BH predstavnici na OI

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
Tayyip

#601 Re: BH predstavnici na OI

Post by Tayyip »

charrrmed wrote:
masmavi wrote:Ovo izgleda zena od Fazlije :lol:
:lol: :thumbup:
prejaka je :lol: :thumbup:
sena arf

#602 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

500 godina ako te interesuje nisam zensko :) i mani se ba turska imerija davno zavrsila hahahahahha
sena arf

#603 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

al kako god mi ovdje supljiramo a ovi nasi propali sportisti mogu reci da su bili u Londonu na OI ;)
Akibh

#604 Re: BH predstavnici na OI

Post by Akibh »

sena arf wrote:ma ba jebo njega nego fazon je samo sto ste se samo njega uhvatili???? Evo Mekica i on je politicar ;) pobjegulja iz SDA u SDP
hehe eto njega blatite ;) ili sta fali malo Kimani da blatimo ona ba nije ni zavrsila utrku a fol se nesto spremala 4 godine e to je dno dna
A jebo ga ti, pa Fazlija je najstariji, najiskusniji, poslanik u skupstini, prvo njega protjerat pa cemo vidjeti za ostale :)
sena arf

#605 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

hahaha jes jes samo redom ;) al stvarno nemogu ovih pobjegulja iz drugih stranaka to je cudo ;)
Akibh

#606 Re: BH predstavnici na OI

Post by Akibh »

sena arf wrote:Najbolje bi bilo da su svi zadnji i da ih u kompletu blatimo ;) svi su podbacili alnemozemo se fokusirati samo na jednog ipak smo mi ocekivali medalju od Mekica ni od kog drugo
Ne mozemo, al ja bih se fokusirao ipak na Fazliju, covjek postaje opasan za okolinu.
Oduzeti oruzje pothitno a onda i pasos :D
sena arf

#607 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

haha sto da nisi iz SDA ;) ili nedaj boze iz SBB??????
Akibh

#608 Re: BH predstavnici na OI

Post by Akibh »

sena arf wrote:hahaha jes jes samo redom ;) al stvarno nemogu ovih pobjegulja iz drugih stranaka to je cudo ;)
Pobjegulja...hm, nego ovaj Fazlija, sta cemo sa njim?
Akibh

#609 Re: BH predstavnici na OI

Post by Akibh »

sena arf wrote:haha sto da nisi iz SDA ;) ili nedaj boze iz SBB??????
Tema je o Olimpijadi, nastup Fazlije,...?
sena arf

#610 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

ma jebo njega nije on tema danasnje emisije ;) nego ovi sto im je SDA dala i stan i pare i zaposlili ga na fakultet i on pobjegne u SDP fujjj i jos zadnji na olimpijadi ispadne za 4 minute ma daj pa dobro spremo se 4 godine ili 4 miute isto ti dodje 4-4 hahahah
sena arf

#611 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

ljudi nemojte se uzrujavati ipak je ovo samo igra :)opusteno samo
It_is_a_Leclerc

#612 Re: BH predstavnici na OI

Post by It_is_a_Leclerc »

sena arf wrote:Najbolje bi bilo da su svi zadnji i da ih u kompletu blatimo ;) svi su podbacili alnemozemo se fokusirati samo na jednog ipak smo mi ocekivali medalju od Mekica ni od kog drugo
Da bi neko podbacio, valjda mora prvo donekle dobaciti.

I priča o tome kako smo mi "mala, siromašna zemlja koja ne ulaže u sport" više ne pali. Ljudi, Moldavija ima medalju, Gvatemala ima medalju, Uzbekistan ima medalju.

Najveći problem je što su u vrhu OK BiH mahom nestručni ljudi koji nemaju stvarnog motiva da se bave svojim poslom. U savezima sjede propali političari i lokalne kabadahije, a u komitetu ni najmanjeg motiva da se to promijeni.

Nađite mi sportski savez u Srbiji i Hrvatskoj na čijem čelu nije nekad vrhunski profesionalac.
palermo

#613 Re: BH predstavnici na OI

Post by palermo »

BISCANIN2 wrote: KLJUČ SVIH KLJUČEVA ,samo je 2-3 sata za neku evropsku šaban ligu, za iole ozbiljniji rezultat 5-6 sati svakodnevno ,znam ženu koja radi sa djecom po 7 sati .I ima rezultate.Da je ples olimpijska disciplina imali bi šampione.
Naravno, entizijazam koji zapravo znači upravo ovo što ti napisa. Ali, rekao bih da ono što nama hitno treba su ostručni treneri. Primjer Ace Petorvića koji čeka u evropskim okvirima nije ni vrhunski trener, ali ipak neštoi zna, pokazuje koliko od jednog čovjeka može toliko toga da ovisi. Uvjeren sam da smo imali makar jednog iole kvalitetnog trenera u fubdalu ( doduše imali smo Ćiru koji jeste kavlietatn ali nije nromalan) da bi mi već vidjeli evropkso ili svjetsko prvenstvo. Al opet, vraćamo se na početak, kako dovesti kvalitetnog trenera kada za dobar dio onih koji sjede u savezima uopšte nije bitno kakve rezultate naši takmičari postižu. I čini mi se dok centri odlučivanja ne odluče drugačije ( a centri odlučivanja su u poltičkim strankama) da teško možemo naprijed. Ili da budem jasniji dok Bakiru Izetbegoviću i Zlatku lagumdžiji (oni su samo kao primje rovdje) ne bude važno kako prolazimo na olimpijadi teđko da se može ići naprijed. I zapravo dok oni koj najvijaju za ovu državi ne zauzmu proaktivniji stav teško je bilo šta očekivati. Nešto čitam ovo što napisah, i pomislih, e jesi ameriku otkrio :D

@seno, ma ove šale na račun naših olimpijaca su zapravo šale na naš sopstevni račun. To mi samo zajebajemo sebe, jer svjesni smo da su ovi naši olimpijci samo ogledalo nas samih. Naravno da je nefer njih napdati jer oni su ipak ispunili tu normu za odlazak, nije nitko branio nekim drugim,ali frustracija je ipak velika, tako da se i ova zajebavanje Fazlije ili bilokoga drugog ne trebaju primati k srcu. Kažem ti, kroz ovu zajebanciju sami se sebi smijemo, ne samo Nedžadu ili Amelu
sena arf

#614 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

tako je OK BIH vode nestrucni ljudi katastrofa je neznam jel onaj Rađo ikad idgje nastupio kao sportista ili je i on propali judas????
Jokericious

#615 Re: BH predstavnici na OI

Post by Jokericious »

I, jesu li svi prezivjeli Fazlijino pucanje? :lol:
sena arf

#616 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

Al pazite ovo da nam nije katastrofalno stanje u sportu nebismo imali toliki odljev nasih ljudi po cijelom svijetu po najvise u zemlje regiona,to vam je ocit primjer koliko se kdo nas ulaze u sport i koliko drzava brine o sportasima,prije agresije na BIH svaki sportista koji je u reprezentaciji i koji je ostvario neki rezultat imao je stipendiju a sta sad imaju??? moljakaju za pare svaki put kad se treba na takmicenje negdje otici ma fujjj to je dno dna i sad mi ovako ovo stanje na OI komentarisemo ma dajte ljudi realnost je takva kada neko tzrazi pare od insttucija ili politicara nedaju,a kada dobijes pare od neke firme i odes i nesto osvojis isti ti politicari dotrce da se slikaju i pricaju kako su oni ulagali fujjjjjjjj
Akibh

#617 Re: BH predstavnici na OI

Post by Akibh »

sena arf wrote:Al pazite ovo da nam nije katastrofalno stanje u sportu nebismo imali toliki odljev nasih ljudi po cijelom svijetu po najvise u zemlje regiona,to vam je ocit primjer koliko se kdo nas ulaze u sport i koliko drzava brine o sportasima,prije agresije na BIH svaki sportista koji je u reprezentaciji i koji je ostvario neki rezultat imao je stipendiju a sta sad imaju??? moljakaju za pare svaki put kad se treba na takmicenje negdje otici ma fujjj to je dno dna i sad mi ovako ovo stanje na OI komentarisemo ma dajte ljudi realnost je takva kada neko tzrazi pare od insttucija ili politicara nedaju,a kada dobijes pare od neke firme i odes i nesto osvojis isti ti politicari dotrce da se slikaju i pricaju kako su oni ulagali fujjjjjjjj
Ehhe, i ovo sto su dobijali, dobijali su... A Fazlija pogotovo, on je najgori. :-D
I barem se sada nece morati slikati, peglanje manje
sena arf

#618 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

ma ljudi imam rjesenje ;) ukinimo OK BIH i nema olimpijaca i gotovo hehe ;)
sena arf

#619 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

hmm al ostaje 6 mjesto kao najbolji rezultat do sad ;) mozda ce ga neno nekad prestici hehe ko zna mozda Mekic kad jos malo pure se najede ;)))))))))))))
Jokericious

#620 Re: BH predstavnici na OI

Post by Jokericious »

sena arf wrote:hmm al ostaje 6 mjesto kao najbolji rezultat do sad ;) mozda ce ga neno nekad prestici hehe ko zna mozda Mekic kad jos malo pure se najede ;)))))))))))))
Sta ti dodjes Fazliji?
sena arf

#621 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

100 km ;)
Troll_Happens

#622 Re: BH predstavnici na OI

Post by Troll_Happens »

nego ljud kako Image prodje ?
hoce li biti sta s njim ako se ne pokrenemo frajer ce nas i u Riu brukati. A otice maxuz da vidi guzate i sisate karnevalke, ne dozvoliti da ode ni jedan uhljup o trosku poreznih obveznika. Mi da mu placamo provod i pive u Riu nikad. :x
Manager19sa

#623 Re: BH predstavnici na OI

Post by Manager19sa »

Kad Nedzad Fazlija puca i Chuck Norris se sakrije :D
Jokericious

#624 Re: BH predstavnici na OI

Post by Jokericious »

sena arf wrote:100 km ;)
Previse si providan. :wink:
sena arf

#625 Re: BH predstavnici na OI

Post by sena arf »

hehe lik ne pije ;) a ko god ispuni normu ici ce ne pitas ni ti ni ja ;) na zalost tako da bezveze pricamo ;)
pa sta hocete OK BIH vodi covjek koji je obucavao niške specijalce sta ocekujete od njega da osigura bolje uslove za nase sportiste aha da da to sigurno
Locked