Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Averus wrote:Izvinjavam se na upadanju, ali me zanima nešto...
Da li se isplati preći sa Mini15 na Extra paket?
Vidim sad je taj Extra paket 16KM, pa me zanima hoće li to ostati tako, ili ima neki rok i šta dobijam/gubim time?
Hvala upućenima na pomoći
dobijes obracunsku jedinicu 60 sekundi,pa ako kratko a cesto zivkas,ne isplati se
dobijes i 500 MB vise interneta a to mozes imati i na mini 15,jer ubacis nekoga sa ultrom u moj izbor i eto ga
mada je to u pet deka sve i mini15 i extra paket
ja sam se odvikao od pretplate,evo godinu dana tacno kako sam se skinuo,ne telefoniram cesto i ne treba mi,mada nije neka pljacka 15ak KM mjesecno za neki paket
Vidim sad je taj Extra paket 16KM, pa me zanima hoće li to ostati tako, ili ima neki rok i šta dobijam/gubim time?
dobijes obracunsku jedinicu 60 sekundi,pa ako kratko a cesto zivkas,ne isplati se
dobijes i 500 MB vise interneta a to mozes imati i na mini 15,jer ubacis nekoga sa ultrom u moj izbor i eto ga
mada je to u pet deka sve i mini15 i extra paket
ja sam se odvikao od pretplate,evo godinu dana tacno kako sam se skinuo,ne telefoniram cesto i ne treba mi,mada nije neka pljacka 15ak KM mjesecno za neki paket
Kako deveras sa internetom u prepaidu? Ni ja nikoga ne zovem alu mi je internet must have
Zasto to kada za iste pare ili marku vise imas na drugim operaterima?
Iza nove godine idu novi postpaid paketi. Moj ti je savjet da sacekas. Navodno ce biti prilagodjeni, npr. 15 KM net sa dosta neta i manje poziva, 15 KM phone vise poziva, manje neta i sl. Uglavnom prema onome sto trenutno znam bit ce bolji od sadasnjih paketa, ja sam takodjer na mini 15 i cekam te nove pakete.
Ja sam na Mini 15 i ne bih prelazio na Ekstru ni u kojem slucaju. Al u svakom slucaju sacekaj novu godinu, pa mozda se nesto izdesava i neke bolje ili jeftinije opcije ponude. Kad ce ako nece za novu godinu darovati.
Imam problem sa ovim bonus plus programom:
Račun plaćen 19.12., a bodovi mi još na portalu nisu obračunati. A taman mi toliko bodova fali da umanjim sljedeći račun za 50 KM.
1444 ne funkcioniše trenutno, samo tišina.
Ima li ko on duty?
Kako ostvariti popust po akciji prijenosa broja iz druge mreze i dobiti Nolimit M paket za 28 km, ako drugi operater izdaje potvrdu 48 sati. Do tada je akcija zavrsena.....
Laertes wrote:Imam problem sa ovim bonus plus programom:
Račun plaćen 19.12., a bodovi mi još na portalu nisu obračunati. A taman mi toliko bodova fali da umanjim sljedeći račun za 50 KM.
Ima li ko on duty?
Ima li ko on duty?
Za koji mjesec je taj racun sto si platio 19.12. ?
Ima li ko on duty?
Probaj 1322
Uspio dobiti 1444 od jedanaesti put
Operater nema pojma zašto nisam dobio još tw bodove od 19.12. Umanjio mi račun za 40 KM. Rekao mi da pratim do ponedjeljka za te još bodove. Cirkus.
Hyper, za novembar. Stigao 13.12. na mail.
iceman ze wrote:Kako ostvariti popust po akciji prijenosa broja iz druge mreze i dobiti Nolimit M paket za 28 km, ako drugi operater izdaje potvrdu 48 sati. Do tada je akcija zavrsena.....
Predjes kod tog operatera na prepaid i onda sa njihovog prepaida na postpaid bht, tako nece trebat potvrdu
iceman ze wrote:Kako ostvariti popust po akciji prijenosa broja iz druge mreze i dobiti Nolimit M paket za 28 km, ako drugi operater izdaje potvrdu 48 sati. Do tada je akcija zavrsena.....
Predjes kod tog operatera na prepaid i onda sa njihovog prepaida na postpaid bht, tako nece trebat potvrdu
Zvao sam i rekose da ce nakon n.god imati jos bolje ponude u bhtel, pa da pricekam...
Ima li ko on duty?
Probaj 1322
Uspio dobiti 1444 od jedanaesti put
Operater nema pojma zašto nisam dobio još tw bodove od 19.12. Umanjio mi račun za 40 KM. Rekao mi da pratim do ponedjeljka za te još bodove. Cirkus.
Hyper, za novembar. Stigao 13.12. na mail.
Nolimit m
50 minuta prema drugim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH
Rekose mi iz eroneta da je za ovo period iskoristivosti do 15og u mjesecu..u fazonu jesu li vam rekli?!.......btw kad sam pitao za potvrdu za prenos broja....