i nije trekovan
Moderator: Benq

Ja ne volim vidjeti kada teski tenk snajpera. Nemoj me shvatiti pogresno, ali ako ti se snajpera uzmi td. Ima par mapa gdje se moze sa teskim tenkom snajperati, ali samo u slucaju odbrane baze. Meni kada teski tenk na el-halufu, na protunapadu ostane tamo negdje na pocetnim pozicijama da snajpera.... Najradje bih se vratio i krpio sa njim umjesto tamo negdje oko baze sa protivnicima.sema911s wrote:za e75 imama spremno oko 30,000fre exp,., tako da cu za par dana imat najveci top,. cini mi se moze bez novih gusjenica,.amko761 wrote:Kad kupiš e75 i upgraduješ ga, zaboravićeš na Tigra 2.sema911s wrote:decki vrijedil e75 da prodam tigra 2 i tigra p il da cekam mjesec dok ne skupim dovoljno za njega
Ja sam ga prodao, nema smisla igrati s njim, jer igraš isto sa tier 8,9,i 10, onda je bolje sa e75, nego sa Tigrom2. Prosto k'o pasulj
Edit: Ali napatićeš se dok ga unaprijediš, stock je kanta.
A tigra p nemoj prodavati, ja ga imam i samo zarađuje pare, i kad je poraz. A rijetko ga baca sa višim levelima.
a tigar p mi se nesvidja nimalo,., navikao na tigra H slicni su al razliciti,.jest da P ima bolji oklop, al na H imam za posadu po 4osobine,. dok P tek poceo prvu,. H skuplja odlicno u prosjeku 12,000,.,
veceras tigar 2 i P idu na prodaju,., kakavj e75 u odnosu na ostale svi govore odlican,. pritiv ostalih 8 9 10 ja vise igram podrsku, sto bi rekli snajperam., nisam nesto ljubitelj borbe iz blizine,.,
za zaradu su tigar H, vk3601H(konisch) pzC, kv1s
iceman2010 wrote: Ja ne volim vidjeti kada teski tenk snajpera. Nemoj me shvatiti pogresno, ali ako ti se snajpera uzmi td. Ima par mapa gdje se moze sa teskim tenkom snajperati, ali samo u slucaju odbrane baze. Meni kada teski tenk na el-halufu, na protunapadu ostane tamo negdje na pocetnim pozicijama da snajpera.... Najradje bih se vratio i krpio sa njim umjesto tamo negdje oko baze sa protivnicima.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Svaki dan 15 pobjeda i eto ga za 20 dana 5 miliona.amko761 wrote:Sad se sjebah zbog ovog popusta, potrošio 3 miliona na opremu i potrošni materijal. Sad mi fali 5 miliona za e-100![]()
Za mjesec...
amko761 wrote:Sad se sjebah zbog ovog popusta, potrošio 3 miliona na opremu i potrošni materijal. Sad mi fali 5 miliona za e-100![]()
Za mjesec...
amko761 wrote:Nisam, tek danas, trebao si
Ubuduće reci
amko761 wrote:Ma kad ću skupiti za e-100 onda.
Kupio sam opremu za njega, nabijač, vstab, egld i super teški oklop.
120 automatskih pp, 30 velikih repair i medova i po 100 malih repair i med kitova.
3 miliona potrošio, sad imam milion i skupljam za e 100
Prebaciću posadu sa tigra p na e-100.Creasy wrote:Pa ako ćeš ostaviti E-75, koju ćeš posadu prebaciti na E-100? Ja sam obično prebacivao posadu sa manjeg tiera na veći... Btw, imam otključan i E-75 i VK 4502 Ausf B, ali ih ne kupujem još.
A to da ti arty neće moći ništa, čisto sumnjam.
To je prošlo, sad je aktuelno 15 pobjeda - 250.000Naslovnica wrote:Da li je onih 300k za 30 killova dnevno uvijek ili je samo promocija?!
OK thnx!Creasy wrote:To je prošlo, sad je aktuelno 15 pobjeda - 250.000Naslovnica wrote:Da li je onih 300k za 30 killova dnevno uvijek ili je samo promocija?!
jel to komplikovano,,.,ako ima ono ubaci ovo dodaj ono mrsko mi,.,.,c0rE wrote:ako mislis na statistiku, skines xvm i fino instaliras i imat ces statistiku igraca i u procentima ce ti bit koja je mogucnost da pobjedite
Sent from my U8180 using Tapatalk 2