FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Korovjev
#59776 Re: FC Barcelona
Potez utakmice nije gol za pobjedu već majstorija Grizmana kod autogola Betisa. Prevazišao je MSN kad su preskakali lopte jedan drugom da bi treći od njih dao gol, jer neće on tapin sa dva metra nego milimetarski povratna peta u odbrambenog igrača da ga ovaj zabije i ubije se u pojam.
Drugi potez je samopovreda ovog odbrambenog igrača, ne znam mu ime. Nije lijepo što se povrijedio, to mu je kruh, karijera, ali iz aviona se vidi da se radi o smlati koja nema šta tražiti u prvom timu španskog prvoligaša. Bolje Albu staviti na njegovu poziciju.
Tako da je Kuman dobro procijenio da je jedina šansa za trofej ove godine kup pa je pametno pokušao odmoriti ponekog ali eto ne dade se.
Što ne znači da se ne treba nadati i navijati dok god ima šanse. Ali kad pogledamo objektivno svi već i sami znamo da titule i trofeji ne dolaze sa ovakvom igrom.
Drugi potez je samopovreda ovog odbrambenog igrača, ne znam mu ime. Nije lijepo što se povrijedio, to mu je kruh, karijera, ali iz aviona se vidi da se radi o smlati koja nema šta tražiti u prvom timu španskog prvoligaša. Bolje Albu staviti na njegovu poziciju.
Tako da je Kuman dobro procijenio da je jedina šansa za trofej ove godine kup pa je pametno pokušao odmoriti ponekog ali eto ne dade se.
Što ne znači da se ne treba nadati i navijati dok god ima šanse. Ali kad pogledamo objektivno svi već i sami znamo da titule i trofeji ne dolaze sa ovakvom igrom.
- luckylaka
#59777 Re: FC Barcelona
Hajde Sevilla otjerajte zutu ublehu i neka povede sa sobom bar 5-6 anti fudbalera iz danasnjeg sastava
-
Crvena Tifoza
#59778 Re: FC Barcelona
lafo faul pocinjen van 16
- Logovan
#59779 Re: FC Barcelona
Eh sad se neće izvući...

-
Crvena Tifoza
- Logovan
#59781 Re: FC Barcelona
Pomislih jedna.
-
Crvena Tifoza
- Ludzak
#59783 Re: FC Barcelona
I tako im bivsi igrac uvali gol. 
Prodali Suareza i Rakitica za Pjanica koji ne igra.
Prodali Suareza i Rakitica za Pjanica koji ne igra.
-
Crvena Tifoza
#59784 Re: FC Barcelona
Zar nije Pjanić zamjenjen za Arthura?
Ne provaljuj se živ bio.
Ne provaljuj se živ bio.
- luckylaka
#59785 Re: FC Barcelona
Nisi ti upucen u transfereCrvena Tifoza wrote: ↑10/02/2021 23:15 Zar nije Pjanić zamjenjen za Arthura?![]()
![]()
![]()
Ne provaljuj se živ bio.
-
LSD
#59786 Re: FC Barcelona
Jel otišla žuta propalica ? i ako nije, kad ce ?
Da se može i Barca ponekad pogledati.
Da se može i Barca ponekad pogledati.
-
Crvena Tifoza
-
LSD
#59788 Re: FC Barcelona
Dok ti izbori dođu, žuti klaun ce izbaciti Barcu sa svih frontova
- Distortion
#59789 Re: FC Barcelona
Trener na drugoj strani napravio 5 izmjena na vrijeme, osvjezio ekipu a ova ubleha me zna izmjene napravit prije 80. minute. Pa jesmol mi svi coravi i ne razumijemo fudbal ili sta? Igra ti ekipa produzetke, srijeda subota utakmice, tempo zestok i konj ne osvjezava tim izmjenama. Razumijem da fali dosta igraca ali ovo sto ima mogli su ranije uci u igru.
Lopetegi nasamario Koemana
njega svi redom udaraju po usima a nije kako treba naletio na jace ekipe koje dolaze u LP.
Sudija Lahoz i ekipa iz Var sobe, koji su to idioti.
ako je vec svirao faul nad Albom, kako ga je izvukao van 16???? Niko mu ne sugerise da pogleda VAR?
Umtiti krivac za oba gola i lik uopste nije na razini koja se trazi u ovom klubu. Kod Barce uvijek neko mora kiksat u odbrani, iz meca u mec a to je nedopustivo.
Firpo je zalutao u klub, vjerovatno placa reket Bartomeu i Abidalu koji su ga doveli na prevaru. Lik i kad ga stavis na prirodnu poziciju izgleda izgubljen a ovo veceras
Lopetegi nasamario Koemana
Sudija Lahoz i ekipa iz Var sobe, koji su to idioti.
Umtiti krivac za oba gola i lik uopste nije na razini koja se trazi u ovom klubu. Kod Barce uvijek neko mora kiksat u odbrani, iz meca u mec a to je nedopustivo.
Firpo je zalutao u klub, vjerovatno placa reket Bartomeu i Abidalu koji su ga doveli na prevaru. Lik i kad ga stavis na prirodnu poziciju izgleda izgubljen a ovo veceras
-
LSD
#59790 Re: FC Barcelona
Pazi nešto.Distortion wrote: ↑10/02/2021 23:37
Lopetegi nasamario Koemananjega svi redom udaraju po usima a nije kako treba naletio na jace ekipe koje dolaze u LP.
Apsolutno ne treba kriviti žutog ublehaša. On sam sebe nije niti je mogao dovesti u Barci. Zna se ko ga je doveo, kad i zašto
Sam je rekao kad je došao, otprilike parafraziram:" Imam 58 godina, ne planiram da se bavim tim poslom i u 70-toj, sad je izbila šansa da preuzmem Barcu i više nikad nece"...i to je to, smetljar je mogao doci samo u rasulo kakva je Barca bila ljetos nakon Bayerna, gdje se predsjednik svađa cijelo ljeto sa najvecom zvijezdom, gdje Messi hoce da ide, nece, faxovi, drž nedaj, citava sapunica... i u takvoj ludackoj situaciji Bartomeu zove Koemana kao posljednjeg dzokera (nakon što je prehodno nogirao Setien), a holandski jazavac su uvlaci u klub u najgorem mogucem momentu...svi znamo da taj levat NIKAD ne bi mogao ni primirisati klupi Barce da je neka normalna uprava, kao što i nije mogao primirisati godinama.
-
Crvena Tifoza
#59791 Re: FC Barcelona
I ja se pitam kako je izvukao faul pola metra van 16.Distortion wrote: ↑10/02/2021 23:37
Lopetegi nasamario Koemananjega svi redom udaraju po usima a nije kako treba naletio na jace ekipe koje dolaze u LP.
Sudija Lahoz i ekipa iz Var sobe, koji su to idioti.ako je vec svirao faul nad Albom, kako ga je izvukao van 16???? Niko mu ne sugerise da pogleda VAR?
Sigurno je kontao, prestrogo za penal, ali hajde da nije da nisam nista svirao.
- luckylaka
#59792 Re: FC Barcelona
Ovdje su druze zalutali Umtiti,Minqueza,Grizman,Trincao,Firpo,Braithwaite...Distortion wrote: ↑10/02/2021 23:37 Trener na drugoj strani napravio 5 izmjena na vrijeme, osvjezio ekipu a ova ubleha me zna izmjene napravit prije 80. minute. Pa jesmol mi svi coravi i ne razumijemo fudbal ili sta? Igra ti ekipa produzetke, srijeda subota utakmice, tempo zestok i konj ne osvjezava tim izmjenama. Razumijem da fali dosta igraca ali ovo sto ima mogli su ranije uci u igru.
Sudija Lahoz i ekipa iz Var sobe, koji su to idioti.ako je vec svirao faul nad Albom, kako ga je izvukao van 16???? Niko mu ne sugerise da pogleda VAR?
Firpo je zalutao u klub, vjerovatno placa reket Bartomeu i Abidalu koji su ga doveli na prevaru. Lik i kad ga stavis na prirodnu poziciju izgleda izgubljen a ovo veceras![]()
- Distortion
#59793 Re: FC Barcelona
Ove sezone lik ne stedi nikog, surovo iskren. Citiram...
Rafael Hernández (španski novinar): "Nadam se da su se svi ponovo vratili u realnost, krajnje je vreme!"
"Koundé se pretvorio u Peléa protiv Umtitija. Sramota! Neka počne utakmicu 14-godišnjak iz La Masíje ili šest meseci penzionisani igrač, ali za ime Boga neka nikada više ne počinje ovaj potrošeni fudbaler."
"Lahoz je na ovom meču uradio ono za šta je predodređen. Ignorisani penal je najmanje što se očekivalo, ali nastup je i dalje bio loš i ne treba kriviti sudiju kada Koeman kreće s Umtitijem posle one bruke protiv Granade."
"Rakitićev gol protiv Barcelone je zasluženo poniženje i podsećanje na rupu u kojoj se klub nalazi. Bio je užasan za Barcelonu dve uzastopne sezone i bio je osrednji za Sevillu. Nikada neću povući reči za njega kada znam da sam bio u pravu, jedan gol protiv ove zadnje linije s Umtitijem i Firpom ništa ne menja."
"Iskreno se nadam da će Barça primiti samo tri ili četiri gola protiv PSG-a, to je moja najveća nada. Ne bih voleo da plastični klub iz farmerske lige isporuči još jedno veliko evropsko razbijanje."
"Bez trofeja ove sezone i niko ne treba da se čudi. Obe noge na zemlji, znali smo da se ovo dešava svo vreme."
Rafael Hernández (španski novinar): "Nadam se da su se svi ponovo vratili u realnost, krajnje je vreme!"
"Koundé se pretvorio u Peléa protiv Umtitija. Sramota! Neka počne utakmicu 14-godišnjak iz La Masíje ili šest meseci penzionisani igrač, ali za ime Boga neka nikada više ne počinje ovaj potrošeni fudbaler."
"Lahoz je na ovom meču uradio ono za šta je predodređen. Ignorisani penal je najmanje što se očekivalo, ali nastup je i dalje bio loš i ne treba kriviti sudiju kada Koeman kreće s Umtitijem posle one bruke protiv Granade."
"Rakitićev gol protiv Barcelone je zasluženo poniženje i podsećanje na rupu u kojoj se klub nalazi. Bio je užasan za Barcelonu dve uzastopne sezone i bio je osrednji za Sevillu. Nikada neću povući reči za njega kada znam da sam bio u pravu, jedan gol protiv ove zadnje linije s Umtitijem i Firpom ništa ne menja."
"Iskreno se nadam da će Barça primiti samo tri ili četiri gola protiv PSG-a, to je moja najveća nada. Ne bih voleo da plastični klub iz farmerske lige isporuči još jedno veliko evropsko razbijanje."
"Bez trofeja ove sezone i niko ne treba da se čudi. Obe noge na zemlji, znali smo da se ovo dešava svo vreme."
-
LSD
#59794 Re: FC Barcelona
Distortion wrote: ↑11/02/2021 18:56 Ove sezone lik ne stedi nikog, surovo iskren. Citiram...
-
Crvena Tifoza
- Distortion
#59796 Re: FC Barcelona
Taj novinar nakon svakog kola pise jako dobre komentare, ali realne i surove kriticki prema upravi, treneru i igracima. Nema pardona i svaka mu je na mjestu.
I Lahoza je prije utakmice nazvao klovnom.
kako lik svira faul i kako izvuce isti van 16 a da ne gleda VAR, to je strasno 
I Lahoza je prije utakmice nazvao klovnom.
- luckylaka
#59797 Re: FC Barcelona
Ja mislim da je ovaj zuco namjerno doveden da se izbjegne Bayern u finalu L.S.
-
Crvena Tifoza
#59798 Re: FC Barcelona
Uđe Pjana i riješi utakmicu

- Ludzak
#59799 Re: FC Barcelona
Aa inace utakmica nije bila rijesena prije njega?
- Logovan
#59800 Re: FC Barcelona
Pjanić i 10 panjeva.