Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#59926 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

archi_a wrote:Izvor mora da je Dževad Galijašević lično

NOVOSTI OTKRIVAJU
Bakir sprema Bošnjake na rat

R. DRAGOVIĆ | 25. novembar 2017. 09:01 |
Usred tenzija oko Haga član Predsedništva BiH učestvuje u formiranju ilegalne vojske. Tajnu vojnu obuku do sada prošlo najmanje 9.000 Bošnjaka, starosti 18-35 godina. Rezime tajne operacije razmatran na sastanku na Jabalaničkom jezeru

Prema saznanjima našeg lista, više od 9.000 bošnjačkih mladića starosti od 18 do 35 godina tokom ove godine prošlo je školu pucanja i osnovnih taktičkih borbenih radnji, a 5.000 njih je zadužilo i uniformu i osnovnu vojnu opremu.
Image

Pa eto, ko je zainteresovan samo nek se javi u lokalnu kancelariju SDA i tamo će ga uputiti dalje. Obuku vrše veterani i bivši generali ARBiH a sve mimo sistema sadašnjih OSBiH. Sve pod krinkom osnivanja streljačkih klubova i udruženja građana. Znači, Atifova poruka o naoružavanju i kupovini uniformi je krenula da se implementira. :lol: :lol: :lol:
Kakvi mitomani iz večernjih novosti. Mada, ako ćemo iskreno, dobra ideja, za razmisliti. :thumbup:
Evo sad s obuke :thumbup:
Reko, mora neko da izvidi šta se to radi, da informiše PreCjednika.
Gluho i ćoravo bilo.....allahselamet, eto, ne znam šta bih više rekao :-?
horkesh

#59927 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

Image
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#59928 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by enko 1964 »

Čuj "ad hok" osnovane :lol:
Najgore su mi ove ad hok :D. Slaba zvučna izolacija. Jeb'o mu streljana majku, po svu noć ne možeš zaspat' kol'ko to puca.
Juliuscezar

#59929 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Juliuscezar »

enko 1964 wrote:Čuj "ad hok" osnovane :lol:
Najgore su mi ove ad hok :D. Slaba zvučna izolacija. Jeb'o mu streljana majku, po svu noć ne možeš zaspat' kol'ko to puca.
Na fakultetima, pola navodnih vjezbi su zapravo vona obuka, svi to znaju ali sute
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#59930 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

jopet zelene beretke hoce do beograda e nece valla
SmokingMan

#59931 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Đevad sve pomno prati,treće oko beogradsko.

Vehabije više nisu prijetnja već golobradi mladići između 10 i 15.godina.O njihovoj brutalnosti ćemo tek da saznamo u skorijoj budućnosti.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#59932 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Znači oće Bakir ope' da kolje? :lol: :lol: :lol: Hajd' što ovi Bakirovi regruti škljocaju kalašima po čitav dan,al' zar moraju svake minute vikati
"Allahu ekber",ne može čovjek oka sklopiti od njih.. :lol: :lol: :lol:
horkesh

#59933 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

Oglasio se i Dževad:
Stručnjak za bezbednost iz BiH Dževad Galijašević kaže da "veruje da u Izetbegovićevoj glavi postoje takvi planovi".

- Verujem da Izetbegović ima takvih ljudi koji bi bili spremni raditi i vršiti napade, pojedine akcije. Kada bi ta vest bila istinita, to bi zaista značilo objavu rata - rekao je Galijašević za Pink.
Point.

#59934 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Juce sam prolazio pored Maglaja i mogu iz prve ruke da potvrdim vijest. Vidjeo sam citav bataljon mladih Bosnjaka u dobi od 4 do 8 godina sa kalasima o ramenu i pogledima zeljnih servske krrrrrvi. Bilo je strasno gledati to.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#59935 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Point. wrote:Juce sam prolazio pored Maglaja i mogu iz prve ruke da potvrdim vijest. Vidjeo sam citav bataljon mladih Bosnjaka u dobi od 4 do 8 godina sa kalasima o ramenu i pogledima zeljnih servske krrrrrvi. Bilo je strasno gledati to.

Bravo,evo imamo nekoliko očevidaca te obuke Bakirovih mladih militanata! :mrgreen:

A i Guardian evo potvrdio..... :lol: :lol: :lol:
Dodik: O tome imamo informacije duže vrijeme 8-)

Predsjednik entiteta Republika Srpska Milorad Dodik tvrdi da nema bošnjačkog političara koji nije spreman da se u datom momentu organizuje i Republiku Srpsku tretira kao politički, pa i vojni cilj.

"Zato postoje razne organizacije koje se formiraju kod muslimana, što nam je poznato i o tome imamo informacije duže vrijeme. Ne zanima me šta misli Bakir Izetbegović, a ako postoji naoružavanje onda je to ilegalna struktura van sistema i kontrole", rekao je Dodik novinarima komentarišući informaciju "Večernjih novosti" da Izetbegović sprovodi ilegalnu obuku paravojnih formacija koju je do sada prošlo najmanje 9.000 mladih Bošnjaka.

Dodik je istakao da se u BiH mora vratiti izvornom Daytonu.

Komentarišući izjavu novog prvog zamjenika visokog predstavnika Denisa Herna da nisu tačna mišljenja da je izvorni Dayton mijenjan i da su od Republike Srpske uzurpirane neke nadležnosti, Dodik je rekao da je to njegova stvar ali da se u BiH mora vratiti izvornom Daytonu.

"Politički sistem potrebno je organizovati u skladu sa ustavom.Ovo što sada imamo je van Ustava i rezultat je nasilja njegovih prethodnika o kojima
ne želi da razgovara, ali i arogancije koju pokazuje u smislu nasilja nad ustavom i svega što je činjeno u prošlosti", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.
Kako neće Guardian imati sve informacije,kad za njega radi jedan Dževad? :-D I nek' se tom Denisu nagovorio,taj samo što je stigao a svu
pamet svijeta pokupio... :lol: :lol: :lol:
mO k3

#59936 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

a nisu uocili krdo lavova sa pastirima kamuflirani kao ovce?? :mrgreen:
hujdur007

#59937 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hujdur007 »

jao_situacije

#59938 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

bhnapoleon1 wrote:
enko 1964 wrote:Čuj "ad hok" osnovane :lol:
Na fakultetima, pola navodnih vjezbi su zapravo vona obuka, svi to znaju ali sute
to prvo krene sa izviđačima, kao uče da se snalaze u prirodi..
arzuhal

#59939 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Dobro balavurdija, zaduživanje puškica, kamuflaža, oštrenje kama i to...Al' došlo nama u naselje i svakom stanu podijelilo po dio: nekog zapala gusjenica, nekog kupola, nekog cijev...I, kae, haj sad to sastavite za dva sata, pa poslije rastavite i vratite u svoje šupe i to...Uvijek sklopimo za dva i po...
Point.

#59940 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Je li iko od vas dobio poziv za regrutaciju? Meni kuci doslo pismo za prijavu kodnog imena "Keba 2017". Mislio sam prvo da se radi o novom albumu popularnog izvodjaca narodne muzike, ali kad mi je dosao paket sa zelenom beretkom, rastavljenom puskom, upustvo za rusenje drzavnosti RS, te mala maljutka za djecu od 4 godine i slika Baketa sa svojerucnim potpisom shvatio sam da smo ja i sin izabrani za ovaj projekat.

Braco, do godine u Nisu ako Bog da!
jao_situacije

#59941 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

arzuhal wrote:Dobro balavurdija, zaduživanje puškica, kamuflaža, oštrenje kama i to...Al' došlo nama u naselje i svakom stanu podijelilo po dio: nekog zapala gusjenica, nekog kupola, nekog cijev...I, kae, haj sad to sastavite za dva sata, pa poslije rastavite i vratite u svoje šupe i to...Uvijek sklopimo za dva i po...
trebate još vježbati
SmokingMan

#59942 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Sramota je šta SDA i Bakir rade bošnjačkom budućem naraštaju.Nije samo tačan navod od 9.000 mladih regruta,kako to anonomni izvor blizak Večernjim novostima navodi,već je i činjenica da se taj broj postepeno ali kontinuirano povećava,čak je i logistički štab SDA tajno izdalo strogo naređenje da se u skorije vrijeme u svim školama na područiju kantona Sarajevo započne sa prvom od ukupno 10 etapa stroge obuke osnovaca od 5 do 9.tog razreda (mlađa kategorija će biti lišena praktične obuke ali podvrgnuta sistematskom društvenom inženjeringu,tj.teoretskoj nastavi iz oblasti vehabističke škole kao i dopunske nastave iz džaferijskog mezheba,te detaljnom izučavanju topografskih karti i vitalnih lokacija u RS.u).U krugovima bliskima SDA je već poznato da će se na Igmanu (ali još nepoznatoj lokaciji,kao ni tačnom datumu izvođenja vježbi,jer se to drži u strogoj tajnosti) unutar vremenskog roka od 4 mjeseca održati izuzetno strogi testovi pshiho-fizičke spreme (sklekovi,trbušnjaci,gurupno nosanje stabala,cijepanje drva,snalaženje u ekstremnim uvjetima,crossing,polumaraton i maraton).

Na žalost,ono sa čime nismo još detaljnije upoznati su preostale etape rigoroznih priprema po planu i programu USA,Velike britanje,NATO.a,KSA,Irana i Izraela,ali kako izvori bliski Večernjim novosima navode,ovo bi mogao biti najveći udar na institucije i terotorijalni integritet republike Srpske od perioda alijinih džihadista i stranih plaćenika,stoga se poduzimaju daljnje sigurnosne mjere i konsultacije sa braćom iz Srbije,a posebno majčinske Rusije,koja je obećala obavještajnu i logističku podršku.

Milorad Dodik se zalaže za smirivanje tenzija koja je prouzrkovala bošnjačka strana,na čelu sa terorističko-obavještajnom SDA i poziva narod republike Srpske na jedinstvo,koje je neophodno u ovim teškim danima za republiku Srpsku.
512MB

#59943 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 512MB »

Cak smo i u dijaspori dobli poziv, pise Bake neinteresuje ga sto imamo svapsko drzevljanstvo i nikad nismo sluzili vojsku. Meni pise da se javim u osnovnu skolu Buzim i da ponesen bar 3 kalasa sve sa municijom. :hmpf:
p206

#59944 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

Zavidim vam... Meni nije još ništa došlo, možda zato što sam iz Centra, znate mi smo vrijedniji nego iz drugih 10 opština... Ili možda za nas pripremaju neko moderno dalekometno oružje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#59945 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

p206 wrote:Zavidim vam... Meni nije još ništa došlo, možda zato što sam iz Centra, znate mi smo vrijedniji nego iz drugih 10 opština... Ili možda za nas pripremaju neko moderno dalekometno oružje.
Ti ćeš u 1. trezorsku diverzantsku :thumbup: :mrgreen:
SmokingMan

#59946 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

p206 wrote:Zavidim vam... Meni nije još ništa došlo, možda zato što sam iz Centra, znate mi smo vrijedniji nego iz drugih 10 opština... Ili možda za nas pripremaju neko moderno dalekometno oružje.
Vi ćete biti angažovani na presretanju radio signala iz okolnih neprijateljskih država,gore je svkakao planiran štab državne tajne službe.
animus

#59947 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

Ja koga god znam dobio poziv. Lstu o ovih 9 000. Mislim da je 900 000 jer svi pricaju kako im je bilo na obuci. Niko ne spominje derbi samo o kalasima i maljutkama. Jedni hvale ove američke puske a drugi kalas. Sreca pa igman proizvodi municiju za obe puske pa sta god uzmeš mozes rokati dok ti ne dosadi.
animus

#59948 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

I jos da se zahvalim onim laznim pcelarima sto su rasporedjeni po granicama a neki i unutra teritorija rs. Kakve oni informacije imaju nema ni nato. Cudne su one njihove pcele. Vidio sam da neke pune preko usb-a. Nisam pitao ali vidim puno kablova oko kosnica. Jos neki momak spominje da trebaju dobiti od amerikanaca neki wireless punjač. Valjda onda ne moraju slijetati nego neki bumbar veliki leti pored njih i ujedno ih puni.
Drvosjeca iz Dejcica

#59949 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

animus wrote:I jos da se zahvalim onim laznim pcelarima sto su rasporedjeni po granicama a neki i unutra teritorija rs. Kakve oni informacije imaju nema ni nato. Cudne su one njihove pcele. Vidio sam da neke pune preko usb-a. Nisam pitao ali vidim puno kablova oko kosnica. Jos neki momak spominje da trebaju dobiti od amerikanaca neki wireless punjač. Valjda onda ne moraju slijetati nego neki bumbar veliki leti pored njih i ujedno ih puni.
:lol: :D
skupljac_zeljeza

#59950 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

SmokingMan wrote:
Vi ćete biti angažovani na presretanju radio signala iz okolnih neprijateljskih država,gore je svkakao planiran štab državne tajne službe.
Komšija mi dobio i uniformu (i ne smijem javno reći šta još), a ja samo gas masku. Gdje li će sa mnom?
Locked