Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel se ikome dešava da se ruter sam od sebe resetuje? (ZTE)
Gubim strpljenje totalno, svaki dan po nekoliko puta mi se resetuje, nenormalno ide na živce... šta bi moglo biti?
REDDEVILS wrote:Nemojte tako biće HD kanala samo treba čekati da se ljudi otrijezne inače bi nam zabunom pustili SK pa eto belaja ovako kad se otrjezne pustice nam koju HD kameru s Romanije
oni ne slave novu godinu, cafirski praznik ko i deda mraz
REDDEVILS wrote:Nemojte tako biće HD kanala samo treba čekati da se ljudi otrijezne inače bi nam zabunom pustili SK pa eto belaja ovako kad se otrjezne pustice nam koju HD kameru s Romanije
Sta uzeti ( sta se vise isplati) prelazim s ultre na pretplatu nisam neki heavy user, internet je pozeljan samo da sam dostupan za mail i viber dok nisam na wirelessu
Ekstra paket 16KM nisam siguran je li uracunat PDV
100 minuta za razgovore prema svim mrežama u BiH
100 SMS poruka prema svim mrežama u BiH
1 GB
Obracunska jedinica za razgovor je 1min
Mojmini 15 (s PDV 17,55)
dodijeljeni novčani iznos od 15 KM za troškove komunikacije - navodno je obracunska jedinica 1sec ali ne mogu da nadjem cijenu te sekunde i cijene sms - ima li gdje detaljno na telecomovoj stranici vezano za cijene razgovora i sms
500 MB (download/upload) mobilnog interneta po maksimalnoj brzini
prenos neiskorištenog dijela mjesečne naknade u sljedeći mjesec
To je samo za nas obicne smrtnike suplja prica slave oni i to uveliko cak imaju i bozicnice
To je samo za nas obicne smrtnike suplja prica slave oni i to uveliko cak imaju i bozicnice