BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Samso
#59976 Re: BHTelecom All About
Ja im ljetos pisao mail i pitao ih za sport klub
Evo odgovora koji sam tada dobio
"Sport klub u Moja TV ide od 9 mjeseca početak sezone sezona u Engleskoj i Španiji...."
Evo odgovora koji sam tada dobio
"Sport klub u Moja TV ide od 9 mjeseca početak sezone sezona u Engleskoj i Španiji...."
- PlusSA
#59977 Re: BHTelecom All About
Najbolja opcija vam je ADSL bez mojatv i da uplacujete iptv
Tako je kod mene vec nekoliko mjeseci.
Iptv mjesecno uplacujem prezadovoljan sve otkljucano.
HD kanali, nema kanala da zakljucaju tipa Nova tv hr i sl.
Sad ce rukomet EP cini mi se Hrvatski RTL prenosi a nasi ce zakljucati.
Tako je kod mene vec nekoliko mjeseci.
Iptv mjesecno uplacujem prezadovoljan sve otkljucano.
HD kanali, nema kanala da zakljucaju tipa Nova tv hr i sl.
Sad ce rukomet EP cini mi se Hrvatski RTL prenosi a nasi ce zakljucati.
- pepeljara
#59978 Re: BHTelecom All About
to je i najbolja opcija. Ja cak planiram da prekinem telemach, i da uzmem taj iptv, jedino sam skeptican koliko se drze ti iptv-stabilnost, i koliko su "ilegalni" ? 
-
Cule10
#59979 Re: BHTelecom All About
IPTV kasni..nije live
A svjetsko u rukometu će biti na Areni Sport
-
Cule10
#59980 Re: BHTelecom All About
A Sport Klub kanali vjerovatno nikad neće biti u ponudi
Ali mogli su bar onda Cinestar kanale ubaciti
Ali mogli su bar onda Cinestar kanale ubaciti
- PlusSA
#59981 Re: BHTelecom All About
Bolje ti kasni koju sekundu nego da nemaš nikakoCule10 wrote:IPTV kasni..nije live
Telemach ne da BHT SK nece dati nikad i tacka. (Ne razmisljajte o tome)
Imate doduse i Total TV al ne stavlja mi se antena na kucu.
-
Samso
#59982 Re: BHTelecom All About
smajo wrote:šta uzet, bhtelekom ili telemah?
Telemach tv usluga je ok ali stabilnost interneta je znatno losija nego u bh telecomu.
Ja koristim D3 kablovsku od telemacha, xdsl intetnet od bht i mojaWebTV uslugu.
D3 drzim samo zbog sport klubova.
Odnedavno koristim i kodi balkan green build
-
ado_sar
#59983 Re: BHTelecom All About
Ovisi Smajo, ako hoces sarenu lazu kojoj svaki mjesec raste cijena onda Telemach. Ako hoces ozbiljnu uslugu onda BH Telecom. Ovdje ti je vazno odvagati sta se zaista nudi od onog sto se reklamira. Telecom na zalost nije maher za prodavanje magle i ublehe kao telemach.smajo wrote:šta uzet, bhtelekom ili telemah?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#59984 Re: BHTelecom All About
Tako nekako.ado_sar wrote:Ovisi Smajo, ako hoces sarenu lazu kojoj svaki mjesec raste cijena onda Telemach. Ako hoces ozbiljnu uslugu onda BH Telecom. Ovdje ti je vazno odvagati sta se zaista nudi od onog sto se reklamira. Telecom na zalost nije maher za prodavanje magle i ublehe kao telemach.smajo wrote:šta uzet, bhtelekom ili telemah?
Telemach usao na SA trziste tako sto su kupili BH Cabel NET i ELOB, nesto kasnije i HS.
Prvo sto su uradili je dizanje cijene kablovske TV na 15 KM.
Malo poslije dignu na 18 KM pravdajuci to ulaganjem i infrastukturu (koju infrastukturu marke nisu ulozili kod mene u naselju, sve isto vec 15 godina i ono sto je uradio prethodnik)
Duo Net bio sa zadnjim poskupljenjem 39 KM.
Sad ko fol neki paket EON DUO (nije govno, nego se pas posro) je 46 KM.
Laganih 7 KM poskupljenje.
Svima preporuka, bili na Moja TV ili TM. Uzmite samo internet. I onda placajte ili IPTV ili kupite Android Box i derite KODI.
- iceman ze
#59985 Re: BHTelecom All About
Logosoft isto kupljen od mtela ista prica kao prethodna. 43 km pretplate nizasta. Stari reciveri stara isluzena oprema. Znam par puta resetovati zato sto se zaledi. Izgubis volju za gledanjem. Zalio se, oni dosli i jos stariju opremu postavili kao da je cunami prezivilo. Istice ugovor za par mjeseci i pravo na moju tv. To sam vec kod staraca uradio koju su bili na hs tv...
Last edited by iceman ze on 04/01/2019 17:31, edited 1 time in total.
-
noviclan
#59986 Re: BHTelecom All About
Hahaha cunami haha
- diablobih
#59987 Re: BHTelecom All About
Ne kontam, u cemu je ozbiljnija ponuda ? U kamerama?ado_sar wrote:Ovisi Smajo, ako hoces sarenu lazu kojoj svaki mjesec raste cijena onda Telemach. Ako hoces ozbiljnu uslugu onda BH Telecom. Ovdje ti je vazno odvagati sta se zaista nudi od onog sto se reklamira. Telecom na zalost nije maher za prodavanje magle i ublehe kao telemach.smajo wrote:šta uzet, bhtelekom ili telemah?
-
Samso
#59988 Re: BHTelecom All About
Ozbiljniji su od TM jer ne dizu cijene kad im se cefne i imaju stabilniji internet koji ne puca bez razloga kao u TM. U telemachu od 8-9 navecer pa do ponoci konekcija drasticno opada. Takodjer cim malo jaca kisa padne nastaju problemi. Ne kazem da je svugdje tako ali na vecini lokacija gdje sam koristio njihov net je tako.diablobih wrote:Ne kontam, u cemu je ozbiljnija ponuda ? U kamerama?ado_sar wrote:Ovisi Smajo, ako hoces sarenu lazu kojoj svaki mjesec raste cijena onda Telemach. Ako hoces ozbiljnu uslugu onda BH Telecom. Ovdje ti je vazno odvagati sta se zaista nudi od onog sto se reklamira. Telecom na zalost nije maher za prodavanje magle i ublehe kao telemach.smajo wrote:šta uzet, bhtelekom ili telemah?
-
ado_sar
#59989 Re: BHTelecom All About
ne znam za tebe, ali meni su kamere korisne. Hocu na put, upalim kameru da vidim ima li snijega i jel ocisceno.diablobih wrote:Ne kontam, u cemu je ozbiljnija ponuda ? U kamerama?ado_sar wrote:Ovisi Smajo, ako hoces sarenu lazu kojoj svaki mjesec raste cijena onda Telemach. Ako hoces ozbiljnu uslugu onda BH Telecom. Ovdje ti je vazno odvagati sta se zaista nudi od onog sto se reklamira. Telecom na zalost nije maher za prodavanje magle i ublehe kao telemach.smajo wrote:šta uzet, bhtelekom ili telemah?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#59990 Re: BHTelecom All About
NIje bas jednostavno odgovoriti na forumu. Moras prvo vidjeti sta zelis od usluga, onda napisati gdje zelis te usluge. Koji grad, pa naselje, pa kol`ko si od centrale... jer nazalost kod nas oprateri nemaju mogucnost (magicna "TEHNICKA" ) svih usluga svima u punom kapacitetu. Znaci moras to provjeriti i onda "odvagati".smajo wrote:šta uzet, bhtelekom ili telemah?
- diablobih
#59991 Re: BHTelecom All About
Kakva suplja oko stabilnosti hahah, pa meni dok sam imao moja tv, vjetar puhne, restartuj dok ne dodje slika na tvu. Meni nikad ne nestaje konekcije osim kada su grupni prekidi, niti spada brzina, jer ne bih to trpio sekunde.Samso wrote: Ozbiljniji su od TM jer ne dizu cijene kad im se cefne i imaju stabilniji internet koji ne puca bez razloga kao u TM. U telemachu od 8-9 navecer pa do ponoci konekcija drasticno opada. Takodjer cim malo jaca kisa padne nastaju problemi. Ne kazem da je svugdje tako ali na vecini lokacija gdje sam koristio njihov net je tako.
Kako ce BHT dizati cijenu kada ne unapredjuju uslugu od 2016te?
-
ado_sar
#59992 Re: BHTelecom All About
Samo ti uzivaj u grupnim smetnjama i najnovijem povecanju cijena koje su upravo objavilidiablobih wrote:Kakva suplja oko stabilnosti hahah, pa meni dok sam imao moja tv, vjetar puhne, restartuj dok ne dodje slika na tvu. Meni nikad ne nestaje konekcije osim kada su grupni prekidi, niti spada brzina, jer ne bih to trpio sekunde.Samso wrote: Ozbiljniji su od TM jer ne dizu cijene kad im se cefne i imaju stabilniji internet koji ne puca bez razloga kao u TM. U telemachu od 8-9 navecer pa do ponoci konekcija drasticno opada. Takodjer cim malo jaca kisa padne nastaju problemi. Ne kazem da je svugdje tako ali na vecini lokacija gdje sam koristio njihov net je tako.
-
Samso
#59993 Re: BHTelecom All About
Nisam spomenuo moju tv uopste nego telemahov usrani internet koji pada svaku vecer sa 40 mbit na 28 ili 22.diablobih wrote:Kakva suplja oko stabilnosti hahah, pa meni dok sam imao moja tv, vjetar puhne, restartuj dok ne dodje slika na tvu. Meni nikad ne nestaje konekcije osim kada su grupni prekidi, niti spada brzina, jer ne bih to trpio sekunde.Samso wrote: Ozbiljniji su od TM jer ne dizu cijene kad im se cefne i imaju stabilniji internet koji ne puca bez razloga kao u TM. U telemachu od 8-9 navecer pa do ponoci konekcija drasticno opada. Takodjer cim malo jaca kisa padne nastaju problemi. Ne kazem da je svugdje tako ali na vecini lokacija gdje sam koristio njihov net je tako.
Prodaju laznu brzinu. Koji ce mi k 40 mbit u podne kad nisam kuci.
- diablobih
#59994 Re: BHTelecom All About
Nikad u životu, uvijek ista brzina uz odstupanje par mbita. Meni je uvijek oko 80 npr. Pa zovnes podršku ako ti nesto ne isporučuju i oni ti poprave. Mislim da ne može jednostavnije. Ili si navikao da nema pomoći od podrške zbog poslovanja sa BHTom?Samso wrote:
Nisam spomenuo moju tv uopste nego telemahov usrani internet koji pada svaku vecer sa 40 mbit na 28 ili 22.
- diablobih
#59995 Re: BHTelecom All About
Ajme mene, nije ti dobro. Koje povećanje hahahaado_sar wrote:
Samo ti uzivaj u grupnim smetnjama i najnovijem povecanju cijena koje su upravo objavili
-
Samso
#59996 Re: BHTelecom All About
Naprotiv, nikad nisam imao ni potrebu da ih zovem jer je usluga uredna i brzina je uvijek ista kao sto pise u ugovoru. Nema naglih opadanja kao kod onih ubleha tamo.diablobih wrote:Nikad u životu, uvijek ista brzina uz odstupanje par mbita. Meni je uvijek oko 80 npr. Pa zovnes podršku ako ti nesto ne isporučuju i oni ti poprave. Mislim da ne može jednostavnije. Ili si navikao da nema pomoći od podrške zbog poslovanja sa BHTom?Samso wrote:
Nisam spomenuo moju tv uopste nego telemahov usrani internet koji pada svaku vecer sa 40 mbit na 28 ili 22.
-
sencobih
#59997 Re: BHTelecom All About
Uoči ili poslije poskupljenja se redovno javljaju telemahovci da malo opravdaju isto, i to na način ne da hvale svog operatera nego da ocrne drugog. Provjerena taktika, već viđena u više navrata i to od jednih te istih ljudi.
- crnivrag
#59998 Re: BHTelecom All About
Mila moja cica macasencobih wrote:
-
ado_sar
#59999 Re: BHTelecom All About
Sektasi. Al ko je kriv telecomu pa i on ne plati par stoja petorici sa foruma da ga hvale na sav glas.sencobih wrote:Uoči ili poslije poskupljenja se redovno javljaju telemahovci da malo opravdaju isto, i to na način ne da hvale svog operatera nego da ocrne drugog. Provjerena taktika, već viđena u više navrata i to od jednih te istih ljudi.
-
sencobih
#60000 Re: BHTelecom All About
Imaš problema?crnivrag wrote:Mila moja cica macasencobih wrote: