Samo sto ne zaplace, statistika u prvom planu, Islamska drzava......
Strasno, zalosno, zabrinjavajuce.
..preCednik udara od Orica do NATO-a...horkesh wrote:Stavio i Mile onu značku na rever što je i Mladić nosio, Natalijinu ramondu.
horkesh wrote:Stavio i Mile onu značku na rever što je i Mladić nosio, Natalijinu ramondu.
ljevoruki wrote:Kaze da ako si vojnik onda udaris na vojnika, ne bacas bombe na djecu kao NATO.
Nakav bijes me obuzeo slusajuci ovog majmuna, osjecaj nemoci da se suprostavis lazima i nepravdi.mO k3 wrote:ljevoruki wrote:Kaze da ako si vojnik onda udaris na vojnika, ne bacas bombe na djecu kao NATO.
ne bi me trebalo ioznenaditi , ali svaki put me sokiraju sa lazima
u svemu tome im objasniti da se desilo , da su najvece zlocine cinili iz reda srpskog naroda i opet oni misle da ih citav svijet mrzi ..ljevoruki wrote:Nakav bijes me obuzeo slusajuci ovog majmuna, osjecaj nemoci da se suprostavis lazima i nepravdi.mO k3 wrote:ljevoruki wrote:Kaze da ako si vojnik onda udaris na vojnika, ne bacas bombe na djecu kao NATO.
ne bi me trebalo ioznenaditi , ali svaki put me sokiraju sa lazima
Ipak, najgore od svega je da mu vjeruje 95% srba, cijeli politicki vrh sa ove strane Drine je stao iza djenerala kao heroja a ne zlocinca. Cak i oni "umjereni", Sarovic, Mektic, Ivanic....
The 51st State wrote:jeli mu opet bakir nabacio?
gora su mi ta raja nego dodik, tripartitna prica i antitorasi.
Ma nije Bakir, nego Alija počeo rat i tako to...The 51st State wrote:jeli mu opet bakir nabacio?
Alija i Alija i BosnjaciMatzan wrote:Ma nije Bakir, nego Alija počeo rat i tako to...The 51st State wrote:jeli mu opet bakir nabacio?
ljevoruki wrote: Cak i oni "umjereni", Sarovic, Mektic, Ivanic....
mektic i sarovic ono koliko znam od matere mi, koja im zna porodicu su ok ...arzuhal wrote:ljevoruki wrote: Cak i oni "umjereni", Sarovic, Mektic, Ivanic....![]()
Ja Srbe računam pojedinačno: Srđan Puhalo, Srđan Šušnica, Dragan Bursać, Latinka Perović, i tako dalje...

Neko sa klix foruma ?skupljac_zeljeza wrote:![]()