Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
iceman ze wrote:Nolimit m
50 minuta prema drugim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH
Rekose mi iz eroneta da je za ovo period iskoristivosti do 15og u mjesecu..u fazonu jesu li vam rekli?!.......btw kad sam pitao za potvrdu za prenos broja....
Ako je to istina trebalo bi u detaljnom cjenovniku pisati ta stavka negdje ispod tih paketa. Naravno manjim slovima
Edit :
sad sam provjeravao i nisam nasao nista o tome.
Mozda lazu u. Eronetu. Nije im to strano, mog starog su debelo slagali i zakinuli prije par godina.
Nije problem ako su slagali bice mi jos draze kad budem potvrdu dizao, a necu im duzan ostati.....eto imaju kako cujem i obdusm. za zastitu potrosaca....pa cemo vidjeti..cija je zadnja...imam vec iskustva sa nekim pravnim subjektima....
Averus wrote:Izvinjavam se na upadanju, ali me zanima nešto...
Da li se isplati preći sa Mini15 na Extra paket?
Vidim sad je taj Extra paket 16KM, pa me zanima hoće li to ostati tako, ili ima neki rok i šta dobijam/gubim time?
Hvala upućenima na pomoći
Zasto to kada za iste pare ili marku vise imas na drugim operaterima?
Ja preni svoj broj 061 xxx-xxx iz BHTelecoma u GOfree baš zbog interneta. 10 KM tri gige koje važe 30 nana a ako se potroše ranije onda uspori ali na 128 a ne kao kod BHTelecoma na 64 kbs! I što je bitno kad istice 30-ti dan ja opet aktiviram 3 gige i to se sabira sa ostatkom tako da sad za 13 mjeseci imam 17 giga nepotrošenih
Obracunska je jedna sekunda sto je idealno
Da li se moze promijeniti na Innbox V50U 5GHz da bude umjesto 2.4GHz? I kako uopce provjerim koliko je ? Problem imam s iPhone XS Max...spor internet skroz (100/10 paket a na telefonu 4-5mb download, upload je uredu). Neka od rjesenja su da koristim 5GHz WiFi pa da vidim mozel se to kako
Na Innboxima (trenutno u upotrebi) nema 5 GHz.
Mada je i to 4-5 Mb jako malo, trebao bi V 50 da izbaci bar 40 Mb na wifi. Moze biti i do trenutno koristenog kanala, zna i to usporiti.
Dioxis wrote:Ma ovo je samo problem na iPhone XS Max i mozda XS...na ostalim telefonima je ok...a jbg ja kupi sebi ovaj iphone i sad nemam kako treba internet
Dioxis wrote:Da li se moze promijeniti na Innbox V50U 5GHz da bude umjesto 2.4GHz? I kako uopce provjerim koliko je ? Problem imam s iPhone XS Max...spor internet skroz (100/10 paket a na telefonu 4-5mb download, upload je uredu). Neka od rjesenja su da koristim 5GHz WiFi pa da vidim mozel se to kako
resetuj ruter, nastimaj sebi ispocetka postavke i provjeri channels koji su optereceni, pa stavi na onaj s najmanjim opterecenjem
imas aplikaciju za to, nekako se zove sa wifi analyzer ili s channels, provjeri.
Laertes wrote:Samo da pribilježim da mi ni nakon 12 dana ne obračunaše 288 bodova za uredno plaćeni račun. Nije vam halal 10 KM, za privatizacije vam trebalo!
Jel pricas o "BONUS PLUS"? Ima li kakvog hajra od tog? Imas li kakvu statisitiku?
Laertes wrote:Samo da pribilježim da mi ni nakon 12 dana ne obračunaše 288 bodova za uredno plaćeni račun. Nije vam halal 10 KM, za privatizacije vam trebalo!
Jel pricas o "BONUS PLUS"? Ima li kakvog hajra od tog? Imas li kakvu statisitiku?
Umanjio račun za 50 KM pred prošlu novu godinu. Ponovo umanjio u junu za 50 KM. Trebao i sad za 50 KM, ali mu nisu obračunali ove bodove. Umanjio za 40 KM.
Nemojte tako biće HD kanala samo treba čekati da se ljudi otrijezne inače bi nam zabunom pustili SK pa eto belaja ovako kad se otrjezne pustice nam koju HD kameru s Romanije
Umanjio račun za 50 KM pred prošlu novu godinu. Ponovo umanjio u junu za 50 KM. Trebao i sad za 50 KM, ali mu nisu obračunali ove bodove. Umanjio za 40 KM.
Imao sam iste problem I ja potpisao umanjenje na 2 racuna po 30 km a na racunima umanjeno 25km, zalio se kaze ciko na salteru da je to umanjeno I za PDV !?