stan pa nije mu ovo mati jeli???Yahel wrote:Isti mater![]()
Salu na stranu, Balo ih potopi![]()
Prandelli bio upravu kada je rekao da ce napasti
pa ni sekunde,nije...da ne kajem sta...
edit:sory udomljen,usvojen,skonto...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
stan pa nije mu ovo mati jeli???Yahel wrote:Isti mater![]()

Zena ko da je znala... pored toliko djece uzela ovog ninjusumirprimus wrote: stan pa nije mu ovo mati jeli???
pa ni sekunde,nije...da ne kajem sta...
edit:sory udomljen,usvojen,skonto...

TheMule wrote:Ma slusajte vi Talijani:
Buditi srecni sto ste i do polufinala dogurali. Uspjeli ste nekako da se naguzove progurate, ali ovdje vam je kraj! Jedina nada je neki minamalni poraz da sacuvate obraz, ali realna prognoza je velika kisa i potop u cetvrtak. Do Brazila se moze izgraditi jedna sasvim u redu kompaktna i respektabilna ekipa, ali sad za sad, nema se sta traziti. Dani Maldinija, Neste, Kanavara i ostale kompanije su iza vas
Ma to je on mislio za Njemacku, greskom napisao Italijaortodont wrote:TheMule wrote:Ma slusajte vi Talijani:
Buditi srecni sto ste i do polufinala dogurali. Uspjeli ste nekako da se naguzove progurate, ali ovdje vam je kraj! Jedina nada je neki minamalni poraz da sacuvate obraz, ali realna prognoza je velika kisa i potop u cetvrtak. Do Brazila se moze izgraditi jedna sasvim u redu kompaktna i respektabilna ekipa, ali sad za sad, nema se sta traziti. Dani Maldinija, Neste, Kanavara i ostale kompanije su iza vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BHF_Manijak wrote:I za sve one okoji su me prozivali unazad 6-7 stranica, prvo ne mogu da vjerujem da ljudi lafo prate utakmicu a istu prate od kuce uz forum![]()
valjda se izadje vani s rajom, popije sok/piva ko sta vec pije, a ne ko levat sjedit uz racunar i pisati komentare u toku utakmice, pa nije prvo kolo jebote, polufinale je
a druga stvar, nisam takva picka od covjeka da se povuce i uhinji bez komentara, ispali zasluzeno i to je to, bez puno pompe. Nisam ocekivao ali i mnogo drugih stvari mi se kroz zivot dogadja koje ne ocekujem, valjda je to normalno u picku maternu.
![]()
Nameracili se i neka ste, no onda budite i vi toliki karakter pa se pojavite i pisite kada vam omiljene ekipe ispadnu a ne ko picke se povuci po 5 dana, cast pojedincima.
Garantujem da vas pola ne bi bilo da je situacija obrnuta i da je Njemacka prosla...
PS Loewu jos jednom ti se sjetim mile majke retardirane, jebo te i Podolski i Kroos, a Bogami i Schweinsteiger! daj kakvu celicnu ruku na klupu, jebo sminkera ba!![]()
![]()
U ovome je tvoj problem...jednom sam ti napisao, licis na nekoga ko izuzetno voli ovu igru, "prati je po svim pitanjima", zna sve rezultate i svu statistiku...ali je ne razumije...BHF_Manijak wrote:I vec sam pisao, Italija me jeste iznenadila jer apsolutno nije nista nagovjestavalo na to da mogu izdominirati ovakve Nijemce, grupu prosli uz ovisnost od drugih, s Englezima koji su jako losi na penale itd.., su rezultati koji nisu bas bajni i koji covjeka zadive i na osnovu kojih bi reko "ovi osvajaju 100%", sem naravno fanovima te iste repke koji su, logicno, uvijek optimisti.
Hajde idi logikom, ko ima, bar hipoteticki, vece sanse za osvajanje, ekipa koja pobjedi sve utakmice u toku takmicenja, i to u tzv grupi smrti, ili ekipa koja se naizgled provlaci, nekad X nekad pobjeda no ne izgleda to bas ubjedljivo???
"This was the greatest night of my life and I hope Sunday will be better," Balotelli said.Yahel wrote:Isti mater![]()
A sto je najgore, nisu ih na srecu dobiliTomahawk11 wrote:Korisnicko ime je u pravu. Kladionice ubijaju pravu draz ove igre. Sve se gleda kroz prizmu favorita koji odrede bookmakeri. Ono je bilo totalno nerealno juce, 4.50 na Italiju u polufinalu EPZato je bilo masa komentara ''lahko ce Nijemci''. Finu su podvalu kladionice napravile sa koeficijentima, a to sto Talijani nikako ne leze Nijemcima je zanemareno. Al eto, dok je ovaca, bice i vune. Nego, ako se nastavi kroz ovu prizmu posmatrati fudbal, ode to u neku stvar
Slažem se s tim za kladionice, zato ih i ne igram već 5 godina... raja baca neke sume novaca na kornere i kartone, kao da je to moguće pogoditi osim srećomTomahawk11 wrote:Korisnicko ime je u pravu. Kladionice ubijaju pravu draz ove igre. Sve se gleda kroz prizmu favorita koji odrede bookmakeri. Ono je bilo totalno nerealno juce, 4.50 na Italiju u polufinalu EPZato je bilo masa komentara ''lahko ce Nijemci''. Finu su podvalu kladionice napravile sa koeficijentima, a to sto Talijani nikako ne leze Nijemcima je zanemareno. Al eto, dok je ovaca, bice i vune. Nego, ako se nastavi kroz ovu prizmu posmatrati fudbal, ode to u neku stvar
Znas kako kazu, tradicije su tu da bi se rusileultima_palabra wrote:Slažem se s tim za kladionice, zato ih i ne igram već 5 godina... raja baca neke sume novaca na kornere i kartone, kao da je to moguće pogoditi osim srećomTomahawk11 wrote:Korisnicko ime je u pravu. Kladionice ubijaju pravu draz ove igre. Sve se gleda kroz prizmu favorita koji odrede bookmakeri. Ono je bilo totalno nerealno juce, 4.50 na Italiju u polufinalu EPZato je bilo masa komentara ''lahko ce Nijemci''. Finu su podvalu kladionice napravile sa koeficijentima, a to sto Talijani nikako ne leze Nijemcima je zanemareno. Al eto, dok je ovaca, bice i vune. Nego, ako se nastavi kroz ovu prizmu posmatrati fudbal, ode to u neku stvar
![]()
S druge strane, iznenađujuća mi je bila lakoća kojom su Talijani dobili, očekivao sam težu utakmicu. To ko kome leži ili ne leži treba uzimati s rezervom u reprezentativnom fudbalu... koliko ovih igrača je igralo 2006., da ne govorim o ranijim dvobojima? Ni Španci nisu dobili Francuze, ni Englezi Šveđane pa su te tradicije pale... ova se ipak održala
Jednu tesku utakmicu? Ok, vidio bi tek komentara da je Italija prosla "grupu smrti" i jos plus imali sve pobjede u toj grupi, jebo majku ne bi mogo ostati od komentara...PriNc_ba wrote:Kakva igra italije sinoc![]()
![]()
![]()
ajd sto navijam za njih nego sto mi je jos drago zbog u najmanju ruku prepotentnih "pravih" navijaca njemacke (onih sto su bili po njemackoj tokom rata po pola godine-godinu
) koji bi se poklali s tobom da ti dokazu da su svabe najjaci na svijetu i da im nema niko ravan. izjave su bile 3 1 , 2 0, 3 0...
a nicim potkrepljene te izjave... realno njemacka je imala jednu tekmu tesku do ove tekme a to je protiv portugala gdje su pobjedili s jednim udarcem prema golu i imali mnogo srece. bio sam siguran u pobjedu s obzirom da su italijani igrali najljepsi fudbal na ovom euru i po meni su vec pobjednici kako god zavrsilo finale. povukao sam i neku paralelu tekmi spanija - italija, portugal - njemacka i portugal - spanija pa sam eto i nekom tom logikom dosao bio do zakljucka da njemacka tesko moze do pobjede. Gomez smijesan bio i pokazao da lik moze nesto samo u tekmama gdje je odbrana prosjecna ili gdje nije bas tako kompaktna a juventusov zadnji red je mozda i najjaci na svijetu trenutno (iako ih ne volim
). Klose je bio i ostao majstor za njega... a onaj Reus ce biti fantastican igrac... Balu ne volim ali svaka mu dala za ono sinoc vala...
ali jednog lika ne kontam nikakoDiamanti
ako je neko upratio lika malo xD lik znaci ne ferma nikoga u ekipi... samo pici svoj film i logika mu je SUTAJ ODMAH ili TRCI DOK NE UMRES PA SUTAJ KAKO GOD
lik je u ove dvije tekme sutao odakle je god stigao
sinoc je cak i s centra pokusao
fkt je iritantan jer u napadu nista ne doprinosi ekipi... sad nisam bas pratio u odbrambenoj formaciji jel doprinosi i koliko doprinosi al hajd.. dok se pobjedjuje neka ga
![]()
steta samo sto ne zabise jos 3-4 komada da ih bas ponize... sve u svemu ocekujem dosta tvrdu tekmu u finalu i po meni idu produzeci i pobjeda jednog tima u tih 120 minuta, a nadam se da ce to biti Italija
Mega lol,jos kad ga Markizio zagrli pa mu glva ode gorePetit_Beurre wrote:
Baloteli je malo otkacen, ali je dobar igrac ....burgundy wrote:Mega lol,jos kad ga Markizio zagrli pa mu glva ode gorePetit_Beurre wrote:Kralj.
a grcevi u 60. minuti. c c c.veljaca wrote: Baloteli je malo otkacen, ali je dobar igrac ....
Sinoć čim se završila utakmica, prvo što mi je palo na um je ovaj moja prepiska sa BHF_Manijakom pred početak prvenstva... Mislim da ćemo se sad obojica složiti da Löw nije prošao na ovom zadatku... Meni se i prije činilo da je on nekako tip sličan Guardioli... Uspostavio je nekakav sistem (zahvaljujući kvaliteti koju tim posjeduje) koji funkcioniše u većini utakmica, međutim kad kola krenu nizbrdo, tj. kad ne ide, ni jedan, ni drugi ne znaju da pokrenu stvari u pozitivnom pravcu za njih... Plus što je Löw imao neke vrlo diskutabilne odluke u sastavljanju timacyprus wrote:Mislim da mu je ovo prvenstvo šansa koja će pokazti koliko njegovo trenersko umjeće vrijedi... Unazad 10 godina priča oko njemačke selekcije je bila ''smjena generacija, mladi su, talentovani, stvaranje ekipe, stvaranje novog načina igre...''. Sad je konačno vrijeme da se vidi šta je to stvoreno... Priliku imaju i nije mala... Glavni su favoriti, a ozbiljnih konkurenata je malo (samo Španija i Holandija)... Osvajanje trofeja za Engleze, Francuze, Italijane i Portugalce bi već bio iznenađenje, a za sve ostale megaiznenađenje...BHF_Manijak wrote:Slazem se apsolutno moj Cypruse, i sam sam ti takav, jebo ti tu pricu"igra lijepa za oko" a ono nigdje rezultata! To su bas i njihovi ljudi govorili u onoj emisiji doppelpass, sto kaze Strunz rezultati su mjerilo svega a Njemacka od 1996 nema titule, polahko je vrijeme da i na to mislimo a ne samo da se dicimo time kako smo drugi ili treci, lijepo igramo i slicno.
Dakle, moje mišljenje je da ovo prvenstvo za Löwa znači biti ili ne biti veliki trener...
Sreca njegova sto je brat manijak...inace bih ja jos zesce opleo po njemu...Yahel wrote:Tomahawk11 wrote: @Korisnicko ime
Šejtan jeste, ali izgleda da je dobar inasan
mašaAllah, što se Badstuber izvio.. ko jablan, vila vilovitaAmiĐa_Idriz wrote:
![]()
![]()
AZZURI SU PRVACI ! !