Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
basicm wrote: ↑17/05/2024 23:44
996 najruznija carrera, i fula bila otkad se rodila
Auuuu ovo se moze rijesiti samo na šake
Ahahah akademski raspraviti znaci! Doduse, treba razlikovati pocetak proizvodnje i kasnije, peglali su odmah od starta, nisu mogli odjednom jer nisu cvjetale ruze u tom periodu.
Pa dobro, imas li ti argumente ili samo quratz, smajli?
sta argumenti, koji??
jbt i nissan je napravio bolji auto od njih, doduse 2007 daleke i sad ti meni pricas kao nema do njih nikoga, porsche kupuju svi oni koji nemaju za ferrari ili lamborghini (sto mi je potpuno normalno i razumljivo) , a vole brzu voznju, isto i sve jeftinije tipa eto GTR, kupe oni koji nemaju za 911T i tako dalje...
sta argumenti, koji??
jbt i nissan je napravio bolji auto od njih, doduse 2007 daleke i sad ti meni pricas kao nema do njih nikoga, porsche kupuju svi oni koji nemaju za ferrari ili lamborghini (sto mi je potpuno normalno i razumljivo) , a vole brzu voznju, isto i sve jeftinije tipa eto GTR, kupe oni koji nemaju za 911T i tako dalje...
basicm wrote: ↑18/05/2024 17:22
Koji nissan je bolji od porsea?
jedan jedini je bio bolji, prvi GTR 2007me, cilj je bio "skinut" tadasnji 911 turbo i skinuli su ga, da ne kazem da je auto bolje balansiran i da je napredniji
Nissan i Porsche nisu za poređenje Jedan je čistokrvni sportak, dok je drugi šminkerski sportak. Ja bi uvijek prije Porsche...ipak je on statusni simbol
A šta kažete za MiciBuši 3000GT? E to je bila makina kada se pojavila
sta argumenti, koji??
basicm wrote: ↑18/05/2024 17:22
Koji nissan je bolji od porsea?
jedan jedini je bio bolji, prvi GTR 2007me, cilj je bio "skinut" tadasnji 911 turbo i skinuli su ga, da ne kazem da je auto bolje balansiran i da je napredniji