Engleski i Njemački jezik...generacija77 wrote:Ja još uvijek, izgleda uzaludno, čekam odgovor na pitanje o poznavanju stranih jezika...
Nešto Latinski..
Engleski i Njemački jezik...generacija77 wrote:Ja još uvijek, izgleda uzaludno, čekam odgovor na pitanje o poznavanju stranih jezika...
Dženana Čamdžić wrote:Benjamin Kalaj je bio Austrugarski okupator (zavojevač) baš kao što su i Nijemci u Drugom svjetskom ratu bili zavojevači.
Opšte poznato je da je okupatorima u interesu da prave zavadu među narodima okupiranih teritorija a tada je i BiH pala pod Austrougarsku okupaciju.
i ovo moram spasiti...Dženana Čamdžić wrote:Ništa ne mijenja na istini da je Austrougarska zaista bila okupator !HM 2011 wrote:Dio te okupacione armije je izgradio više od pola grada u kojem želiš biti vijećnica pa i počeo sa eksploatacijom šume , pokrenuo Krivaju, izgradio željeznicu........Dženana Čamdžić wrote:Benjamin Kalaj je bio Austrugarski okupator (zavojevač) baš kao što su i Nijemci u Drugom svjetskom ratu bili zavojevači.
Opšte poznato je da je okupatorima u interesu da prave zavadu među narodima okupiranih teritorija a tada je i BiH pala pod Austrougarsku okupaciju.
Kalaj kao što vidiš nije uporediv sa Njemačkom..... vidi se uticaj Mlade Bosne i Gavrila na ideologiju....
jel to JOSD ?
JOSD zaista njeguje ideju Mlade Bosne koliko je meni poznato !
Mlada Bosna je bila organizacija progresivne bosansko-hercegovačke omladine a da je tako dokaz tome je i doskorašnje veličanje te organizacije u BiH.Nije to bilo davno svi smo učili u historiji !Ja sam tako učila i ostajem kod naučenog !
govori srpski da te ceo svet razumekamen spoticanja wrote:nju zanima jedini svjetski jezik...srpskiGandalf wrote:'ta će strani jezik
WTF?????Dženana Čamdžić wrote:Ništa ne mijenja na istini da je Austrougarska zaista bila okupator !HM 2011 wrote:Dio te okupacione armije je izgradio više od pola grada u kojem želiš biti vijećnica pa i počeo sa eksploatacijom šume , pokrenuo Krivaju, izgradio željeznicu........Dženana Čamdžić wrote:Benjamin Kalaj je bio Austrugarski okupator (zavojevač) baš kao što su i Nijemci u Drugom svjetskom ratu bili zavojevači.
Kalaj kao što vidiš nije uporediv sa Njemačkom..... vidi se uticaj Mlade Bosne i Gavrila na ideologiju....
jel to JOSD ?
Mlada Bosna je bila organizacija progresivne bosansko-hercegovačke omladine a da je tako dokaz tome je i doskorašnje veličanje te organizacije u BiH.Nije to bilo davno svi smo učili u historiji !Ja sam tako učila i ostajem kod naučenog !
Jest evo i dan danas austrougari ekspolatišu i zemaljski muzej, i Vralo Bosne. A Vijećnicu bi eksploatisali da ih nisu spriječili u tome.... ali ekspolatisat će opet nakon što se popravi....Dženana Čamdžić wrote:Ništa ne mijenja na istini da je Austrougarska zaista bila okupator !HM 2011 wrote:Dio te okupacione armije je izgradio više od pola grada u kojem želiš biti vijećnica pa i počeo sa eksploatacijom šume , pokrenuo Krivaju, izgradio željeznicu........Dženana Čamdžić wrote:Benjamin Kalaj je bio Austrugarski okupator (zavojevač) baš kao što su i Nijemci u Drugom svjetskom ratu bili zavojevači.
jel to JOSD ?
ne pristaj mi na muku i ovako mi nesto hoce bitiplain vanilla wrote:govori srpski da te ceo svet razumekamen spoticanja wrote:nju zanima jedini svjetski jezik...srpskiGandalf wrote:'ta će strani jezik![]()
e jest mi drago sto je ova iz tvog kantona..eto nje na iducim izborima za glavnu u kantonu
a moram malo, 'vako si i ti meni za one mojekamen spoticanja wrote:ne pristaj mi na muku i ovako mi nesto hoce bitiplain vanilla wrote:
govori srpski da te ceo svet razume![]()
e jest mi drago sto je ova iz tvog kantona..eto nje na iducim izborima za glavnu u kantonu
Ako Bakir napiše rahmetli Babe stranka, onda možda i on napiše tozvrk wrote:nego, posto je fahro na proslim izborima na obrascu cik-a za zanimanje upisao: osnivac firme, hocel iduce izbore dodati i osnivac stanke?
Bio ovo troll, ili ne, želim da kažem, a protiv matice... Ako postoje probošnjački Srbi, a postoje, neka postoje i prosrpski Bošnjaci.veleno wrote: WTF?????![]()
Iskreno se nadam da je ovo trol i da je ukraden identitet od jadne žene.
Challenger__ wrote:Bio ovo troll, ili ne, želim da kažem, a protiv matice... Ako postoje probošnjački Srbi, a postoje, neka postoje i prosrpski Bošnjaci.veleno wrote: WTF?????![]()
Veće šanse za mir, opstanak i razvoj BiH.
Napisao neko nešto ili ne ne mijenja ništa istinu da je on zaista osnivač firme i stranke !zvrk wrote:nego, posto je fahro na proslim izborima na obrascu cik-a za zanimanje upisao: osnivac firme, hocel iduce izbore dodati i osnivac stanke?
Za početak samo normalnija sredina !Tkd wrote:Dženi, ako dozvoljavaš moje tepanje, mogli bi Zavidovići postati novi Dubai nakon tvoga izbora .
plain vanilla wrote:Dzeni, nisi mi odgovorila kako se izjasnjavas..to zanima birace, a i nas...
Challenger__ wrote:Bio ovo troll, ili ne, želim da kažem, a protiv matice... Ako postoje probošnjački Srbi, a postoje, neka postoje i prosrpski Bošnjaci.veleno wrote: WTF?????![]()
Kako da ne...Veće šanse za mir, opstanak i razvoj BiH.
stvarno?Dženana Čamdžić wrote:Napisao neko nešto ili ne ne mijenja ništa istinu da je on zaista osnivač firme i stranke !zvrk wrote:nego, posto je fahro na proslim izborima na obrascu cik-a za zanimanje upisao: osnivac firme, hocel iduce izbore dodati i osnivac stanke?
To je njegov uspjeh treba mu čestitati i podržati ga u njegovim plemenitim namjerama !
eee vratit cu ja tebi ovo...nikad ne znas kakav ce se lik jednom javiti iz prokosovica ili kalesije...uima da t krv popijemplain vanilla wrote:a moram malo, 'vako si i ti meni za one mojekamen spoticanja wrote:ne pristaj mi na muku i ovako mi nesto hoce bitiplain vanilla wrote:
govori srpski da te ceo svet razume![]()