Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Stari
moram priznati da sam i sam ostao zbunjen onako kriminalno losom igrom Juventusa. Sinoc se pokazalo staro fudbalsko mudrovanja o gluposti taktike koja se svodi na "idemo na 0:0"...Jer nemoze odbrana izdrzati ka je se non-stop napada ...a napad ne radi definitivno nista sto bi nekako oslabilo taj neprestani pritisak. To je u najvecoj mjeri krivnja Trezigea i ispred svih Z. Ibrahimovica...pa taj se momak sinoc bukvalno nije znao sastati s loptom...onaj crni bek (ili je bio half ne sjecam se vise) ga je uzeo "pod svoje" i za Zlaju se nije ni culo nit ga se vidjelo...osim u sekvencama u kojima kao nesto pokusava ali iz duela redovno arsenalov bek izlazi kao pobjednik i to vrlo elegantno.
Nadam se boljim utakmicama u nastavku...ono sinoc je bilo dobro ali samo za navijace Arsenala...
Nadam se boljim utakmicama u nastavku...ono sinoc je bilo dobro ali samo za navijace Arsenala...
-
novalic
jok vala, ni od muke se nisam napila, a kamoli od cega drugog, drugo poluvrijeme gledala barcelonu, toliko su mu juve.. bili.. tanki.. ma sta tanki, losi.. posve, i.. pred kraj.. cak i bezobrazni.. a camonaresi.. poslije prvoga faula sam rekla da ce dobiti crveni.. i nisam se prevarila..
jedino kakvo cudo u drugoj tekmi.. inace.. paapapappapa.. juve...
jedino kakvo cudo u drugoj tekmi.. inace.. paapapappapa.. juve...
-
El-Baklawa
kaze kemo ledzend, preksinoc,parafraziram:
Arsenal je pritisno *rossonere*
ako nista valjalo je zbog toga gledati
onu mrljavinu,tipicnu gdje god igra zabarski klub...
*KEMO FOR PRESIDENT*
Arsenal je pritisno *rossonere*
onu mrljavinu,tipicnu gdje god igra zabarski klub...
*KEMO FOR PRESIDENT*
-
Kukuruz_Barbe-q
Joj Stidljivi jesi ti glup,Rubecentus nemoze da pobijedi sa Ibrahimovicem,Trezeguetom,Nedvedom,Vieriom a Milan izgubi sa Ambrosinijem,Marzoratijem i Amorosom.Vidis mi se za razliku od vas zaista takmicimo u ligi prvaka a ne brukamo i sramotimo,necete vi osvojit cl
za kilo godina
za kilo godina
-
stidljiv
Jesi ti glup...Kukuruz_Barbe-q wrote:Joj Stidljivi jesi ti glup,Rubecentus nemoze da pobijedi sa Ibrahimovicem,Trezeguetom,Nedvedom,Vieriom a Milan izgubi sa Ambrosinijem,Marzoratijem i Amorosom.Vidis mi se za razliku od vas zaista takmicimo u ligi prvaka a ne brukamo i sramotimo,necete vi osvojit cl
za kilo godina
Pa nema tog razloga koji bi opravdao poraz od niskokotiranog i nizerazrednog leccea
Necete vi nikad sucdetto osvojiti...kad ste debili...
-
Kukuruz_Barbe-q
Stidljivi jesi ti corav pa ne vidis da sam stavio smajlica"Jesi ti glup...
"sto znaci da sam se zezao al eto, ti ne skonta.
EDIT:evo nesto fino
http://www.milanmania.com/forums/attach ... entid=7456
EDIT2:ovo je slika.
EDIT:evo nesto fino
http://www.milanmania.com/forums/attach ... entid=7456
EDIT2:ovo je slika.
Last edited by Kukuruz_Barbe-q on 02/04/2006 22:19, edited 1 time in total.