mozda si ti glavomi bradom taj sto jednim zatamnjuje a drugima pusta
koji lik...ne kazes isto placaju...jedni za sliku jedni za crno
pa mrve stida da imaju bar bi rekli marka vam je manje jer vam je bilo zatamnjeno
Moderator: Benq
I tu dolazimo do najvećeg problema u cijeloj ovoj priči. Nije problem što je meni zatamnilo, već što nije i njemu. Ne kažem da je ovakva Telemachova praksa fer i korektna, ali većina ljudi se žali upravo zato što neko nešto ima, a ne zato što neko nešto nema.[/quote]rolacity wrote:Sami su krivi što ih ne poštuju. Ispoštuj sve kako je napisano u ugovoru i neće biti problema. Ova podjela na regije gdje se može i ne može gledati je sve samo ne fer.fusion_ba wrote:Upravo toga se i bojim, jer je Nova TV odlučio da zabrani reemitiranje svog kanala na području BiH iz razloga što određeni operateri nisu poštovali njihove zahtjeve za zatamnjivanjem određenih sadržaja domaće i strane produkcije.crnivrag wrote:
Takva situacija je bila i sa NovaTV.
chudjenhe wrote:cuj steta telemahu...cuj ona se zainatila i nasla izigravati nesta...
mozda si ti glavomi bradom taj sto jednim zatamnjuje a drugima pusta
koji lik...ne kazes isto placaju...jedni za sliku jedni za crno
pa mrve stida da imaju bar bi rekli marka vam je manje jer vam je bilo zatamnjeno
rolacity wrote:Nisi shvatio poentu onoga što sam htio reći. Problem je što se većina bori ne da dobije nešto za sebe, nego da se nekome nešto oduzme.
druze...ne nanosi ona stetu nikome,ona stiti tebe i mene i trazi da se postuju prava i zakonicrnivrag wrote:Evo ova odlučila da se javi na sve moguće adrese i pokuša nanijeti štetu kompaniji Telemach:
zippoo87 wrote:druze...ne nanosi ona stetu nikome,ona stiti tebe i mene i trazi da se postuju prava i zakonicrnivrag wrote:Evo ova odlučila da se javi na sve moguće adrese i pokuša nanijeti štetu kompaniji Telemach:
i ti umjesto da joj pomognes,ti nju sataniziras i govoris da se "trudi da nanese stetu Telemachu"
zbog takvih stavova i imamo ovo ludilo,gdje se kriminal dopusta i gdje je cak i prihvacen
ti nesto napises samo reda radi...da ti se upise post u statistici a to sto nista ne kazes,to je manje bitnoRugafet wrote:Ako će zatamnjivanje pojedinih serija odnijeti prevagu da ostaneš na telekomuzippoo87 wrote:izgleda da ulazimo u eru naplate emisija na tv programima
pa ono,imas sve kanale na raspolaganju a vidis samo ono sto si platio,ostalo je zatamnjeno hahaha
cuj crtane i filmove zatamnjuju![]()
![]()
![]()
imam jos 7-8 dana da se odlucim za prelazak na Telemach ili ostanak na moja tv i sve sam dalje od Telemacha sa ovim glupostima
na Telekomu barem ono sto imas radionda, ipak nemoj, ostani tu gdje jesi najpametnije je.
c_g wrote:Samo naprijed, puna podrška za djevojku, treba ovo riješiti.
Nema poente da ja plaćam isto kao onaj u Vitezu, a on ima RTL, dok ja nemam i patim se preko streamova. Ne ide ba. Ne može tako. Ako treba kazniti da se isključi skroz, neka se isključi, boli me džon za RTL, ali treba da svi budemo jednaki ili ako već Telemach ide ovim pravcem, da nama kojima zatamni, neka smanji i račun.
Na njima je ha ja.
Kakvih strimova kad imaš kanal koji prenosi rukometc_g wrote:Samo naprijed, puna podrška za djevojku, treba ovo riješiti.
Nema poente da ja plaćam isto kao onaj u Vitezu, a on ima RTL, dok ja nemam i patim se preko streamova. Ne ide ba. Ne može tako. Ako treba kazniti da se isključi skroz, neka se isključi, boli me džon za RTL, ali treba da svi budemo jednaki ili ako već Telemach ide ovim pravcem, da nama kojima zatamni, neka smanji i račun.
Na njima je ha ja.
kakaljin wrote: Nova je i dosla u BiH samo zato jer je sada isti vlasnik telemacha i nove, i gle cuda dosla je samo u telemach.
Pravila kazu jedno a ovo sto ti govoris je cisti SPINrolacity wrote:Nisi shvatio poentu onoga što sam htio reći. Problem je što se većina bori ne da dobije nešto za sebe, nego da se nekome nešto oduzme.
čitav twiter je tužanVelkoski wrote:Radar71 wrote:Pustite joj RTL
https://twitter.com/01100110EM![]()
materem na ovom twitteru ima toliko tužnih profila...
evo danas NEMAS kanal da gledasfusion_ba wrote:Kakvih strimova kad imaš kanal koji prenosi rukometc_g wrote:Samo naprijed, puna podrška za djevojku, treba ovo riješiti.
Na njima je ha ja.
Slažem se da tu situaciju treba riješiti
Ne živim ali Telemach ima RTRS Plus na kom ide utakmica Nemačka-Češka upravozippoo87 wrote:evo danas NEMAS kanal da gledasfusion_ba wrote:Kakvih strimova kad imaš kanal koji prenosi rukometc_g wrote:Samo naprijed, puna podrška za djevojku, treba ovo riješiti.
Na njima je ha ja.
Slažem se da tu situaciju treba riješiti
RTRS ne prenosi utakmicu a RTL zatamnjen...ovo je na moja tv a vjerujem da je i na telmachu isto,osim ako ne zivis u Kiseljaku
Telemach sinoć uveo RTRS Pluszippoo87 wrote: evo danas NEMAS kanal da gledas
RTRS ne prenosi utakmicu a RTL zatamnjen...ovo je na moja tv a vjerujem da je i na telmachu isto,osim ako ne zivis u Kiseljaku
I to kasne za operaterom koji pokriva jednu ulicu i dvije zgradeRadar71 wrote:Telemach sinoć uveo RTRS Pluszippoo87 wrote: evo danas NEMAS kanal da gledas
Pa dobro, uveli su od druge faze EPMTV wrote:I to kasne za operaterom koji pokriva jednu ulicu i dvije zgradeRadar71 wrote:Telemach sinoć uveo RTRS Pluszippoo87 wrote: evo danas NEMAS kanal da gledas
RTRS ne prenosi utakmicu a RTL zatamnjen...ovo je na moja tv a vjerujem da je i na telmachu isto,osim ako ne zivis u KiseljakuAnamotamo je pusten 12.01.
![]()
Jedino opet BHTelecom kasni
Koliko sam upratio sada svi "veliki" IPTV i kablovski operateri u BiH imaju kanal "RTRS Plus" u ponudi, osim Moje TV, odnosno BH Telecom-a.MTV wrote:I to kasne za operaterom koji pokriva jednu ulicu i dvije zgradeRadar71 wrote:Telemach sinoć uveo RTRS Pluszippoo87 wrote: evo danas NEMAS kanal da gledas
RTRS ne prenosi utakmicu a RTL zatamnjen...ovo je na moja tv a vjerujem da je i na telmachu isto,osim ako ne zivis u KiseljakuAnamotamo je pusten 12.01.
![]()
Jedino opet BHTelecom kasni
A idu prvicrnivrag wrote: Koliko sam upratio sada svi "veliki" IPTV i kablovski operateri u BiH imaju kanal "RTRS Plus" u ponudi, osim Moje TV, odnosno BH Telecom-a.