Ok.jao_situacije wrote:.
Ko se to usudio prijetiti Guardianu? Biće uhapšen to garantujem!
Inače posjedujem prijeteće pismo koje je Guardian dobio! Pismo je poslano Dževadu na vještačenje.

Ok.jao_situacije wrote:.

Treba li nesto dodati?Poznati beogradski advokat Toma Fila, koji je bio blizak patrijarhu Pavlu, svojevremeno je iznio jednu epizodu, priču o jednom njihovom susretu i kako se patrijarh Pavle interesovao šta se dešava na ratištu u BiH i šta ima da kaže Ratko Mladić, prenosi “Slobodna Bosna“…
“Mnoge političare sam upoznao. Stambolića sam poznavao i on mi se dopao. Sloba mi se, recimo, nije dopao. Za mnoge sam se ogriješio, imao sam mnogo predrasuda. Ipak, najveći dio su bili ljudi koje ne bih volio da vidim. Naročito ovih ratnih komandanata, među njima je i Mladić. Mislim da bih bio sretniji da ga nisam upoznao. Naročito kada sam vidio da je Mladić snimao svoje saradnike i onda pisao dnevnike – koji su inače vrlo čudni, jer kad god je bilo gusto, njega nije bilo – i onda sve to ostavio da ode u Hag, umjesto da ih uništi. To jeste njegov rukopis, to sam provjeravao, ali mislim da su oni ipak pisani naknadno. I zato kažem da je to čovjek za koga bih volio da ga nisam upoznao“, rekao je Toma Fila.
A upoznao ga je jer ga je patrijarh Pavle zamolio.
“Njegova svetost patrijarh Pavle je tražio da razgovaram s njim. Tražio je da ima pregled situacije, a u mene je imao povjerenje. Rekao mi je: ‘Idite vi, obiđite to sve, pa ćete mi reći’. Ja sam nosio humanitarnu pomoć i usput obišao ratište, i između ostalog se vidio s Mladićem. Kada sam se vratio, patrijarh me je s vrata pitao: ‘Da li smo okrvavili ruke?’ Kažem: ‘Nažalost, jesmo. I to mnogo.‘
Odgovorio je: “Tako sam i mislio“.
Slabo se vidi na tv-u. Hvala za ideju.jao_situacije wrote:.

Acid25 wrote:Slabo se vidi na tv-u. Hvala za ideju.jao_situacije wrote:.![]()
Stavi mu na tv onu jebaljku (Sandra Bajić) sto je isla s njim u rusiju.Acid25 wrote:Slabo se vidi na tv-u. Hvala za ideju.jao_situacije wrote:.![]()
![]()
PreCednik Tramp je čestitao nelegalni praznik koji nigdje nije ustanovljen niti jednim zakonom.malo R wrote:Dolazeca americka administracija cestitala Dan drzavnosti BiH

Kakav crni copyright. Šta je to?dobojlija81 wrote:![]()
![]()
![]()
nema copyright za sliku jel?

Zaista prešlo svaku mjeru. Kada sam vidio da Trumpova VOA titluje i markira Dodiku i Vučiću šta je Bakir rekao kao što učiteljice rade djeci onda sam shvatio gdje je to čak otišlo.prljavi Hare wrote:
PreCednik Tramp je čestitao nelegalni praznik koji nigdje nije ustanovljen niti jednim zakonom.

Acid25 wrote:Slabo se vidi na tv-u. Hvala za ideju.jao_situacije wrote:.![]()
Kondoliza je novi ''igrač'' za Balkan?![]()
Acid25 wrote:Ok.jao_situacije wrote:.
Ko se to usudio prijetiti Guardianu? Biće uhapšen to garantujem!
Inače posjedujem prijeteće pismo koje je Guardian dobio! Pismo je poslano Dževadu na vještačenje.

Pa nedavno su se Ustavnom sudu BiH žalili na Zakon o proglašenju 25. novembra Danom državnosti Republike Bosne i Hercegovine. Ustavni sud BiH ih lijepo odbio, tako da jeste i dalje na snazi. Ali - džaba kad u BiH svako provodi samo šta mu odgovara.Maraschino wrote:Dok se ne usaglasi novi praznik slavi se ovaj...konju jedan. Citaj ustav.
Nebih ja zurio plaho sa ocjenama...Ona ruski spreha perfekt i da ovo nece biti sta kontra od zelja...fino je ona saradjivala nekada sa rusimaprljavi Hare wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam Bakira ni skonto na prvu...![]()
![]()
![]()
Otkud sad ova?Zar nije ona odlazeća aministracija na četvrtu?![]()
P.S.Praviće se Hojt Lee od blata kako je krenulo...
Toliko perfekt da je, kada je gostovala na nekom ruskom radiju gdje su je pitali da li će kandidovati za Predsjednika USA, rekla:spreca wrote:Nebih ja zurio plaho sa ocjenama...Ona ruski spreha perfekt i da ovo nece biti sta kontra od zelja...fino je ona saradjivala nekada sa rusimaprljavi Hare wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam Bakira ni skonto na prvu...![]()
![]()
![]()
Otkud sad ova?Zar nije ona odlazeća aministracija na četvrtu?![]()
P.S.Praviće se Hojt Lee od blata kako je krenulo...