Milorad Dodik ALL ABOUT
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#59976 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ljudi, dobio sam poziv za obuku. Sta da radim, da se javim ili ne javim, pitanje je sad.
Zvao sam Dzevada za savjet, nedostupan je. Ja bi se javio pa da izvjestim posle toga PREDSJEDNIKA, ali ne smijem bez PREDSJEDNIKOVOG odobrenja, jer sam mozda potrebniji negdje drugdje.
Sta da radim, u dilemi sam.
Zvao sam Dzevada za savjet, nedostupan je. Ja bi se javio pa da izvjestim posle toga PREDSJEDNIKA, ali ne smijem bez PREDSJEDNIKOVOG odobrenja, jer sam mozda potrebniji negdje drugdje.
- animus
#59977 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nebi se ja igrao s tim. Znas kakav je Bakir kad se naljuti. Mogo bi te na kopanje rovova poslati po ovom kijametu. Ja sam svoje obavio. Sad sam obucen za nedaj Boze. A i zabavno je bilo sa ovom djecom. Odmah su im mobitele oduzeli pa su malo plakali prvih dana ali kasnije da vidis kako to rasklapa puske pa ih sastavljaju zavezanih ociju.japin_mutapi wrote:Ljudi, dobio sam poziv za obuku. Sta da radim, da se javim ili ne javim, pitanje je sad.
-
Tipicoti
- SmokingMan
#59979 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da rezimiramo,neke od učestalih "izreka" u srpskim medijima...
Itd.
Samo se srbima sudi.
Srbi su žrtve zapadnjačke propagande.
Srbima se uvijek sudilo.
Srbima se uvijek pripisuje krivica.
Zašto se samo srbima sudi,a drugima ne!?
Srbi su najveće žrtve.
Samo se srbi hapse
Srbi se uvijek predstavljaju kao loši momci
Srbi su dobili ubijediljivo najviše zatvora
Nepravda se uvijek sprovodi nad srbima
Itd.
- bh.tornjak
#59980 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dok cekam poziv....s tugom u srcu gledam specijalce 3a razreda OS "Oganj i Maljutka"....kao ponosno gaze srojevim korakom.
U rukama im Islamska deklaracija a za reverom znacka FK "sarajevo" a brade do ispod pupka.
prica se da su svrsenici kampa S.M.G. (Sokolovi Maoce Gornje)...a nepotvrdjeni izvori govore o misteroznom nestanku desetina konja...
sve se mislim i nadam da ce i mene poslat gore.....G.Maoca pod nosom...
ehhh...tako blizu a tako daleko..
U rukama im Islamska deklaracija a za reverom znacka FK "sarajevo" a brade do ispod pupka.
prica se da su svrsenici kampa S.M.G. (Sokolovi Maoce Gornje)...a nepotvrdjeni izvori govore o misteroznom nestanku desetina konja...
sve se mislim i nadam da ce i mene poslat gore.....G.Maoca pod nosom...
ehhh...tako blizu a tako daleko..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#59981 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
turKi se naoruzavaju i provociraju... hoce turKi do beograda e nece valla... zelena tranfenzalaMinistarstvo - Dan državnosti BiH obilježen širom Republike Srpske
Dan državnosti Bosne i Hercegovine obilježen je širom Republike Srpske (RS) zahvaljujući uglavnom naporima povratničkih udruženja, unatoč negiranju ovog praznika od institucija RS-a, saopćeno je iz Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.
Centralna manifestacija bila je u Mrkonjić-Gradu, gdje je položeno cvijeće ispred kuće u kojoj je i održano historijsko zasjedanje Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Bosne i Hercegovine (ZAVNOBiH). Jučerašnjem događaju u tom gradu prisustvovalo je više hiljada građana.
Dan državnosti obilježen je i u Zvorniku u prepunoj sali Doma omladine, gdje je održana akademija koju je organizirala Bošnjačka zajednica kulture "Preporod". Prisustvovali su predstavnici kabineta bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, Skupštine Grada Zvornika i Vijeća naroda Republike Srpske. U okviru programa, profesor Idriz Memić je održao historijski čas o domovini.
U Srebrenici je Dan državnosti obilježen u okviru Memorijalnog centra u Potočarima, gdje su udruženja žrtava genocida, predstavnici Opštine Srebrenica, kao i drugi predstavnici društvenog života, položili cvijeće i proučili fatihu.
Dan državnosti je obilježen i u Doboju prigodnim skupovima u povratničkim zajednicama u Grapskoj i Kotorskom, gdje je u domovima kulture prisustvovao značajan broj građana.
Povodom državnog praznika, građani Bratunca su se okupili u gradskom domu kulture gdje je izvedena predstava “Bosanska bajka” u režiji Nedima Malkočevića, pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica. Također, predstavnici povratničke zajednice u ovoj općini obilježili su Dan državnosti i kod spomen-mezarja Veljaci polaganjem cvijeća i učenjem fatihe.
U organizaciji Udruženja Povratkom za Bosnu i Hercegovinu, 25. novembar je obilježen i u Nevesinju na spomen-obilježju u mjestu Kljuna.
U dijelu Bosanske Krajine koji pripada RS-u, Dan državnosti je obilježen svečanim skupovima u Bosanskoj Dubici i Prijedoru, kojima je prisustvovao potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Senad Bratić.
- muha_sa
#59982 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mogu ti šljem posudit--šta posuditspreca wrote:Imli neko da bi mjenjao uniformu...ja sam dobio manji broj a necu uspjeti smrsati dok se ne zarati ...pa ako ima neko da bi mjenjao za pride dacu mu i jednu kasetu ilahija i kasida....pa kad pocne samo na liniji odvrnes do daCke sve to pobjeze ..netreba ti ni puska ni metak
a mogo bi u Agu odgovarati ko neki sto nisu znali gadjati pa pogadjali nevine ljude ko s onim modifikovanim letecim krmacama
...pa se sad vade da nisu znali gadjati pa padale u tudje avlije i rovile ljudima lijehu

- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#59983 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Joj ovog snijega,sjeba djeci obuku... 
- spreca
#59984 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
imas kakvog bAcikleta da ne hodam pjese do linijemuha_sa wrote:mogu ti šljem posudit--šta posuditspreca wrote:Imli neko da bi mjenjao uniformu...ja sam dobio manji broj a necu uspjeti smrsati dok se ne zarati ...pa ako ima neko da bi mjenjao za pride dacu mu i jednu kasetu ilahija i kasida....pa kad pocne samo na liniji odvrnes do daCke sve to pobjeze ..netreba ti ni puska ni metak
a mogo bi u Agu odgovarati ko neki sto nisu znali gadjati pa pogadjali nevine ljude ko s onim modifikovanim letecim krmacama
...pa se sad vade da nisu znali gadjati pa padale u tudje avlije i rovile ljudima lijehu
halalim ti
- SmokingMan
#59985 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta prekid,nema prekida....Fiskultura se u sali nastavlja.prljavi Hare wrote:Joj ovog snijega,sjeba djeci obuku...
- mO k3
#59987 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja sam odavno prosao tu obukujapin_mutapi wrote:Ljudi, dobio sam poziv za obuku. Sta da radim, da se javim ili ne javim, pitanje je sad.
Samo sto nije nas bilo 9.000 nego 90.000
Naoruzani do zuba , sa lavovima !!
- mO k3
#59988 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
krivi su sto su srbi??SmokingMan wrote:Da rezimiramo,neke od učestalih "izreka" u srpskim medijima...
Samo se srbima sudi.Srbi su žrtve zapadnjačke propagande.Srbima se uvijek sudilo.Srbima se uvijek pripisuje krivica.Zašto se samo srbima sudi,a drugima ne!?Srbi su najveće žrtve.Samo se srbi hapseSrbi se uvijek predstavljaju kao loši momciSrbi su dobili ubijediljivo najviše zatvoraNepravda se uvijek sprovodi nad srbima
Itd.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#59989 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Fakat vjeruju

Zato Bakir ne miruje. Izgleda kreće očevim stopama...
- Maraschino
#59990 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Onaj Bakir nije normalan.
Meni poslao britvu za sunecenje a zna da smo svi osuneceni.Vjerovatno ima nesto u planu.
Meni poslao britvu za sunecenje a zna da smo svi osuneceni.Vjerovatno ima nesto u planu.
-
megaman4
#59992 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Posto Srbi vole da lazu da ponovimo pravu istinu:SmokingMan wrote:Da rezimiramo,neke od učestalih "izreka" u srpskim medijima...
Samo se srbima sudi.Srbi su žrtve zapadnjačke propagande.Srbima se uvijek sudilo.Srbima se uvijek pripisuje krivica.Zašto se samo srbima sudi,a drugima ne!?Srbi su najveće žrtve.Samo se srbi hapseSrbi se uvijek predstavljaju kao loši momciSrbi su dobili ubijediljivo najviše zatvoraNepravda se uvijek sprovodi nad srbima
Itd.
Slobodan Milosevic je citavo vrijeme bio Americki igrac, koji je jos 1970-ih godina proslog vijeka vrbovan od strane Amera i spreman je za raspad SFRJ i rat na ovim terenima.
Isto vazi i za Stanisica.
Posto srbi za sve zivo krive Ameriku i Nato, nek prvo krenu od Milosevica koji ih je izdao i koji je utabao put buducem Beogradskom pasaluku po naredbi zapada.
- animus
#59993 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To ti je Skaka poslao. Tebe ce u specijalnu jedinicu izgleda.Maraschino wrote:Onaj Bakir nije normalan.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#59994 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Саговорник овог листа близак безбједносним службама Србије навео је да су генерали бивше Армије БиХ, већином чланови Странке демократске акције, почетком новембра одржали састанак на Јабланичком језеру, коме је присуствовао и Бакир Изетбеговић, а да је једна од тема тог скупа био резиме обуке младих Бошњака у периоду од маја прошле до октобра ове године.
- manijak1
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#59996 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
tamo postoje dva airsoft kluba gdje članovi učestvuju u raznim treninzima, idu van grada vježbaju vojne formacije, napad odbranu i slično
- bh.tornjak
#59997 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
svakodnevno prolaze u nepreglednim kolonama...i pjevaju:Tomahawk11 wrote:Саговорник овог листа близак безбједносним службама Србије навео је да су генерали бивше Армије БиХ, већином чланови Странке демократске акције, почетком новембра одржали састанак на Јабланичком језеру, коме је присуствовао и Бакир Изетбеговић, а да је једна од тема тог скупа био резиме обуке младих Бошњака у периоду од маја прошле до октобра ове године.
Sprem´te se, sprem´te Bosnjaciiiiiiiii...
silna ce borba da bude....

- bh.tornjak
#59998 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Maraschino wrote:Onaj Bakir nije normalan.
ti si jedan od onih sretnika koji su izabrani za operaciju kodnog naziva "SKINi rolku,stavi kravatu"....to je placenicka formacija koja ce plate dobijati po ucinku.....
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#59999 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Marsirala marsirala Baketova garda
- mO k3
#60000 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zato bake kaze drugo poluvrijeme