Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
red evil

#59951 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by red evil »

animus wrote:I jos da se zahvalim onim laznim pcelarima sto su rasporedjeni po granicama a neki i unutra teritorija rs. Kakve oni informacije imaju nema ni nato. Cudne su one njihove pcele. Vidio sam da neke pune preko usb-a. Nisam pitao ali vidim puno kablova oko kosnica. Jos neki momak spominje da trebaju dobiti od amerikanaca neki wireless punjač. Valjda onda ne moraju slijetati nego neki bumbar veliki leti pored njih i ujedno ih puni.
Sutra u novinama RS-a i Srbije: Strašno! Bakir munifirane, robotske, pčele šalje da špijuniraju Srbe.
animus

#59952 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

red evil wrote:
animus wrote:I jos da se zahvalim onim laznim pcelarima sto su rasporedjeni po granicama a neki i unutra teritorija rs. Kakve oni informacije imaju nema ni nato. Cudne su one njihove pcele. Vidio sam da neke pune preko usb-a. Nisam pitao ali vidim puno kablova oko kosnica. Jos neki momak spominje da trebaju dobiti od amerikanaca neki wireless punjač. Valjda onda ne moraju slijetati nego neki bumbar veliki leti pored njih i ujedno ih puni.
Sutra u novinama RS-a i Srbije: Strašno! Bakir munifirane, robotske, pčele šalje da špijuniraju Srbe.
Bolje bi bilo: Bakir salje nato pcele da kolju Srbe.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#59953 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Za očekivati je da se ovih dana "aktiviraju" i NATO međedi i veprovi,te udare na stočni fond.Da ne pričamo o drekavcu i džudžanu koji će udariti
na južnu braću. :mrgreen:
prljavi Hare

#59954 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

skupljac_zeljeza wrote:
Komšija mi dobio i uniformu (i ne smijem javno reći šta još), a ja samo gas masku. Gdje li će sa mnom?
Samo masku dobio?Ništa ne brini,ti si vjerovatno određen za samoubilačke napade,sve što trebaš znati je vikati "Allahu ekber". :lol: :lol: :lol:
skupljac_zeljeza

#59955 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Portali iz komšiluka pišu da je Mektić započeo istragu.

Image
prljavi Hare wrote:
skupljac_zeljeza wrote:
Komšija mi dobio i uniformu (i ne smijem javno reći šta još), a ja samo gas masku. Gdje li će sa mnom?
Samo masku dobio?Ništa ne brini,ti si vjerovatno određen za samoubilačke napade,sve što trebaš znati je vikati "Allahu ekber". :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
ovo_malo_duse

#59956 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ovo_malo_duse »

Oplakah. Bjezi ebo te. Dat ces im inspiraciju, ispreturat ce ljudima kosnice. Kakvi su podlozni fakat ce se nalozit na to a najebat ce pcelari ni krivi ni duzni.
skupljac_zeljeza

#59957 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

arzuhal wrote:Dobro balavurdija, zaduživanje puškica, kamuflaža, oštrenje kama i to...Al' došlo nama u naselje i svakom stanu podijelilo po dio: nekog zapala gusjenica, nekog kupola, nekog cijev...I, kae, haj sad to sastavite za dva sata, pa poslije rastavite i vratite u svoje šupe i to...Uvijek sklopimo za dva i po...
Za vas opet pišu da ste najopasniji.
Vojni analitičar iz Srbije Aleksandar Radić, međutim, upozorava da treba biti obazriv, jer postoje indikatori da su već prisutne neke "paralelne organizacije".

Naveo je da neke od takvih paralelnih organizacija deluju kroz nevladin sektor, a neke kroz verske organziacije.

- Opasnost je više nego prepoznatljiva, jer ideja je ta koja vodi ljude u rat. Puška će da se nađe, ali ako možete da organizujete ljude, ako su oni svrstani čak i potpuno neformalno, u nekom kampu, nazovimo ''ljubitelja pririode'', ali sa jednom zajedničkom političkom idejom, od toga lako kasnije može da se napravi opasna paravojna organizacija - rekao je Radić za TV Pink.

Stručnjak za bezbednost iz BiH Dževad Galiajšević kaže da "veruje da u Izetbegovićevoj glavi postoje takvi planovi".
zrakomlat

#59958 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
:lol: :D
:pisnuo:
oldtajmer

#59959 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oldtajmer »

sad sa tajne lokacije za regrutaciju 8-) isao da me rasporede,kazu -decko tolika je navala da ti treba dobra stela da upadnes u pjesadiju ali imas jos slobodnog mjesta za inzinjeriju i sanitet,pa reko pasa daj odma tu inzinjeriju da se i moji mogu ponositi sa mnom da im je sin inzenjer :thumbup:
SmokingMan

#59960 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

skupljac_zeljeza wrote:
SmokingMan wrote:
p206 wrote:Zavidim vam... Meni nije još ništa došlo, možda zato što sam iz Centra, znate mi smo vrijedniji nego iz drugih 10 opština... Ili možda za nas pripremaju neko moderno dalekometno oružje.
Vi ćete biti angažovani na presretanju radio signala iz okolnih neprijateljskih država,gore je svkakao planiran štab državne tajne službe.
Moja pretpostavka je da je to u cilju preventive u slučaju neprijateljskog djelovanja hemijskim oružjem,budući da će prema pravilniku one svakako biti podjeljenje na svim nivoima.Izdat je proglas da je to dio obavezne osnovne opreme svakog stanovnika BIH,u osnovnu opremu spada:zaštitno HAZMAT odjelo (dobiveno od FEMA.e),gas maska,oralni lijekovi za preventivu od nuklearnog udara,osnovni medicinski paket,higijenski paket,lanč paket.Novac za opremu su obezbjedile SAD,EU,Soroš fondacija,NATO,KSA,Iran,tačan iznos donacija za sada ostaje nepoznat.

Što se tiče vojne opreme,o tome bi detaljnije mogli saznati u narednim danima,ali kako sam čuo USA nam obećaje izdašnu pomoć u vidu vojne opreme.
Altair_SA

#59961 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Altair_SA »

Ja dobio ovo odijelo... Gdje li ce me? Sta li je Bakir sa mnom namjerio? :?

Image
SmokingMan

#59962 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Dobro si prošao sa tim odjelom,još ako si logistika iz opštine Centar,neće ti teško pasti da sa tim odjelom po čitav dan sjediš u kancelariji i vodiš analizu podataka.Najgore bi mogli proći ovi iz opštine Ilidža,oni su,kako saznajem,predviđeni da sačinjavaju udarne izviđačko-diverzantske jedinice.Prema analizi kriznog štaba brojnost,starosna dob,i omjer spolne strukture populacije iz ove opštine se najbolje uklapa u njihove planove osnivanja vojnih formacija.

Mislim da je Prljavi Hare u uskoj vezi sa tim povlaštenim krugovima u okrilju SDA.On bi ti mogao u narednim danima dati detaljnija uputstva.
Last edited by SmokingMan on 26/11/2017 11:33, edited 2 times in total.
prljavi Hare

#59963 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

skupljac_zeljeza wrote: Za vas opet pišu da ste najopasniji.
Vojni analitičar iz Srbije Aleksandar Radić, međutim, upozorava da treba biti obazriv, jer postoje indikatori da su već prisutne neke "paralelne organizacije".

Naveo je da neke od takvih paralelnih organizacija deluju kroz nevladin sektor, a neke kroz verske organziacije.

- Opasnost je više nego prepoznatljiva, jer ideja je ta koja vodi ljude u rat. Puška će da se nađe, ali ako možete da organizujete ljude, ako su oni svrstani čak i potpuno neformalno, u nekom kampu, nazovimo ''ljubitelja pririode'', ali sa jednom zajedničkom političkom idejom, od toga lako kasnije može da se napravi opasna paravojna organizacija - rekao je Radić za TV Pink.

Stručnjak za bezbednost iz BiH Dževad Galiajšević kaže da "veruje da u Izetbegovićevoj glavi postoje takvi planovi".
Gdje samo nađu ovolike budaletine,pun ih je lider regiona...? :lol: :lol: :lol: Jebo te,odgledaš dva dijela "Ramba" i eto ga vojni analitičar. :-D
Čuj "ljubitelji prirode"!? :? :lol: :lol: :lol:

Mora se regulisati pitanje škevrija,ometaju obuku stalno! :mrgreen:
Image
animus

#59964 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

ovo_malo_duse wrote:
Oplakah. Bjezi ebo te. Dat ces im inspiraciju, ispreturat ce ljudima kosnice. Kakvi su podlozni fakat ce se nalozit na to a najebat ce pcelari ni krivi ni duzni.
Kolega moramo biti krajnje oprezni i svjesni ozbiljnosti situacije. Mislis da je prosle godine za 9. Januar slucajno postrojen bataljon postara i vatrogasaca. Nas predsjednik je dobro obavijesten i unaprijed pripremio antipcelinje jedinice. Postari su zaduzili specijalne sprejeve i nose ih u onim velikim koznim torbama. Zato u RS postari hodaju 24 sata i cuvaju nebo slobodarskog entiteta. Imaju i motorizovanu jedinicu pod kodnim imenom Euroexpres. Oni obaraju nato pcele cak i u federaciji.
Neces Bakire uspjeti u svojoj djihadistickoj namjeri pokoravanja jedinog slobodnog entiteta u europi pored bjelorusije.
Point.

#59965 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Pozdrav sa ekipu iz danas hladnog Buzima. Prvi dan obuke, puno nakih pcela sa beretkama zuje okolo, ima neke raje iz Osla i Traindhema pa njima ne smeta hladnoca. Nije lose, prvih dana rasklapamo kalas po 100 puta, neka djeca iz 1. Jurisne Djecje Brigade iz Cazina nam ucitelji, vidi se da od prve godine barataju vatrenim oruzjem. Jedna molba, do srijede moramo znati "Islamsku Deklaraciju" od Alije Izetbegovica napamet, moj primjerak se zagubio iz ranca kad smo navodili pcele i strsljenove na jedno srpsko selo. Ako ima kakav link za online citanje, da naucim, inace mi ne gine premjestaj.
arzuhal

#59966 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

prljavi Hare wrote:
skupljac_zeljeza wrote: Za vas opet pišu da ste najopasniji.

Gdje samo nađu ovolike budaletine,pun ih je lider regiona...? :lol: :lol: :lol: Jebo te,odgledaš dva dijela "Ramba" i eto ga vojni analitičar. :-D
Čuj "ljubitelji prirode"!? :? :lol: :lol: :lol:

Mora se regulisati pitanje škevrija,ometaju obuku stalno! :mrgreen:
Image
Ovo na slici je naša autohtona pasmina - oštrodlaki bosanski zagonič, polulovački pas odgojen za za*ebanciju, otkrivanje Srba i srpske nejači i rušenje političkog i vojnog morala kod neprijateljske žive sile. U našim tajnim kampovima se posebno ističe u treninzima sabura i u uslovima taksirata.
arzuhal

#59967 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Jučer sam bio kod Živorada, u Topliku, uz'o M-84 i 1200 metaka, sve podmazano. Viče Žile čuo da se organizujemo pa, štaveli, možda sam mušterija. Đe nisam, reknem. Nudi mi i sanduk maljutki, prodo'o bi mi za badava, ionako mu bezveze stoje. On bi pare uložio u traktor, tajanam...Pa ako ima mušterija za maljutke. ja ću ga odvest u Toplik, veli Živorad da je njemu očas posla to otkopat :thumbup:
animus

#59968 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

Point. wrote:Pozdrav sa ekipu iz danas hladnog Buzima. Prvi dan obuke, puno nakih pcela sa beretkama zuje okolo, ima neke raje iz Osla i Traindhema pa njima ne smeta hladnoca. Nije lose, prvih dana rasklapamo kalas po 100 puta, neka djeca iz 1. Jurisne Djecje Brigade iz Cazina nam ucitelji, vidi se da od prve godine barataju vatrenim oruzjem. Jedna molba, do srijede moramo znati "Islamsku Deklaraciju" od Alije Izetbegovica napamet, moj primjerak se zagubio iz ranca kad smo navodili pcele i strsljenove na jedno srpsko selo. Ako ima kakav link za online citanje, da naucim, inace mi ne gine premjestaj.
I mene je odusevila ova nasa omladina. Drzava koja ima ovakvu djecu ne treba da se brine za buducnost. Ja sam u Maglaju prosao obuku. Bio i Dzevadov rodjak sa mnom u jedinici. Mali ìma 12 godina i nosi suncane noacale. Odmah sam vidio da je Dzevdin rodjak. Kaze da ga je sramota i da ne treba Dzevadu previse zamjeriti jer su ga maltretirale hodze kad je isao u mejtef. Valjda su ga kaznjavali na razne brutalne nacine. Ne moze im to oprostiti nikako pa radi toga sada napada sve sto ima veze sa muslimanima. Ali dobar je on covjek kaze mi malac.
animus

#59969 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

arzuhal wrote:Jučer sam bio kod Živorada, u Topliku, uz'o M-84 i 1200 metaka, sve podmazano. Viče Žile čuo da se organizujemo pa, štaveli, možda sam mušterija. Đe nisam, reknem. Nudi mi i sanduk maljutki, prodo'o bi mi za badava, ionako mu bezveze stoje. On bi pare uložio u traktor, tajanam...Pa ako ima mušterija za maljutke. ja ću ga odvest u Toplik, veli Živorad da je njemu očas posla to otkopat :thumbup:
Pogledaj godinu proizvodnje metaka. Ako je 1954. zastava onda ti je podvalio. Pise lik na piku da ta serija nista ne valja jer cesto zaglavi kad pucas automatski.
arzuhal

#59970 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

animus wrote:
arzuhal wrote:Jučer sam bio kod Živorada, u Topliku, uz'o M-84 i 1200 metaka, sve podmazano. Viče Žile čuo da se organizujemo pa, štaveli, možda sam mušterija. Đe nisam, reknem. Nudi mi i sanduk maljutki, prodo'o bi mi za badava, ionako mu bezveze stoje. On bi pare uložio u traktor, tajanam...Pa ako ima mušterija za maljutke. ja ću ga odvest u Toplik, veli Živorad da je njemu očas posla to otkopat :thumbup:
Pogledaj godinu proizvodnje metaka. Ako je 1954. zastava onda ti je podvalio. Pise lik na piku da ta serija nista ne valja jer cesto zaglavi kad pucas automatski.
Ja inače i ne volim previše automatski pucat, volim pojedinačnu paljbu pa dokle stignem...Al' nek si mi kaz'o, provjerit ću...Žile nikad nije imao bofl robu, to znam.
skupljac_zeljeza

#59971 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

animus wrote: Nas predsjednik je dobro obavijesten i unaprijed pripremio antipcelinje jedinice. Postari su zaduzili specijalne sprejeve i nose ih u onim velikim koznim torbama.
Tek danas možemo razumjeti dalekovidost Predsjednika kada je tamo neke davne nedjelje upozorio na veliki broj džamija po Sarajevu. Znao je on onda šta Bakir smjera. Sarajevo opasnije od Teherana.

Image
Juliuscezar

#59972 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Juliuscezar »

Kuha se nesto, mala od sestre 6. Razred jutros ode u sarajevo valjda sastanak kriznog štaba, u nedjelju ih digli. Mati evo kuha pitu moze bataljon vojske nahranit. Jbg ja sa društvenih nauka izgleda da cu morati pisati motivacione govore. Al hajd dobro i to ovi sa knjizevnosti mora svako po 10 patriotskih pjesama napisat.
arzuhal

#59973 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

skupljac_zeljeza wrote:
animus wrote: Nas predsjednik je dobro obavijesten i unaprijed pripremio antipcelinje jedinice. Postari su zaduzili specijalne sprejeve i nose ih u onim velikim koznim torbama.
Tek danas možemo razumjeti dalekovidost Predsjednika kada je tamo neke davne nedjelje upozorio na veliki broj džamija po Sarajevu. Znao je on onda šta Bakir smjera. Sarajevo opasnije od Teherana.

Image
Bakira je tada prvog pročitao. A evo sad je pročitao i drugog, Izebegovića. Predsjedniku ništa ne promiče! :thumbup:
skupljac_zeljeza

#59974 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Napravili smo pravu frku u regionu. Kada su Vučiću Galijašević i Lazanski predočili ozbiljnost situacije odmah se dohvatio telefona.

Image
spreca

#59975 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Imli neko da bi mjenjao uniformu...ja sam dobio manji broj a necu uspjeti smrsati dok se ne zarati ...pa ako ima neko da bi mjenjao za pride dacu mu i jednu kasetu ilahija i kasida :lol: ....pa kad pocne samo na liniji odvrnes do daCke sve to pobjeze ..netreba ti ni puska ni metak :lol: a mogo bi u Agu odgovarati ko neki sto nisu znali gadjati pa pogadjali nevine ljude ko s onim modifikovanim letecim krmacama :lol:...pa se sad vade da nisu znali gadjati pa padale u tudje avlije i rovile ljudima lijehu :lol:
Locked