i_ja_na_forumu wrote:indira radic- poligotazvrk wrote:sve je super, normalan tip, slusa normalnu muziku...
ali misli da indira radic ima dobar glas![]()
![]()
daaaaaaaaaa
pjesme joj smatra krkanskim, ali misli da ima dobar glas - boju valjda, stali
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
i_ja_na_forumu wrote:indira radic- poligotazvrk wrote:sve je super, normalan tip, slusa normalnu muziku...
ali misli da indira radic ima dobar glas![]()
![]()
dr.gog wrote:Kad krenem s posla kući(a ona taj dan nije radila), ja kontam "šta li ima za ručak". Onda nazove u 10 do 4 i kaže "Kad kreneš svrati u onu našu bureg'džinicu uzmi nam pite"..bla je pita
![]()
![]()
Ja potrošim kubik vode dok operem zube.VenomousV wrote:sad se sjetih: sto drzi otvorenu vodu sve vrijeme dok pere zube
Aaaa, mrzim ovo!VenomousV wrote:sad se sjetih: sto drzi otvorenu vodu sve vrijeme dok pere zube
Ipak se nadam da proces pranja zuba traje duze od sekundemasmavi wrote:Pa necu svake sekunde otvarati i zatvarati vodu.Mariella wrote:Aaaa, mrzim ovo!VenomousV wrote:sad se sjetih: sto drzi otvorenu vodu sve vrijeme dok pere zube![]()
E svaka castmasmavi wrote:Mariella wrote: Ipak se nadam da proces pranja zuba traje duze od sekunde![]()
180s u prosjeku
udatazena wrote:prijavila sam se na forum samo zbog ove teme...da malo dusi oduska dam![]()
Nervira me:
1. sto presvuce po 5 majica dnevno pa samo perem ves ( ne daj boze da on ukljuci masinu )
2. sto moze uvijek da prdi...u pocetku mi je to bilo smijesno ali mi je sad vec metan pomutio razum
3. sto mi ne da da spavam na desnoj strani kreveta
4. sto nikad cetkicu i kalodont ne stavlja u casu nego onako ostavi na lavabou
5. sto ga, svaki put kad serviram rucak, cekam po 15 minuta da sjedne za sto, a onaj rucak se hlaaaaadi i hlaaaaadiii...
6. sto pojaca TV da se cuje u peti komsiluk
7.
8.
itd...ali mi se volimo, mi se volimo...od ljubavi nase niceg nema sladje
Hajde malo promisli...peres zube barem 2 putda dnevno (neki i vise), peres ih 5 minuta minimum i citavih 5 minuta tece voda. Eh, hajde ada promisli koliko prvo PITKE VODE protekne uzalud, pa onda pomisli da li ces se kajati kada iste ne bude i kada je redukcija, te promisli koliko bi para ustedio na godisnjem nivou.masmavi wrote:Pa necu svake sekunde otvarati i zatvarati vodu.Mariella wrote:Aaaa, mrzim ovo!VenomousV wrote:sad se sjetih: sto drzi otvorenu vodu sve vrijeme dok pere zube![]()
obala wrote:1. HRKANJE!!!! Sinoc nisam do neke dobi zaspala...imam osjecaj da se krevet trese zajedno s njim![]()
![]()
2.Kada spava, curi mu pljuvacka iz usta, i za dva dana se usmrdi jastucnica, svako malo je moram mijenjati.![]()
3. Kada obavi veliku nuzdu, ostavi odskrinuta vrata kupatila, da svi uzivamo u njegovim miomirisima![]()
![]()
4. Kada cisti usi, OBAVEZNO mi uvijek pokaze koliko su prljave![]()
5. Neku noc je toliko prdnuo, da se bukvalno zatresao krevet!
6.Cesto ima neku kao vunicu u pupku, dlacice, sta li, i onda to izvadi, i stavi na sto u dnevnoj...redovno!
inace nije peksin, stvarnoooooo.....![]()
![]()
Ovo je rec ljubav.obala wrote:1. HRKANJE!!!! Sinoc nisam do neke dobi zaspala...imam osjecaj da se krevet trese zajedno s njim![]()
![]()
2.Kada spava, curi mu pljuvacka iz usta, i za dva dana se usmrdi jastucnica, svako malo je moram mijenjati.![]()
3. Kada obavi veliku nuzdu, ostavi odskrinuta vrata kupatila, da svi uzivamo u njegovim miomirisima![]()
![]()
6.Cesto ima neku kao vunicu u pupku, dlacice, sta li, i onda to izvadi, i stavi na sto u dnevnoj...redovno!
![]()
Aaaaa daj ne zezaj, je l' ovo sve istina ?obala wrote:1. HRKANJE!!!! Sinoc nisam do neke dobi zaspala...imam osjecaj da se krevet trese zajedno s njim![]()
![]()
![]()
![]()
pa kad radi da zaradi da imatemokosh wrote:što mu treba 10 sekundi da zaspi