Sve je ok dok ne krene neke privatne stvari pisati... Ne moze covjek da ne reaguje. Dijagnoza
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ps5
#59877 Re: FC Barcelona
Ja nemam nikoga na "foe" listi osim njega. I to nisam ga stavio na listu zbog nekog licnog prozivanja, nego bukvalno nikad nista smisleno nije napisao, bas postovi kao da dolaze od nekog "balavca" zeljnog paznje. Niti nekog smisla niti neke koristi od postova, vidis samo njegove frustracije, pa je bolje onda da ih ni ne vidim.
- luckylaka
#59878 Re: FC Barcelona
Isti smo.Nekad sam ga citao dok nisam blokirao i ocito je da se tip razumije u fudbal ali konstantno ponavljanje nekih gluposti ide mi na qrac.Bolje ovakops5 wrote: ↑03/03/2021 11:09 Ja nemam nikoga na "foe" listi osim njega. I to nisam ga stavio na listu zbog nekog licnog prozivanja, nego bukvalno nikad nista smisleno nije napisao, bas postovi kao da dolaze od nekog "balavca" zeljnog paznje. Niti nekog smisla niti neke koristi od postova, vidis samo njegove frustracije, pa je bolje onda da ih ni ne vidim.
-
zippoo87
#59879 Re: FC Barcelona
Ko prenosi veceras barsa sevilja,kup kralja ?
prelista sve ove sportske kanale ali ne vidi nigdje
edit:
evo nadjo...arena sport 1
prelista sve ove sportske kanale ali ne vidi nigdje
edit:
evo nadjo...arena sport 1
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#59880 Re: FC Barcelona
Sto ne igra princeza ?
- luckylaka
#59881 Re: FC Barcelona
Ako bi Barsa slucajno poslala na posudbu u Zelju onog Desta odmah odbiti,takvih ima i u Podgrmecu
-
Crvena Tifoza
- Logovan
#59883 Re: FC Barcelona
Nema potrebe.
- Ludzak
#59884 Re: FC Barcelona
Očekivano i zasluženo je Barca prošla dalje. Ja odavno gluplju ekipu nisam gledao od Sevilje. I to nije samo zbog ove utakmice, vec sam to shvatio od utakmice kada je Barca dobila 2:0 prošle sedmice. Znači ekipa bez glave.
Barca je ovo morala proci. A španska liga i španske ekipe nikad lošije bile nisu.
Barca je ovo morala proci. A španska liga i španske ekipe nikad lošije bile nisu.
-
Crvena Tifoza
#59885 Re: FC Barcelona
-
LSD
#59886 Re: FC Barcelona
Prvo Ter Stegen odbrani penal
A onda Pique u 93 minuti
A onda Pique u 93 minuti
-
Crvena Tifoza
#59887 Re: FC Barcelona
Strašna utakmica! 
- ultima_palabra
#59888 Re: FC Barcelona
Koliko god da se ismijava Koeman, ova promjena sa trojicom pozadi donosi rezultate. Cvrsca odbrana plus je vratio Dembelea u formu. Iako su imali i puno srece sinoc, moraju ti se sve kockice poklopiti da preokrenes 2-0. Mada ne znam moze li trojka nazad funkcionisati bez Piquea.
- Distortion
#59889 Re: FC Barcelona
Ove sezone dosta povreda u odbrani pogotovo i jako puno rotacija u zadnjoj liniji. Cinjenica je da trener nema standarne stopere, da se zna ko je uigran stoperski par. U jednom trenutku su Mingueza i Araujo igrali odbranu, neiskusni igraci koji su morali pokriti nedostatke.
Araujo se pokazao kao najbolji odbrambeni igrac i kad poradi na kontroli lopte bice top! I pitanje je koliko bi sansi dobio da se Pique nije povrijedio
a lik je beton jak i brz za svoju visinu.
Ovo sa novom formacijom zasad djeluje ok, sa ovim igracima u prvih 11. S Piqueom je dosta lakse jer je onda i Buskeu lakse, u fazi odbrane su jaci a onaj treci u fazi napada (Griezmann
) se ne osjeti kad ga nema. Dokle ce Dembele izdrzati vidjet cemo. Igra dosta odgovornije nego prije i kad ga vidis na Sevillinu kontru da trcu sprint u odbranu i uzima loptu je fakat novina od njega. I dalje mu nedostaje zavrsnica i bolji sut, a kod prvog gola je pokazao da moze 
Araujo se pokazao kao najbolji odbrambeni igrac i kad poradi na kontroli lopte bice top! I pitanje je koliko bi sansi dobio da se Pique nije povrijedio
Ovo sa novom formacijom zasad djeluje ok, sa ovim igracima u prvih 11. S Piqueom je dosta lakse jer je onda i Buskeu lakse, u fazi odbrane su jaci a onaj treci u fazi napada (Griezmann
-
Crvena Tifoza
#59890 Re: FC Barcelona
Čini mi se da sam negdje pročitao da Barça nije prosipala bodove kad je Araujo igrao ove sezone. Sad ne znam koliko je taj podatak tačan jer svašta se piše po netu.Distortion wrote: ↑04/03/2021 22:17
Araujo se pokazao kao najbolji odbrambeni igrac i kad poradi na kontroli lopte bice top! I pitanje je koliko bi sansi dobio da se Pique nije povrijedioa lik je beton jak i brz za svoju visinu.
-
Crvena Tifoza
#59891 Re: FC Barcelona
Zanimljivo zapažanje. Meni iskreno Pique ide na živce kad ga vidim u napadu, međutim sinoć je to urodilo plodom.ultima_palabra wrote: ↑04/03/2021 21:40 Koliko god da se ismijava Koeman, ova promjena sa trojicom pozadi donosi rezultate. Cvrsca odbrana plus je vratio Dembelea u formu. Iako su imali i puno srece sinoc, moraju ti se sve kockice poklopiti da preokrenes 2-0. Mada ne znam moze li trojka nazad funkcionisati bez Piquea.
Ja bi volio da pokuša sa istom formacijom pozadi sad za vikend protiv Ossasune da vidimo gdje ekipa stoji bez Piquea.
- Distortion
#59892 Re: FC Barcelona
Negdje sam procitao, ali ne znam da li je tacna informacija, da Barca nema poraz dok je u timu igrao Araujo. Moguce da je pogresna info. Cinjenica je da je odigrao odlicno i da zasluzuje mjesto u prvih 11. Neki su pisali da nijednom nije predriblan...Crvena Tifoza wrote: ↑04/03/2021 23:24Čini mi se da sam negdje pročitao da Barça nije prosipala bodove kad je Araujo igrao ove sezone. Sad ne znam koliko je taj podatak tačan jer svašta se piše po netu.Distortion wrote: ↑04/03/2021 22:17
Araujo se pokazao kao najbolji odbrambeni igrac i kad poradi na kontroli lopte bice top! I pitanje je koliko bi sansi dobio da se Pique nije povrijedioa lik je beton jak i brz za svoju visinu.
-
Crvena Tifoza
#59893 Re: FC Barcelona
Sigurno smo čitali isti tekst, ali ja sam to nešto pobrkao.
-
Korovjev
#59894 Re: FC Barcelona
Samo se pitam koliko bi postova počelo sa ‘žuta ubleha’ da je onaj levat iz Sevilje bolje ošutao penal. Zato nećemo pretjerivati i iz krajnosti u krajnost u ovisnosti o rezultatu, kao većina navijača. Taktika je donijela neki napredak u igri i pobjede, ali smo i dalje daleko od nekog čak neću reći ni vrhunskog već ozbiljnog tima.
A za neki ozbiljniji rezultat i recimo uspjeh ove godine nam prije svega fali bolja fizička pripremljenost tima, koja je katastrofalna, a to se baš ne može popraviti za heftu ili dvije u sred prvenstva ili nadoknaditi taktikom, kvalitetom pojedinaca ili tima. Dovoljno je vidjeti kako Pike, koji jedini može kvalitetno odigrati srednjeg odbrambenog od trojice, svaku tekmu mora van zbog umor povreda, a nije da se nešto natrči do tad. Ili Dembele, koji je sada uz čvršću odbranu najveće poboljšanje u timu, koji može maksimalno 45 minuta odigrati u visokom tempu na poziciji koju sad igra, koja zahtjeva puno sprintova, razvlačenja odbrane, pa umara brzo, ali recimo Mbape može tako odigrati 180 minuta. Ili Pedri koji je odličan u tandemu sa Buskeom, nadopunjuju se dobro, mali pokriva sredinu trkom za dvojicu, pritiskom nakon izgubljene lopte, po nekim prodorom i ulaskom u 16 jer nam tamo sad fali taj treći napadač kad igramo na postavljenu odbrabu. Buske se uvijek postavi tako da mu je slobodan ako se mali zaigra i dovede sebe u nezgodnu situaciju, da ga vadi. E Pedri može tako 60 minuta i još je problem što kad stane onda baš stane, mora ga se odmah mijenjati.
Tako da su ovo više zakrpe na goleme rupe u timu. Dobro je da se proba svašta ovi mladi i dovedeni i odigraju ponešto, možda od po nekog od njih bude nešto, ali ide spuštanje na zemlju već protiv PSG a vrlo je vjerovatan i kiks sad za vikend jer su se protiv Sevilje potrošili svi i fizički i mentalno.
A za neki ozbiljniji rezultat i recimo uspjeh ove godine nam prije svega fali bolja fizička pripremljenost tima, koja je katastrofalna, a to se baš ne može popraviti za heftu ili dvije u sred prvenstva ili nadoknaditi taktikom, kvalitetom pojedinaca ili tima. Dovoljno je vidjeti kako Pike, koji jedini može kvalitetno odigrati srednjeg odbrambenog od trojice, svaku tekmu mora van zbog umor povreda, a nije da se nešto natrči do tad. Ili Dembele, koji je sada uz čvršću odbranu najveće poboljšanje u timu, koji može maksimalno 45 minuta odigrati u visokom tempu na poziciji koju sad igra, koja zahtjeva puno sprintova, razvlačenja odbrane, pa umara brzo, ali recimo Mbape može tako odigrati 180 minuta. Ili Pedri koji je odličan u tandemu sa Buskeom, nadopunjuju se dobro, mali pokriva sredinu trkom za dvojicu, pritiskom nakon izgubljene lopte, po nekim prodorom i ulaskom u 16 jer nam tamo sad fali taj treći napadač kad igramo na postavljenu odbrabu. Buske se uvijek postavi tako da mu je slobodan ako se mali zaigra i dovede sebe u nezgodnu situaciju, da ga vadi. E Pedri može tako 60 minuta i još je problem što kad stane onda baš stane, mora ga se odmah mijenjati.
Tako da su ovo više zakrpe na goleme rupe u timu. Dobro je da se proba svašta ovi mladi i dovedeni i odigraju ponešto, možda od po nekog od njih bude nešto, ali ide spuštanje na zemlju već protiv PSG a vrlo je vjerovatan i kiks sad za vikend jer su se protiv Sevilje potrošili svi i fizički i mentalno.
- perscitus
#59895 Re: FC Barcelona
Jesu li sad u nedjelju izbori? Šta misle navijači Barcelone o kandidatima? Nakon ove lakrdije sa Bartomeuom vjerovatno Laporta, Font ili Freixa? Šta uraditi? Znamo da para nema, Messi iako ostane morat će igrati pod drugačijim uvjetima, ostaviti kako jeste i samo promijeniti trenera ili ga prodati pa graditi igru nanovo za neku novu Barcelonu? I Laporta i Font su u svojim najavama bezuslovni što se tiče ostanka Messia, stim da Font ide i korak dalje pa želi Xavia uključiti u cijelu priču. Freixa je malo drugačiji, sa njim nikad ne znaš, promjenjiv je, prvo je branio Bartomeua i otvoreno napadao Messia da bi u posljednje vrijeme potpuno promijenio ploču.
- Logovan
#59896 Re: FC Barcelona
18-year-old Ilaix Moriba scores his first Barcelona goal 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#59897 Re: FC Barcelona
Moriba
Jos jedan veznjak koji je izmislio fudbal za Pjanica, a to je i nas dobri Koeman uvidio.
Pravi nasljednik Pogbe.
Jos jedan veznjak koji je izmislio fudbal za Pjanica, a to je i nas dobri Koeman uvidio.
Pravi nasljednik Pogbe.
-
Korovjev
#59898 Re: FC Barcelona
Bezuspješno se u ‘pravom’ životu pokušavam distancirati od politike, ali u tome uspjevam barem u sportu, tako da niti pratim kandidate za predsjednika i njihove ‘izborne programe’, niti me briga ko će biti izabran. Zanima me samo ono na terenu. Svakako bi 9/10 predsjednika klubova pa i vlasnika trebalo odavno sjediti u zatvoru. Kao što je slučaj i sa ‘pravim’ političarima.
-
Crvena Tifoza
#59899 Re: FC Barcelona
Jeste li išli glasati? 
-
kuruma