grka je vazno dobro krila zatvorit i brzo iza lopte bekovima zbog kontri.
Last edited by zakonpera on 05/03/2013 19:56, edited 1 time in total.
- Zatamnjena stakla
#624 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Od Belgije? Pa koji ti je ba?zakonpera wrote:Moze li Dzekson meda odavno u ovoj reprezentaciji. Nista konkretno da pravi razliku nije napravio od Belgije. Ako bude imao svoju noc na poluspica da pasovima razvlaci helene na brzonogog lulica lijevo i stevanovica desno i ubacuje se na centarsuteve i prekide, Vedo da pravi stalan presing kao sto to odlicno i radi. 4-4-2 uz dva zadnja vezna i laznog spica-poluspica Dzeksona, morat ce da trci tu noc ko da mu je zadnje. Salihovic i medunjanin na zadnje veze.. ipak jaki su na lopti, iako spori.. tu nije problem jer Grci i nemaju neku kreativnu sredinu. Kod Grka je vazno dobro krila zatvorit i brzo iza lopte bekovima zbog kontri.
- Muhamed Đakmić
#625 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Joj kad vidim da neko gura Džeku na polušpica, želudac mi se okreće
Gdje ste vi gledali i učili o fudbalu
Još reći da nije napravio razliku od Belgije
Gdje ste vi gledali i učili o fudbalu
Još reći da nije napravio razliku od Belgije