Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote: ↑26/09/2024 13:27
Da, zaboravih ono za Haalanda, ono je u rangu crvenog kartona - nesportsko ponasanje. Sjecam se davno, Svjetsko 2002. Turci ne jabio loptom kod kornera Brazilca i dobio je direktan crveni. Aktera se ne sjecam, ali te scene da.
Ono je papanski potez, sa dna kace! Hladno frajer i namjerno opali lika loptom u glavu. Ono je po meni za naknadnog sankcionisanja.
Ne sjećaš se Rivaldove glume?
Taj dan će mu se pamtiti više nego najveća dostignuća.
Igrač Arsenala je već izjavio da se ne brukaju ljudi s tim i traženjem sankcija, koliko upratih?
A dobro, jest se Rivaldo bacio k´o da ga je snajper pogodio.
Ma taj crveni je bio glupost.
Tu se vidi i koliko je bitan sudija koji zna čitati atmosferu, jer je Rivaldo svakako razvlačio vrijeme i trebao je i sam dobiti žuti.
I onda umjesto toga daš Turčinu crveni zato što ga nervira trošenje vremena u utakmici takvog značaja.
Trebali su obojica dobiti žute, sudija im reći da obojica začepe i nastave igrati i to je to.
Ali, ali, ali...
Meni se čini kada City prospe bodove konkurenti teško dođu do tri boda, vazda nešto neizvjesno. Arsenalu malo falilo da zajebe, evo Liverpool će haman isto završiti kako je krenulo. Još oni imaju priliku da zauzmu prvo mjesto.